Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

F-Secure Freedome on äärimmäisen helppokäyttöinen VPN-palvelu, jonka avulla voit muodostaa suojatun internetyhteyden missä tahansa, turvata yksityisyytesi, sekä vaihtaa virtuaalista sijaintiasi. Freedome täydentää turvapakettia, ja näiden avulla voit käyttää huoletta esimerkiksi nettikahviloiden Wi-Fi-verkkoa ilman pelkoa siitä, että vaikkapa pankkitunnuksesi varastetaan. Freedomen avulla pysyt netissä näkymättömänä.

 Freedome toimii missä tahansa Android-laitteessa, iPhonessa, iPadissa, Macissä tai Windows-tietokoneessa.Freedome toimii missä tahansa Android-laitteessa, iPhonessa, iPadissa, Macissä tai Windows-tietokoneessa.

Palvelun käyttöönotto sekä testaaminen edellyttää sitä, että sinulla on käytössäsi Tunnukset sivuillemmeja annat meille palautetta palvelun käytöstä. Palvelun testiajankohta on joulukuun lopulla ja kestää noin viikon verran.

Ilmoitamme testaajille tekstiviestillä, kun palvelu on testattavissa.


Edit 20.12.16 testiajankohta siirtyy tammikuulle, ilmoitamme testaajille viestitse pilotin alkamisesta. 🙂 

Edit 12.1.17 pilotin starttaus siirtyy tammikuun loppupuolelle

Edit 25.1.17 pilotointi alkaa 2.2.2017, kiitos ilmoittautuneille. Olemme teihin yhteydessä. 🙂 

Testipilotti käydään täällä Klaanissa suljetussa osiossa, jossa keskustelet kanssapilotoijien, sekä asiantuntijoiden kanssa! Mikäli et ole vielä Klaanin jäsen, nyt kannattaa siis liittyä. 🙂


Kaikille testaajille tarjoamme Freedomen 1 kuukaudeksi maksutta käyttöön ja palautetta antaneiden kesken arvomme 10 kpl 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia.

 

 

Tervetuloa!

RaMaria
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Tule-mukaan-testaamaan-F-Securen-Freedomea/ba-p/139443
Linkki kopioitu
5 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Yksi Yhteisön Neuvonantajista. Somehommia tehnyt Soneralla/Telialla vuodesta 2012 saakka. :) Enemmän infoo löytyy --> bit.ly/1AlERTh