Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64923
Kirjoituksia 176542

 

 

 

Nyt on tulossa sellasta settiä jota itsekin odottelen ehkäpä enemmän kuin Joulupukkia! Sonera Proudly Presents, suora live lähetys Raskasta Joulua konsertista Espoon Metro Areenalta 18.12. ja vieläpä ihan maksutta.

 

Mukaan tunnelmaan pääset parilla klikkauksella. Eli jos sulla on Sonera Viihde tai Kaapeli-Tv, löytyy lähetys automaattisesti kanavalta 31. Viihteen netti- ja mobiilipalvelussa se on Sonera Viihde tai Raskasta Joulua –kanavan nimellä. Ja jos myöhemmin haluat vielä fiilistellä uudestaan, tallentuu ohjelma automaattisesti ohjelmakirjastoon.


Raskasta Joulua –konserttiin olen A I N A halunnut mennä, mutta enpä siellä ole koskaan ollut, syystä tai toisesta. Nyt oon ainakin askeleen lähempänä! Spotifysta löytyy onneksi edellisten vuosien kokoelmalevyjä ja niitä on tullutkin ”huudatettua” ihan kiitettävästi. Kiitos perheelle myötätunnosta 😉 Omat suosikkini edellisvuosilta on Antti Railion ”Enkelikello”, Toni Kakon ja Elis Rydin ”Julen Är Här”. Kantsii kuunnella!


Mitäs tykkäät, kuka vetää kovimmin ja mistä biisistä pääset itse joulutunnelmaan? Entä mitä toivoisit hevimiesten laulavan?

 

10 kommenttia 👇
Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Harmi vaan ettei tollasta kanavaa saa kaapelissa näkymään!

Moderaattori
Viestejä 51 kpl

@Henri23 Raskasta Joulua saa myös kaapeliin 🙂 Tästä voi lukea lisää meidän sivuilta, klikkaa vain auki "Olen jo Soneran asiakas".

Jos kanava 31 näyttää mykkää vielä itse ajankohtana, niin kannattaa kokeilla hakea kanavat uusiksi tai käynnistellä laitteet uusiksi 🙂

Vakiokalustoa
Viestejä 133 kpl
Kiitos konsertista! Oli ihan kiva rentoutua tv-tuolissa joulun tunnelmaan virittäytyen. Tuskin olisin paikalle kuitenkaan lähtenyt. Ilmeisesti tuon kanava oli Soneran kaapelissa jotenkin salattu, koska vanhan SD-digiboksin kanavahaku ei sitä lainkaan löytänyt, mutta uudempi HD-telkkari näytti sen suoraan kanavalistallaan ilman uutta kanavahakua.
Moderaattori
Viestejä 51 kpl

Kanavan näkyviin tulo vaati juuri nuo HD-vermeet alleen. Hyvä kun kanava löytyi ja kiva, että pidit konsertista, sama täällä 🙂 Ja jos haluaa vielä tunnelmoida niin Sonera Viihteen ohjelmakirjastosta löytyy tuo tallenne! 😄

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

18.12 olette juhlineet minun synttärit. 

Moderaattori
Viestejä 51 kpl

@Anonymous Pallllljon Onnea sinulle näin jälkikäteen! Nainen Erittäin onnellinen Millä tavoin muuten juhlistit päivääsi?

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

Kiitos kovasti! 

 

No töissä loukkasin ristiselkäni ja lepoa se on tarvinnut. Ei ole helpottanut yhtään, mutta onneksi minulla on joululoma. Ehkä minä juhlin sitten uutta vuotta 2016 Hymiö Silmänisku

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

Toni Kakko ja Tomi Joutsen on kyllä parhaimpia laulajia Suomessa. Nainen Silmänisku

Moderaattori
Viestejä 51 kpl

@Anonymous AUTS!! Paljon lepoa ja sivussa herkuttelua sinulle siis joululoman aikana!

Tuo selkä on viheliäinen paikka satuttaa. Muutaman kerran minäkin sen olen saanut epäkuntoon. "Syytän" koiriani, jotka ovat lenkillä innokkaita vetämään liukkaalla jäällä minut nurin 😄 Pitäisi hankkia nastalenkkarit, mutta onko niistä nyt ollenkaan apua kun rodultaan koirani ovat Samojedejä, vetokoiria. Surffaan taidokkaasti jäällä perässä! Taitohan sekin on...

 

Toni ja Tomi ...  Sydän Muuta ei tarvitse sanoa 🙂 

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

Minulla on IceBug kengät,  mutten ole vielä tänä vuonna niitä tarvinnut, vaan vaelluskengät jaloissa kuljen.