Telialla on tänään 1v-synttärit ?


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10307 kommenttia


 


23.3.2017 Sonerasta tuli Telia joten meillä on tänään 1v-synttärit ??? Sen kunniaksi järjestämme vähän erilaiset synttärijuhlat. Facebook-sivultamme löytyy postaus:


 


Telian 1-vuotissynttäreiden kunniaksi juhlimme kanssanne livearvonnan merkeissä ja lahjat saatte te! Luvassa on aikamoisia yllätyksiä, hyppää siis mukaan lähetykseen. 


 


Huhut kertovat, että livelähetys alkaisi noin klo 11 tuntumassa. Ota FB-sivumme seurantaan niin saat ilmoituksen, kun lähetys alkaa. Päivitän videon mahdollisuuksien myös tähän blogiin joten voit seurata liveä myös täällä Yhteisön puolella. Huhut kertovat myös, että ensi viikolla Yhteisössä saattaa olla omia arvontoja joten jäähän kuulolle myös niiden suhteen :)

Kiitos kun olet ollut mukana matkallamme, tämä oli hieno vuosi :)


 


Edit: Tulevaa livelähetystä voit seurata Facebookin lisäksi myös tästä, linjat aukeavat kello 11. Huomioithan, että voit osallistua skabaan kuitenkin ainoastaan Telian Facebookin puolella.


 



Edit 2: Edellinen livelähetys päättyi ja uusi käynnistyy kello 14 alkaen. Tämän uuden liven löydät tästä streamista. Ja huomioithan edelleen, että voit osallistua skabaan kuitenkin ainoastaan Telian Facebookin puolella.


 



14 kommenttia

Kunniamerkki +14

Onnea vaan Telialle näin huumori mielessä, vaikka eihän osakeyhtiöt onnella pelaa 😃 Täytyypä seurata mitä kivaa on luvassa, varsinkin täällä yhteisön puolella :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kiitos tilasto ?

Nyt meillä on streami olemassa myös tuohon liveen, päivitin sen nyt tuonne blogiin :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Lähetys alkoi juuri :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Live jatkuu jälleen kello 14, uusi streami päivitetty blogiin :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Hauska lähetys oli vaikka juontajat olivat jossakin vaiheessa todella kaukana. Harmi ettei ollut niin interaktiviinen :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Mukava kuulla, että tykkäsit Sekunti. Saakos kysäistä, että minkätyyppistä interaktiivisuutta jäit tässä lähetyksessä kaipaamaan? Emme ole vielä kovinkaan monesti tehneet liveä joten hyvä saada palautetta jatkon kannalta :)

Kunniamerkki +6

Itse haluaisin antaa sellaista palautetta, että olisi mukava tälläisista yllätyksistä tietää vähän aiemmin. Itseltäni meni koko homma ohi :(

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Olen @Mika992 kanssa samoilla linjoilla. Tuli hieman yllättäen koko juttu ja tuo seurantaväylä (facebook) mielestäni rajoitti seuraamista merkittävästi. Olisi ollut järkevämpää vaikkapa upottaa youtube-stream Telian kotisivulle tms. jotenkin muuten tuottaa tuo. Olisi myös mukavaa, että toimintaa olisi Kehä-3 ulkopuolella, vaikkapa jotain yllätyksiä saatavilla jokaisessa Telia-kaupassa. Tietoliikenneyhteyksiä käyttäviä ihmisiä kun sattuu asumaan muuallakin kuin siellä Helsingissä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Juu ei päässyt oikein juhlahumun tunnelmaan, kun ei pystynyt osallistumaan arvontaan ilman facebookia ja liian pitkä matka Oulusta Helsinkiin jotta olisi oikein päässyt keskelle kekkereitä :smileysad:


Olisi ollut hyvä vaikka joku onnenpyörä systeemi esim. Telia.fi -sivustolla, josta olisi voinut pyöräyttää mahdollisia palkintoja avaimenperistä ehkä isompiin yllätyksiin.


Nyt sai vain katsella kateellisena kuinka paikan päällä olleille saattoi käydä flaksi :smileytongue:

Vaikka tietäisi etukäteen, ei klo 11, eikä vielä 14:kaan sovi oikein päivätöissä käyville.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kiitos kommenteista :)

Laitoimme tapahtumasta kertovan postauksen Facebookkiin tiistaina ja tapahtuma itsessään oli siis perjantaina. Kieltämättä tässä välissä olisi voinut olla kuitenkin vielä enemmänkin aikaa. Liven aikana jaettiin tosiaan lahjoja ympäri Helsinkiä mutta myös huom: siinä kysyttiin myös, että kenet haluaisit yllättää lahjalla. Eli lahjoja myös postitettiin muualle päin Suomea 🙂 Lahjan saajalla itsellään ei siis tarvinnut välttämättä olla Facebookkia käytössään tai olla paikan päällä siellä, missä bussi viiletti kulloinkin. Live siis alkoi kello 11 ja päättyi kello 17.


 


Tuo streamin upottaminen telia.fi:lle kävi myös itselläni mielessä, olisi ollut hyvä jos se olisi tehty kuten tehtiin täällä Yhteisössä.


 


Tänne Yhteisöön on tulossa arvontaa ja synttärihulinat jatkuvat jollain tapaa telia.fi:llä vielä myöhemmin tällä viikolla :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Niin, ja tuota synttärirummutusta olisi voinut olla laajemmin, kaikissa kanavissa. Mielestäni ei olisi iso panostus juuri esim. jakaa jotain telia-aiheisia tuotteita tyyliin myymälöissä, onnenpyörällä (aina voittaisi, mutta paras palkinto voisi olla joku sitten hienompi juttu).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kiitos myös näistä Purnipsi. En usko, että tähän hulinaan enää kerkeää mutta toimitan kaikki kuitenkin tiedoksi eteenpäin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Sellaista missä olisivat vähän juontajat pallotelleet ajatuksia tai jotain herättävää myös somettajiin päin. Vähän niin kuin osallistuisi paikan päällä tapahtumaan. Kyllä ne muutamia käyttäjän kommentteja poimi sieltä ilmeisesti ja olihan kyseessä arvonta niin kaikki olivat lähinnä sitä :)


 


Telian syntymäpäivärummutus jäi vähän kellumaan aavalle merelle. Johtuisiko ns. mainoksien vähyydestä verkossa? :smileyvery-happy:

Vastaa