Viikonlopun leffatärpit: Mom Squad & Fighting With My Family



 


Viikonloppu lähenee taas kovaa vauhtia. Tämän viikonlopun leffatärpeiksi on valittu kaksi uutuuselokuvaa Telia TV Videovuokraamosta: Mom Squad ja Fighting With My Family. Molemmat elokuvat ovat hyväntuulisia komedioita, joita on lepposa katsella. Pystyt vuokraamaan elokuvan niin puhelimella, tabletilla, tietokoneella kuin digiboksilla. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen elokuvan vuokrauksen ilmaiseksi.


Mom Squad


 


2019, 95 minuuttia, Viimeksi tulleet, Komedia


 


Mom Squad on tänä vuonna ensi-iltansa saanut komedia elokuva. Hongkongissa tuore äiti Line elää riehakasta jet set -elämää yhdessä miehensä Bjørnin kanssa. Kun Linelle selviää, että Bjørnillä on suhde heidän filippiiniläisen lastenhoitajansa kanssa, hän matkustaa raivoissaan vihonviimeiseen paikkaan, josta mies häntä osaisi etsiä - kotikyläänsä Etelä-Fynille. Lyhytaikaiseksi aiotusta käynnistä muodostuu pidempi matka kotiin omille juurille, turhautuneen keraamikkoserkku Majan ja iloisen äitiryhmän luokse. Lineä uhkaa kaiken menetys, ja samaan aikaan iskevät arjen käytännön haasteet ja ennakkoluulot maaseudun elämästä. Yhdessä äitiryhmän ja vihaisen serkun kanssa Line käy taistoon puuroa, pulautuksia, velkaa ja vaikutusvaltaisen aviomiehen uhkailuja vastaan.


 


 



Fighting With My Family


 


2019, 108 minuutti, Draama, Viimeksi tulleet, Komedia, Ikäraja: K12


 


Fighting with My Family on vuonna 2019 ensi-iltansa saanut tositapahtumiin perustuva elokuva, jossa seurataan entistä gangsteria nimeltään Ricky (Nick Frost), hänen vaimoaan Juliaa (Lena Headey), Paige-tytärtä (Florence Pugh) ja Zak-poikaa (Jack Lowden), jotka elättävät itsensä painimalla. Koko perhe tekee osansa ja antaa kaikkensa kun Paige ja Zak saavat mahdollisuuden päästä painimaan WWE:hen. Elokuva perustuu WWE-stara Saraya-Jade Bevisin elämään, joka tunnetaan paremmin painijanimellään Paige. Elokuva on saanut inspiraationsa brittiläisestä The Wrestlers: Fighting With My Family -dokumentista. Pääosissa nähdään muun muassa Dwayne ”The Rock” Johnson ja Vince Vaughn.


 


Tiiviisti yhtä pitävään, painia harrastavaan brittiperheeseen syntynyt Paige ja hänen veljensä Zak ovat hurmiossa saadessaan ainutlaatuisen mahdollisuuden karsia WWE-sarjaan. Paigen saadessa paikan tiukkaan harjoitteluohjelmaan hänen on jätettävä perheensä ja kohdattava kova maailma yksin. Paige likaa kätensä ja raataa perheensä puolesta, todistaakseen lopulta maailmalle olevansa erilainen - ja juuri sen vuoksi kuin tähdeksi syntynyt.


 


Fighting with My Family on hyväntuulinen elokuva ja siinä korostuu etenkin perheen välinen side ja vanhempien sympaattisuus.


 


 



 


 


Katso myös:


 



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa