Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64299
Kirjoituksia 174899
Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.

Yhteisö 4 vuotta.jpg

 

 

Yhteisömme täyttää tänään 4 vuotta ja juhlimme merkkipaalua koko loppuvuoden ajan 🎂 🤡 🥂💃🕺

 

Ohjelmassa on leikkimielisiä kilpailuja sekä tuomme vain Yhteisön kautta saataville muutamia erikoistarjouksia laitteista ja tarvikkeista. 

 

Tulemme julkaisemaan kunkin skaban aina omana bloginaan. Aina, kun skaba on käynnistynyt lisään linkin sinne tähän artikkeliin, joten tilaa itsellesi hälytykset tästä artikkelista sähköpostiin niin tiedät, milloin tapahtuu.

 

Skaba 1: Spotify wrapped, oletko sinä Spotify-guru 2019

Skaba 2: Paljonko käytät mobiilidataa kuukaudessa? Oletko sinä Data-Jehu 2019?

Julkaisemme verkkokaupan erikoistarjoukset omassa uudessa keskusteluosiossa Ideat ja suositukset -osion alla. Yhteisön jäsenenä voit tilata tästä osiosta hälytykset sähköpostiisi jolloin tiedät aina, kun uusia tarjouksia on julkaistu. Kaksi ensimmäistä tarjouskattausta on jo ulkona ja viimeinen kattaus tulee perjantaina.

 

Osallistu juhlintaan kanssamme. Hyvää synttäriä Yhteisö 😎

 

Tero / yhteisömanageri

 

 

7 kommenttia 👇
Lady
Lady
Viestejä 3 430 kpl

Hyvää syntymäpäivää!

🎂💐

 

Kommentaattori
Viestejä 31 kpl

Onnittelu 4v ikäiselle 🎂

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 068 kpl

Onneksi olkoon! 🍰🥂

Kommentaattori
Viestejä 31 kpl

Huawei tarjous on hyvä .Ostin sen myös lisänä tuli vielä 360 Huawei kamera. Laadukkaita molemmat. Tämmöisiä tarjouksia lisää.

Vielä kerran Onnitelut

Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

Mukava kuulla @tasapuu 🙂 Eli mielestäsi voisimme järjestää myöhemminkin vastaavia alemyyntejä? Millaisia tuotteita siellä voisi olla myynnissä; mitä laitteita, tarveikkeita jne? Mitkä tuotealueet siis kiinnostaisivat?

Tähän saa vastata muutkin 😎

Kommentaattori
Viestejä 31 kpl

Oli tosi mukava huomata että yhteisöläisiäkin muistetaan. Tuomoiset tarjoukset mitä nyttenkin oli niin olisi hullua olla tarttumatta. Niihin olisi mukava saada kanssa tarjous tarvikkeita. Koteloita, panssarilaseja, muistia. Myös lisäksi juuri sopivia kameroita, kuulokkeita. Ne kun on myös tyyritä ja kiven alla etsiä. Yllätyin kun teillä ei enää ole Huawei kelloja, ne kun on Huippu örkkejä. Itselläni kun on Huawei Watch

Yhteisömanageri
Viestejä 4 036 kpl

Hienoa, kiitos ideoista. Katsotaan mitä tuleman pitää 🙂