Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

 

 

Nyt on tulossa sellasta settiä jota itsekin odottelen ehkäpä enemmän kuin Joulupukkia! Sonera Proudly Presents, suora live lähetys Raskasta Joulua konsertista Espoon Metro Areenalta 18.12. ja vieläpä ihan maksutta.

 

Mukaan tunnelmaan pääset parilla klikkauksella. Eli jos sulla on Sonera Viihde tai Kaapeli-Tv, löytyy lähetys automaattisesti kanavalta 31. Viihteen netti- ja mobiilipalvelussa se on Sonera Viihde tai Raskasta Joulua –kanavan nimellä. Ja jos myöhemmin haluat vielä fiilistellä uudestaan, tallentuu ohjelma automaattisesti ohjelmakirjastoon.


Raskasta Joulua –konserttiin olen A I N A halunnut mennä, mutta enpä siellä ole koskaan ollut, syystä tai toisesta. Nyt oon ainakin askeleen lähempänä! Spotifysta löytyy onneksi edellisten vuosien kokoelmalevyjä ja niitä on tullutkin ”huudatettua” ihan kiitettävästi. Kiitos perheelle myötätunnosta 😉 Omat suosikkini edellisvuosilta on Antti Railion ”Enkelikello”, Toni Kakon ja Elis Rydin ”Julen Är Här”. Kantsii kuunnella!


Mitäs tykkäät, kuka vetää kovimmin ja mistä biisistä pääset itse joulutunnelmaan? Entä mitä toivoisit hevimiesten laulavan?

 

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Raskasta-Joulua-Sonera-Viihteessa-18-12/ba-p/115920
Linkki kopioitu
10 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.