Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Telia Prepaid.png

 

Telia Helppo-liittymät ovat Tele Finlandin aikaisia prepaid-liittymiä, jotka tulemme päivittämään 4.6.2019 Telia Prepaid-liittymiksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jatkossa käytössäsi on Telia Prepaid-liittymän lisäpalvelut ja paketit. Myös Telia Prepaid Bonus-etuohjelma tulee muutoksen myötä käyttöön.

 

Kuinka toimin jatkossa?

 

Me teemme muutokset liittymääsi automaattisesti, mutta käynnistä laitteesi uudelleen varmuuden vuoksi. Jatkossa voit käyttää Telia Prepaidin saldolatauksia, yhdistelmäpaketteja sekä nettipaketteja, jotka löytyvät verkkosivuiltamme

 

Telia Helppo -lataussovellus on ollut Telia Helppo-liittymien hallinnointia varten käytössä, joten muutoksen myötä myös kyseinen sovellus lopettaa toimintansa 4.6.2019. Jatkossa voit käyttää prepaid-liittymän hallintaan Telia Prepaid -lataussovellusta, jonka löydät App Storesta tai Google Play -kaupasta. Kaikki Telia Helppo -liittymien aikaiset latauspaketit tai saldolataukset ovat ihan normaalisti käytössäsi niiden voimassaoloaikojen mukaisesti eli ne eivät katoa muutoksen yhteydessä mihinkään. Kun paketti loppuu, voit valita sopivan ratkaisun Telia Prepaid -lataustuotteiden valikoimasta. Olemme viestineet asiasta tekstiviestein sekä päivittäneet tiedot verkkosivuillemme. Löydät nettisivuiltamme myös hinnastojen vertailun entisen Telia Helpon ja nykyisen Telia Prepaidin välillä. 

 

Telia Prepaid bonusohjelma

 

Uuden Telia Prepaid Bonus -etuohjelman avulla kerrytät bonusta kaikista netissä tai lataussovelluksen kautta tekemistäsi prepaid-latauksista. Kertyviä bonuspisteitä voit käyttää tulevien latausten maksuun. Lataukset voivat olla tehtynä anonyymisti tai kirjautuneena ja jokaisestä käyttämästäsi eurosta saat 10 bonuspistettä. Esimerkiksi 10 € saldolatauksesta kertyy 100 bonuspistettä, jotka oikeuttavat seuraavassa latauksessa 1 € alennukseen valitusta tuotteesta. Pisteet kertyvät aina sille liittymänumerolle, jolle olet latauksen tehnyt.

 

Voit seurata pistekertymää kirjautumalla netissä tai lataussovelluksessa ja käyttää bonuksiasi. Bonuspisteet ovat yhtä kauan voimassa kuin itse liittymäkin on. Voit maksaa uusia latauksia kokonaan tai osittain bonuspisteiden avulla.

 

Lue myös:

Telia Prepaid - Vinkkejä liittymän hallintaan ja saldon lataukseen

 

 

JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Telia-Helppo-prepaidit-ovat-nyt-Telia-Prepaid-liittymia/ba-p/186419
Linkki kopioitu
9 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Olen yksi Telia Yhteisön moderaattoreista sekä Telia Partion jäsen. Kirjoittelen ajoittain juttuja Yhteisöön ja osallistun keskusteluihin.