peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
143389 Kirjoitusta
49093 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Valioliigakausi starttaa - palaako ManU mestariksi?

Telialainen
Telialainen

Valioliigakausi starttaa - palaako ManU mestariksi?

Valioliiga starttaa reilun neljän viikon kuluttua 11. elokuuta. Viime vuoden tyylin ensimmäinen ottelu pelataan jo perjantaina. Siirtoikkunan ollessa tässä kohtaa kuumimmillaan, leijuu Euroopan sarjojen yllä vielä odottava tunnelma. Moni suurseura skannaa aktiivisesti markkinoita samaan aikaan kuin toiset koittavat kynsin hampain pitää kiinni tähdistään.

Valioliigassa isoja kaloja ui jo haaviin, kuin Manchester United nappasi Romelo Lukakun Chelsean nokan edestä 75 miljoonan punnan hintaan. Lähes samoihin aikoihin Valioliiga legenda Wayne Rooney siirtyi puolestaan takaisin Evertoniin.

Jo aiemmin kaudella mm. Arsenal nappasi Alexandre Lacazetten Lyonista ja Manchester City Bernando Silvan Monacosta. Muitakin todella mielenkiintoisia siirtoja on jo tehtynä, mutta edelleen löytyy myös maukkaita kysymysmerkkejä. Missä pelaavat ensi kaudella esimerkiksi Alvaro Morata, Alexis Sanchez, Kylian Mbappe, James Rodriques, Fabinho tai Pierre-Emerick Aubameyang?

 

OldTrafford.jpg

 

Valioliigan mestarisuosikista on luonnollisesti monia mielipiteitä. Diego Costan todennäköinen lähteminen asettaa Chelsealle paineita löytää korvaaja. Mestaruuden uusiminen on joka tapauksessa vaikea urakka. Nukkuva leijona Manchester United näytti kynsiään jo viime kauden päätteeksi voittamalla Eurooppa Liigan kuittaamalla sitä kautta paikan Mestareiden Liigassa. Setä-Mourinho on saanut rauhassa rakentaa joukkuettaan ja Lukakusta pitäisi kyllä löytyä Zlatanin korvaaja. Manchester City hankki Bernando Silvan ja huippulupaus Gabriel Jesus on kauden vanhempi. Jos Arsenal puolestaan saa pidettyä Sanchezin ja Ozilin on kaikki lontoolaisillekin mahdollista. Tottenhamin nuori ja iskukykyinen joukkue on taas vuoden kokeneempi. Harry Kane on todistanut tasaisen laatunsa ja lisää maaleja on varmasti tiedossa. Liverpoolin menestys saattaa riippua hyvinkin onnistumisesta jäljellä olevassa siirtoikkunassa. Kauden musta hevonen voi olla Everton, joka on polttanut rahaa hankintoihin jo mukavasti.

Sarjan toisessa päässä kisa on myös kova. Sarjanousijoista etenkin Huddersfieldille ja Brightonille voi kaudesta tulla pitkä.

Itse kirjoitan tätäkin tekstiä punainen Red Devils paita päällä. Muistan kuinka pienenä silmät suurina tuijotin, miten toi voi vaan juosta noiden kaikkien ohi. Toi joku oli nuori lupaus nimeltä Ryan Giggs. Kun samaan aikaan joukkueessa oli muuan Eric Cantona kaulukset pystyssä, oli rakkausmatkamme alkanut. Tarkoitus olisi tälläkin kaudella päästä katsomaan Valioliigaa paikan päälle.

Ensi kauden pelithän näkyvät jälleen Viasatin kanavilta joten varaa aitiopaikka Valioliigan otteluihin ja tilaa Viasat Jalkapallo Telia TV:stä.

 

Hyvä kesää!

 

Teukka Telialta

 

PS. Keskustelua voimme jatkaa täällä.