Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Yhteisö 4 vuotta.jpg

 

 

Yhteisömme täyttää tänään 4 vuotta ja juhlimme merkkipaalua koko loppuvuoden ajan 🎂 🤡 🥂💃🕺

 

Ohjelmassa on leikkimielisiä kilpailuja sekä tuomme vain Yhteisön kautta saataville muutamia erikoistarjouksia laitteista ja tarvikkeista. 

 

Tulemme julkaisemaan kunkin skaban aina omana bloginaan. Aina, kun skaba on käynnistynyt lisään linkin sinne tähän artikkeliin, joten tilaa itsellesi hälytykset tästä artikkelista sähköpostiin niin tiedät, milloin tapahtuu.

 

Skaba 1: Spotify wrapped, oletko sinä Spotify-guru 2019

Skaba 2: Paljonko käytät mobiilidataa kuukaudessa? Oletko sinä Data-Jehu 2019?

Julkaisemme verkkokaupan erikoistarjoukset omassa uudessa keskusteluosiossa Ideat ja suositukset -osion alla. Yhteisön jäsenenä voit tilata tästä osiosta hälytykset sähköpostiisi jolloin tiedät aina, kun uusia tarjouksia on julkaistu. Kaksi ensimmäistä tarjouskattausta on jo ulkona ja viimeinen kattaus tulee perjantaina.

 

Osallistu juhlintaan kanssamme. Hyvää synttäriä Yhteisö 😎

 

Tero / yhteisömanageri

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Tarjouksia-ja-skabailua-Yhteiso-4-vuotta/ba-p/180036
Linkki kopioitu
7 kommenttia 👇
kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

Hyvää syntymäpäivää!

🎂💐

 

tasapuu
Kommentaattori

Onnittelu 4v ikäiselle 🎂

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Onneksi olkoon! 🍰🥂

tasapuu
Kommentaattori

Huawei tarjous on hyvä .Ostin sen myös lisänä tuli vielä 360 Huawei kamera. Laadukkaita molemmat. Tämmöisiä tarjouksia lisää.

Vielä kerran Onnitelut

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Mukava kuulla @tasapuu 🙂 Eli mielestäsi voisimme järjestää myöhemminkin vastaavia alemyyntejä? Millaisia tuotteita siellä voisi olla myynnissä; mitä laitteita, tarveikkeita jne? Mitkä tuotealueet siis kiinnostaisivat?

Tähän saa vastata muutkin 😎

tasapuu
Kommentaattori

Oli tosi mukava huomata että yhteisöläisiäkin muistetaan. Tuomoiset tarjoukset mitä nyttenkin oli niin olisi hullua olla tarttumatta. Niihin olisi mukava saada kanssa tarjous tarvikkeita. Koteloita, panssarilaseja, muistia. Myös lisäksi juuri sopivia kameroita, kuulokkeita. Ne kun on myös tyyritä ja kiven alla etsiä. Yllätyin kun teillä ei enää ole Huawei kelloja, ne kun on Huippu örkkejä. Itselläni kun on Huawei Watch

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Hienoa, kiitos ideoista. Katsotaan mitä tuleman pitää 🙂

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.