Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Telia Yhteys uudistui 11052021.jpg

Telia Yhteys uudistui 11.5.2021 muutamalla mainiolla muutoksella. Toimme tarjolle uuden Rajaton 5G 200M -puhelinliittymän sekä mobiililaajakaistalle vaihtoehton, Rajaton 5G 300M. Kasvatimme useamman liittymäpaketin EU-datan määrää ja Rajaton 0,2M ja Rajaton Lite 0,2M -pakettien netin latausnopeus tuplattiin 0,5 Mbit/s:iin

Telia Yhteys - puhelinkäyttöön

Telia Yhteys -liittymällä soitat sekä lähetät rajattomasti normaalihintaisia puheluita sekä viestejä. Liittymässä on aina rajaton netti kotimaassa, nopeus valintasi mukaan. Liittymän käyttö on huoletonta myös reissussa, sillä Pohjolassa ja Baltiassa käytät liittymääsi kotimaanhinnalla ja EU:n datakäyttö sisältyy liittymäsi kuukausihintaan. Lite-vaihtoehdossa puhelut ja viestit laskutetaan käytön mukaan.

Rajaton 4G

 

Rajaton 5G

 

Rajaton 0,5M (EU 15 Gt)

Rajaton 5G 200M (EU 22 Gt)

Rajaton 20M (EU 18 Gt)

Rajaton 5G 300M (EU 24 Gt)
Rajaton 150M (EU 20 Gt) Rajaton 5G 450M (EU 25 Gt)

Rajaton 200M (EU 20 Gt)

Rajaton 5G 1000M (EU 27 Gt)

 

 

Rajaton Lite
Liittymässä on rajaton kotimaan netti sekä reilu nettipaketti koko EU/ETA-alueelle. Liiittymässä veloitetaan puhelut ja viestit käytön mukaan. Puhelut 0,07 €/min ja viestit 0,07 €/kpl (Hinta 05/2021, ajankohtainen hinnasto).

 

Rajaton Lite 0,5 M (EU 7 Gt)

Rajaton Lite 100 M (EU 14 Gt)Telia Yhteys mobiililaajakaistakäyttöön

Yhteys mukaan keskittäjähintaan. Etu edellyttää  matkapuhelinliittymää ja/tai laajakaistaa Telialta.

Yhteys mukaan

 

100 M (EU 15 Gt) Kotimaa 50 M
200 M (EU 18 Gt) + sisältää myös Pohjolan ja Baltian netin rajattomasti 5G 300 M (EU 20 Gt)

Laitteeseen 0,2 M (EU 4 Gt), vain uusiin liittymiin 5G 1000 M (EU 25 Gt)


Yhteys mukaan 5G 300 M & Router
 

Capture.JPG

ZTE MC801A on pienikokoinen ja tehokas 2. sukupolven 5G-reititin, jolla jaat nopean yhteyden helposti laitteillesi langattomasti tai nopeilla ethernet-liittimillä. Osoitteesta riippumaton vaihtoehto kotiin, mökille ja matkoille. Tähän reitittimeen voit liittää jopa 31 laitettta ja maksiminopeus on jopa 300 Mbit/s. Mikäli 5G-verkkoa ei käyttöalueella ole vielä saatavilla, laite toimii nopeassa 4G-verkossa.

Yhteys Kotiin 5G

Telia Yhteys kotiin 5G ei hyydy kovassakaan käytössä vaan tarjoaa vakaan nettiyhteyden niin etätöihin, streamaamiseen kuin pelaamiseenkin. Mobiilitekniikalla toteutettava Yhteys kotiin hyödyntää 5G-verkkoa, joka takaa nopean netin ja aiempaa enemmän kapasiteettia samanaikaisille käyttäjille. 5G-laajakaista on paras valinta kotiin silloin, kun haluat netiltä paljon nopeutta, mutta osoitteeseesi ei ole saatavilla valokuitua tai kaapeliverkkoa.Yhteys kotiin tuotteisiin kuuluu kaksi eri 5G-laajakaistaa. joista voit valita osoitekohtaisella saatavuudella joko 100 Mbit/s tai 200 Mbit/s nopeusluokilla. 

Lue myös: Katjane
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/TELIA-YHTEYS-UUDISTUI-Parasta-seuraa-kotona-ja-maailmalla/ba-p/222736
Linkki kopioitu
10 kommenttia 👇
lasselusse
Vakiokalustoa ☆

sim-korttien vaihtoi tehtiin kalliiksi tässä samalla 7€/kpl. myös itse-palvelu kanavissa. sim-kortin kalliille vaihdolle pitäisi tehdä jotain.

https://yhteiso.telia.fi/t5/Puhelinliittymat-ja-mobiilinetti/uusi-sim-kortti-maksaa-7-kpl-kaikissa-k...

 

onhan tuossa muutoksessa hyviäkin puolia. mutta halvin puhe-liittymä on nyt 9.9€/kk. vaikka nopeus nousikin 0.5Mbit/s, niin olen käyttänyt tuota nopeutta kilpailijan liittymällä ja on muuten etana. hinta olisi voinut olla sen 7.9€/kk.

nr5g maailmaan päästään jo 200Mbit/s nopeus luokassa.

HannaSu
Moderaattori
Moderaattori

@lasselusse vastasinkin sinulle jo tuohon linkkaamaasi ketjuun. Tosiaan tuo SIM-kortin vaihtomaksu nousi 5 eurosta 7 euroon. SIM-korttia joutuu kuitenkin aika harvoin vaihtamaan, sillä siinä on todella harvoin vikaa. Uuden liittymän tilauksen yhteydessä SIM-kortti ei maksa erikseen. 🙂

Kolahti
Kommentaattori

Ei oikein ole ajan tasalla nuo teidän hakukoneenne. 

Mulla on rajaton 200 M netti sekä rajaton 200 M puhelin. Nopeus n. 100-160 Mb/s

Silti osoitehaussa tyrkytetään 50 Megasta Petoa vanhalla 535 reitittimellä?

No, väitti pari vuotta sitten, että ADSL olisi saatavissa, vaikka näin yli 10 vuotta sitten kun Soneran miehet ottivat kuparit poies. Hae siinä tarjouksia sitte....

 

 

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

@Kolahti Oletko ollut jo yhteydessä asiakaspalveluumme tähän liittyen? Voimme tarkistaa osoitetiedoilla nykyisen saatavuuden ja tehdä tarvittaessa muutoksen saatavuustietoihin, jos ne ovat väärin. 

Kolahti
Kommentaattori

Olen ollut jo pari vuotta sitten. He väittivät että täällä hybridi-boksi toimisi, no paketti tuli ja perään soitto ettei  se toimikkaan, joten palauttamaan boksin jouruin. 69510 on postinumero. Tai mulla on toinen, mutta linkki on 2,5 km. päässä. En enää jaksa oikaista kun olen useita kertoja yrittänyt.

SINAD
Konkari ☆

Hohhoijaa.. koskakohan valokuitu uudistuisi, eli saataisiin tuo lähtevä kaista sille tasolle mitä jo olemassaoleva laitteisto tukee JA jota mm. DNA ja Elisa jo tarjoavat? Me ollaan hei maksavia asikkaita eikä nillitetä jostain 7 euron simmeistä! Ei haittaisi mitään vaikka yhteyden hinta hieman nousisikin, tosin eipä toi symmetrinen giganen taida muuallakaan maksaa kuin sen 39 eur/kk. mutta jos nousisi vaikka kymmenelläkin eurolla kuussa niin ei haittaisi yhtään mitään.

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

@Kolahti Tuota voisi toki vilkaista vielä uudelleen, kun yhteydenotosta on kulunut jo aikaa. Olisi tietenkin tärkeää saada saatavuustiedot kuntoon. Ymmärrän kuitenkin myös sen, jos et enää halua olla yhteydessä tästä asiasta. Postinumeron perusteella en pääse tarkistamaan tilannetta ja Yhteisössä emme käsittele asiakastietoja. 

@SINAD Symmetrisen kaistan osalta ei ole uudempaa kerrottavaa kuin se, mitä tuolla toisessa ketjussa on jo keskusteltu. 

SINAD
Konkari ☆

Ja minä kun olin niin innossani nähdessäni otsikon "TELIA YHTEYS UUDISTUI - PARASTA SEURAA KOTONA JA MAAILMALLA".... että NYT, nyt VIHDOIN se tapahtui - olihan otsikossa nimenomaan mainitan "KOTONA"..

 

Mutta niinpä sai taas kerran pettyä... tämäkin taas 5G hypetystä ja sitten vielä joku jaksaa valittaa siitä kun SIM kortti maksaa kertaostona ihan kokonaista 7 euroa! Ei siis edes jatkuvasti juokseva kulu.. Mulle olis OK maksaa vaikka 1000 euroa kertaostona siitä että saisi tuon halvatun keinotekoisen hidastimen pois lähtevästä kaistasta. Sekin olisi vielä pikkuraha verrattuna siihen mitä maksaa jos lähtisin rakennuttamaan DNA:n taikka Elisan kuitua tänne vain siksi, että saisi kuidun täydellä nopeudella.

 

Kyllä on tämä maailma sekaisin...

Kolahti
Kommentaattori

@SaJoonas kuinkas sää katsot tietoja jos ei postinumeron?  

Mutta tuohon 7 euron Sim-katastrofiin liittyen kysymys? Kun on sattuneista syistä 3 kpl. alle 2 vuotta vanhoja sik-kortteja, niin pystyykö sellaisen avulla väistään tuon 7 euron iskun? 1 on nettikortti ja 2 puh.korttia, jos sillä mitään väliä? Sehän olisi Kierrättämistä. Kaikillahan tuntuu olevan lipastossa niitä...😎

 

Katjane
Moderaattori
Moderaattori

@Kolahti Tässä tarkoitettiin sitä, että tarkempia selvityksiä varten tarvitaan postinumeron lisäksi muitakin tietoja joita ei voida käsitellä täällä avoimella foorumilla. Itsepalveluna tehdystä vanhemman sim-kortin aktivoinnista ei peritä maksuja.