Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

juhannus.jpg

 

 

Juhannustaiat eivät paljoa auta, jos puhelin tipahtaa kaivoon tai rantakaislikkoon, kun sieltä tulevaa puolisoa yritetään kurkkia. Nappaa vinkit talteen ja vietä huoleton juhannusviikonloppu.

 

1. Chat on auki 24/7, joten asiakaspalvelu on apunasi läpi yöttömän yön

Somekanavista ja puhelimen päästä asiakaspalvelijat siirtyvät juhannuksen viettoon torstaina 22.6. klo 18 ja palaavat maanantaina 26.6. klo 8. Telia Kaupoista useimmat ovat kiinni juhannuksen. Tarkista lähin kauppa ja sen aukioloajat täältä.

 

2. Ota Telia-tunnukset talteen

Mikäli vahinko tapahtuu tai puhelin katoaa, voit telia.fi -sivuille kirjautumalla hoitaa mm. puhelimen SIM-kortin väliaikaisen sulkemisen, uuden SIM-kortin tilaamisen tai löydät tarvittaessa PUK-koodisi. Sivuilla chatin asiakaspalvelu on apunasi 24/7.

 

3. Ensiapua mykälle puhelimelle

Paras ensiapu puhelimen jumitiloihin on sammuttaa puhelin hetkeksi. Mikäli laitteen ”buuttaus” ei auta, niin voit tarkistaa verkon häiriökartat (matkapuhelinverkko ja kiinteäverkko). Tarvittaessa voit tehdä vikatiedotteen kirjautumalla telia.fi -> Valikko -> Yhteystiedot -> Yhteydenottopyyntö.

 

4. Näin pelastat vedessä sukeltaneen puhelimen

Juhannuseväisiin kannattaa pakata pussillinen kuivaa riisiä. Mikäli puhelin kastuu, toimi näin: Sammuta kastunut laite, irrota akku ja suojakuoret. Upota puhelin riisiin ja pidä se kuivassa ja lämpimässä 1–3 päivän ajan. Mikäli puhelin ei tämän jälkeenkään toimi, on se paras kiikuttaa arjen koittaessa huoltoon lähimpään Telia Kauppaan. Voit myös lähettää laitteen itse huoltoon. Katso ohjeet täältä.

 

5. Bileet paranee, kun väki vähenee

Mikäli juhannusjuhlilla on mukana 1000+ lähintä ystävääsi, on verkkokin koetuksella.

Kun väki vähenee, verkkoakin vapautuu. Tärkeintähän juhannuksessa on rentoutua, viettää aikaa yhdessä läheisten kanssa ja antaa laiteidenkin huilata välillä.

 

 

Mahtavaa juhannusta just sulle – missä ikinä sitä vietätkään.

 

 

Noora Telialta

 

 

 

NooraKivilahti
Ex-telialainen
Ex-telialainen