peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58652 Jäsentä
162968 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Vinkkejä matkustamiseen älylaitteiden kanssa

Moderaattori
Moderaattori

Vinkkejä matkustamiseen älylaitteiden kanssa

 

 

 

Kokosimme Annen kanssa yhteen vinkkejä, joilla matkustamisesta voi tehdä sujuvampaa älylaitteiden kanssa. Kirjoitus on julkaistu alunperin Kasvualustassa.

Onko sinulla suosikkisovelluksia tai ideoita matkan tekoon? Jaa vinkkisi tässä ketjussa!

Alla meidän vinkkimme.

 

http://blogit.sonera.fi/wp-content/uploads/2015/03/mies-kahvilassa.png

Tänä päivänä yrityksen palaverit voidaan hoitaa videoneuvottelun välityksellä, vaikka fyysisesti tehtäisiinkin töitä eri kaupungeissa tai maanosissa. Välillä tulee kuitenkin eteen tilanteita, joissa työ vaatii matkustamista. Kirjasimme ylös muutamia käytännön vinkkejä matkustaville asiakkaillemme.

 

Digitalisaatio ja älylaitteet niihin ladattavine sovelluksineen helpottavat matkailijan arkea. Niillä onnistuu mm. kulkuvälineiden aikataulujen tutkiminen, majoitusvaihtoehtojen vertailu ja varaaminen, sekä paikasta toiseen vaadittavien siirtymäaikojen tarkastaminen.

 

Tiedon saanti on helppoa ja nopeaa ajasta, paikasta tai välineestä riippumatta. Mukana kulkevat älylaitteet helpottavat myös yhteydenpitoa matkoilta työpaikalle ja kotiväkeen.

 

Lentomatkoilla matkaselvityksen voi tehdä verkossa ja tilata liput suoraan älykännykkään. Matkalaukkua saa kevennettyä ja pakkaamisstressiä lievitettyä, kun liput, kartat, matkaoppaat, suositukset ja kamera kulkevat kätevästi mukana puhelimessa.

 

Tässä muutama käytännön vinkki työmatkustamiseen:

 

Sopiva liittymä matkapuhelimeen

Sonera Sopiva Pro -liittymien kanssa matkustaminen niin työ- kuin vapaa-aikanakin on helppoa ja turvallista, sillä:

  • Pohjola Baltia -edulla puhut, viestit ja surffaat paketin kuukausimaksulla 4G-verkossa samaan hintaan kuin kotimaassa.
  • Netin käyttö maksaa korkeintaan päivähinnan verran, sillä liittymissä on oletuksena ulkomaan tiedonsiirron käyttökatto
  • Tiedät aina mitä kulloinkin maksat, sillä maksuton hintatietoviesti kertoo liittymäsi netin käytön hinnat vierailumaassasi
  • Sopiva Pro -liittymää voi käyttää samanaikaisesti kännykällä, tabletilla ja läppärissä

Lue lisää netin käytön hinnoittelusta ulkomailla.

Sonera Sopiva Pro -liittymän nettikortteineen voit tilata kätevästi tästä.

 

Laitteet


Älypuhelin on kätevä matkakumppani. Läppärin sijaan tabletti vie vähemmän tilaa ja sillä voi hoitaa työasioita yhtä lailla, etenkin jos käytössä on Office 365 -palvelu.Suosittelemme hankkimaan älylaitteille sopivan vara-akun! Akku kannattaa ladata valmiiksi ennen matkaa, jotta se on käytettävissä silloin, kun tarve iskee. Ennen lentoa kannattaa tarkistaa lentoyhtiöltä, minkälaisia rajoituksia se on asettanut vara-akuille, jottei akku jää kentälle. Liian tehokkaat akut voivat olla kiellettyjä.Yritysverkkokaupastamme voit tilata omiin käyttötarkoituksiisi sopivan laitteen, ja saat ladattua siihen haluamasi sovellukset sovelluskaupasta.

 

Sovellukset älylaitteisiin


Sovelluksista suosikkimme on Tripit, joka paitsi kokoaa yhteen lentojen varausnumerot ja aikataulut, se myös etsii valmiiksi kartat, ajo-ohjeet ja matkakohteen säätiedot. Kätevää, vai mitä?

Ohessa lisäksi muutama muu matkan tekoa helpottava sovellus mobiililaitteisiin:

blogi-ikonit-applikaatio

 

Omaan laitteeseen sopivia sovelluksia voi etsiä täältä:

 

Apua liittymäasioissa


Ulkomailta käsin asioiden hoitaminen sosiaalisessa mediassa on helppoa ja ajasta riippumatonta! Mikäli matkan aikana tulee ongelmia liittymäasioissa, #somejengi on mielellään apuna. Meidät tavoittaa some-kanavistamme:

www.facebook.fi/SoneraYrityksille

https://twitter.com/Sonera_B2B

 

Hyvää matkaa toivottaen,

Anne ja Tuija B2B SoMe-aspasta