Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg

 

 

Laiteyhteisö on jotain uutta ja hienoa, mitä ei olla Suomessa vielä nähty. Voit lukea laite-esittelyitä ja arvosteluita, laitteiden käyttökokemuksia, suositteluita ja vinkkejä siihen, miten saat laitteista enemmän irti. Laiteyhteisön kaikki jutut ja keskustelut ovat vapaasti kaikkien luettavissa, milloin vain. Jos haluat tietää enemmän niin liity mukaan keskusteluihin ja voit kysyä osaavilta jäseniltämme lisää. Mutta. On tässä muutakin, luehan pidemmälle.

 

Laitevalmistajia mukana keskusteluissa

 

Laiteyhteisöstä löydät nyt myös OnePlussan työntekijöitä ja heidän asiantuntijoiltaan voit kysyä kaikkea mitä olet aina halunnut tietää OnePlussan tuotteista. Aika hienoa, eikö? Tunnistat OnePlussan työntekijät pienestä OnePlussan logosta heidän nimimerkkinsä yhteydessä sekä heidän Asiantuntija⎮OnePlus -arvonimestään.

 

Voita ja testaa uutuuslaitteita

 

Uutta Laiteyhteisössä on myös se, että osallistumalla skaboihin voit voittaa uutuuslaitteita testiin ja omaksesi. Tulemme järjestämään skaboja säännöllisesti joten jaamme Laiteyhteisön kautta jäsenillemme ison kasan laitteita.

 

Liity jäseneksi ja pääset keskustelemaan muiden laitteista kiinnostuneiden sekä OnePlussan asiantuntijoiden kanssa. Laiteyhteisön skabat ovat vain jäsenille joten liity mukaan ja pääset osallistumaan myös skaboihimme nyt ja tulevaisuudessa. Voit olla asiakkaamme tai et, Laiteyhteisö on avoin kaikille.

 

Mistä idea Laiteyhteisön rakentamiseksi

 

Aloitimme kesällä 2018 Telia Yhteisön uudistushankkeen, jonka yhteydessä haastattelimme Yhteisön käyttäjiä, kysyimme heidän toiveistaan ja odotuksistaan. Yksi usein toistuva toive oli se, että jengi haluaa lukea ja oppia laitteista lisää. He haluavat myös lukea toisten käyttäjien kirjoittamia arvosteluita sekä käyttökokemuksia. Idea Laiteyhteisöstä tuli siis Yhteisön käyttäjiltä. Jalostimme ideaa ensin Yhteisön aktiivijäsenten eli VIP-jäsenten kanssa ja tämän jälkeen kutsuimme jäseniä jatkojalostamaan ideaa pidemmälle ja nyt, muutama kuukausi myöhemmin, Laiteyhteisö on nähnyt päivänvalon.

 

Laitteista toki keskustellaan paljon eri foorumeilla, tai laitevalmistajien asiantuntijoita saattaa olla mukana keskusteluissa muuallakin. Ja verkkokaupoissa on laitteiden arvosteluita joita voit lukea ennen ostamista. Ja niin edelleen. Eli, Laiteyhteisön osa-alueita on kyllä yksittäisinä jo olemassa eri saiteilla mutta me yhdistämme nämä kaikki, yhteen ja samaan paikkaan, Laiteyhteisön muodossa. Se on myös paikka, jossa jäsenillämme on mahdollisuus päästä itse testaamaan laitteita ja saamaan niitä myös omaksi. Tällaista ei ole muualla. Meiltä voit myös ostaa laitteita ja edulliseen hintaan. Kaikki nämä, kätevästi yhdestä paikasta.

 

Laiteyhteisö yhdistää useiden saittien parhaimmat ominaisuudet yhteen paikkaan ja tuo mukanaan myös jotain uuttaLaiteyhteisö yhdistää useiden saittien parhaimmat ominaisuudet yhteen paikkaan ja tuo mukanaan myös jotain uutta

Tämä on Laiteyhteisön ensimmäinen versio

 

ja tulemme kehittämään sitä koko ajan eteenpäin. Ole aktiivinen Laiteyhteisössä, kerro kokemuksistasi, tee esittelyitä, jaa uutisia, neuvo muita. Voi nimittäin olla, että otamme sinuun yhteyttä jonkin kivan ja uuden merkeissä.

 

Tätä kaikkea on Laiteyhteisö, miltä kuulostaa? Mitä sinun mielestäsi Laiteyhteisössä voisi olla, mitä voisimme tuoda sinne myöhemmin lisää?

 

Laiteyhteisön löydät navigaatiosta kohdasta Laitteet.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Uutta-Suomessa-Telia-Yhteiso-on-nyt-myos-Laiteyhteiso/ba-p/188132
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.