Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Telia Recycled huolto.jpg

 

 

Ostaessasi tekniikkaa käytettynä, saattaa mietityttää tuleeko laite toimimaan vielä ylihuomennakin. Laitteita ostetaan käytettynä erityisesti erilaisilta internetissä toimivilta osto- ja myyntikauppapaikoista. Telia Recycled -puhelimet ovat kierrätettyjä, tarkoin kunnostettuja ja testattuja laitetta, jotka myydään uutta mallia edullisemmin. Telia Recycled -puhelimilla on myös vuoden takuu.

 

Telia Recycled -puhelimen takuuehdot

 

Huolimatta siitä, että tarkistamme ja testaamme Telia Recycled -puhelimet täyttämään vaaditut kriteerit, ei toki ole mahdotonta, että vikaa ilmenisi. Mikäli laite alkaa reistailemaan, eikä ongelma johdu esimerkiksi mekaanisesta rasituksesta tai kosteusvauriosta, korjaamme laitteen ilman kuluja takuuaikana. Takuu kattaa myös laitteen akun. Vuoden takuu koskee ainoastaan kuluttaja-asiakkaita, eikä Telia Recycled -puhelimen takuu ole yhdistettävissä Telia liittymäasiakkaiden pidennettyyn kolmen vuoden takuuseen. Takuu ei koske mukana tulevia lisätarvikkeita, kuten laturia tai latauskaapelia.

 

Telia Recycled -puhelimen huoltoon toimittaminen

 

Miten laite sitten toimitetaan huollettavaksi? Jos vikaa ilmenee, voit viedä laitteen lähimpään Telia Kauppaan tai Telia Express -pisteelle. Liikkeestä toimitamme laitteesi valtuutetulle huoltokumppanillemme. Mikäli sinulla ei ole pääsyä myymäläämme, voit kirjata puhelimesi huoltoon itsekin huoltomme online-portaalin kautta.

 

Puhelimesi saavuttua huoltoon, valtuutetut huoltoteknikkomme testaavat laitteen kriteereiden mukaisesti ja käytämme juuri kyseistä laitetta varten suunniteltuja varaosia. Kun laite on kunnossa, lähetämme sen takaisin Telia liikkeeseen tai lähettäjälle. Jos ilmenee, että puhelimeen onkin päässyt kosteusvaurio tai se on rikkoontunut esimerkiksi tippuessa, lähettämme hinta-arvion korjauksesta viestillä hyväksyttäväksi.

 

Telia kierrätyspuhelin.JPG

 

Telia Recycled -puhelin on takuun myötä turvallinen vaihtoehto, kun harkinnassasi on hankkia puhelin käytettynä. Laitteen voit maksaa kerralla tai erissä Telia Rahoituksella ilman korkoja. Vahinkojen varalle voit halutessasi ottaa meidän laitevakuutuksen. Kierrätetyt Telia Recycled -puhelimet löydät valituista myyntipisteistämme ja verkkokaupastamme.

 

Lue myös:

 

MinnaLN
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Telia-Recycled-puhelimen-huolto/ba-p/208951
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderoinnin lisäksi voit nähdä minun kirjoittelevan muissakin Telian somekanavissa. Pelailusta ja leffoista löydämme taatusti jutun juurta.