Tarjouksia ja skabailua, Yhteisö 4 vuotta ?

  • 17 December 2018
  • 7 kommenttia
  • 18 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10285 kommenttia


 


 


Yhteisömme täyttää tänään 4 vuotta ja juhlimme merkkipaalua koko loppuvuoden ajan ? ? ???


 


Ohjelmassa on leikkimielisiä kilpailuja sekä tuomme vain Yhteisön kautta saataville muutamia erikoistarjouksia laitteista ja tarvikkeista. 


 


Tulemme julkaisemaan kunkin skaban aina omana bloginaan. Aina, kun skaba on käynnistynyt lisään linkin sinne tähän artikkeliin, joten tilaa itsellesi hälytykset tästä artikkelista sähköpostiin niin tiedät, milloin tapahtuu.


 



Skaba 1: Spotify wrapped, oletko sinä Spotify-guru 2019


Skaba 2: Paljonko käytät mobiilidataa kuukaudessa? Oletko sinä Data-Jehu 2019?



Julkaisemme verkkokaupan erikoistarjoukset omassa uudessa keskusteluosiossa Ideat ja suositukset -osion alla. Yhteisön jäsenenä voit tilata tästä osiosta hälytykset sähköpostiisi jolloin tiedät aina, kun uusia tarjouksia on julkaistu. Kaksi ensimmäistä tarjouskattausta on jo ulkona ja viimeinen kattaus tulee perjantaina.


 


Osallistu juhlintaan kanssamme. Hyvää synttäriä Yhteisö ?


 


Tero / yhteisömanageri


 


 


7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hyvää syntymäpäivää!


?☕️?


 

Onnittelu 4v ikäiselle ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Onneksi olkoon! ??

Huawei tarjous on hyvä .Ostin sen myös lisänä tuli vielä 360 Huawei kamera. Laadukkaita molemmat. Tämmöisiä tarjouksia lisää.

Vielä kerran Onnitelut

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Mukava kuulla  :) Eli mielestäsi voisimme järjestää myöhemminkin vastaavia alemyyntejä? Millaisia tuotteita siellä voisi olla myynnissä; mitä laitteita, tarveikkeita jne? Mitkä tuotealueet siis kiinnostaisivat?

Tähän saa vastata muutkin ?

Oli tosi mukava huomata että yhteisöläisiäkin muistetaan. Tuomoiset tarjoukset mitä nyttenkin oli niin olisi hullua olla tarttumatta. Niihin olisi mukava saada kanssa tarjous tarvikkeita. Koteloita, panssarilaseja, muistia. Myös lisäksi juuri sopivia kameroita, kuulokkeita. Ne kun on myös tyyritä ja kiven alla etsiä. Yllätyin kun teillä ei enää ole Huawei kelloja, ne kun on Huippu örkkejä. Itselläni kun on Huawei Watch

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Hienoa, kiitos ideoista. Katsotaan mitä tuleman pitää :)

Vastaa