Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: Selkeytämme Sonera Viihteen ja kaapeli-TV:n kanavapaikkoja, jotta kanavat olisivat jatkossa käyttäjäystävällisemmässä ja loogisemmassa järjestyksessä. Muutos tehdään 6.9.2016 ja sen pitäisi olla valmis klo 14 mennessä, jonka
jälkeen esimerkiksi Ylen HD-kanavat ovat listauksessa lähempänä Ylen muita kanavia ja samaan kanavapakettiin kuuluvat kanavat on niputettu lähemmäs toisiaan.

 

Kotimaisten peruskanavien numerointi pysyy ennallaan Ylen HD-kanavia lukuun ottamatta, mutta muiden peruskanavien kanavapaikat muuttuvat. Maksukanavien osalta kaikki kanavat löytyvät jatkossa uusien kanavanumeroiden takaa.

Lisätietoja muutoksesta ja kaikkien kanavien paikkatiedot löydät näppärästi osoitteesta sonera.fi/kanavamuutos. Näihin kannattaa tutustua jo etukäteen, niin muutos ei pääse yllättämään.

Muutoksen yhteydessä avaamme alla luetellut MTV:n maksukanavat vapaaseen katseluun 1.–11.9.2016 sekä kaapeli-TV:ssä että Sonera Viihteessä. Voit siis katsoa esimerkiksi tulevan viikonlopun F1 Italian GP:n suorana veloituksetta ja seurata mihin suuntaan Räikkösen ja Verstappenin välinen tilanne kehittyy 🙂

 

  • MTV Fakta
  • MTV Juniori
  • MTV MAX (SD ja HD)
  • MTV Sport 1 (SD ja HD)
  • MTV Sport 2 (SD ja HD)Huom!
Sonera Viihde –asiakkailla uudet kanavapaikat ja vapaassa katselussa olevat kanavat ovat käytössä automaattisesti, mutta mikäli kanavien kanssa on kuitenkin ongelmia, käynnistä ensiapuna digiboksi uudelleen irroittamalla virtajohto
tai katkaisemalla virta digiboksin takaa virtakytkimestä.

Kaapeli-TV:n osalta voi olla tarpeen hakea kanavat uudestaan tai palauttaa digiboksi / digitelevisio tehdasasetuksille käyttöohjeiden mukaisesti.

Tee nämä toimenpiteet mikäli ilmaiskanavat eivät näy tai uudet kanavapaikat eivät tule näkyviin automaattisesti 6.9. klo 14 mennessä. Helpson auttaa kanavahaussa tarvittaessa.


Kanavanumerointiuudistuksen yhteydessä tarjoamme myös MTV Total -kanavapaketin ja kaapelikortin etuhintaan. Lue lisää sivuiltamme ja tutustu samalla Sonera Viihde mobiilipalvelun monipuolisiin asiakasetuihin.

Kuulisimme teiltä mielellään kommentteja miltä muutos ja uudet kanavapaikat vaikuttavat?

IlariJR
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Sonera-Viihteen-kanavapaikat-uudistuvat-Muutoksen-yhteydessa/ba-p/132190
Linkki kopioitu
7 kommenttia 👇