Treamer - Apua läheltä‎

  • 1 July 2016
  • 1 kommentti
  • 3 katselukertaa

 


Treamer on mobiilisovellus, jonka kautta kuka tahansa, koska tahansa voi hankkia itselleen työntekijän mihin tahansa tehtäviin. 


 


Sovellus kattaa prosessin työntekijän etsimisestä aina palkan maksuun asti. Sovellus hoitaa lakisääteiset palkan sivukulut, sekä ennakonpidätykset asiakkaan puolesta, joten helppoudessaan ratkaisu soveltuu niin yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille. 


 


Kotitalouksille ja yrityksille Treamer mahdollistaa keskittymisen olennaiseen: ydinliiketoimintaan tai perhe-elämään. Kotiäiti voi istahtaa sohvalle nauttien palan hyvää juustoa kun hymyilevä nuori suorittaa viikonloppusiivouksen kädenkäänteessä. 


 


 


Nuorille Treamer tarjoaa täysin uuden tavan tehdä työtä kokeilemalla, ja saaden työstä aktiivista palautetta. Esimerkiksi, työtä on mahdollista tehdä koulun ohella, hyppytunneilla tai vakityön rinnalla. Perinteisessä mallissa nuoren työ on jaksottaista, ja usein summittaista ottaen huomioon nuoren kiinnostuksen kohteet. Nykynuori ei enää tarvitse 8 viikon harjoittelua, kun Treamerin kautta on mahdollista tehdä samana aikana töitä 50 työnantajalle, kartuttaen jokaisesta tehtävästä digitaalista CV:tä, ohjaten oman osaamisen kehittämistä jatkuvasti oikeaan suuntaan. 


 


 


Treamer on nopea ja edullinen ratkaisu niin pieneen kuin suureen apuun. Paitojen silitykset, lemmikkivahdit, toimistoapulaiset, lähetit, ruohonleikkaajat, meikkaajat, markkinointiapulaiset ja valokuvaajat löytyvät nyt minuuteissa.


 


Kokeile ja lataa Treamer täältä (www.treamer.com/download)!


 


Treamer:iä toteuttaa nuori startup yritys, joka voitti Soneran KasvuOpen kilpailun. Lisää tästä voit lukea täältä: http://blogit.sonera.fi/2016/06/kasvu-open-digipolun-voittajaksi-treamer/


 


1 kommentti

 Ikkunanpesijää kyllä kaipaan, sillä asun aika korkealla ja parvekkeen lasit on ärsyttävät pestä. Eipä muutenkaan ikkunoiden  pesu ole mukavaa. 

 

Edit: eihän tuo käy Samsungille  ollenkaan. 

 

 

Vastaa