Uuden Äänestykset-osion kautta haluamme selvittää mielipiteesi vaihtuviin teemoihin

  • 7 April 2017
  • 0 kommenttia
  • 15 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10345 kommenttia

Perustimme ihan uuden Äänestykset-osion jonne kokoamme säännöllisen epäsäännöllisesti erilaisia vaihtuvia äänestyksiä. Lähdemme liikkeelle Yhteisöön liittyvillä kolmella yleisellä kysymyksellä ja jatkossa näitä on siis tulossa lisää. Aihealueet tulevat olemaan laidasta laitaan, asiapitoisista polleista kevyempiin äänestyksiin.


 


Asiapitoisten äänestyksien tarkoitus on saada numeraalista dataa jäsenten ja Yhteisössä vierailevien mielipiteistä ja tapauksesta riippuen pyrimme hyödyntämään niitä esimerkiksi Yhteisön kehittämisessä. Kevyemmät äänestykset ovat sitten kevyempiä äänestyksiä, niillä selvitetään yleisiä asioita ja ne ovat varmaankin aina nice to know -tyyppisiä kyselyitä :)


 


Niin tai näin, haluamme kuulla mielipiteesi vaihtuviin äänestyksiin joten laita tämä sivu seurantaan:


 


Osallistu ja vaikuta - Yhteisön äänestykset


 


Äänestykset ovat alustateknisistä syistä johtuen ruksi ruutuun -tyyppisiä äänestyksiä ja voit valita vain yhden vaihtoehdon/äänestys. Olet tervetullut lisäämään sanalliset kommenttisi - kuten vaikka tässä ensimmäisessä setissä Yhteisöön liittyen - tänne blogiin. Teen aina uuden blogin kun uusi setti äänestyksiä on ulkona joten näin sinulla on helppo ja valmis paikka jonne halutessasi lisätä sanalliset kommenttisi.


 


Äänestykset ovat avoinna yleensä noin parin viikon ajan joten sinulla on hyvää aikaa aina äänestää. Voi toki olla, että joskus laitamme ulos äänestyksen jota pidämme käynnissä vaikka vain muutaman päivän.


 


---


 


Tästä se siis lähtee! Tässä ensimmäisessä setissä kysymme siis mielipidettäsi näihin kolmeen kysymykseen:


 


1) Mitä mieltä olet Yhteisöstämme


2) Mikä sai sinut alunperin tulemaan Yhteisöön


3) Mikä sai sinut tulemaan Yhteisöön takaisin


 


Ja tosiaan halutessasi sanalliset kommentit tämän blogin kommentteihin. Kiitos jo etukäteen :)


 



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa