Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

ruutuplusblogi2.jpg

 

Ruutu+ kanavapaketit pysyvät entisellään, mutta jatkossa saat lisää mahdollisuuksia, kun Ruutu+ nettipalvelu tuodaan osaksi nykyisiä kanavapaketteja. Live lähetykset näkyy jatkossakin hienosti kanavapaketin välityksellä ja Ruutu+ tarjoaa rinnalle ohjelmakirjaston, josta voit katsella ohjelmia myös jälkeenpäin.

 

Ruutu+ on Sanoma Median oma nettipalvelu, jossa on monipuolista sisältöä ohjelmakirjastossa. Voit käyttää palvelua tietokoneella, Ruutu+ -mobiilisovelluksella tai älytelevisiolla. Nyt saat nämä sisällöt käyttöösi ilman lisämaksua, mikäli käytössäsi on Ruutu+ kanavapaketti Viihteen digiboksilla tai kaapelikortilla.

Ruutu+ -nettipalvelu kuuluu seuraaviin Soneran Ruutu+ kanavapaketteihin:
- Ruutu+ Viihde & Urheilu
- Ruutu+ Viihde & Urheilu & Viasat Kulta
- Ruutu+ Viihde & Urheilu & Viasat Urheilu
- Ruutu+ Viihde & Urheilu & MTV Total
- Ruutu+ Viihde & Urheilu & MTV Total Sport
- Ruutu+ Viihde  HUOM! Ei sisällä nettipalvelun urheilusisältöä!

Ruutu+ nettipalvelu toimii vain Sanoma-tunnuksilla, eikä palveluun voi kirjautua millään Soneran tunnuksilla. 

 

ruutuplus2.png 

 

Käyttöönotto – näin hyödynnät etusi

Kun käytössäsi on jokin Ruutu+ kanavapaketti, voit aktivoida nettipalvelun käyttöösi osoitteesta ruutu.fi/sonera. Ruutu+ nettipalvelu on aktivoitavissa, kun kanavat näkyvät televisiossasi (ei onnistu, mikäli tilaus on vielä kesken).

Aktivoidaksesi palvelun, tarvitset Soneran asiakasnumerosi sekä postinumerosi. Asiakasnumeron löydät laskun ylänurkasta sekä Omilta sivuilta (pl. kaapelikorttiasiakkaat, jotka löytävät asiakasnumeronsa vain laskulta).

Ruutu+ nettipalvelua käytetään erillisillä Sanoma-tunnuksilla. Mikäli käytössäsi ei ole vielä Sanoma-tunnusta, voit luoda sen helposti aktivoinnin yhteydessä. Mikäli käytössäsi on jo Sanoma-tunnukset, voit aktivoida palvelun nykyiselle tunnuksellesi.

 

1. Siirry osoitteeseen www.ruutu.fi/sonera

 

2. Valitse oikea paketti. Mikäli kanavapaketissasi on urheilukanavat mukana niin valitse Ruutu+ Viihde & Urheilu Soneran asiakkaille. Muussa tapauksessa valitaan jälkimmäinen, eli Ruutu+ Viihde Soneran asiakkaille.

ohje1.PNG

 

3. Jos käytössäsi on ennestään Sanoma-tili, niin voit kirjautua sisään linkistä "Onko sinulla jo Sanoma-tili?". Muussa tapauksessa luo Sanoma-tili tässä vaiheessa.

ohje2.PNG

 

4. Valitse maksutapa kohdassa sinun tulee syöttää Soneran asiakasnumerosi (näkyy laskulla) ja postinumerosi.
ohje3.PNG

 

5. Kun Sanoma-tili on onnistuneesti luotu, voit nauttia Ruutu+ nettipalvelun sisällöistä

 

Aiheesta muualla

Soneran asiakastiedote

Tilaa Ruutu+ kanavapaketti täältä

 

Mitä mieltä olet tästä palvelusta?

 

NikoNo
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Ruutu-nettipalvelu-veloituksetta-kaikkiin-Soneran-Ruutu/ba-p/139934
Linkki kopioitu
3 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Telialla olen työskennellyt yli 10 vuotta erilaisissa tehtävissä. Tällä hetkellä toimin Telia Partion jäsenenä ja täällä Yhteisössä moderaattorina. Vahvasti myös Liigan parissa mukana! :)