Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65913
Kirjoituksia 178515

**Edit 5.6. Ilmoittautumisaika päättyi viime yönä. Kiitos kaikille osallistujille Hymiö Onnellinen

Palaamme asiaan voittajien julkistuksen kera, tämän päivän aikana. Seurailkaahan privojanne.**

 

 

***Edit 2 5.6. Voittajat on nyt valittu ja he ovat:

 

@Ultimatico sekä @jessenic

 

 

 

Sony Xperia XZ Premium -puhelimen ennakkomyynti käynnistyi Telian verkkokaupassa

 

Etsimme Yhteisöön kahta testaajaa jotka saavat omakseen nämä uudet Sonyn uudet lippulaivapuhelimet. Jos haluat, voit pitää puhelimen itselläsi testien jälkeen. Jos uusien aparaattien testailu sekä käyttökokemuksien ja huomioiden jakaminen myös muille on sun juttu niin tässä sinulle pieni ennakkotehtävä.

 

Sony Xperia XZ Premium.jpg

 

 

Toimi näin:

 

Kuvaa videolle nykyisellä puhelimellasi se tilanne, jonka haluaisit hidastaa Sonyn superhidastusvideo-kameralla ja postaa video tämän blogin kommentteihin.

Youtube-videon voit embedata suoraan postaukseesi, jos uppaat videon jonnekin muualle niin postaa videosi linkki blogin kommentteihin.

 

Sony XZ Premium sisältää parhaimmat sisuskalut mitä puhelimeen voi rahalla tällä hetkellä saada. 8-ytiminen huippunopea prosessori, 4K HDR -näyttö, videokamera jolla voit kuvata superhidastusvideoita ja paljon muuta. Speksien perusteella uusi Sony on mielenkiintoinen luuri ja haluaisimme kuulla juuri sinulta mitä ja miten sillä voi tehdä. Tottakai haluamme nähdä superhidastusvideolla myös sen tilanteen, jolla hait Sonyn testaajaksi 🙂

 

 

Klikkaa alta Paljastus-sanaa löytääksesi pakolliset lakiläpät.

 

Haku alkaa nyt ja päättyy 4.6.2017 klo 23:56.

 

Onnea kisaan 🙂 

 

Lue lisää

Kilpailun säännöt:

 

Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän blogiin videon postanneiden Telia Yhteisön jäsenten joukosta.

 

Videot, jotka on julkaistu tässä kirjoituksessa 4.6.2017 klo 23.59 mennessä, huomioidaan kilpailussa.

 

Valinta suoritetaan 5.6.2017 ja voittajille ilmoitetaan voitosta Yhteisön kautta yksityisviestillä. Heidän nimimerkkinsä julkaistaan myös tässä blogissa.

 

Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetussa ketjussa (Käyttökokemukset Sony Xperia XZ Premium). Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja haluaa.

 

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:

1) Ensikokemukset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen
2) Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta
3) Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua puhelimen vastaanottamisesta

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimet Telialle tai pitää puhelimen itsellään, jolloin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan. Palkintoon ei sisällyvpuhelinliittymää.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee kolmea artikkelia Telia Yhteisöön kuukauden testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Telian henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.

 

 

 

16 kommenttia 👇
Tutustumassa
Viestejä 1 kpl

Morjesta!

Puhelimia olen pyöritellyt käsissäni paljon ja testaillut kaikenlaisia aparaatteja (Samppaa, Omppua, Kiinan luureja jne) kun niihin mahdollisuus on avautunut ja lähtisin nyt todella kovalla innolla mukaan. Ennen tutkin luureja enemmän myyjän näkövinkkelistä, nykyään katson toiselta puolen tiskiä hakien enemmän itselleni sopivia käyttöominaisuuksia.

Teen kaikki työni puhelimen välityksellä joten luurin tulee olla todella luotettava ja helposti "pyöriteltävä".
Raportit ajattelin tehdä videoiden muodossa kun minulle tuo puhuminen on enemmän luontevampaa kuin kirjoittaminen 🙂

Verkkokauppaa siteeratakseni "kuin kala vedessä" kesä tulee ja Torniojoki kutsuu, olisi hienoa päästä kuvaamaan tällä väsytysvideo / hypyt ja kelailla niitä hidastuksella.

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 079 kpl

Moikka moi!

 

Olen aidosti kiinnostunut puhelimista ja käsissäni on ollut monenlaisia laitteita. Olen valmis luomaan jotain uutta ja mielenkiintoista.

Tavoitteenani on tuoda esiin puhelimen parhaimpia ominaisuuksia, mutta unohtamatta sen kamalampia puolia. Raportit tulevat koostumaan eri aihealueista ja osa niistä keskittyy kamera- ja videotekniikkaan. Tämän lisäksi puhelimen akku ja suorituskyky eri tilanteissa ovat yksin avainasemista. Kai muistin mainita, että käytössäni on Sony Xperia Z5 Compact -puhelin? Meidän ei tule unohtaa myöskään PS4-konsolia, jota ei missään nimessä tule missata Hymiö Silmänisku

 

Lopuksi tässä on surkuhupaisa video, jonka nyt keksin viime tipassa superhidastamiseen:

 

 

Intohimoni on superhidastaa erilaisia liikkeitä ja efektejä, koska ne ovat yhtä kiehtovia kuin taide 🙂

Uusi keskustelija
Viestejä 11 kpl

Moi! Superenergisen Koirani kanssa on paljon hetkiä joita tallennamme videolle sekä kuville! Paljon menee silti ohi silmän ja nykyinen puhelimeni kamerakaan ei pysy vauhdissa mukana. Olisi huikeeta saada kuvattua superslowmotion videoita hypyistä, juoksupyrähdyksistä ja tietenkin kaikesta muustakin! 

 

https://youtu.be/xrWDABx50Fk

 

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Moi! 

 

Meillä ei arjessa puutu vauhtia puutu. Siitä pitää huolen neljä alle 10 vuotiasta lasta, kolme vaimon teiniä, kaks koiraa (jackrusser terrieri ja kultis) ja 3 kissaa. Tilanteita tulee ja menee, vakkei nykyinenkään luuri ole mikää huono (One+3). Mutta yks asia luurissa ei ihan pysy tilanteissa mukana, nimittäin kamera.

 

Sony on mulle hyvin tuttu. Esim. Xperia XZ ja Z3 on käynyt kädessä ja vedessä😊. Haluaisin todella kokeilla muksujen kaa käydä altaassa luurin kanssa. Varmasti näin kesän kynnyksellä video herättäis ihmisten kiinnostusta😊

 

https://youtu.be/p_ZfJIR0ozE

Uusi jäsen
Viestejä 7 kpl

Tässä 28 sekunnin Youtube-video, jossa kannustan Suomea jääkiekossa, kun Suomi tekee maalin. Tämä olisi mahtavaa saada superhidastettua Sonylla!

 

Olisipa makoisaa testata uutta Sony Xperia XZ Premium -puhelinta, se jäisi varmasti 100% varmuudella kyllä käyttöön testin jälkeen. Minulla ei ole ikinä ollut Sonyn älypuhelinta, joten oppisin varmasti testatessa uusia asioita. Televisiopuolella on Sony Bravia käytössä.

 

Youtube-klippi: https://youtu.be/MIH-vzPYKjy --> https://youtu.be/MIH-vzPYKjY

 

Edit Tero: Lisäsin postaukseen toimivan Youtube-linkin

Tutustumassa
Viestejä 1 kpl

Tätä puhelinta on odotettu kuin kuuta nousevaa. Vanha Z3 tuntuu olevan jatkoajalla ja seuraajaksi on tämä ykkösvaihtoehtona, joten tälläinen sopisi kuin penkkiurheilijalle olut käteen.

Kaikessa rehellisyydessä en ole oikeen videoiden suurkuluttaja, stillejä tulee sitäkin enemmän touhuiltua ihan "oikealla" kameralla ja kännykällä. Niitä tietty jaetaan sit SoMessa.

Sillä oikealla tietokoneella ei nykyään tule tehtyä kuin kuvankäsittelyt ja pankkihommat kaikki loput surffaamiset ym kännykällä.

Työpäivät on pitkiä ja niissä puhelimen kuuluvuus, kestävyys ja akun kesto joutuu monesti vähintäänkin kohtuulliselle koetukselle joten näe mitään syytä miksen minä voisi olla se toinen koeponnistaja tälle luurille

 

https://youtu.be/_4Q7L_FS7Zs

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Näin mobiilivalokuvaukseen ja videoiden ottamiseen innostuneena amatöörinä olen omistautunut Sonyn mobiilituotteisiin yli kymmenen vuoden ajan. Parikin videota olisi esimerkkinä, mitkä olisin jo halunnut tallentaa xz premiumin mahdollistavalla hidastuksella.

 

 

https://youtu.be/NZbpBIBngig

 

https://youtu.be/IqNv0zX12_o

Velho
Velho
Viestejä 2 461 kpl

Maailmassa ei vielä ole (ja tuskin tulee olemaan) liikaa kissaviedoita. Hymiö Erittäin onnellinen  Tämän vekkulin liikkeitä on tullut kuvailtua, mutta kuten voi havaita, ei S6:en kameralla kovin sykähdyttäviä hidastuksia saa aikaan. Lisäksi on iän myötä alkanut kuulua kummaa pauketta videokuvan taustalla ja eikä kyllä kuvanlaatukaan kauheasti häikäise.

 

Laitteita on tullut testattua laidasta laitaan ja tässä Sonyssä erityisesti kiinnostaa kamera sekä uuden Snapdragon 835:en tuoma valtaisa laskentateho. Onko teholla uhrattu akun kesto? Se ja monet muut seikat jäisivät tutkittaviksi jos pääsisin laitetta arvioimaan.

Uusi jäsen
Viestejä 5 kpl

Kissani Saastamoinen on hyvin hömelö tapaus, ja hänen seikkailuista on saatu talteen monta videota.

 

Tuolla uudella XZ Premiumilla saisi talteen vielä loistavampaa materiaalia Saastamoisesta! Tällä hetkellä kuvailen häntä Z3+:lla. Puhelin pitäisi päivittää, koska sen takalasi on ollut pirstaleina jo vuoden päivät.

 

Teen YouTubeen videoita, joten jos saisin puhelimen testiin, tekisin arvostelut videoina! 🙂

 

Alla Saastamoinen, olkaapa hyvä!

 

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Tässä nyt kaksi videota rakkaasta harrastuksestani. Jos saisin kyseisen puhelimen arvioitavaksi, voisivat ihmiset nähdä paremmin, miltä elämä näyttää minun silmissäni (Siis 4K, HDR, mutten vielä osaa nähdä maailmaa hidastettunaKissa, kieli)

Olen itse ollut pienestä lapsesta asti ollut kiinnostunut kaikesta teknisestä ja elektroniikasta varsinkin. Nyt datanomi-opiskelijana tämä "into" on vain kasvanut, ja erityisesti olen kiinnostunut laitteiden teknisistä osista. 😛

Luuria on ollut Nokiasta Omenan kautta nykyiseen Samsung Galaxy S6, joka olisi kahta puoli menossa jollekin toiselle perheenjäsenelle, koska kierrätys kannattaa, joten tietenkin on ollut paljon kaikkea, johon tätä puhelinta voisi verrata sekä hyvissä, että huonoissa puolissa.

Jos saisin Sony XZ Premiumin arvioitavaksi, panostaisin ammattimaiseen arviointitekstiin, ja parantaisin sitä upeilla kuvilla ja hidastetuilla videoilla.

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Mie lähen tällässeellä pätkällä mukkaan kilpasille 😄
Ympäristöä on kiva katella joskus hitaammin, ei aina ehi niitä nopeimpia pyrähdyksiä nähä kunnolla.

 

Kunniajäsen
Viestejä 260 kpl

Moikka!

 

Näin Lumia-käyttäjänä päätin lähteä kisaan mukaan ihan mielenkiinnosta tuota Xperia XZ Premiumia kohtaan. Ainakin paperilla siinä on kaikki, mitä puhelimelta voisi haluta aina kamerasta prosessoriin - testaisin siis erittäin suurella mielenkiinnolla myös käytännön laidan. Olen siis (edelleen?) Lumia-käyttäjä, Android-puhelinta en ole käyttänyt päivittäisessä käytössä lainkaan. Windows-puhelimia taas on taskusta löytynyt vuodesta 2011 lähtien; muutama Samsung alkuun ja muutama Lumia viimeisimpinä. Olisi siis varmasti kiinnostava kokemus ottaa kokonaan toinen käyttöjärjestelmä päivittäiseen käyttöön puolen vuosikymmenen jälkeen (ohhoh, kylläpä aika juoksee)! Ei Androidkaan minulle täysin vieras ole, mutta päivittäiseen käyttöön soveltuvaa laitetta en omista.

 

Ja sitten itse videoon. Koska XZ Premiumin yksi kehuttu ominaisuus on hidastuskuvaus, päätin kuvata hidastettuna osallistumisvideonikin. Aluksi en meinannut keksiä mitä kuvaisin, joten päätin aloittaa vesihanasta. Kävi melko alussa selväksi, ettei Lumian 720p@120fps riitä oikein mihinkään. Päivän mittaan jatkoin sitten suomalaisen kevätsään kuvaamisella, vahingossa salamankin videolle nappasin. Olisipa ollut XZ Premium tuota salamaa kuvatessa, olisi voinut tulla aika nätti video! Jos minut valitaan testaajaksi, en voi luvata pystyväni kuvaamaan samoja asioita testausvaiheessa - kannattanee konsultoida Pekka Poutaa mahdollisuuksien kartoittamiseksi.

 

 

Satun myös toimimaan webmasterina SuomiMobiili.fi-sivustolle, joka lienee Suomen suurin harrastelijavoimin ylläpidetty mobiiliuutissivusto. Voisin siis sinnekin kirjoittaa kokemukseni Xperiasta, tietenkin Telian ja Yhteisön mainiten. Hymiö Onnellinen

Tutustumassa
Viestejä 1 kpl
Moikka itse lähden tähän kisaan tällaisella rallilla 🙂. Olen jyväskyläläinen kundi, jonka takia rallit on isosti sydämessä ja mikäs sen mahtavampaa olisikaan, kuin päästä hidastaa Latvalan ja ogierin isoja hyppyjä! 🙏 Olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut elektroniikasta ja tykännyt testailla kaikkea mahdollisia uusia tuotteita. lisäksi olen pienestä pitäen aktiivisesti seurannut elektroniikan mediaa, koska minua on aidosti kiinnostanut, mitkä puhelimet ovat juuri tällä hetkellä parhaita. Itsellä on ollut pitkälti Sony puhelimia ja olen ollut niihin tyytyväinen , mutta olen myös hyvin aktiivisesti tutustunut ja vertailut muitakin malleja, jonka takia olisi aivan sanoinkuvaamattoman mahtavaa päästää juuri tätä laitetta testaamaan ja kertomaan mitkä ovat tämän puhelimen vahvuudet verrattuna s8, g6 ja iPhone 7. Minulla on myös ollut pitkään haavena päästä tekemään arvostelu, jostain tuotteesta johonkin, missä siitä olisi oikeasti hyötyä ja juuri tämän takia olisin oikein otettu jos pääsisin tekee arvostelun ja jakaa mielipiteet tästä puhelimesta. Se olisi ehdottomasti minun kesäni kohokohta ja iso haaveeni toteutuminen. https://youtu.be/04rHNrTUmus
Uusi keskustelija
Viestejä 36 kpl

Kukapa ei tätä puhelinta testaamaan haluaisi! Olisin superinnossani jos soisitte minulle tämän mahtavan kunnian. Sonyn puhelimista ei ennestään ole kuin hyvää sanottavaa, vaikka käytössä onkin tällä hetkellä Samsungin S6, jolla alempana oleva videokin on kuvattu.

 

Sen verran itsestäni, että olen kolmikymppinen nainen, kirjoitan ja kuvaan harrastusmielessä todella, todella paljon ja olen aktiivinen somen käyttäjä. Ei siis tulisi ainakaan ongelmia testiraporttien tuottamisen suhteen 🙂 Jos perheenjäseniltä kysyittäisiin, niin olen kuulemma aina puhelimessa kiinni ja ei ole päivääkään tai tapahtumaa, jota en olisi valokuvannut tai videoinut talteen 😉 Hoidan oikeastaan kaikki asiat puhelimella nettiostoksista pankkipalveluihin, kuvaan ja videoin ja muokkaan tuotoksiani, kaikkea mahdollista siis. Olisi mielenkiintoista nähdä miten hyvin XZ Premium pysyisi matkassani mukana ja menisikö Samsung kokonaan vaihtoon. Arvostan itse puhelimessa kaikkein eniten nopeaa prosessoria, laadukasta kameraa ja akun kestoa ja uskoisin, että tämä puhelin vastaisi tarpeisiini. Voin rehellisesti sanoa, että puhelimessani on lähes aina reilu tuhat valokuvaa, joten 64 GB:n muisti on myös pelkkää plussaa! 32 GB kun tahtoo itselläni loppua joskus aina jo kesken.

 

Valokuvaaminen on itselleni se kaikkein rakkain juttu ja etenkin näin kesällä tykkään kuvata luontoa, eläimiä, kesätapahtumia tai oikeastaan ihan kaikkea. Videolle kuvaan mielelläni hetkiä perheen ja kavereiden kanssa sekä koiramme temppuja. Jos valitsette minut testaajaksi, lupaan viettää koko kesän ikimuistoisine hetkineen XZ Premiumin kanssa ja raportoida teille kokemuksistani 🙂 Pääsisin viimeinkin kuvaamaan myös sateella mikä olisi ihan mahtavaa, kun tämähän on myös vesi- ja pölytiivis.

 

Kuvasin tähän videon kesäisellä grillausteemalla ja tämä sama olisi huikeaa kuvata XZ Premiumin superhidastuksella! Olisi mahtava nähdä kaikki nuo liekit ja kipinät, jotka tulevat tässä videossa vauhdilla!

 

Yhteisömanageri
Viestejä 4 063 kpl

Ilmoittautumisaika päättyi viime yönä. Kiitos kaikille osallistujille 🙂

Palaamme asiaan voittajien julkistuksen kera, tämän päivän aikana. Seurailkaahan privojanne.

Yhteisömanageri
Viestejä 4 063 kpl

Voittajat on nyt valittu ja he ovat:

 

@Ultimatico sekä @jessenic