peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
54701 Jäsentä
155538 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Suosikkisovellukseni- Sports Tracker

Ex-telialainen
Ex-telialainen

Suosikkisovellukseni- Sports Tracker

 

 

 

Sports Tracker on ollut uskollinen kumppanini lenkkipoluilla jo useamman vuoden ajan. Muita vastaavia sovelluksia en ole tilalle kelpuuttanut, vaikka niitä tyrkyllä on ollutkin. Suhteemme on kehittynyt hyvin kiinteäksi, sillä ilman Sports Trackeria tuskin enää osaisin lenkille lähteä.

Sports Tracker mittaa lenkin pituuden, keston ja vauhdin gps-paikannusta käyttäen. Se antaa myös mahdollisuuden jakaa omat liikuntasuoritukset julkisesti tai kavereiden kesken. Sports Trackerista on kaksi versiota, ilmainen ja Premium. Kerron tässä nimenomaan ilmaisen version ominaisuuksista ja käyttökokemuksistani iPhonella.

Ulkonäöltään sovellus on todella selkeä ja sen käyttäminen on helppoa. Se toimii näin:


Kun lenkkikamppeet on heitetty niskaan, avaa Sports Tracker, "Aloita harjoitus", valitse lajisi, pistä puhelin taskuun ja lähde liikkeelle.

 

kolomekuvaa.JPG

 

Matkan aikana voit tarkistaa montako kilometriä on jo takana tai oletko asettamassasi tavoitevauhdissa. Näytön saat laitettua aurinko-kuvakkeesta kirkkaalle kelille sopivaksi.

Kun harjoitus on ohi
, painat Pysäytä -> Lopeta ja puuskutat tyytyväisenäHymiö Kieli Sen jälkeen näet harjoituksen yhteenvedon ja voit joko tallentaa tai poistaa sen. Kaikki tallentamasi liikuntasuoritukset löytyvät Historiasta, josta voit avata tarkempaan katseluun vanhemmankin harjoituksen.

Snip 5.9..JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sports Tracker laskee myös kalorien kulutuksen, mikäli olet antanut Profiilisi tietoihin painosi, sukupuolesi ja syntymävuotesi. Voit antaa tiedot ihan rohkeasti, sillä julkisena tietona näkyy vain sukupuolesiHymiö Silmänisku

Valitsemalla "Kierrokset" pääset tutkimaan harjoitusvauhtiasi vielä tarkemmin, esimerkiksi kilometreittäin pilkottuna.

Harjoituksesi voit jakaa Sports Trackeria käyttävien kavereidesi kesken tai Facebookissa/Twitterissä.  Jakaminen onnistuu kunhan olet kirjautunut Sports Tracker -yhteisöön. Itse kirjauduin Facebook-tunnuksillani, minkä jälkeen sovellus heti listasikin Sports Trackeria käyttävät kaverini.

Kerrohan miten sinä käytät Sports Trackeria tai jotakin muuta vastaavaa sovellusta? Entä miten sykemittarin yhdistäminen Sports Trackeriin toimii?

Tässä vielä omat nostoni ja tärpit sovelluksesta. Kerro sinä lisää!

+ Helppo käyttää
+ suomenkielinen
+ selkeä näyttö, kaikki turha karsittu pois 
+ mittaa matkan tarkasti
+ lenkin aikana voi seurata kilometrivauhtia ja kiristää tahtia tarvittaessa
+ Oman kunnon kehitystä on kiva seurata Historiasta 
+ Kuvien ottaminen kätevää sovelluksen kautta

6 Kommentit
Kommentaattori

Ohjelma on ollut käytössä jo pitkän aikaa, joten se toimii.

Lisäksi ohjelmalla saa soitettua musiikkia musiikkia esim. omista kappaleista. Osaa jopa valita tietyt kappaleet juoksua tahdittamaan. Itselläni on Koss:n ympäristöävaimentavat napit käytössä, koska muotouvat suoraan korviin, niin eivät tipu. Ja lisäksi äänenlaatu on hyvä. Parhaat napit, vaikka muutamat testasin ennen löytymistä. Itselleni ei edes "oikeat" urheilukuulokkeet toimineet.

Ainakin SportTrackerin oma sykevyö toimii ongelmitta, sen avulla saat sykkeetkin tallennettua harjoitteeseesi. Ja sykerajat saa tulemaan korviin, jos nappeja käytät. Yhteys toimii bluetoothilla ja kerran laitteet paritettuaan aivan automaattisesti. En ole kokeillut että toimisiko yhdistelmä puhelin ja älykello tuohon sykkeeseen. (itseasiassa puuttuu Sonyn älykello, eikä tuo Samsung yhdisty (kikkailematta) Sonyyn)

 

Ohjelman avulla voi myös "vakoilla" että missä lähistön ihmiset harjoittelevat ja mitä. Sieltä kautta saattaa saada itselleen hyviä vinkkejä ja vaihtelua.

Ex-telialainen

Moi Niki2014! Sulla oli hyödyllisiä vinkkejä. Täytyypä ihan ensimmäisenä hankkia nuo kunnon napitHymiö Onnellinen

Vakiokalustoa

Sport Tracker on näistä "urheilu" sovelluksista parhain! Ensimmäinen sportti sovellus oli Endomondo, mutta jotenkin en tykännyt siitä joten päätin vaihtaa sen juuri sport trackeriin. Tykkään kyseisestä sovelluksesto todella paljon ja siitä että voidaan ottaa kuvia matkan varrelta ja ne tallentuu kartalle. Hymiö Onnellinen 

 

Ei ole mitään pahaa sanottavaa kyseisestä sovelluksesta. Suosittelen toisille myös tätä sovellusta! Hymiö Onnellinen

Poistettu käyttäjä
 

Jos ei maksa kaikista ominaisuuksista ei se tarpeeksi hyvin toimi. 

Vakiokalustoa

@Anonymous, se voi olla. Tosiaan itselläni on tuo ilmaisversio ja eipä ole tullut vielä ongelmia vastaan. En edes tiedä mitä "pro" versio sisältää. 

Poistettu käyttäjä
 

Minä olisin tarvinnut lisää ominaisuuksia,  mutta olisi pitänyt maksaa.