Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65950
Kirjoituksia 178574

Tuotteet ja palvelut.jpg

 

 

Miltä tuntuisi päästä testaamaan ensimmäisten joukossa uutta lanseerattavaa palvelua? Nyt se on mahdollista, lanseeraamme tietoturvapalvelun nimeltä Sonera Turvapaketti. Hae mukaan testiryhmään!

 

Sonera Turvapaketti toimii sekä kaikilla päätelaitteilla käyttöjärjestelmästä riippumatta (puhelin/tabletti/tietokone) että kaikilla liittymillä (Soneran ja muiden operaattoreiden matkapuhelinliittymät/laajakaistaliittymät ja niin edelleen).

 

Valitsemme testiryhmään 100 jäsentä ja he saavat palkinnoksi Turvapalvelun käyttöönsä 6kk ajaksi maksutta + kaikki jotka antavat testiryhmälle lähetettävän palautelomakkeen kautta palautetta palkitaan 20eur arvoisella S-ryhmän lahjakortilla.

 

Lue tarkemmat tiedot testiryhmän kutsukirjeestä --> linkki.

Ilmoittaudu testiryhmään tämän linkin kautta --> linkki.

 

Hyviä hetkiä testaamisen parissa ja kun olette testailleet uutta palvelua niin kertokaa siitä kommentteja myös tässä blogikirjoituksessa 🙂

12 kommenttia 👇
Konkari ☆
Viestejä 1 234 kpl

 Mitä puhelin/tabletti tässä kohtaa muuten tarkoittaa ? Android ja ios ?

Yhteisömanageri
Viestejä 4 065 kpl

Tässä paketissa toimii kaikki alustat (iOS, Android, WP, Windows, MAC OS jne) 🙂

Kunniajäsen
Viestejä 4 420 kpl

Toteuttaako tietoturvapaketin jälleen F-Secure? Kun kaupasta saa halvemmalla 😄

Yhteisömanageri
Viestejä 4 065 kpl

Myös tässä uudessa palvelussa taustalla on F-Secure 🙂

Hinnoista sen verran että en tiedä sanoa tässä vaiheessa vielä tämän uuden Turvapaketin hinnoista mutta jos katsotaan nykyisen Sonera Tietoturvan hintoja niin esimerkkinä Liikkuvan Netin mukana tietoturva yhdelle tietokoneelle maksaa 2,90eur/kk eli alle 35eur/vuosi. Sen lisäksi kun sen hankkiipi meiltä niin laskutus kätevästi muiden tuotteiden mukana kuukausittain, ei kertainvestointia jne 🙂

 

 

Kunniajäsen
Viestejä 4 420 kpl

Jaa... itse osrtin kaupasta 19.90€ hintaan vuodeksi F-Secure... 

 

 

Yhteisömanageri
Viestejä 4 065 kpl

Joo, aina tulee olemaan että jostain löytää jotain aina halvemmalla ja aina tulee olemaan erilaisia tarjouksia siellä täällä 🙂

 

Ilmoittauduitko mukaan testaamaan?

Kunniajäsen
Viestejä 4 420 kpl

Enpä vielä ainakaan... Koneellani kun jo on F-Secure enkä usko että tuo eroaisi mitenkään nykyisestäni... Muutenkin en pidä F-Securea huippu turvana, verkkopankin takia pääosin koristeena koneellani ja tehosyöjänä... 

 

Tuotas... tarkistin että samasta paikkaa Turusta saa edelleen F-Secure Internet Security 1v 19.90€ per laite... 

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 481 kpl

taitaa kyseessä olla sama  tietoturva paketti kuin saunalahdella   soneralla  sitä vaan ei vielä ole 

Yhteisömanageri
Viestejä 4 065 kpl

Itseasiassa kyllä, samasta palvelusta on kysymys ja se tulee nyt myös meille 🙂

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Soneran "turvapaketti" ?

Jo peruslähtökohdat aiheuttavat kylmät väreet selkäpiissä ! Joku tunnistamaton taho (salainen/prepaid-numero) lähettää älylaitteeseesi pyytämättä ja ennakkoon mitään ilmoittamatta jotakin, joka muuttaa laitteesi asetuksia ja asentaa ohjelmistoja, joista sinulla ei ole hajuakaan eikä minkäänlaista kontrollimahdollisuutta ?

 

Voisiko saada edes ympäripyöreää selvitystä siitä, että minkälaista "yhteistoimintaa" Soneralla on kansainvälisen Akamai-yrityksen ? Tuon yrityksen IP-tiedot esiityvät Soneran langatonta laajakaistaa käyttäessä ?

Yhteisömanageri
Viestejä 4 065 kpl

Kerrotko lisää tuosta viimeisestä kappaleesta, selvitän asiaa suoriltaan en osaa sanoa 🙂

Yhteisömanageri
Viestejä 4 065 kpl

Kyselin asiaa ja lyhyesti sanottuna meillä tähän Turvapakettiin liittyen mitään ei tule asiakkaalle yllätyksenä. Ei tässä pilotoinnin aikana (max 100 testaajaa otetaan mukaan) eikä silloinkaan kun palvelu on lanseerattu ja kuka tahansa ottaa sen käyttöön. Mitään ei tule myöskään pyytämättä, koska jos osallistuu nyt pilottiin tai sitten kun lanseeraus on tehty ja tekee tilauksen palvelusta niin silloin tietää kyllä että jotain tulee tapahtumaan koska näin on itse tehnyt tai tilannut ja hänen itsensä pitää sovellus sitten asentaa laitteelle tai tietokoneelle.

 

Akamai myy streamaus-palveluita ja käsittääkseni me emme tee heidän kanssaan yhteistyötä.