Uusi IoT-ratkaisu lukee käyttäjänsä mielenliikkeitä, tervehtii bussikuskia sekä vatkaa kermavaahtoa


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10324 kommenttia

 


 


 


Esineiden internet, jonka käyttö kasvaa vuosittain räjähdysmäisesti sekä kuluttaja- että yritysliiketoiminnassa, on taas ottanut uuden harppauksen eteenpäin. Uusi, kehitteillä oleva Internet of Things -ratkaisu, IoT-XB2D, osaa ennakoida käyttäjänsä ajatuksia ja tehdä itsenäisiä ratkaisuja niiden perusteella.

Se lukee käyttäjän päähän kiinnitettävien ultraherkkien sensorien avulla käyttäjän mielenliikkeitä ja tekee tarvittaessa käyttäjän tunnetiloihin perustuvia itsenäisiä ratkaisuja. Se saattaa esimerkiksi tervehtiä naapuria, kaupan kassaa tai bussikuskia käyttäjänsä puolesta, jolloin käyttäjä itse voi keskittyä omiin ajatuksiinsa tai vaikka uutisten lukemiseen. IoT-XB2D:n oletetaankin tulevaisuudessa merkittävästi helpottavan ja aktivoivan suomalaisten positiivista kanssakäymistä muiden ihmisten kanssa.


 


IoT-XB2D rohkaisee kuulokkeiden kautta käyttäjää tilanteissa, joissa se huomaa käyttäjän olevan epävarma tai jännittynyt. Laitteesta löytyy valmiita nauhoitteita, kuten ”Sä pystyt siihen”, ”Koska sä voit” ja ”Ole rohkea”. Käyttäjä voi valita nauhoitteiden äänen itselleen mieluisten julkisuuden henkilöiden joukosta. Toistaiseksi kymmenen tunnettua henkilöä on antanut palvelulle äänensä, ja lisää vaihtoehtoisia ääniä pyritään lisäämään palveluun ennen lanseerausvaihetta. Käyttäjä voi myös ottaa käyttöön julkkisten ääniä ja kommunikoida niillä oman äänensä sijaan.  


 


IoT-XB2D osaa myös vatkata kermaa, surauttaa ravitsevan smoothien tai varata hotellin käyttäjän puolesta. Matkapuhelimeen yhdistettynä se lähettää WhatsApp-viestejä emojien kera niille kontakteille, jotka käyttäjä on valinnut. Laite valitsee emojit käyttäjän tunnetiloihin perustuen. Se pystyy myös tekemään sosiaalisen median päivityksiä käyttäjänsä puolesta, mikä helpottaa ja tehostaa käyttäjän ajankäyttöä.


 


Edit 1.4.2016 klo 1643: IoT-XB2D-nimistä laitetta ei todellisuudessa ole kehitteillä, vaan kyseessä on aprillipila 🙂 Aprillia!!


2 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +8
Aika hyvä setti. IoT^2. Osittain toki totta jo tänään. Aprillia! 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

No juu, sitähän se oli. Hyvää aprillipäivää kaikille :)

Vastaa