Viisi lahjavinkkiä PC-pelaajalle

  • 5 March 2019
  • 0 kommenttia
  • 14 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


 


Onko lahjastressi iskenyt? Joulu on jo nurkan takana ja moni meistä varmasti miettii, että mitähän sitä ostaisi lahjaksi esimerkiksi lapsilleen tai ystävilleen. Löytyykö lähipiiristä kenties pelaajia? Tulit juuri oikeaan paikkaan.

Katso alapuolelta mainiot lahjavinkit PC-pelaajalle:


 


 


1. ASUS VG248QE -pelinäyttö


 



 


Korkea virkistystaajuus ja mahdollisimman pieni vasteaika ovat tärkeässä osassa etenkin tarkkuutta ja nopeita refleksejä vaativissa FPS-peleissä, kuten esimerkiksi Counter-Strike: Global Offensivessa. Korkean virkistystaajuuden ansiosta kuva on entistä sulavampi, eikä kuva pääse repeilemään nopeita liikkeitä tehdessä. Jos olet tottunut käyttämään vanhempaa näyttöä, jossa on matalampi virkistystaajuus, on ero uusimpiin pelinäyttöihin silmiinpistävä. Harvempi tämän hintaluokan pelinäyttö tarjoaa kaikki nämä ominaisuudet, joita Asus VG248QE-näytöstä löytyy, sillä näyttö mahdollistaa myös 3D-pelaamisen.

Laite on tarjouksessa 16.12. asti, joten toimi nopeasti!



 


2. Logitech G413 -pelinäppäimistö



Logitech G413 -näppis on yksi hintaluokkansa parhaita pelinäppäimistöjä. Näppäimistö on jykevän oloinen ja siitä löytyy löytyy mekaaniset Romer-G -kytkimet sekä USB-läpivienti. Logitechin ohjelmiston avulla voit säätää valaistuksen tasoa, luoda makroja tai säätää esimerkiksi eri peleille omat profiilit. Heitä vanha pölyttynyt toimistonäppäimistö romukoppaan ja laita tästä mekaaninen pelinäppis pukinkonttiin.

Lukaise myös arvostelu ASUS Strix Flare -pelinäppiksestä, joka ei ole yhtään pöllömpi vaihtoehto sekään.


 


3. Logitech G433 -headset


 



Logitechin uutuuskuulokkeita on saatavilla kolmella eri värityksellä. Nämä kuulokkeet toimivat niin PC:llä, konsoleilla kuin mobiililaitteillakin ja kuulokkeista löytyy irroitettava mikrofoni. Materiaalinsa ansiosta kuulokkeita voi pitää päässä pidempäänkin, eikä äänenlaadussakaan ole valittamista. Tässä on siis oiva valinta kenelle tahansa, jolta uupuu kuulokkeet pelikäyttöön. Katso lisää verkkokaupasta.


 


4. ASUS Ence Plus -hiirimatto


Hiirimatto voi olla ihan minkälainen tahansa, sillä ei ole väliä. Vai onko sittenkin? Pelatessa hiirimaton tulee olla riittävän kokoinen, jotta hiiri ei missään vaiheessa pääse karkaamaan maton ulkopuolelle. Tämä hiirimatto on riittävän kookas, ja näin ollen se sopii matalammallakin herkkyydellä pelaavalle pelaajalle. Pinta on tehty niin optisille kuin laser-sensoreillekkin sopivaksi ja kumista valmistettu pohja tarjoaa loistavan pidon. Hiirimaton kruunaa upea ENCE-kuviointi. Tästä turvallinen valinta pelipöydälle. #ez4ence


 


5. Logitech G305 Lightspeed -pelihiiri


 



Tämä kevyt ja kompakti hiiri sopii käytettäväksi myös perheen pienemmälle väelle. Hiiri on täysin langaton, joka toimii yhdellä AA-paristolla jopa yli 200 tuntia. Laite on varustettu erittäin tarkalla Hero-sensorilla ja kuuden ohjelmoitavan näppäimen myötä hiiri soveltuu monipuoliseen käyttöön.


G305 Lightspeed -hiiri yhdistetään tietokoneeseen bluetooth/usb-vastaanottimella, joka tulee paketin mukana. Vapauta hiiri johdoista ja ilahduta pelaajaa Logitechin uutukaisella.


 


 


Kaipaatko apua joululahjan valinnassa tai haluatko kysyä tuotteista jotain? Autamme mielellämme sopivan pelilaitteen valinnassa.


 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa