peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
50298 Jäsentä
146521 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia 💜 Liiga – Miten Liigan pelit näkyvät kaudella 2018-2019?

Moderaattori
Moderaattori

Telia 💜 Liiga – Miten Liigan pelit näkyvät kaudella 2018-2019?

V32_0269_yhteisö.jpg

 

Telia on Liigan uusi koti seuraavan kuuden kauden ajan. Olemme panostaneet viime vuosina erityisesti sisältöosaamiseen sekä tv-palveluiden kehittämiseen, joten siinä mielessä Liiga on meille luonnollinen jatkumo. Haluamme nostaa Liiga-tuotteen aivan uudelle tasolle. Se tarkoittaa ennen kaikkea parempaa katselukokemusta, enemmän kiekkoelämyksiä sekä mielenkiintoista sisältöä faneille.

 

Nykypäivänä katsojat haluavat enemmän valinnanvapautta ja sitä pyrimme myös tarjoamaan heti ensi kaudesta lähtien. Tarjolla on kaikkiaan neljä erilaista passia, joista voi valita itselleen sopivan ratkaisun.

 

Tilaa Telia TV ja haluamasi passi osoitteesta https://www.telia.fi/liiga 

 

ALL STARS -PASSI
Passi sisältää kaikkien SM-liigan pelien lisäksi myös NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut eli Viasat Jääkiekko HD –kanavan. Hinta on 34,90 e/kk toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, tai 29,90 e/kk määräaikaisella vuoden sopimuksella. Myynti alkaa kesän aikana. Lue lisää!

 

JOUKKUEPASSI

Näet kaikki oman joukkueen pelit hintaan 19,90 e/kk. Jokaisella joukkueella on siis täysin oma kanava, jossa näytetään joukkueen joka ikinen Liiga-peli kauden aikana. Lue lisää!

 

LIIGA-PASSI

Näet kaikkien joukkueiden kaikki pelit hintaan 24,90 e/kk. Kaikki pelit kuvataan ja kaikki näytetään. Sinulla on siis vapaa pääsy peräti 15 joukkuekanavalle, joista voit vapaasti valita kiinnostavimman matsin. Lue lisää!

 

PELIPASSI

Tällä vaihtoehdolla voit katsella yhden yksittäisen ottelun. Tuotteen hinta selviää lähempänä kauden alkua.

 

All Stars -passi, Liiga-passi ja Joukkuepassi sisältävät lisäksi makasiinikanavan, jossa näkyy mm. kiekkokierros (seurataan kaikkia kierroksen matseja) sekä studiolähetykset. Voit siis esimerkiksi erätauolla tsekata muiden pelien tilanteet ja maalit. 

 

Laskutus tulee myös muuttumaan nykyisestä. Liiga-passista laskutetaan vain niiltä kuukausilta, kun Liigaa pelataan. Joukkuepassista puolestaan laskutetaan vain niiltä kuukausilta, kuin oma joukkue pelaa. Jos siis käy niin, että oma tiimi ei pääsekään pleijareihin, loppuu laskutus siihen kuukauteen. Sinun ei siis tarvitse irtisanoa pakettia kausien välillä, vaan voit pitää sen voimassa koko ajan.

 

Tekninen tuotanto uudelle tasolle

 

Meiltä on toivottu panostusta erityisesti Liigan tekniseen tuotantoon. Tähänkin tulee huomattavaa parannusta nykyiseen verrattuna jo ensi kaudesta lähtien. Tuotantokalusto on uusittu kokonaisuudessaan ja halleilla on enemmän kameroita ja moninkertainen määrä mikrofoneja nykyhetkeen verrattuna. Näin pelin tunnelma saadaan välitettyä paremmin myös kotikatsomoihin. Kamerat laitetaan myös maalituomareiden käyttämään tilannehuoneeseen, johon katsojilla ei ole ollut pääsyä aiemmin. 

 

Olemme myös rakentaneet kuituyhteyden jokaiselta hallilta Pasilan etätuotantokeskukseen. Tämä mahdollistaa muun muassa huipputarkan 4K-kuvan, jota testataan näillä näkymin ensimmäistä kertaa jo tulevalla kaudella pleijareiden aikaan. Haluamme myös tuottaa enemmän statistiikkaa ja tilastografiikkaa katsojille ja näin rikastaa katselukokemusta entisestään.

 

170908_Ilves-Tappara_29_-X4.jpg


Liigassa tullaan myös näkemään kokonaan uusi studiokonsepti. Studiolähetyksiä tulee olemaan 2-3 kertaa viikossa ja asiantuntijoiden määrä tulee kasvamaan nykyisestä. Haluamme tuottaa entistä enemmän monipuolista viihdettä ja tarinoita, sporttiuskottavuutta ja asiantuntijuutta unohtamatta. Kuuntelemme tarkalla korvalla myös katsojien palautteita ja toiveita esimerkiksi asiantuntijavieraiden suhteen.

 

Teknologia tuo huikeasti uusia mahdollisuuksia, joilla katselukokemusta voidaan parantaa entisestään. Esimerkkinä mainittakoon vaikkapa maalivahdin kypäräkamera yhdistettynä VR-laseihin, jolloin katsojilla on mahdollisuus seurata peliä maalivahdin perspektiivistä. Toinen esimerkki on ns. Second Screen, jolla saat esimerkiksi kännykkääsi toisen kuvakulman ja extra-tilastoja matsista, seurasit sitä sitten paikan päällä hallilla tai kotikatsomossa. Tämän kaltaisia uudistuksia on varmasti tulossa lisää tässä kuuden vuoden taipaleen aikana.

 

Miten Liigan otteluita pystyy katsomaan?

 

Voit katsoa Liigaa kaikkialla Suomessa, lukuisien eri tekniikoiden avulla. Liiga näkyy Telia TV –digiboksilla, Telian kaapeli-TV:ssä sekä Telia TV -sovelluksen kautta.

 

  • Telia kaapelikortti (Telian kaapeli-TV talouksiin)
  • Telia TV digiboksi (saatavilla kaikkiin nettiyhteyksiin operaattorista riippumatta)
  • Telia TV sovellus eri puhelinmalleille ja tableteille (Android / iOS)
  • Apple TV (uusimpaan versioon sovellus ladattavissa)
  • Chromecast (tv-kuva siirrettävissä kännykästä / tabletista Chromecastin avulla isolle ruudulle)
  • Tietokoneen kautta Chrome-selaimella tai Telia TV -sovelluksella
  • Hallilla (suositeltavaa käydä aistimassa tunnelmaa myös paikan päällä)


Liigan pelejä ei siis ole tilattavissa muiden operaattoreiden kaapelikortille tai antenniverkon kortille. Liigan ottelut näkyvät Telian jakelukanavien kautta ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva tapa katsella pelejä. Autamme mielellämme löytämään sinulle parhaan ratkaisun.

 

Olemme koonneet lisätietoja ja vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin myös sivuiltamme löytyvään infopakettiin.

Tehdään yhdessä Meidän Liigasta entistä parempi

 

Liigan tuotteistusta on kehitetty vahvasti ihmisten palautteiden ja toiveiden perusteella. Olemme vasta lähdössä pitkälle kuuden vuoden matkalle ja haluamme jatkossakin kuunnella aktiivisesti fanien toiveita ja kehittää palvelua yhdessä asiakkaiden kanssa. Tähän saakka Liigaa on ideoitu mm. Jatkoajan keskustelufoorumilla, Meidän Liiga –uutiskirjeen tilaajien kanssa, sekä sosiaalisen median keskusteluissa. Jatketaan siis hyvää vuoropuhelua ja kehitetään Liigaa yhdessä!


Paljon tulee vielä tapahtumaan ennen kauden 2018-2019 alkua. Muista konkreettisista uudistuksista tiedotetaan sitten lähempänä h-hetkeä. Miltä tuleva kausi ja uudet paketit vaikuttavat? Otamme kaikki palautteet vastaan enemmän kuin mielellään.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA -ketju

58 Kommentit
Uusi jäsen

Sm-liigan lähettää nyt nelonen ja mistä mieltä olette Kärppä pelien selostajasta Jarmo Korhosesta. Haluaisin kommentteja, koska mielestäni hän todella surkea selostaja. Itse ajattelin, että jos Telialla on sama selostaja tulevalla kaudella on kanavan hankkiminen jätettävä väliin koska ei kannata maksaa kanavasta kun pitää kuunnella radiota ja katsoa. Olisi kiva kokorahalla kuunnella myös selostusta. Selosta ei ymmärrä jääkiekosta juuri mitään ja on aina negatiivinen Kärppien suhteen. Eli ei ole puoleeton. Häntä ei todella jaksa kuunnella. Iltasmomissa kommentoitiin juuri samaa asiaa ja muutenkin en ole yksin tätä mieltä.  

Kommentaattori

Milloin Telia julkaisee Liiga-tuotteiden hinnat ?

Telialainen

@Tomppa_1kirjoitti:

Milloin Telia julkaisee Liiga-tuotteiden hinnat ?


Moikka @Tomppa_1!

 

Tiistaina 27.03 on tulossa tiedotusta koskien tulevaa Liigakautta ja itse tuotteen myynti alkaa huhtikuun aikana joten pitkään ei tarvitse enään odotella! Hymiö Onnellinen

Tutustumassa

Moi, tänään lähetys pätkinyt koko ajan esim. HIFK-JYP. Onhan kuvanlaatu jatkossa parempi.

Kommentaattori

Onko myyntiin tulossa myös yhdistelmäpaketteja, kuten Liiga-passi + CMore Sport ?

Ex-telialainen

@Tomppa_1 kirjoitti:

Onko myyntiin tulossa myös yhdistelmäpaketteja, kuten Liiga-passi + CMore Sport ?


Näitä on ainakin mietinnässä ja suunnitteilla, mutta varmasti selviää kyllä Liigan alkamiseen mennessä. Kannattaa seurata informaatiota meidän sivuilla

@Pasixx kerrotko hieman lisää, minkä palvelun kautta on ongelmia ollut? Mobiili, boksi vai kaapeli? Onko ongelmaa ollut muissa lähetyksissä ? 


Rekisteröitynyt

Hei

Olen katsellut Liigaa LG televisiolla Ruutu+ appsilla ja se on ollut todella helppoa. Onko nyt niin, että Telia ei aio tehdä älytelevisioille omaa appsia? Tai PS 4:lle?

Asun antennitaloudessa ja laajakaista/ valokuitu / kaapeli tv mahdollisuutta ei ole. Taloudessamme on windows puhelimet, joten cromecast ei ole mahdollinen. Olen jakanut puhelimen 4 g yhteyden televisioon.

Onko niin, että minulla ei ole ensi kaudella mahdollisuutta näillä varusteilla katsoa liigaa? En ole Telian asiakas vaan vielä ainakin reilun vuoden toisen operaattorin määräaikainen asiakas.

Ex-telialainen

Telkkareiden sovelluksia ei missään tapauksessa ole unohdettu, mutta ei myöskään uskalleta sellaisia luvata. Noita televisioita eri merkkeineen ja erilaisine alustoineen on hurja määrä, ja näihin jokaiseen olisi kehitettävä ja työstettävä oma sovelluks. Yksi siis ei sovi kaikkiin, eikä välttämättä edes saman laitevalmistajan laitteisiinkaan. 
Löytyykö teiltä taloudesta läppäriä/tietokonetta? Saisiko sellaisen avulla Liigaa jaettua telkkariin? Hymiö Onnellinen 

Rekisteröitynyt

Hei

Pöytäkone kyllä löytyy, mutta ongelma on siinä, että, kun perheen miehet katsoo lätkää, niin tietokone on varattu rouvalle. Ruutu+ on valmis konsepti ja heillä LG appsi. Eikö Telian liigaa voisi jakaa sen kautta?

Rekisteröitynyt

Hinta itsessään kuulostaa ok, varsinkin kun katsoo vain omaa suosikkijoukkuettaan

Ex-telialainen

Yks vaihtoehto olisi sulle tietenkin toi meidän Telia TV-boksi.
Se ei ole sidottu meidän liittymään, eikä mihinkään tiettyyn tekniikkaan. Eli mobiilisti saisit sen kautta myös näkymään Liigan. Hymiö Onnellinen Tämä boksi on tulossa myyntiin ensi kuun alussa yhdessä Liigapakettien kanssa. 

Ruutu+ -juttujen kautta ei voida jakaa mitään, koska kyseessä on toisen palveluntarjoajan palvelu.

Rekisteröitynyt*

Moi, toimiiko vanha Telia TV boksini (motorola vip 1903) myös muiden operaattoreiden kiinteillä liittymillä/ Telian mobiililiittymällä? Vai onko hommattava uusi boksi tätä varten?

Rekisteröitynyt

Onko mitään tietoa voiko lähetyksiä katsella 60fps ruudunpäivityksellä? Mielestäni paljon tärkeämpi ominaisuus kuin esimerkiksi 4k-resoluutio. Lisäksi onko todellakin totta, että selaimella katselussa käytetään Microsoft Silverlightia?

Rekisteröitynyt

Eli vastaus on:n en pysty. Pitää ostaa uusi härpäkeboxi jonka hinta jotain 150 -200€, jolloin liigan hinta pompsahtaa heti huomattavasti kalliimmaksi. Uusi kaukosäädin ja hankalampi katsomiskokemus kuin Ruutu +. Hymiö Surullinen

En ymmärrä: televisonvalmistajat koettavat tehdä televisiosta älykkäämmän, mutta operaattorit eivät pysty ( mutta mm. Viasat, Netflix ja Ruutu+ pystyvät) tarjoamaan katsottavaa. 

Rekisteröitynyt*

Minulla on DNA hubi käytössä. Miten saan liigan näkyviin tv:ssä?

Moderaattori

@jiisee158 Tästä ei ole vielä täyttä varmuutta. Infoamme kyllä kun saadaan tarkemmat speksit uudesta boksista.

@Santzu21 60fps ruudunpäivityksestä ei ole vielä tietoa. Tämäkin varmistuu varmasti myöhemmin. Mitä tulee Silverlightiin niin sitä käytät vain jos katsot pelejä tietokoneelta ja selaimena on IE. Jos käytössä on Windows 8.1 tai uudempi versio, on Windows kaupasta saatavilla Telia Tv –sovellus jonka voi ladata koneelle ja katsoa pelit sitä kautta. Silloinhan ei Silverlightia tarvita.

@Moosehouse Uuden boksin hintaa ei ole vielä tiedossa, joten niistä kustannuksista emme tähän hätään osaa sanoa. Löytyykö kotoa tablettia jolla kuvan voisi siirtää telkkariin, se voisi olla yksi vaihtoehto?

@Moore1 Tuossa blogikirjoituksessa mainittiin nuo tavat jolla matseja voi seurailla. Ne löytyvät otsikon ” Miten Liigan otteluita pystyy katsomaan?” –alta. Dna Hubin kautta se ei onnistu, mutta voit esim. ladata Telia Tv –sovelluksen puhelimeesi ja jakaa kuvan Chromecastilla telkkariin. Tai voit katsoa tietokoneen selaimella tai siihen ladattavalla Telia Tv –sovelluksella ja jakaa sen puolestaan isommalle ruudulle. Keinoja on onneksi monia!

Vakiokalustoa

"Vihdoinkin voit ostaa vain oman joukkueesi pelit"

 

"Uudet Liiga-tuotteet ovat ennakkotilattavissa 4.4. alkaen:

Liiga-passi 24,90 €/kk
Joukkuepassi 19,90 €/kk"

 

Tuore sähköposti kertoi tuon yllä olevan....

Sorry vaan mut pieleen meni niin liigapassin yleinen korkea hinta + myös noiden tuotteiden OLEMATON hintaero - ainakin mun mielestä: 1 tuote siis maksaa 80% siitä, mitä 15 tuotetta.

 

Hyvä vertauskohde on Nelosen tarjoama kuluva liigakausi, mikä on nyt ollut miellyttävä, kun turhat ja kalliit väliaikalässytykset ns. asiantuntijanaamoineen jätettiin pois ja täten kk-hinta PUOLIINTUI aiempiin kausiin nähden (30e --> 15e).

 

Bloki: "Liigassa tullaan myös näkemään kokonaan uusi studiokonsepti. Studiolähetyksiä tulee olemaan 2-3 kertaa viikossa ja asiantuntijoiden määrä tulee kasvamaan nykyisestä. Haluamme tuottaa entistä enemmän monipuolista viihdettä ja tarinoita, sporttiuskottavuutta ja asiantuntijuutta unohtamatta. Kuuntelemme tarkalla korvalla myös katsojien palautteita ja toiveita esimerkiksi asiantuntijavieraiden suhteen."

 

Kun parikin (nykyistä nelosen tai Ylen maajoukkueen) kiekkolähetystä katselee ja kuuntelee, niin heti huomaa, että kalliiden studiovieraiden lausunnoista ja kommenteista on noin 90% täysin tyhjänpäiväistä jauhamista ja itsestäänselvyyksien toteamista.  Se ei miksikään muutu, kun lähetysoikeudet vaihtuvat firmalta toiselle.  Joka toinen tauolla kelattavista tapahtumista on "aivan huikeaa" tai "aivan loistavaa" tekemistä heitin suusta kuultuna - blaah... Myös vaihtopenkin sivulla tai punaviivan kohdalla väliin lähetyksissä näkynyt "extra-kommentoija" lauseensa kanssa on täysi hukkainvestointi!

 

 

Blokissa mainitut uudet studiolähetykset ja asiantuntijoiden lisäykset ovat juuri sellaisia yleisjargonimössöjä, mitä tulisi vähentää tai heivata kokonaan helkuttiin...  Viikkokatsauksien menneitä paitsioita ja tappelunnujakoita tuskin moni jaksaa innostuneesti katsella...

 

"Fanit, teitä on kuultu:"

Ei muuten ole - niissä fanien toiveita esitelleessä piirakka-grafiikoissakin (Telian sähköpostiti siis) kohta "asiantunteva studio" oli suunnilleen vähiten tärkeässä asemassa...

 

Tekniikka:

Jos johonkin kaipaisi oikein kunnolla parannusta, se olisi surkeiden ja epäselvien (=yleensä liian nopeiden) hidastusten saattaminen sille tasolle kuin 2010-luvun tietotekniikka + pikselit yms. antaa mahdollisuuden!  TV-kuvan ei tarvi ulottua kaukalon joka neliösenttiin joka kulmasta - hidastuskuvan parantaminen auttaisi jo paljon.

Mallia voisi ottaa esim. nuorten MM-kisoissa (USA) nähdystä, missä kiekon kulkeminen näkyi niin selkeästi kuin se olisi rauhallisesti lepattanut omassa olohuoneessa 30cm etäisyydellä silmistä... Hymiö Onnellinen

Rekisteröitynyt

 @Merja_J

Mitä jos haluaa katsella pelejä Chrome selaimella, eikä halua ladata mitään Windows sovelluksia? Nykyään toimii ihan nätisti esimerkiksi Ruudussa HTML5 toistolla pelien katseleminen. Tai entä jos käyttää tietokonetta jossa on Linux tai Chrome OS ja haluaa sillä katsella pelejä?

Tutustumassa

Eilen ainakin HIFK-JYP oli karseeta pikselimössöä , kiekkoa ei juuri näkynyt.

Käytössä: Kodin netti 4G + Apple TV 4 + Telia TV appi + RuutuPlus.

 

Telialainen

@Santzu21Google Chromelle löytyy Telia TV - laajennus millä lähtee lähetykset pyörimään, eli onnistuu käyttää myös sen kautta kun surffailee osoitteseen tv.telia.fi Hymiö Onnellinen

Rekisteröitynyt

@TomiPi

Elikkäs laajennuksia joutuu latailemaan jos haluaa selaimella katsella. Nykyään Ruudussa riittää kun avaa vain sivun, kirjautuu sisään ja aloittaa katselun. Voi katsella millä koneella ja millä selaimella tahansa lataamatta mitään.

Telialainen

@Santzu21

Laajennuksen asentaminen ottaa parin klikin verran, joten vaikeaksi senkään laittamista ei ole tehty. Hymiö Onnellinen

Suoraan en osaa sanoa mihin suuntaan kehitystyötä ollaan viemässä. Eittämättä tuo HTML5 player on nykyään näppärä, laitan kehitysideaa eteenpäin. Hymiö Onnellinen

Uusi jäsen

Mielenkiintoista nähdä ketkä selostaa pelejä ku osa nykyisistä Ruudun selostajista on melko huonoja. No kuitenkin itseäni kiinnostaa vuosia Telia Tv/Sonera viihteen asiakkaana että onkohan itselläni mahdollisuus vaihtaa oma langallinen digiboksi tohon langattomaan malliin kesken sopimuskauden? Ja tietysti tietokoneen kautta käyttäminen kiinnostaa ku meillä töissä ei voi tietokoneisiin asentaa mitään ohjelmia mutta tuo Ruudun käyttämä HTML5 playeri toimii plus eikä meillä toimi mikään mobiiliverkkokaan. Niin onko tulossa tietokoneelle tulossa semmoista käyttöliittymää mikä toimisi pelkästään selaimessa ettei tarvii asennella mitään ohjelmia?

Rekisteröitynyt*

Kuinka moni  Ruudun kiekkoliigan selostaja on Telian mukana tulevalla   kaudella ? Kuten ylhäällä on jo mainittu ,osa on surkeita ja erittäin puolueellisia, vai kuuluuko niin ollakin. ?

 

T Pussileuka

Moderaattori

@Mickey75 ja @Pussileuka Selostajien tilanne on tällä hetkellä avoin. Neuvottelut ovat käynnissä ja niistä varmaan kuullaan sitten myöhemmin lisää.

Selainpuolta varmasti kehitetään jatkuvasti, joten katsotaan mitä sen osalta jatkossa tapahtuu. Laitetaan tuosta HTML5 playerista myös kyselyä eteenpäin kuten @TomiPi tuossa jo mainitsikin.

Rekisteröitynyt*

@Merja_J

Jos DNA Hubin kautta ei saa telia sovellusta asennettua niin liiga paketin hintaan varmaan sitten kuuluu chromecast jotta kuvan saa kännykästä jaettua. Tietokoneen kautta jakaminen ei tule kysymykseen kun sillä todennäköisesti on muuta käyttöä samanaikaisesti.

Uusi jäsen

@Merja_J@Moore1Tuo DNA Hubi sisältää Google Castin eli on siis Chromecastin tapainen. Esimerkiksi siinä teidän videovuokraamon traileri pyörii normaalisti, mutta maksullinen sisältö(Ruutu+, C More ja Vuokraamon tilattu leffa) ei hubilla pyöri. Tuossa on teidän puolelta tekninen syy maksullisten palvelujen toistojen osalta(jos muistan oikein niin Verimatrix jne on se mitä Telia TV:ssä käytätte) miksi se ei tällä hetkellä juttele DNA:n hubin kanssa, mutta tuo on tiedossa Hubista vastaavilla tyypeillä niin täytyy toivoa, että korjaantuu(tämän itse kerroin henk kohtaisesti heille Hymiö Onnellinen). Koska kuitenkin kaikkea muuta muualta pystyy kääntämään kuvan osalta Hubiin normaalisti.

 

Eli käytännössä vain tekninen ristiriita, mikä on varmasti korjattavissa ja uskon, että korjaantuu ennen ensi kauden alkua.

Moderaattori

Hienoa @Baloun kun olet tehnyt testiä ja laittanut heille myös palautetta asiasta. Haaste on tosiaan siinä, että näiden purkkien Cast toiminne ei ole aivan yksi yhteen aidon Chromecastin kanssa. Mikäli tuo tilanne ei korjaannu, niin vaihtoehtona on hankkia Chromecast telkkariin tai vaihtaa meidän digiboksi-palveluun. Kauden alkuun kuitenkin vielä hyvin aikaa Hymiö Onnellinen

Tutustumassa

Sen verran tulevasta kaudesta (2018-19) kysyttävää että jos oma joukkue ei pelaa play-off vaiheessa, täytyykö olla liigapassi että näkee liigan loppupelit. Vai riittääkö pelkkä joukkuepassi tähän. 

Telialainen

@Karla65Mikäli niin ikävästi sattuu käymään, että oma suosikkijoukkue ei pääse playoffeihin, tulee Joukkuepassi vaihtaa joko Liigapassiin tai toisen joukkueen Joukkuepassiin mikä mukana vielä peleissä on.

Vakiokalustoa

Hmm, 7 4k-ulkotuotantoautoa Suomeen on kyllä aikamoinen idea.

Ehkä siis 2019 pleijareissa vuokrataan yksi Ruotsista?

Vakiokalustoa

@DigiHate  kirjoitti:

 

Tekniikka:

Jos johonkin kaipaisi oikein kunnolla parannusta, se olisi surkeiden ja epäselvien (=yleensä liian nopeiden) hidastusten saattaminen sille tasolle kuin 2010-luvun tietotekniikka + pikselit yms. antaa mahdollisuuden!  TV-kuvan ei tarvi ulottua kaukalon joka neliösenttiin joka kulmasta - hidastuskuvan parantaminen auttaisi jo paljon.

Tässä on vaan sellanen markkinarealiteetti, että varsinkin 4k-tasoinen ylinopeuskamera (perinteiseti kolminkertainen frame rate, kalleimmat nykyään 16-kertasia, harvassa urheilussa voidaan käyttää yli 8x) maksaa enemmän kuin koko pikkunen ulkotuotantoauto kalustoineen. Tähän laitetaan sitten päälle vielä melkein yhtä kallis hidastin sille. Siksi "pikkupeleissä" (=streamus) on vain tavallisella nopeudella kuvaavia kameroita. Hidastusten terävyyttä voidaan hieman parantaa puolittamalla suljinaika, jos kameroiden herkkyys ja kaukalon valaistustaso tämän sallii.
Maksaisitko kolminkertaisen kk-maksun, jos saisit hienot hidastukset?

Vakiokalustoa**

Olisi oikeesti toivottavaa että tulevalla kaudella  olisi  mahdollista  katsoa kiekkoa ilman selostusta

 katson tällä hetkellä eurosportilta  pöytätennistä   ilman  selostusta   missä halliäänet  kuuluu  niin  on  kivaa  kattoo kun selostajat ei  puhu omiaan  ja kannata  omaa joukkuettaaan/pelaajaa  vaan saa itse valita kenen puolella on vai onko kummankaan .

Telialainen

@MMALINENÄäniraitoja on tosiaan tulossa ensi kaudelle enemmän, joten miksipä ei kuunnella myös pelkkiä halliääniä ja kaukaloa. Laitan kehitysideaa ehdottomasti eteenpäin! Hymiö Onnellinen

Telialainen

@MMALINEN
Sainkin tähän vastauksia. Mahdollisuus selostusken hiljentämikseksi ollaan tuomassa mahdolliseksi. Aikataulu tämän suhteen oli vielä avoin, kauden alkuun ei ainakaan kerkeä. Mutta tulossa on! Hymiö Onnellinen

Kommentaattori

Tämä on vähän tyhmä kysymys mutta kysympä kuitenkin. Mitä kanavia tähän kuuluu? Tilasin tästä toisen kanavapaketin nin ei mitään kanavia näy. Kokeilin myös uudestaan käynnistää digiboksin ei auttanut. Siksi kysyn.Vai näkyykö ne vasta kun liiga alkaa? Yritin etsiä Telian sivuilta kanavatarjontaa tähän pakettiin mutta en löytänyt vastausta.

Ex-telialainen

@summer66 Viasat Jääkiekko HD pitäisi nyt näkyä kun meidän liigapaketin on tilannut.Hymiö Onnellinen Toki jos sulla nyt ennestään on kyseinen kanava niin silloinhan ei mitään uutta vielä tule.

Jos kanava puuttuu, niin onko sulla meidän tv-boksi vai kaapeli? Boksille pitäisi riittää uudelleenkäynnistys ja kaapeliin tehdä kanavahaku.  
Liigaotteluita varten avataan sitten ihan omat kanavat, jotka tulevat näkyviin myöhemmin kun on jotain näytettävää näiltä. 

Kommentaattori

Okei! Tuota just oli tarkoituskin tietää. Kaikki OK! Kiitos vastauksestasi RaMariaHymiö Onnellinen

Tutustumassa*

Oletteko yhteydessä lähempänä uuden liigakauden avausta edelliskauden tilaajiin vai pitääkö minun itse olla yhteydessä teihin. 

Ex-telialainen

@Timrau voit pistää tilauksen tulille näppärästi verkossa
Hivenen hankala se on edelliskauden tilaajiin olla yhteydessä, sillä näitä paketteja on ollut kuitenkin asiakkailta toiselta palveluntarjoajalta myös. Hymiö Onnellinen Näppärimmin homma hoituu tosiaan tuolla meidän verkkokaupassa.

Uusi jäsen

Sivusta seuranneena ja joukkupassin jo tilanneena olen tullut itse siihen tulokseen näiden peilaus ym muiden laitteiden cast yhteensopivuus ongelmien vuoksi, että irtisanon tilaukseni kauden alussa jos Android TV-sovellusta ei ole saatavilla.

Tuo Chromecastin tai Telian oman digiboxin tekniikkaan rajaaminen/pakottaminen on huonoa markkinointia.

Luulisi että Teliankin etu olisi saada näkymään pelit kaikilla mahdollisilla alustoilla, kuten esim. Androit-TV.

Moderaattori

Mitä tarkoitat @Eeros cast yhteensopivuusongelmalla? Mikäli käytössä on Chromecast tai Chromecast Ultra tai Apple TV, niin ei pitäisi olla millään laitteella yhteensopivuusongelmaa. Chromecaast tv:n takana kiinni ja cast käyntiin, niin käyttökokemus on aivan samanlainen kuin tv-sovelluksella. Kännykällähän voi tehdä castauksen aikana muuta, eli ei tarvitse olla siinä tv:n vieressä mitenkään. 

Uusi jäsen

@NikoNotarkoitan sitä että vaikkapa tuo DNA-Hubin Cast ei toimi teidän sovelluksen kanssa, koska joku toimia(Telia?) ei siitä halua tehdä Hubin kanssa toimivaa. Pitää siis ostaa erikseen Cromecast laite ja sitten ollaankin seuraavassa ongelmassa, eli en minä sitä voi televisoon laittaa vaan se pitäisi saada kotiteatterivahvistimeen jossa ei ole enään vapaita HDMI paikkoja.

Entä jos ei ole mahdollista käyttää langatonta verkkoa, tai sen kantama/singaali on heikko.Nykyinen käytäntö johtaa siihen että pitää ostaa kaikkien operaattoreiden boxit ja systeemit jotta voi nauttia eri toimittajien sisältöä. Eikö tekiniikan pitäisi helpottaa katselua, eikä asettaa keinotekoisia pakotteita/rajoituksia? Jotenkin tulee DDR mieleen nykyisestä suuntauksesta.

No, radiosta kuuluu pelit ensi talvenakin..toivottavasti.

Moderaattori

Moi @Eeros! Ymmärrän toki pointtisi, mutta näillä lähdetään nyt liikenteeseen. Homma varmasti kehittyy tässä meidän ja Liigan kuuden vuoden yhteisen taipaleen aikana. Välitän palautteesi eteenpäin, kiitos siitä! Hymiö Onnellinen

Vakiokalustoa**

Toivoa  sopii vettä lähetykset  toimii  hyvin

 pelkään vaan pahoin että  ongelmia  tulee    lähetyksien toimivuudessa

 että   syys laitetaan  asiakkaiden  laitteisiin

 meinaan faktaon se että   palvelutarjoajilta  on helpompi yleensä saada  korvauksia  tuotteen toimimattomuudesta  kuin operaattoreilta

 onneksi   liiga tuote on toistaseksi  voimassa  oleva sopimus  niin voi ilrtisanoa  tuotteen

koska vaan jos ei toimi

ja  tämän laitoin tähän  siksi  että    pyrittäisiin  varmistaan   toimivuus  ja ennen kaikkea

 ei lähdetä sille linjalle että asiakkaiden laitteissa on vika  aina .

Moderaattori

Siitä lähdetään @MMALINEN, että pelit toimii ensi kaudella hienosti ja hyvän kokonaisuuden eteen tehdään parhaillaan hommia. Meidän täytyy tietysti varmistaa, että kuvasignaali on hyvä ja lähetetään laadukkaana kaikkiin meidän jakelukanaviin. Asiakkaiden omalle vastuulle jää sitten varmistaa, että omat laitteet kykenee vastaanottamaan lähetystä. Näitä ollaan jo lähdetty avaamaan täällä Yhteisön puolella, että miten Liigaa voi katsella ja tarkempia teknisiä kirjoituksia on tulossa vielä lisää. Kaikki Liigaan liittyvät kirjoitukset löytyy täältä.

 

Rekisteröitynyt*

Jos olen ostanut joukkuepaketin TeliaTv: n kautta televisioon, niin näkyykö samalla hinnalla myös tabletillani, jos olen esim. mökillä? Näinhän se toimi aiemmin.

Moderaattori

Moi @Seppo0305! Kyllä näkyy. Tähän onkin vastattu tuolla Q&A-palstalla seuraavasti:

Jos otan Liigapassin Telia TV:n kaapelikortille tai digiboksille, niin saanko kanavat lisäksi Telia TV -sovellukseen?

-  Saat saman kanavapaketin maksutta myös Telia TV -sovellukseen. Käytännössä maksat normaalihinnan kaapelikortin tai digiboksin paketista, jolloin saat sen maksutta myös sovellukseen yhdelle käyttäjätunnukselle. Näin voit katsella samoja kanavia esimerkiksi matkoilla.

Rekisteröitynyt*

Kiitos! 

Kommentaattori

Perjantaina 3.8 alkaisi Pitsiturnaus niin kysyisin milloin liigan kanavat aukaistaan? Otteluthan alkaa jo klo 9 aamulla. Aukaistaanko kanavat vasta perjantai aamulla vai jo edellisenä päivänä? Ja pitääkö digiboksille tehdä mitään, siis hakea kanavahaku?