Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

papers-3819540_1260.jpg

 

Sähköiseen laskutukseen on tulossa muutoksia, ja suosittelemme siirtymään käyttäjäystävällisempiin laskutustapoihin. Tässä artikkelissa esitellään tapoja, joilla voit hoitaa laskutuksesi – luvassa vanhaa ja tuttua sekä uutta ja entistä vaivattomampaa.

 

Helpoin sähköinen laskutustapa on e-lasku – helppo, ilmainen, ympäristöystävällinen ja vaatii vain muutaman klikkauksen! E-laskusopimuksen voit tehdä oman pankkisi kanssa, eikä sen tekemisessä kauaa tarvitse raapia päätään. Seuraa vain näitä verkkosivuiltamme löytyviä ohjeita. Kun sinulla on e-laskusopimus, laskusi tulevat suoraan verkkopankkiisi hyväksyttäviksi. Voit helpottaa arkeasi entisestään asettamalla e-laskusi veloittumaan automaattisesti eräpäivänä. Näin sinulta ei mene koskaan laskun eräpäivä ohitse! E-lasku sopii myös sinulle, joka hoidat lähimmäisesi laskutusta tai auttelet vaikka vanhempaasi laskutusasioissa.

 

Laskusi löytyvät myös Minun Teliasta tai Minun Telia -sovelluksen laskuarkistosta. Hoida ja hallitse laskuasioita näppärästi Minun Telia -sovelluksella tai kirjautumalla osoitteessa telia.fi/kirjaudu. Minun Teliassa onnistuu mm. laskun eräpäivän siirtäminen, puheluerittelyn tilaaminen sekä laskun tarkempi tarkastelu. Minun Teliasta löytyy myös asiakaspalvelun chat-kanava, jos oma lasku herättää kysymyksiä tai laskun tulkinnassa on vaikeuksia. Asiakkaamme ovat kokeneet maksamisen Minun Teliassa helppona ja tuttuna. Myös tämän laskutustavan joustavuutta kiitellään.

 

Minun Telia -sovellus on saatavilla Google Playsta ja App Storesta.Minun Telia -sovellus on saatavilla Google Playsta ja App Storesta.

 

Halutessasi voit varastoida kaikki laskusi ja muut tärkeät asiakirjasi Kivrassa, joka on maksuton ja helppokäyttöinen digitaalinen postilaatikko ja asiointipalvelu. Kivraa voit käyttää sovelluksen kautta tai netissä. Kivrassa voit vastaanottaa, maksaa ja varastoida kaikki laskusi kätevästi sähköisessä muodossa. Tämän lisäksi Kivra on nopea, turvallinen ja ympäristöystävällinen. Kivrassa onnistuu hyvin myös vaikka iäkkään läheisen laskujen hoitaminen tai laskun jakaminen kumppanin kanssa laskun jakamismahdollisuuden ansiosta.

 

Viimeisenä käydään läpi tuttua ja turvallista paperilaskutusta. Paperilaskutus on sinulle, joka vielä haluat nähdä laskusi fyysisesti käsissäsi ja siirtää laskusi maksamattomat laskut -pinosta maksettujen pinoon – tai haluat muistuttaa itseäsi pitämällä maksamattomia laskuja vaikka jääkaapin ovessa. Maksullinen paperilasku on tällä hetkellä 3,90 euroa laskulta, mutta hinta nousee 1.10.2020 ja on jatkossa 4,90€ per lasku.

 

Halutessasi voit lukea lisää laskutustavoista täällä.

 

Lue lisää: 

SalliJf
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Tarkeaa-asiaa-laskutuksesta-esittelyssa-eri-tavat-joilla-voit/ba-p/207464
Linkki kopioitu
6 kommenttia 👇