Telia Yhteisö

Keskustelua digistä ja sen ilmiöistä

Millainen on sinun Teliasi?

peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Samsung Galaxy Note 8 nyt myynnissä
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Samsung Galaxy Note 8 nyt myynnissä

Samsung on julkistanut uuden lippulaivapuhelimen, Galaxy Note 8:n. Ennakkomyynti käynnistyi saman tien, voit ennakkotilata omasi Telian verkkokaupasta. Kun tilaat Galaxy Note 8:n ennakkoon, saat DeX Stationin kaupan päälle (arvo 159,90 euroa). Tarjous on voimassa 23.8 – 14.9.2017 klo 23:59 asti. Hyödynnä etusi Samsung Members -sovelluksen kautta.

 

Väreistä löytyy musta ja kultainen. Toimitukset 15.9.2017 alkaen. Hinta 1029 euroa tai alkaen 28,59 euroa/kk.

 

kansikuva.jpg

 


"Galaxy Note 8 on avain suurempiin mobiilielämyksiin. Infinity-näytön reunat ja kehykset ovat hillitympiä, mikä luo rajattoman vaikutelman. Painikkeet ovat integroitu näyttöön, mikä parantaa käyttökokemusta katsellessasi verkkosivuja, videoita tai valokuvia. Edistynyt kameratekniikka mahdollistaa terävän tarkennuksen heikossakin valaistuksessa. S Pen -kynän avulla voit kirjoittaa inspiraatiosi heti muistiin. Voit käyttää puhelinta huoletta, koska se kestää vettä IP68-standardin mukaisesti."

 

näyttö.jpg

 

Poimin muutaman noston mielestäni tärkeimmistä speksistä. Löydät tarkemmat speksit täältä -->

 

  • Rajaton 6,3 tuuman sAMOLED Infinity-näyttö. Ainakin kuvissa puhelin on lähes reunaton ja näyttää, kuin puhelin olisi melkein yhtä näyttöä. Tällä saavutetaan isompi näyttökoko, puhelimen kokoa kasvattamatta.
  • Octa-core 2,3Ghz + 1,7 GHz -prosessori
  • Kaksoiskamera kaksoiskuvanvakaajalla. Note 8 tuo ensimmäistä kertaa kaksoiskameran Samsungin puhelimiin. Kaksoiskuvanvakaaja parantaa kuvien terävyyttä haastavissa ja nopeissa tilanteissa. Live Focus -toiminnon avulla voit säätää kuvien syväterävyyttä. Molemmat takakamerat ovat 12 megapikselin kameroita, toisessa aukko on f1.7 ja toisessa f2.4. Etukamera on 8 megapikseliä f1.7 aukolla.
  • S Pen. Muista Note-malleista totuttuun tapaan myös Note 8 sisältää kynän jolla voi tehdä mm. nopeita muistiinpanoja, piirtää ja niin edelleen.
  • Iiris- ja sormenjälkitunnistukset. Suojaa digitaalinen elämäsi.
  • Dual SIM. Voit käyttää puhelimessa kahta sim-korttia ja hyödyntää näin esim. henkilökohtaista sekä työliittymääsi yhdellä ja samalla puhelimella.
  • 64Gt sisäistä muistia sekä erillinen muistikorttipaikka. Muistia ei ole koskaan liikaa, 4K-videot ja muut vievät tilaa. Note 8 tukee jopa 256Gt:n microSD-kortteja.
  • IP68. Voit upottaa puhelimen jopa 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.
  • DeX Station. Liitä Note 8 -puhelin erilliseen näyttöön, näppikseen ja hiireen ja työskentele tietokonemaiseen tapaan.

En ole koskaan käyttänyt Galaxy Note -sarjan puhelimia. Haluaisin tutustua tuohon S Pen -kynään ja sen käytettävyyteen sekä hyötyihin niin koti- kuin myös työkäytössä. 6,3:n tuuman koon puolesta aletaan lähestymään jo pientä tablet-laitetta joka puolestaan on pelkästään hyvä asia multimediakäyttöä ajatellen. Puhelimen kamerat kiinnostavat tottakai aina.

 

Olisiko nyt siis Note 8:n aika?

 

 

0 tykkäystä
13 Kommentit

Hinta on kyllä niin suolainen, että mulla jää kyllä väliin.

Yhteisömanageri

Onhan siinä kieltämättä puhelimella hintaa. Hyvän läppärin/pc:n verran. Toisaalta rahoituksellakin saa, ilman lisäkuluja. Kokonaisuutena menee sama mutta kuukausittain ei kirpaise niin paljoa.

 

Aika näyttää, että vieläkö hinnat kipuavat tästä tonnin rajasta vieläkin ylöspäin.

Talonpoika

Terve,

Toimitusten on ilmoitettu alkavan 15.9. joka on tietenkin perjantai. Postitetaanko puhelin tuolloin vai jo aikaisemmin jotta sen saisi viikonlopuksi kotiin. Tilattu on, tätä on odotettu!

Kiitos Hymiö Onnellinen

Moderaattori

@Odo1853 Kysäisin asiaa laitevastaavalta ja pyritään siihen että laitteet olisivat perillä tuolloin 15.9. Eli tuon mukaan sen saisi viikonlopuksi!  Ai että, siellä on kohta joulu Hymiö Silmänisku

Talonpoika

@Merja_J Aivan mahtavaa, kiitos vaivannäöstäsi!

Kokenut kulkuri

Miten tuo:

  • Dual SIM. Voit käyttää puhelimessa kahta sim-korttia ja hyödyntää näin esim. henkilökohtaista sekä työliittymääsi yhdellä ja samalla puhelimella.

Täällä on maininta tuosta, mutta kaupan sivuilla en löytänyt mitään mainintaa. Luin myös jostain että Suomeen olisi tulossaa Single ja Dual SIM mallia kumpaakin. Kumpi siis Telialta on tulossa?

Moderaattori

@Kosha Meille tuleva malli on Dual Sim -versio, varmistin sen juuri.

 

 

Kokenut kulkuri

@Merja_J Kiitoksia tiedosta! Elikkä ei tullut tehtyä virhetilausta niinkuin eka säikähdin..

Talonpoika

Mä voitin just äsken tollasen ..apuu onkohan liian tekninen mulle🤔

Aseenkantaja

Onnea, hyvän luurin sait ja tuskinpa on liian tekninen kyllä sitä oppii käyttämään.

Talonpoika

Hei,
jos oli ennakkotilannut puhelimen niin miten sen DeX Stationin sai itselleen?

 

Talonpoika

No niin puhelin saapui 15.09 puolisolleni ja soittelinkin jo reilu viikko sitten telian asiakaspalveluun kysellen koska tuo ennakkotilaajille luvattu Dex Station tulee - asiakaspalvelusta luvattiin selvittää asiaa ja olla yhteyksissä - eli odotamme yhteydenottoa edelleen asian tiimolilta....

Moderaattori

Moi @Pajupuu ja @Sipa1961! Ennakkotilaajan DeX Station -edun lunastaminen tapahtuu laitteeseen esiasennetun Samsung Members -sovelluksen kautta:

1. Avaa Samsung Members -sovellus ja kirjaudu sisään Samsung-tililläsi.
2. Napsauta tarjousta.
3. Syötä henkilötietosi sekä IMEI-numero, joka on ilmoitettu puhelimen asetuksissa tai pakkauksessa.
4. Sinulle lähetetään vahvistus Samsung Members -sovelluksen kautta, ja DeX Station lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen.

Tarjous on hyödynnettävä 30.9.2017 mennessä. Toivottavasti tämä selvensi asiaa Hymiö Onnellinen