Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66733
Kirjoituksia 180148

Yhteisö.jpg

 

 

Täräytetäänpä pystyyn Klaanin historian toinen testilaiteskaba, tällä kertaa pääsette testaamaan keväällä myyntiin tullutta iskun- ja vedenkestävää Samsung Galaxy Xcover kolmosta!

 

Xcover 3.jpg

 

Samsung kertoo puhelimesta näin --> linkki:

 


@Samsung kirjoitti:

Haluat puhelimesi mukaan kaikkialle, märkiin ja kuiviin olosuhteisiin – yhtä hyvin metsään, laskettelumäkeen tai purjehdusretkelle. Siksi Xcover3 vastaa IP67-luokitusta, eli se on täysin pölytiivis ja kestää hikeä, sadetta, muita nesteitä ja hiekkaa. Lisäksi puhelin kestää pakkasta ja kuumuutta välillä -20 °C – +60 °C


 

Harrastatko tai teetkö työksesi jotain sellaista jossa puhelin on mukana ja jossa se joutuu kestämään enemmän kuin tavallinen luuri? Ja olet kuin kala vedessä kun kirjoitat puhelimista esittelyitä ja arvioita tai kun kuvaat niistä klippejä Youtubeen?

 

Jos vastauksesi on kyllä em. kysymyksiin niin haluaisimme kuulla juuri sinulta miltä Xcover 3 näyttää, tuntuu ja maistuu ja miten se soveltuu juuri sinulle ja siihen mitä ikinä teetkään!

 

Haemme Klaanin jäsenistä kahta laitetestaajaa, joille annamme Samsung Galaxy Xcover 3 -puhelimet koekäyttöön kuukauden ajaksi, maksutta.  Haemme sellaisia näppäimistöä ja/tai kameraa pelkäämättömiä testaajia, jotka tekevät hauskoja ja ehkä omaperäisiäkin juttuja ja tässä tapauksessa räväköitäkin juttuja, laitteiden speksien luetteleminen ei riitä 🙂

 

Sen lisäksi, että tarjoamme sinulle laitteen testattavaksi niin tarjoamme tekemillesi jutuille näkyvyyttä ainakin täällä Klaanissa, mutta mahdollisesti myös muissa Soneran sosiaalisen median kanavissa kuten Facebookissa ja Twitterissä, sekä Soneran verkkokaupassa ja asiakkaillemme lähetettävissä sähköisissä Newslettereissä!

 

Jos sinulla on aikaa ja mahdollisuus puskea eetteriin kolme juttua kuukauden testijakson aikana (toki voit tykitellä useamminkin jos haluat) seuraavista aiheista:

 

  • Ensifiilikset heti sen jälkeen kun sait puhelimen hyppysiisi
  • Kokemukset parin ensimmäisen viikon ajalta
  • Loppuraportti käytettyäsi puhelinta kuukauden ajan

 

… niin meillä on sinulle yksi pieni ennakkotehtävä jonka suorittamalla osallistut kilpailuun:

 

Kirjoita tämän blogikirjoituksen jatkoksi tarina vähintään 50 sanalla jossa kerrot mitä kaikkea tekisit Xcover 3-puhelimen kanssa - mitä se pääsisi kanssasi kokemaan ja miksi juuri sinut pitäisi valita testaajaksi.

 

Käytä persoonaasi, hassuttele ja hulluttele, tee hauska mutta kuitenkin asiallinen kirjoitus tai video Youtubeen jos niikseen tulee 🙂 Valitsemme 3.9.2015 klo 18:00 mennessä tässä kirjoituksessa julkaistujen juttujen perusteella kaksi testaajaa. Ilmoitamme voittajille 4.9.2015 klo 12:00 mennessä Klaanin kautta yksityisviestillä. Kun olemme tavoittaneet voittajat lähetämme heille puhelimet ja ilmoitamme voittajien nimimerkit myös tässä kirjoituksessa.

 

Ei muuta kuin näppikset sauhuamaan tai videokamerat hurisemaan 🙂

 

Ps. Jos et ole vielä Klaanin jäsen niin täältä löydät ohjeet rekisteröitymistä varten --> linkki.

 

 

----

 

 

Kilpailun säännöt:

 

Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän ketjuun, vähintään 50 sanan mittaisen tarinan kirjoittaneiden tai videon tehneiden Sonera Klaanin jäsenten joukosta.

 

Kilpailun voittajat valitaan sen perusteella, kenellä on Klaanin ylläpidon mielestä omaperäisin, hauskin, selkein ja informatiivisin tapa esitellä ja arvioida puhelimia sekä niiden käyttöä. Jutut, jotka on julkaistu tässä kirjoituksessa 3.9.2015 klo 18 mennessä, huomioidaan kilpailussa. Kilpailun voittajat saavat Samsung Galaxy Xcover 3 -puhelimet koekäyttöönsä yhden (1) kuukauden ajaksi jonka jälkeen he palauttavat puhelimet Soneralle. Palkintoon ei sisälly puhelinliittymää.

 

Valinta suoritetaan 4.9.2015 ja voittajille ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä klo 12:00 mennessä. Voittajien nimimerkit julkaistaan myös tässä kirjoituksessa sen jälkeen kun voittajat on tavoitettu. Jos voittajaa tai voittajia ei tavoiteta 7.9.2015 klo 12:00 mennessä, valitsemme uuden voittajan tai voittajat.

  

Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan Samsung Galaxy Xcover 3 -puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tätä varten perustetussa ketjussa --> linkki. Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän lataa sen ensin omalle Youtube-kanavalleen, josta Sonera Klaanin ylläpito siirtää materiaalin Soneran Youtube-kanavalle siten, että siinä tulee esille videon tehneen henkilön Sonera Klaanin nimimerkki sekä hänen Youtube-kanavansa nimi.

 

Laitetestaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme (3) kirjallista artikkelia pituudeltaan 200 sanaa tai kolme (3) videota pituudeltaan 3 minuuttia seuraavista aiheista:

 

  1. Ensikokemukset pian laitteen vastaanottamisen jälkeen, ja
  2. Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta, ja
  3. Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua laitteen vastaanottamisesta, ennen laitteen palauttamista.

 

Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Soneralle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Soneralle oikeuden hyödyntää materiaalia Soneran markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Klaani-nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet. Sonera varaa itselleen oikeuden olla julkaisematta testaajien tekemää materiaalia sosiaalisen median kanavissaan.

 

Yhden (1) kuukauden testijakson jälkeen testaajat palauttavat laitteet Soneralle. Laitteet tulee tyhjentää käyttäjän omista tiedoista ja tallenteista ennen laitteen palauttamista Soneralle. Sonera maksaa laitteiden palauttamisesta aiheutuvat kulut.

 

Jos kilpailun voittajat eivät palauta laitteita testijakson jälkeen Soneralle, Sonera veloittaa voittajalta laitteen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Kilpailun voittajilla on myös mahdollisuus saada laite itselleen testauksen jälkeen, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan.

 

Soneran henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.

6 kommenttia 👇
PasiS
Konkari ☆
Viestejä 1 234 kpl

Jee, pitkään kaipaamani veden- ja punaviininkestävä puhelin olisi nyt tarjolla testattavaksi. Olisi tosi hienoa, jos puhelinta voisi pitää mukana ja jopa käyttää myös sateella ilman Minicrip- tai muuta suojapussia. Tai epähuomiossa kaatuneen viinilasin lammikkoon jääneen puhelimen voisi yksinkertisesti huuhdella hanan alla puhtaaksi.

Uskon että vedestä ja pölystä puhelin selviää leikiten, mutta kiinnostaisi testata, miten puhelin toimii yleiskäytössä eli onko vedenkestävyydestä jotain haittaa normaalikäytössä ja olisiko tuossa Sonyssä ainesta ainoaksi puhelimeksi. Silloin, kun puhelimissa oli vielä näppäimet, ei kosteus- ja iskusuojaus tehnyt ollenkaan hyvää käyttömukavuudelle. Esim. Nokia 5140 oli aivan kamala puhelin. 

Purnipsi
Velho
Velho
Viestejä 2 522 kpl

Hei!

 

Minua kiinnostaa kovasti osallistua tuotetestaukseen. Hoidan opiskeluitteni ohella maa- ja metsätilaa, joten puhelin päätyisi matkassani työtehtäviin, joissa suojausominaisuudet joutuvat varmasti koetukselle. Myös ns. ”katu-uskottavuus” ja mobiilikäyttö matkan päällä tulisi testattua. Testiajankohtana olisi luvassa mm. ojanpenkkojen raivausta raivaussahalla, viljan kuivausta ja muita maataloustöitä. Kyseisissä töissä useimmat tavalliset puhelimet ovat vaarassa vaurioitua, mutta Xcover 3:lle niissä ei pitäisi olla vaaraa – ainakin sellaisen kuvan saa Samsungin promomateriaalista. Tavallisten suojaamattomien puhelimien kanssa on aina pelottanut, jospa se takuu raukeaa kun puhelin kuumana kesäpäivänä puhelin killuu rintataskussa tai kosteassa heinikossa liikkuessa housuntaskun kastuessa läpi puhelinkin kastuu läpi... Vaarana on myös, että puhelin luiskahtaa taskusta maahan suoraan määrittelemätöntä ainesta olevaan kasaan... Turhautunut-hymiö

 

Varsinkin metsänhoitotöissä puhelimen on oltava käden ulottuvilla – oman turvallisuuden vuoksi. Vähiten odottaisi sitä hetkeä, kun puhelin on taskussa syystä x sammahtanut ja itse on loukannut jalkansa astumalla vaikkapa heinikon peittämään kuoppaan. Minun jokaisen ns. "työpuhelimen" näytön sisään on jostain pienestä rakosesta tunkeutunut pölyä haittaamaan käytettävyyttä. Lisäksi yhdessä laitteessa kaiutin hajosi liasta. Siksi minua kiinnostaisi kokeilla - olisiko tämä Samsung Xcover 3 puhelin - jota voisi pitää huoletta taskussa ja puhelimen likaantuessa voisi sen pestä hanan alla puhtaaksi. Aiempia Xcoverin malleja olen joskus katsonut, mutta tutuilta saadut palautteet eivät olleet silloin kannustavia. Tätä uutta mallia olen kaupassa kerran hypistellyt, mutta laitteessa ei ollut virtaa. Kiinnostaisi saada kokeilla, onko kestävämpi puhelin myös käytettävyydeltään hyvä, ettei käytettävyyttä ole liikaa uhrattu kestävyydelle.

 

Olen koko ikäni harrastanut tietotekniikkaa, viime aikoina varsinkin älypuhelimia ja mobiilitekniikkaa. Vaikka Soneran Klaanissa olen tuore tapaus, olen muilla foorumeilla keskustellut monia vuosia (mm. Murobbs). Jos minut valitaan testaamaan Xcover 3:sta, tekisin esittelyt todennäköisesti tekstimuodossa (nautin kirjottamisesta!) ja kuorrutteeksi liittäisin kuvia testiolosuhteista ja tapahtumista.

 

 

kjns
Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

Meikäläinenhän on jo vanha kettu näiden laitetestien kanssa, ja sormet suorastaan syyhyäisivät päästä testaamaan myös XCover kolmosta.

 

Vaikka olenkin suurimman osan ajasta luureistaan huolta pitävä toimistotyöntekijä, tulee välilä harrastettua asioita, mitä tehdessä heikommat puhelimet saavat kyytiä. Meikäläisen menossa etenkin kosteudenkestävyys ja kylmänsieto olisi ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksia. Luuri kulkee jo turvallisuustekijänäkin mukana kaikissa harrastuksissa, kesällä metsässä, lenkkipoluilla ja fillarointireissuilla sekä talvella rinteessä ja hiihtoladulla. Onhan siinä tietysti se viihdytysaspektikin mukana, kun luureissa pitää soida rokki aina kun tehdään jotain urheilulta haisevaa 😄

 

Multi-simmin avulla nykyäänkin reissussa roikkuu joku vanha ja/tai halpa kalikka mukana, vähän tarpeesta riippuen. Jos tarvitaan kestävyyttä niin hyllyssä odottaa XCoverin panssaroitu patukkamalli, ja gps-träkkäystä ja vastaavia varten on tarjolla Samsungin halpis Trend plus. Olisi todellakin mielenkiintoista testata voidaanko sekä älypuhelin, että kestävä puhelin paketoida samaan pakettiin. XCover 3 vaikuttaisi ainakin puheiden mukaan täyttävän sen toiveen. Ja olisihan se mukavaa kun ei tarttisi ostaa luuria sen mukaan, mikä on halpa korvata kun se menee rikki..

olliman1
Uusi keskustelija
Viestejä 19 kpl

Olen jo vuosia yrittänyt löytää puhelinta joka oikeasti kestää käyttöä, ilman minigrip pussia.

Harrastan useita eri lajeja ja käyn erilaisissa kisoissa, tämän vuoden uusia lajikokeiluita on ollut Jukolan viesti, swimrun kilpailu Porkkalassa ja Tahkon 1/2 matkan triathlon.

Teen myös pitkiä vaelluksia perinteisesti rinkka selässä jalan patikoiden tai maastopyörällä polkien.

 

Testiajalle sattuu sopivasti kaksi päiväinen seikkailukilpailu ja suomen tunnetuin maastomaraton.

Eli luuri pääsee ainakin kovaan käyttöön, koska näissä kisoissa on puhelin oltava mukana.

Jos Samsung toimii niin hyvin kuin luvataan aion teipata sen kisan aikana pyörän ja kanootin runkoon ja kuvata elävää kuvaa youtubeen.

 

Puhelimen tärkeimmät ominaisuudet minulle on: iskun kestävyys, hyvä akku, toimiva kamera, ja nopea toimivuus

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 121 kpl

Kilpailu on päättynyt, kiitos osallistujille 🙂 Palaamme huomenna voittajien julkistuksen merkeissä 🙂

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 121 kpl

Nyt on valinnat tehty ja voittajat ovat nimimerkit @Purnipsi ja @olliman1, onneksi olkoon voitosta ja hyviä hetkiä testauksen parissa 🙂

 

Tässä skabassa oli vähän hakijoita mutta sitäkin parempia. Voittajat valittiin lopulta sen perusteella että he tulevat testaamaan laaja-alaisesti eri tilanteissa ja ympäristöissä, "maanläheisesti" ja toisaalta myös extremelajien parissa. Hyvää ja kaikille hyödyllistä materiaalia on siis tulossa meidän kaikkien hyödynnettäväksi!

 

Kiitos kaikille osallistujille ja jäämme mielenkiinnolla odottamaan tuotoksia ja nehän tulevat siis tänne --> linkki 🙂