peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57923 Jäsentä
161431 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Telia on Liigan uusi koti

Ex-telialainen
Ex-telialainen

Telia on Liigan uusi koti

 

tappara-jyp.jpg

 

Nyt kiekkokansa hoi! 


Liigan uusi koti on meillä kaudesta 2018-2019 alkaen kuuden vuoden ajan. Tämä on uutta, jännittävää, innostavaa ja tietenkin aivan huikean mahtavaa! 

Mitä tämä tarkoittaa?
Se tarkoittaa sitä, että olemme Liigan uusi mediakumppani ja tuotamme Liigan TV-sisällöt. Näytämme esimerkiksi ottelut livenä, ja tietenkin paljon muuta!

Tahtotilamme on tarjota Liigaa entistä monipuolisemmin kaikille katsojille, joten ottelut tulevat olemaan saatavilla jokaiselle teistä. Myös vaikkei sinulla olisikaan meidän liittymä käytössä. Hymiö Onnellinen

Lisätietoa Telia TV-palveluista löydät täältä. 

 

Hinnoitteluun ja tuotteistukseen palaamme myöhemmin. Monet teistä toivovatkin joustavuutta kanavapakettien suhteen, joten tahdomme tämän osalta luoda jotain täysin uutta.

Miltä kuulostaisi jos voisit ostaa esimerkiksi ainoastaan suosikkijoukkueesi pelit? Tai vaikkapa yksittäisen ottelun? 

 
Mitä muuta? 

Tulemme jatkossa panostamaan myös ottelutapahtumiin entistä enemmän yhdessä Liigan ja seurojen kanssa. Siispä tuomme 5G-yhteydet mukaan vuosikymmenen loppuun mennessä. Liigahalleilla tulee siis bitti kulkemaan aivan eri tahtiin kuin koskaan ennen. 
Seuraava kausi näkyy entiseen tapaan Ruudussa, eli siihen ei ole tulossa muutoksia. Sopimuksemme Liigan kanssa pyörähtää siis käyntiin ensi keväänä. Hymiö Onnellinen

 

Kattavasti lisätietoa ja vastauksia useimpiin kysymyksiin löydät verkkosivuiltamme.

 

Stay tuned!