Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Triplaan avautuu 17.10. Suomen suurin Telia Kauppa. Avajaisjuhlallisuudet kestävät neljä viikkoa.Triplaan avautuu 17.10. Suomen suurin Telia Kauppa. Avajaisjuhlallisuudet kestävät neljä viikkoa.

Helsingin Pasilaan valmistuu piakkoin uusi kauppakeskus-, market-, hotelli-, ja toimistokompleksi Mall of Tripla, eli tuttavallisemmin Tripla. Sen sijainti yhdessä Suomen keskeisimmässä liikenteen solmukohdassa eli Pasilan juna-aseman yhteydessä suo sille mahdollisuuden olla lähellä ihmisiä, ja tuoda kaiken tarjontansa lähelle niin pääkaupunkiseutulaisia kuin kaikkia meitä, jotka matkaamme miltä tahansa maan koltalta sinnepäin. Olkoon matkustusväline mikä tahansa, on Tripla helposti saavutettavissa. 

 

Telian Suomen pääkonttori tulee muuttamaan Vallilasta uusiin toimitiloihin Triplaan, mutta mikä merkittävintä, Triplaan avautuu 17.10. Suomen suurin Telia Kauppa! Tämän uuden lippulaivakauppamme suunnittelussa on ollut mukana arkkitehtien, tilasuunnittelijoiden ynnä muiden rakentamisen asiantuntijoiden kanssa myyjämme ja osaltaan myös asiakkaamme.

 

Yhtenä peruspilarina on toiminut asiakkaiden kohtaamiseen ja heidän tarpeisiinsa sekä toiveisiinsa vastaaminen sen mahdollistavassa miellyttävässä ympäristössä. Triplan Telia Kaupasta löydät muun muassa ison lounge-alueen, jossa voit vaikkapa nauttia kupposen kahvia Telia TV:n ja avajaisten yhteydessä lanseerattavien asiakaspadien parissa. Uudenlainen monitoimitila kaupan perällä puolestaan mahdollistaa erilaisten tapahtumien järjestämisen uudessa kaupassamme. 

 

Löydät samoista tiloista myös Telia Helpin, jossa saat apua niin uuden laitteen käyttöönottoon, tiedonsiirtoon laitteelta toiselle, kuvien tallentamiseen, huoltoon kuin kaikkiin mahdollisiin tekniikan haasteisiin. Asiointi Triplan Telia Kaupassa on siis parhaimmillaan kokonaisvaltainen tilaisuus hoitaa sekä liittymä-, lisäpalvelu- että laiteasiat kerralla kuntoon. 

 

Sen lisäksi, että saat kaupoissamme henkilökohtaista palvelua, on Triplassa mahdollisuus asioida myös itsepalveluna. Kaupasta löytyy myös Telia eSports Series -piste sekä Telia Älykoti -piste.

 

TriplaTeliaKauppa2.png

 

Itsestäni alkaa tuntua siltä, että asiointi Pasilaan on pian toteutettava! Mitä sanot, kutsuuko Tripla sinuakin kaikkine houkutuksineen? 

 

Lue myös:

AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Suomen-suurin-Telia-Kauppa-avaa-ovensa/ba-p/194851
Linkki kopioitu
6 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Moderoin Yhteisössä ja kirjoittelen mielelläni TV- ja leffa-aiheisia artikkeleita. Varsinkin pohjoismaiset dekkarit ovat viime aikoina olleet mieleeni, otan niistä suosituksia vastaan :) Keskustelua kanssani saa Yhteisö-asioiden lisäksi aikaan myös kissoista ja käsitöistä.