peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53004 Jäsentä
152300 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Tarjouksia ja skabailua, Yhteisö 4 vuotta 🎂

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Tarjouksia ja skabailua, Yhteisö 4 vuotta 🎂

Yhteisö 4 vuotta.jpg

 

 

Yhteisömme täyttää tänään 4 vuotta ja juhlimme merkkipaalua koko loppuvuoden ajan 🎂 🤡 🥂💃🕺

 

Ohjelmassa on leikkimielisiä kilpailuja sekä tuomme vain Yhteisön kautta saataville muutamia erikoistarjouksia laitteista ja tarvikkeista. 

 

Tulemme julkaisemaan kunkin skaban aina omana bloginaan. Aina, kun skaba on käynnistynyt lisään linkin sinne tähän artikkeliin, joten tilaa itsellesi hälytykset tästä artikkelista sähköpostiin niin tiedät, milloin tapahtuu.

 

Skaba 1: Spotify wrapped, oletko sinä Spotify-guru 2019

Skaba 2: Paljonko käytät mobiilidataa kuukaudessa? Oletko sinä Data-Jehu 2019?

Julkaisemme verkkokaupan erikoistarjoukset omassa uudessa keskusteluosiossa Ideat ja suositukset -osion alla. Yhteisön jäsenenä voit tilata tästä osiosta hälytykset sähköpostiisi jolloin tiedät aina, kun uusia tarjouksia on julkaistu. Kaksi ensimmäistä tarjouskattausta on jo ulkona ja viimeinen kattaus tulee perjantaina.

 

Osallistu juhlintaan kanssamme. Hyvää synttäriä Yhteisö 😎

 

Tero / yhteisömanageri

 

 

7 Kommentit

Hyvää syntymäpäivää!

🎂☕💐

 

Uusi keskustelija

Onnittelu 4v ikäiselle 🎂

Herrasmies

Onneksi olkoon! 🍰🥂

Uusi keskustelija

Huawei tarjous on hyvä .Ostin sen myös lisänä tuli vielä 360 Huawei kamera. Laadukkaita molemmat. Tämmöisiä tarjouksia lisää.

Vielä kerran Onnitelut

Yhteisömanageri

Mukava kuulla @tasapuu Hymiö Onnellinen Eli mielestäsi voisimme järjestää myöhemminkin vastaavia alemyyntejä? Millaisia tuotteita siellä voisi olla myynnissä; mitä laitteita, tarveikkeita jne? Mitkä tuotealueet siis kiinnostaisivat?

Tähän saa vastata muutkin 😎

Uusi keskustelija

Oli tosi mukava huomata että yhteisöläisiäkin muistetaan. Tuomoiset tarjoukset mitä nyttenkin oli niin olisi hullua olla tarttumatta. Niihin olisi mukava saada kanssa tarjous tarvikkeita. Koteloita, panssarilaseja, muistia. Myös lisäksi juuri sopivia kameroita, kuulokkeita. Ne kun on myös tyyritä ja kiven alla etsiä. Yllätyin kun teillä ei enää ole Huawei kelloja, ne kun on Huippu örkkejä. Itselläni kun on Huawei Watch

Yhteisömanageri

Hienoa, kiitos ideoista. Katsotaan mitä tuleman pitää Hymiö Onnellinen