Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Kuva.png

 

Telia Smart Family on sovellus, joka mahdollistaa helppokäyttöisen alustan koko perheen yhteiselle viestinnälle. Sovelluksesta näet muun muassa sen, milloin kukakin perheenjäsen lähtee tai saapuu kotiin. Kaikki viestit ja viestiliikenne sovelluksessa on salattu, eli vain sovellukseen lisätyt perheenjäsenet näkevät, mitä viestejä, kommentteja ja reaktioita on lähetetty viestiseinälle. 

 

Telia Smart Family on kehitetty helpottamaan perheiden arkea. Me tiedämme, että pienillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus, ja siksi olemme tehneet yhdessä erilaisten perheiden kanssa uuden sovelluksen, jonka tarkoituksena on tehdä elämästä mahdollisimman sujuvaa – ja samalla hauskempaa.

 

Telia Smart Family -sovelluksen avulla hallinnoit kodin älykotijärjestelmiä. Esimerkiksi Datek Smart Hub -älykotireititin on älykodin keskus, joka ohjaa älyvaloja ja muita älykodin järjestelmiä Telia Smart Family -sovelluksen avulla. Laite on helppo asentaa ja yhdistää Telia Smart Family -sovellukseen sekä yhteensopiviin älykodin järjestelmiin.

 

 

Käyttöönotto

 

Telia Smart Familyn käyttöönotto on helppoa. Sen saa ladattua ilmaiseksi Google Play ja App Store -sovelluskaupoista. Sovellus toimii puhelimissa, joissa on iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä. Android-puhelimissa tulee olla 5.0 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio. Oman puhelimen käyttöjärjestelmän pystyy tarkistamaan laitteen asetuksista. 

 

Sovelluksen käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityminen tapahtuu syöttämällä matkapuhelinnumero sovellukseen kirjautumisen yhteydessä. Sovellus on käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 

Telia Smart Family.png

 

 

Auta meitä kehittymään!

 

Haluamme lisätä sovellukseen yhä parempia ominaisuuksia. Myös sinä voit ehdottaa, miten Telia Smart Familystä tulisi vieläkin parempi. Kerro meille kehitysideasi!

 

 

Lataa Telia Smart Family ja ota ensimmäinen askel kohti vaivattomampaa jokapäiväistä elämää!

 

 

Lue lisää: 

HannaSu
Moderaattori
Moderaattori