Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66584
Kirjoituksia 179914

Blogikuva1_edited-1.jpg

 

Puuttuuko uudesta puhelimestasi oikean kokoinen sim-kortti, pyytääkö puhelin PUK-koodia tai unohtuiko laskun eräpäivä? Nämä ja monet muut hoidat vain muutamalla klikkauksella Omien Sivujen kautta. Tässä muutama vinkki listattuna joista saamme päivittäin asiakaspalveluumme paljon kyselyitä.



•    Laskujen tilanne: Onko lasku maksettu vai ei? Asiakkuuteni –osiossa näet avoimet ja maksetut laskut. Laskun tila päivittyy n. 3 arkipäivän aikana. Jos eräpäivä ei vielä ole mennyt, voit tarvittaessa siirtää maksupäivää samaiselta sivulta.

•    Puheluerittelyn tilaus jälkikäteen: Olisitko kaivannut puheluerittelyn edellisen kuukauden laskusta? Klikkaa auki Laskuarkisto ja valitse se lasku josta haluat erittelyn. Puheluerittely –napin takaa pääset tilaamaan erittelyn ja tiedot ovat nähtäville samaisella sivulla 24h kuluttua tilauksesta.

•    PUK-koodi: Kaikkien omistamiesi liittymien PUK-koodit saat yhdestä näkymästä kun klikkaat Omien Sivujen alareunassa, lilassa palkissa olevaa PUK-koodi –sanaa. Tällöin avautuu ponnahdusikkuna, jossa on listattuna kaikkien liittymiesi puhelinnumerot ja PUK-koodit. Kätevää!

 

•    Uuden SIM-kortin tilaus: Tiesithän että uuden kortin tilaus ja aktivointi onnistuu Omilla Sivuilla. Valitse liittymä jolle haluat tilata uuden kortin tai aktivoida aiemmin tilatun simmin ja klikkaa Tilaa uusi SIM-kortti tai Aktivoi SIM-kortti.

 

•    Reaaliaikainen erittely: Tiesitkö että Omilta Sivuilta näet liittymäkohtaisesti saldoerittelyn soitetuista puheluista ja lähetetyistä viesteistä meneillään olevalta laskutuskaudelta? Valitse liittymä jonka saldotiedot haluat tarkastaa ja klikkaa ”Katso tarkka saldoerittely”. Tiedot puheluiden ajankohdasta, kestosta ja numerosta (kolme viimeistä numeroa peitettynä) päivittyvät parin kolmen päivän viiveellä.

 

OMAT SIVUT -blogiin.PNG


 

Kaipaatko Omille Sivuille jotain tiettyä ominaisuutta tai onko sinulla jotain kehitysehdotusta kuinka sivustoa voitaisiin kehittää? Vinkkaa meille, otamme mielellämme vastaan uusia ideoita!