Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

 

 

 

Ilman rajoja on vain mahdollisuuksia. Sonera X tarjoaa nuorille loistavat edut liittymille ja hyödyntämällä muut Soneran palvelut saadaan aikaan vaativammallekin nuorelle toimiva selviytymispakkaus. Sonera X edut on tarjolla kaikille alle 26-vuotiaille ja LISÄKSI Sonera Kaupassa voimassa olevaa opiskelijakorttia esittämällä, edut tarjolla myös kaikille alle 30-vuotiaille! What? Kyllä!

 

Varustepaketti

 

 • Puhelimeen liittymäksi X Rajaton 4G tai X Rajaton 4G Max
 • Nopea netti kotiin joko huikeilla kiinteistökohde hinnoilla tai Liikkuva Etu Plus -liittymällä
 • Sonera Viihde kiinteään tai mobiiliin, eli parhaat leffat, tv-sarjat, huippu-urheilu ja LIVE keikat
 • Spotify Premiun – must have!
 • Puhelin, läppäri ja muut varusteet Soneran verkkokaupasta korottomalla maksuajalla
 • Tunnukset Omille Sivuille, jolloin apuna Chat 24/7

 

soneraX-1.PNG

 
Perusvaruste X Rajaton 4G

 

Valitse näistä
X Rajaton 4G rajaton data 21 Mbit/s, 600 min puhetta, 600 tekstaria
X Rajaton 4G Max rajaton data 150 Mbit/s, 1200 min puhetta, 1200 tekstaria

Tutustu liittymiin tarkemmin täällä.

 

Lähde huoletta ”opintomatkalle” Tukholmaan, Kööpenhaminaan tai vaikka Tallinnaan! Käytät puhelinta pohjolassa ja Baltiassa ilman lisäkuluja ja X Rajaton 4G Max - liittymällä käytössä 600 Mt/kk reissudataa muualla Euroopassa. Nappaa mukaan parhaat sometusvinkit täältä.

 

Netti kotiin, opiskelijaluukkuun tai kimppakämppään

Onko kotisi kiinteistössä, josta löytyy talonyhtiö netti? Näihin kohteisiin on tarjolla X-etuna huippunopea netti luvattoman halvalla! Kiinteistösopimuskohteissa Kodin netti L jopa huikeaan 4,90€/kk hintaan! Tarkista tilanne täältä.

Vaihtoehtona Liikkuva netti Etu Plus nopea 4G 150 Mbit/s hintaan 14,90€/kk läppäriin tai tablettiin! Kun sinulla on Soneran X Rajaton 4G -liittymä, olet oikeutettu kaikkiin Soneran keskittämisetuihin, joista tarkemmin täällä.

 

Viihdy ja viihdytä!

 

Sonera Viihde kiinteään viihteeseen tai mobiiliin! Saat parhaat tv-sarjat, elokuvat sekä tietysti Viihteen LIVE keikat suoraan kotisohvalle tai mobiilisti sinne missä ikinä oletkin! Tutustu Viihteeseen täällä.

Viihteen Mobiilipalvelulta siirrät kuvan suuremmalle tv-ruudulle Chromescastin tai AppleTV:n avulla. Nämä ja uusimmat puhelinmallit, läppärit, tabletit ja lisälaitteet löydät Soneran verkkokaupasta.

 

Elämä ilman Spotifyita? No way! Tilaajaetuna Spotify Premium 3 kk 0€!

spotifyX.PNG


APUA! Mikä on mun PUK-koodi?

 

Luo omat tunnukset Omille Sivuille ja löydät kaikki liittymäsi tiedot, haet tarvittaessa maksuaikaa laskulle, teet muutoksia Viihteen kanavapaketteja! Omilla Sivuilla auttaa Chat 24/7.

 

Seuraa Sonera X

Facebookissa www.facebook.com/SoneraX tuttu Somejengi auttaa arkisin klo 8-20!

Instagramissa www.instagram.com/soneraxofficial/

 

Tsekkaa myös videomme YouTubessa *KLIK*

 

soneraX-6.png

 

Hyvä tietää!

 

 • X-etu hyödynnettävissä kaikille 18-26-vuotiaille. Liittymä on oltava käyttäjän nimissä ja laskut lähetetään vain liittymän omistajalle.
 • Voit hyödyntää edut Sonera.fi/x -verkkokaupassa, Omilla Sivuilla, Asiakaspalvelun kautta tai Sonera Kaupoissa ja Veikon Koneessa.
 • Sonera Kaupassa X-edut voidaan myöntää myös 26-30-vuotiaille voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan.
 • Ei määräaikaisuuksia. Voit 24kk etujakson jälkeen päivittää liittymälle uuden vastaavan X-edun, mikäli edelleen kuulut X-edun kohderyhmään.
 • Ikä ratkaisee vain edun myöntämisperusteen, etu säilyy liittymällä 24kk edun myöntämishetkestä lähtien, eli X-edut saa käyttöön vaikka päivää vaille 26-vuotiaana ja edut on käytössä niiden myöntämispäivästä laskien 24kk ajan.
NooraKivilahti
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Sonera-X-on-selviytymispakkaus-jokaiselle-nuorelle/ba-p/131998
Linkki kopioitu