Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

voita ja testaa Sonyn uutuuskuulokkeita.jpg 

 

 

*****

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille 😊

 

Käy kurkkaamassa skaban voittajien arviot testattavista kuulokkeista alla olevien linkkien kautta:

 

Käyttökokemukset Sony WI-SP500

Käyttökokemukset Sony WI-SP600

Käyttökokemukset Sony WF-SP700

 

*****

 

Sony on julkaissut kolme mielenkiintoista urheilukuuloketta:

 

Sony WF-SP700, langattomat roiskevesitiiviit kuulokkeet taustahälyn poistolla

Sony WI-SP600, langattomat niskaa takaa kulkevat nappikuulokkeet

Sony WI-SP500, langattomat nappikuulokkeet

 

Sony WF-SP700Sony WF-SP700Sony WI-SP600Sony WI-SP600Sony WI-SP500Sony WI-SP500 

Haluaisimme kuulla juuri sinulta mitä mieltä olet näistä ja miltä näitä tuntuu käyttää. Starttaamme yhteistyössä Sonyn kanssa suuren kuulokeskaban, jossa voit voittaa uutuuskuulokkeet itsellesi.

 

Vastaa tähän kysymykseen blogin kommenteissa ja olet mukana arvonnassa:

 

Missä tilanteissa sinä käyttäisit langattomia urheilukuulokkeita?

Arpaonnen suosiessa

 

Testaa kuulokkeita eri tilanteissa kahden viikon ajan ja kirjoita tänne Yhteisöön arvostelu joka sisältää myös lyhyen videon tilanteesta, jossa käytät kyseisiä kuulokkeita. Arvostelun näkökulmia voisi olla esimerkiksi: Miltä kuulokkeet tuntuvat ja näyttävät? Oliko käyttöönotto helppoa? Miltä niitä tuntui käyttää ja soveltuivatko ne käyttöösi? Millainen ääni niissä on? Ja niin edelleen.

 

Voit pitää kuulokkeet itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Arvonnasta tarkemmin

 

Arvonnassa on palkintoina yhteensä kuudet kuulokkeet, kaksi kutakin mallia. Skaba alkaa nyt ja päättyy 15.7. Suoritamme arvonnan seuraavasti:

 

  1. arvonta suoritetaan 29.6. ja tässä arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP500-kuulokkeita **arvonta suoritettu**
  2. arvonta suoritetaan 6.7. ja tässä arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP600-kuulokkeita **arvonta suoritettu**
  3. ja viimeinen arvonta suoritetaan 16.7. ja tässä arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP700-kuulokkeita **arvonta suoritettu**

Arvomme palkinnot kaikkien osallistuneiden kesken. Toisin sanoen mitä nopeammin ilmoittaudut mukaan sitä useampaan arvontaan osallistut. Postitamme palkinnot sitä mukaa, kun voittajat on tavoitettu.

 

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä muihin skaboihin tulevaisuudessa.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

  1. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyyn kysymykseen lisäämällä kommentin tämän blogin kommentteihin. Jos voitat kuulokkeet itsellesi, testaa niitä kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi testiraportti videon kera tänne Yhteisöön.
  2. Huomioithan kilpailun deadline-päivämäärät ja sen, että ehdit testaamaan kuulokkeita ja tekemään niistä myös testiraportin määräaikaan mennessä.
  3. Saat testin jälkeen pitää kuulokkeet itselläsi maksutta.
  4. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut skabaan sitä useamman mallin arvonnassa olet mukana. Jos ilmoittaudut mukaan  28.6 mennessä, olet mukana kaikkien kolmen mallin arvonnassa.
  5. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Onnea arvontaan ja mielenkiintoisia testiraportteja odotellen 😎

 

****

 

Päivitys 2.7.2018:

1. arvonta on suoritettu ja voittajat on tavoitettu. Sony WI-SP500 -kuulokkeet voittivat @Kestokuluttaja sekä @Leonita.

 

--

 

Päivitys 13.7.2018:

2. arvonta on suoritettu ja voittajat on lopultakin nyt tavoitettu. Sony WI-SP600 -kuulokkeet voittivat @terhimarika sekä @TuanLVT

 

--

 

Päivitys 21.7.2018:

3. ja viimeinen arvonta on suoritettu ja voittajat on tavoitettu. Sony WF-SP700 -kuulokkeet voittivat @JemNy sekä @N4nniii.

 

Onneksi olkoon ja hyviä hetkiä testaamisen parissa 🙂

 

****

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Suuri kuulokearvonta: Voita ja testaa Sonyn uutuuskuulokkeet


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 18.06. – 15.7.2018 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kuusi (6) kappaletta kuulokkeita, kaksi (2) kutakin kuulokemallia, yhdet kuulokkeet/voittaja/arvonta.

2kpl Sony SP500 -kuulokkeita, arvo 69€/kpl

2kpl Sony SP600 -kuulokkeita, arvo 149€/kpl

2kpl Sony SP700 -kuulokkeita, arvo 199€/kpl


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan ja voitosta ilmoitetaan kolmessa osassa:

1. arvonta sekä ilmoitus voittajille 29.6. Tässä arvonnassa on mukana kaikki 28.6. mennessä ilmoittautuneet. Arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP500-kuulokkeita.
2. arvonta sekä ilmoitus voittajille 6.7. Tässä arvonnassa on mukana kaikki 5.7. mennessä ilmoittautuneet. Arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP600-kuulokkeita.
3. arvonta sekä ilmoitus voittajille 16.7. Tässä arvonnassa on mukana kaikki 15.7. mennessä ilmoittautuneet. Arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP700-kuulokkeita.


Voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson jälkeen yhden artikkelin pituudeltaan 200 sanaa sisältäen myös videon tilanteesta, jossa kuulokkeet ovat käytössä. Testaajat julkaisevat jutut mallikohtaisissa ketjuissa:

Käyttökokemukset Sony WI-SP500
Käyttökokemukset Sony WI-SP600
Käyttökokemukset Sony WF-SP700

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Henkilö toimittaa videomateriaalin ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja niin haluaa.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkelia sekä videota Telia Yhteisöön kahden viikon mittaisen testijakson jälkeen, Telia veloittaa voittajalta kuulokkeiden hinnan joka määräytyy kuulokkeiden myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 18.06.2018

 

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Suuri-kuulokearvonta-Voita-ja-testaa-Sonyn-uutuuskuulokkeita/ba-p/169620
Linkki kopioitu
161 kommenttia 👇
Polkujuoksija68
Rekisteröitynyt ☆

Paljon tulee musiikkia ja radio-ohjelmia kuunneltua esim. pyöräillessä. Maratonia varten reenatessa on tärkeä, että kuulokkeet pysyvät kunnolla korvissa. Muuten alkaa ärsyttää sekin kun jo muutenkin on äärirajoilla. Salilla joskus kun haluaa keskittyä vain omaan suoritukseen, niin silloin on hyvä kun voi luoda itselleen "oman kuplan" ilman ulkopuolisia ärsykkeitä.

Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

Arkikäyttöön ja musan kuunteluun.

koomies
Tutustumassa

Esim. töissä kuulosuojaimien sisässä, johdot kun meinaavat töissä tarttua milloin mihinkin. Lenkillä, pyöräilyn yhteydessä, kalassa, suhkussa.

AlterEgo71
Uusi keskustelija

Tänä kesänä kuulokkeille olisi erityistä tarvetta ulkosaunan rakennus- ja maalausprojektin takia.. saisi tehdä töitä ilman että kuuluu taustalta isännän "ohjeistus" mitä teen väärin ja mitä pitää mitenkin tehdä tai miksi en tee niin. Jatkossa näille tulisi taatusti käyttöä äänikirjojen kuunteluun sillä niitä ei muut meillä tykkää kuunnella ja nyt niitä joutuu väkisellä muutkin "iltasatuna" kuuntelemaan.

arapahoe
Vakiokalustoa ☆☆

Musiikin kuunteluun.

Marlee1955
Kommentaattori

Ulkoillessa, kävellessä ja mahd. pyöräillessä.

kilppari32
Tutustumassa ☆

Ihan joka päiväiseen käyttöön, erityisesti älykellon kanssa paritettuna kulkisivat joka paikkaan kätevästi mukana ilman puhelintakin. Erikseen mainittakoon kaikki urheilu/lenkkeily/pyöräily.

Hauttiz
Uusi jäsen

Punttiksella ja varmaan missä vaan 🙂

henni88
Uusi keskustelija

 Tulisi testattua ruohoa leikatessa, musiikkia kuunnellen ja myös äänikirjoja ja muita arkisempia asioita. Käytännön istuvuus korvissa yms kiinnostaa

peltorane79
Uusi keskustelija

Jokapäiväiseen käyttöön, lähinnä musiikin kuunteluun kännykän kaverina. Itseäkin kiinnostaa näiden istuvuus omaan korvaan, että alkaako painamaan yms

Arki1972
Rekisteröitynyt ☆

Kiinnostaisi kovasti noi napit. Miten ne pysyy korvassa, jos vaikka töissä kuuntelee musiikkia tai lenkillä

LucaRaimo
Uusi jäsen

Työ ja lomamatkoilla olisi kiva käyttää hyviä kuulokkeita

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

1. arvonta on suoritettu ja voittajat on tavoitettu. Sony WI-SP500 -kuulokkeet voittivat @Kestokuluttaja sekä @Leonita.

 

Onneksi olkoon ja hyviä hetkiä testaamisen parissa 🙂

SirFoxlet
Uusi jäsen

Kyllähän ne tulisi käyttöön treenatessa sekä ulkohommia tehdessä.

JamppaVaanTaas
Uusi jäsen

pihatöissä ja urheillessa

Meddlerius
Uusi jäsen

Käyttäisin kuulokkeita pääasiassa juostessa ja ghetto-saleillessa ulkosalla. Nykyiset kuulokkeet eivät tahdo kestää kovimmassa menossa korvissa.

Miveyn
Uusi keskustelija

Kävelylenkeillä ja pyöräillessä.

Annepara
Tutustumassa

Missä tilanteissa sinä käyttäisit langattomia urheilukuulokkeita?

- ihan joka päivä erilaisissa tilanteissa. Lenkillä koiran kanssa, sauvakävelyllä, töihin pyöräillessä tai kotona hommia tehdessä, jos kädet pitää pitää vapaana.

waltsukka72
Rekisteröitynyt ☆

Koiran kanssa lenkkeillessä, geokätköillessä, autoillessa ja töissä

Benedictus
Uusi keskustelija

Käyttäisin kuulokkeita lenkkeillessä, jota harrastan lähes päivittäin. Myös crosstrainera pyörittäessä ne olisivat kätevät.

juknur
Uusi keskustelija

Käyttäisin ihan normaalisti arkikäytössä. Urheilukuulokkeet tuntuvat pysyvän paremmin päässä kuin useimmat tavalliset ja lisäksi ne kestävät hikoilua paremmin, joten ne ovat yleensä paremmat ihan arkikäytössäkin.

 

htr63vvv
Kommentaattori

Telia TV:tä katsellessa puhelimelta.

Mumskaa
Tutustumassa

Liikennevälineissä ja ulkona liikkuessa kävelykepin kanssa, jossa on vaikeaa kun langalliset kuulokkeet sotkeutuvat aina keppiin tai johonki ja toisella kädellä on vaikeaa pitää puhelinta korvalla.


TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

2. arvonta on suoritettu perjantaina 6.7. ja odottelemme vielä voittajien kuittausta. Jos olet osallistunut skabaan niin käyhän kurkkaamassa inboxisi 🙂 

janinamm
Rekisteröitynyt ☆

Kuulokkeet tulisi käyttöön ainakin työmatkoille, salille ja lenkille. Varmasti ne olisivat hyödylliset monissa muissakin tilanteissa, kun haluaa kuunnella musiikkia askareiden ohella. 🙂

Lozqu
Rekisteröitynyt ☆

Käyttäisin niitä bussissa työ ja koulumatkoilla, lenkillä ja ihan vaan kotona musiikkia kuunnellessa

Velituomio
Uusi jäsen
Kuntosalilla tulee käytettyä langattomia nappikuulokkeita (Jaybird freedom). Olis muka päästä kokeilemaan parempia.
Veljami
Tutustumassa
Lähes kaikessa liikunnassa (pyöräily, jouksu, kävely), mutta en todellakaan tatamilla. Se ei oikein sovi lajin etikkaan ellei sitten olde todellinen masokisti.
tasapuu
Kommentaattori

Sony WF-SP700 olisivat loistava pari Huawei P10. Kuulorajoiteisena olisi mielenkiintoista testata noita kuulokkeita kun ei tarvitsisi olla ylimääräisiä piuhoja kun ulkoilee koiran kanssa. Vielä paremmat varmaan nukkumaan mennessä kun tinitus vaivaa unen saantia. Tulisi varmasti kuunneltua helpommin musiikia tinitusta vastaan nukkumaan mennessä. Minun valintani olisi ehkä Sony WF-SP700.

Crimsonspawn
Uusi jäsen
Käyttäisin pyöräillessä, lenkillä ja muutenkin lyhyitä aikoja. Korvat ei oikein tykkää napeista pitkiä aikoja pidettäessä.
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Viime perjantain arvonnassa kävi nyt niin, että emme tavoittaneet voittajia sääntöjen puitteissa ja jouduimme arpomaan tilalle uudet voittajat. Käyhän kurkkaamassa yksityisviestisi 🙂

Sissimon
Rekisteröitynyt ☆

Lenkillä, työmatkoilla jne. 

N4nniii
Uusi jäsen

käyttäisin näitä salilla ja muutenkin urheillessa ja tietysti lenkillä käydessä 🙂 bluetooth kuulokkeet ois ihan loistavat ! Ja mikäs sen parempikaan kuin puhelimen kanssa samanmerkkiset 👍🏼

Kurut
Uusi keskustelija

Raskaan työpäivän jälkeen (varhaiskasvatus) laitan kuulokkeet korviin ja nauttien pyöräilen kuntosalille, unohtaen samalla työhuolet musiikin kauniisiin melodioihin.

Piijuli
Uusi jäsen
Frisbeegolfradalla sekä töissä 🙂
Saurus84
Rekisteröitynyt

Töihin pyöräillessä äänikirjaa kuunnellen ja juoksulenkeillä

SatuMaaritti
Rekisteröitynyt ☆

Kävely ja juoksulenkillä käyttäisin. Nykyisten kuulokkeiden ongelma on se etteivät pysy korvissa ja musiikin laatukin on huono.

Rekkurekku
Rekisteröitynyt ☆

Pyöräilessä, matkustaessa bussilla ja lentokoneella, sekä eri paikoissa missä tarvitsen keskittymistä voidakseni lukea ja kirjoittaa.

Acezzi
Uusi jäsen
Käyttäisin kuulokkeita lenkkipolulla ja kuntosalilla. Lisäksi testaisin niiden käyttöä töissä kuunnellessani podcasteja ja radiota.
TheMetallurgist
Rekisteröitynyt ☆

Langalla toisiinsa yhdistettyjä kuulokenappeja käyttäisin pyöräillessä, jotta esimerkiksi risteystilanteissa toisen napin saa helposti poistettua korvasta ilman vaaraa hävittämisestä.

Täysin langattomia nappikuulokkeita taas käyttäisin lenkkeillessä ja mahdollisesti kuntosalilla.

Willemies
Rekisteröitynyt ☆

Käyttäisin näitä työmatkapyöräilyihin ja salilla!

JemNy
Uusi jäsen

Lenkillä, salilla, työmatkalla sekä siivotessa nyt enimmäkseen. Tämän hetkiset kuulokkeet eivät täysin sovi yhteen silmälasien kanssa, joten uudet kuulokkeet tulisivat käyttöön kaikessa, missä nyt käytän nykyisiä kuulokkeitani 🙂

MariH82
Uusi jäsen

Taustahälyn poistavat nappikuulokkeet olisivat kuin tehty minulle töissä käytettäväksi. Tehtaassa on aina enemmän tai vähemmän melua ja tavallisten kuulolkeiden piuhat ovat vaarassa tarttua johonkin kiinni tai katketa.

juissi75
Rekisteröitynyt ☆

Työmatkalla lähinnä

Juksuu
Uusi jäsen

Testaisin lenkillä ja salilla tietenkin. 

Merediath
Rekisteröitynyt ☆

Urheillessa 🙂 Liityin vasta liikuntakeskukseen ja tarvista olisi langattomille kuulokkeille!

Pisara
Rekisteröitynyt

Käyttäisin kuulokkeita iltaisin kun vauva on sylissä.

kimikasperi
Rekisteröitynyt ☆

Lenkkeilen kuudesti viikossa ja hyvät langattomat kuulokkeet olisivat kätevät siinä puuhassa.

Raema
Tutustumassa

Kahvakuulailessa ja salilla rehkiessä laitettua noiden kuulokkeiden kesto koetukselle. Sekä kevyempää käyttöä työmatkoilla pyöräilessä tai matkustellessa.

Peach
Tutustumassa

Kaikkialla, mutta useiten lastenvaunuja työntäessä tai kotitöitä tehdessä silloin kun vauva on sylissä niin ei saa piuhoja esillä olla