Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

 

**Osallistuminen on päättynyt. Kiitos kaikille Hymiö Onnellinen Seuraavaksi valitsemme voittajat ja ilmoitamme heille yksityisviestillä. Seurailehan inboxiasi Hymiö Onnellinen **

 

***Kisaan osallistui paljon hyviä hakijoita ja mukana oli paljon hyviä perusteluita. Voittajat on nyt valittu ja myös tavoitettu ja he ovat @Klaanigirl sekä @kjns, onneksi olkoon 🙂 Jäämme odottamaan suurella mielenkiinnolla testiraportteja 🙂 ***

 

Haluaisitko voittaa Huawei Honor 8:n omaksesi? Olet innokas testaaja ja osaat kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai ehkä jopa arvosteluita videolle?

 

 

Kerro meille tämän blogin kommentteissa vähintään 30 sanalla miksi sinut pitäisi valita testaajaksi ja miksi juuri ko. laite kiinnostaa sinua. Vinkki: arvostamme ertyisesti videoita Hymiö Onnellinen

 

Etsimme kahta aktiivista ja monipuolista testaajaalle. Voittajana teet kuukauden mittaisen testijakson aikana kolme artikkelia tänne Klaaniin meidän kaikkien luettavaksi.

 

Haku alkaa nyt ja päättyy 8.9.2016. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.

 

Onnea kisaan Hymiö Onnellinen

 

Ps. Haemme parhaillaan testaajia myös Samsung Galaxy Note 7:lle 🙂

 

Lue lisää

Kilpailun säännöt:

 

Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän blogiin, vähintään 30 sanan mittaisen perustelun kirjoittaneiden tai videon julkaisseiden Sonera Klaanin jäsenten joukosta.

 

Jutut, jotka on julkaistu tässä kirjoituksessa 8.9.2016 klo 12:00 mennessä, huomioidaan kilpailussa. 

 

Valinta suoritetaan 8.9.2016 ja voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä. Voittajien nimimerkit julkaistaan myös tässä blogissa sen jälkeen kun voittajat on tavoitettu. Jos voittajaa tai voittajia ei tavoiteta 12.9.2015 klo 12:00 mennessä, valitsemme uuden voittajan tai voittajat.
 

Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetussa ketjussa (Huawei Honor 8 käyttökokemukset). Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän lataa sen ensin omalle Youtube-kanavalleen, josta Sonera Klaanin ylläpito siirtää materiaalin Soneran Youtube-kanavalle siten, että siinä tulee esille videon tehneen henkilön Sonera Klaanin nimimerkki sekä hänen Youtube-kanavansa nimi.

 

Laitetestaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:

 

  1. Ensikokemukset pian laitteen vastaanottamisen jälkeen, ja
  2. Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta, ja
  3. Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua laitteen vastaanottamisesta

 

Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Soneralle tai pitää laitteen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan. Palkintoon ei sisälly puhelinliittymää.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Soneralle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Soneralle oikeuden hyödyntää materiaalia Soneran markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Klaani-nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

  

Jos kilpailun voittajat eivät tee kolmea artikkelia Sonera Klaaniin kuukauden testijakson aikana, Sonera veloittaa voittajalta laitteen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Soneran henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.

 

Kilpailu Honor 8.jpg

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Voita-Huawei-Honor-8-omaksesi/ba-p/131952
Linkki kopioitu
81 kommenttia 👇
kjns
Kunniajäsen

Haluatko Honor 8:n omaksi? - check!

Oletko innokas testaaja? - check!

Osaat kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita? - check! check! check! check! ja check!

 

Nyt päästiin mielenkiintoisten asioiden äärelle, kun Honor 8 julkaistiin. Äkkivilkaisulla vaikuttaa siltä, että laite on yhtä hyvä, tai joiltain osiltaan jopa parempi kuin Huawein lippulaivamalli P9, jota minulla on ollut ilo testata aiemmin. Mutta, vaikuttaako se vain siltä vai onko se oikeasti sitä? Sen selvittäminen vaatisi tarkempaa tutustumista ja testaamista.

 

Itse keskittyisin testissä kahden pääteeman ympärille.

- Onko Honor 8 viimeinkin se dual-simillä varustettu lippulaivapuhelin, jota Suomi on odottanut. Mikä tekee siitä hyvän, missä olisi parannettavaa, voisiko se olla se puhelin.

- Pyyhkiikö sisarbrändi Honorin lippulaiva pöytää P9:llä, vai onko P9 sittenkin kukkulan kuningas. Veisikö P9:n Leica-brändätty ja paljon hehkutettu kamera voiton Honorista, vai sisältävätkö molemmat oikeasti saman kameratekniikan kuten teknisistä tiedoista voisi päätellä?

 

Pienempänä teemana vertaisin Honoria dual-simien tämän hetken ykköshaastajaan OnePlus 3:een. Kumpi näistä luureista veisi valtikan parhaana dual-sim laitteena Suomen markkinoilla? Se voidaan selvittää ainoastaan vertailemalla molempia luureja jokapäiväisessä käytössä.

 

Luottotestaaja kjns ilmoittautuu vapaaehtoiseksi suorittamaan jälleen yhden laitetestin yhteistyössä Soneran ja Huawein kanssa!

Kosdao
Rekisteröitynyt
Kiitos paljon mahdollisuudesta arvioida laitettanne. Olen todella kiinnostunut tästä laitteesta, koska sen muotoilu on upea ja trendikäs.
Innokkaana valokuvaajana, kuvaan päivittäin kuvia sosiaaliseen mediaan. Olen samalla uuden valokuvaus-puhelimen tarpeessa. Uskon että tämä HN8 on se mitä olen etsinyt. Toivottavasti valitsette minut testaajaksi.
Aion ottaa paljon kuvia jaettavaksi sosiaaliseen mediaan ja aion kertoa että otin kuvat sillä puhelimella.
Thrashold
Uusi jäsen

Moi,

olisin sopiva testikäyttäjä siksi, että olen melko uusi älypuhelimen käyttäjä - ostin ensimmäisen älypuhelimeni vain vuosi sitten, enkä ole koskaan päässyt kokeilemaan niin sanottua oikeaa ja hyvää puhelinta.

Kiinnostus Huawei Honor 8:n toimintoja kohtaan on suuri. Edukseni laskettakoon myös se, että asun maaseudulla, joten tällaisen luurin sovittaminen muun kuin kaupunkilaisen käyttöön olisi enemmän kuin paikallaan; kuinka puhelin todella toimii haastavissa olosuhteissa ja suurten asutuskeskusten ulkopuolella.

ellakukkamaaria
Rekisteröitynyt

Hei! Olisi kiva saada mahdollisuus testaamaan uutta Honoria. Testijakson aikana tutkisin puhelimen nopeutta sovelluksesta toiseen verrattuna tähän pari vuotta vanhaan iPhone 4S puhelimeen. Olen tällä hetkellä erittäin kiinnostunut tästä kahden takakameran ominaisuudesta. Olen aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, joten kuvia tulisi otettua ja lisättyä luultavasti paljon. Haluaisin myös testata kuinka käytännöllistä on elää minun mielestäni ison puhelimen kanssa. Puhelin on mielestäni täydellisen muotoinen sekä yksinkertaisen näköinen, joten siitä plussaa.

Sekunti
Kunniajäsen

Tervehdys,

 

Yrittänyttä ei laiteta, joten…

 

Haluaisitko voittaa Huawei Honor 8:n omaksesi?

Tartun tilaisuuteen, joten vastaukseni on kyllä!

 

Olet innokas testaaja?

Nyt ja aina!

 

Mielelläni tykkään perehtyä uusiin laitteisiin ja ohjelmistoihin. Kun olen kokeillut laajasti erilaisia laitteita ja käyttöliittymiä, niin on hyvin pohjaa vertailla ja arvioida uusia laitteita.

 

Osaat kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai ehkä jopa arvosteluita videolle?

Kyllä, kokemusta on sekä kynäilystä että videoiden teosta. Kurkatkaa vaikka Klaanin-kirjoituksiani.

 

Miksi valita minut?

Olen aktiivinen uuden teknologian hyödyntäjä ja testilaite tulee kovaan käyttöön Hymiö Erittäin onnellinen

SFP1977
Rekisteröitynyt ☆

Heissan.

Olen 38 vuotias perheellinen insinööriopiskelija, alana mediatekniikka. Joten teknologia ei ole tuntematon käsite minulle ja videoiden tekokin onnistuu helposti 😄

Perheessä on lapsia ikä haarukassa 4-19 vuotta (ja lisää tulossa) ja kun päälle lätkäsee minut itseni, sekä puolison.. ja vielä sukua ja tuttuja. Alkaa olemaan testiin käyttöpohjaa ja etenkin vertailupohjaa.

Olen sanavalmis, käsistäni kätevä ja teknologiasta kiinnostunut. Osaan selittää asiat ymmärrettävästi vaikka kyse olisikin hiukan teknisemmästä aiheesta. Osaan olla avoin, mutta myös kriittinen.

Kokemusta laitteista löytyy useimmilta mobiili valmistajilta sekä käyttöjärjestelmistä.

Jotta jotain pientä osviittaa luovasta hulluudesta tulisi näkyviin, niin tässäpä linkki minun YouTube kanvaan, sekä joihinkin Facebook kuviin 😉
https://www.youtube.com/channel/UC4YhUlLEMVktvlWiPa71-jw  (valitettavasti ei aivan kauhean paljoa ole avointa materiaalia)
https://www.facebook.com/ojennus/media_set?set=a.10151729350233279.1073741827.632373278&type=3  (Minä ja veljeni Assemblyillä 2013)
https://www.facebook.com/ojennus/media_set?set=a.10152561570433279.1073741833.632373278&type=3  (Minä ja muita Assemblyillä 2014)Uskallan luvata että mikäli minut valitaan, niin ette tule pettymään.

SFP aka Jani

pitopeli
Vakiokalustoa ☆

No en ehkä ole insinööri tai nörtti, mutta puhelimet on minulle tosi kova juttu. Kaikki heh melkein kaikki huippu luurit tulee testattua ja viimeksi tuli Huawei P9 plus koettua. Voisihan tämä testata Huawei P9 plussan jatkoksi ja Honoria ei ole aiemmin ollutkaan, nätti luuri kaikin puolin, mutta en ehkä itse ostaisi siis ehkä.

Sonkalainen
Uusi jäsen

Minun mukanani puhelin pääsisi todella koetukselle moneen paikkan kylmästä kuumaan työni merkeissä ja vapaa-ajalla lasteni kanssa.
Minulla on aina puhelin mukana oli tilanne mikä hyvänsä ja käytän myös säälimättä, puhelimia on ollut laidasta laitaan soneran asiakkaana jo vuodesta 1995. On koettu nokian 101 ja 3310:stä nyt tämänhetkiseen iphone 6s+ joka on oman mittapuun mukaan erittäin vaikea yhdenkään puhelimen voittaa tällä hetkellä.

Honor on sinänsä uusi mielenkiintoinen tuttavuus ja joskus on iphone liian suuri taskussa, erityisesti kameraa tarvin työssä sekä vapaa ajalla paljon joten sen laatu on tärkeää ja iphonessa en täysin ole tyytyväinen siihen. 

Ktm990
Rekisteröitynyt
Olen varsin uusi huawei omistaja on 2kk vadt ollut p8 lite ja olin vannoutunut samsungin käyttäjä mut jo tää lite on kyl ylittänyt mun arvion mut mitäs se olis huawein huippu laiteel ois ja mitäsköhän kaikkee jännää sil pystyy teker
Gefladoo
Rekisteröitynyt

Hei!

Olen pienen poikalapsen vanhempi jonka elämään kuuluu kaikenlainen liikkuminen perheen kesken sekä työni puolesta. Tulee myös harrastettua valokuvausta joten tämä puhelin olisi suhteellisen erinomainen "vara" laite kuvien ottoon. Tai ainakin tulisi kamera testattua. Kokemusta on jo neljästä eri huawei puhelimesta, ei huonolla menestyksellä. Aina halunnut päivittää uudempaan ja uudempaan kun on jonkun hommannut 🙂

Juhiz0
Uusi keskustelija
Olen värkännyt elektroniikkaa koko pienen ikäni ja puhelimia minulla on ollut Nokian ensimmäisistä GSM:istä QTekin ensimmäisten Windows puhelimien kautti S7edgeen ja paljon siltä väliltä. Valokuvaus on lähellä sydäntä ja näyttötekniikat ovat tuttuja. Samoiten Androidin sielunelämä on pintaa syvemmältä tuttua kuten mobiiliprosessorien tekniikka. Voisin antaa syvääluotaavan revikan tuotteesta ja jos käsiin tulisi pikkuvikainen malli lisäksi, myös teardown videon/artikkelin.
samihyv
Uusi jäsen

Mielellään lähden testaa tätä puhelinta. Puhelinta käytän niin urbheilun ja päivittäisessä käytössä. Harrastuksia kuvaus ja monipuolinen liikunta. Johon tämä puhelin olisi oiva kumppani. Ja varmasti jotain uutta saisi elämääni. Ja tietenkin pokemon go mitä tulee lastenkans pelaattua

Ardekingi
Rekisteröitynyt
Kokemusta löytyy lähes jokaisen android valmistajan puhelimista. Nyt itsellä honor 7 olisi mielenkiintoista nähdä miten paljon eroa näillä on. Käytän puhelinta lähes kaikkeen joten vaadin puhelimelta paljon jotta asioiden hoitaminen puhelimella on helpohkoa.
Klaanigirl
Uusi jäsen

Hei,

 

Honor 8 on puhelin, jonka julkaisua Suomessa odotin innolla sen muotokielen ja kuvausominaisuuksien vuoksi. Honorin hinnoittelu kuitenkin yllätti, joten siihen ei ole varaa muutoin kuin tällaisen kilpailun kautta.

 

Miksi minä siis olen paras valinta testihenkilöksi? Olen aina tarkka puhelimen ostamisessa siitä, että puhelin vastaa kokonaisuudessaan sitä, mitä tarvitsen. Olen todella kiinnostunut myös siitä, minkälaisia puhelimia on tällä hetkellä tarjolla. Päädyin kahden kuukauden huolellisen tarkastelun jälkeen siihen, että honor 8 ja EMUI käyttöjärjestelmä olisi itselleni erittäin hyvä vaihtoehto. Varsinkin tuo kultanen väri hivelee silmiä. Jokapäiväisessä käytössä puhelin tulisi kuitenkin vasta näyttämään todellisen luonteensa. Sen selvittäminen olisi erittäin mielenkiintoista.

 

Olen testaillut ja käynyt tarkasti läpi tällä hetkellä markkinoilla olevia puhelimia, joten minulla on objektiivinen ja laaja näkemys puhelimen arvosteluun. Olen myös kiinnostunut tarjoamaan tarkkaa ja toivon mukaan uudenlaista tietoa Honor 8 puhelimesta. Käytössäni on ollut lähikuukausina niin Samsungin touch wiz, Huawein EMUI kuin IOS 9.3 ja Windows 10, joten vertailupintaa ihan käyttötuntumastakin löytyy. Opintojeni ja persoonani puolesta olen sanavalmis sekä esiintymiskykyinen myös kameran edessä. Tällä hetkellä minulla on myös hyvin aikaa ja kiinnostusta syvällisen arvostelun tekemiseen sekä todellinen tarve uudelle puhelimelle. Vanha puhelimeni vetelee aivan viimeisiään, jonka vuoksi uuden puhelimen löytäminen on ollut listallani ykkösenä koko kesän ajan. Lopulta puhelimien kamerat ovat kuitenkin olleet hienoisia pettymyksiä. Ihmiselle, joka kuvailee eläimiä, perhosia, maisemia ja ihmisiä päivittäin ja haluaisi tehdä kuvillaan taidetta, puhelimen löytäminen ei ole ollut helppoa. Siksi Honor 8!

 

Valitkaa siis minut ja honor 8. Ette tule pettymään. Kiitos!

 

Narri8
Rekisteröitynyt ☆
Jeps. Tämä sopis mun reissuhun kun nenä päähän! Oon nimittäin lähdös Torontoon viikoksi kattoon Jääkiekon Worldcupia. Olishan sieltä hienoo somettaa kun Suomipoika maaleja mättää!!
iwiKIMi
Rekisteröitynyt ☆

#88honor


Honor7 herätti huomiota ja honor8 on jo päin pläjäystä settiä. Hyvällä tavalla.

 

Makwan on astunut valokeilaan ja ääneen on samalla päässeet vihaajat että fanit. Kumpaakaan ei jätä ketään kylmänä kun yhdistelmä on aika kuumottava.

Moni honor8 käyttäjä pysyy inkogniittona mutta samalla omassa piireissä ja kulissien takana piilossa julkisuudesta vaikuttavat monenkin elämään. Puhelin kertoo ei pelkästään omistajasta vaan myös hänen aikaansaamisista.

 

Kovassa käytössä ravistellaan akanat jyvistä. Ja honor8 on kova sana ja markkinoiden kenties kovin haastaja kuninkuustittelistä. Sen takia testikuskit pitääkin antaa hanaa koska lopputulos ja -tarkastus voi viedä suoraan paalupaikalle tässä kisassa.

 

Makwan on hyvinkin itsetietoinen omista valinnoista - ja niin oli Huawei ja juuri tässä kisassa Soneralla on
näytön paikka. Saadaanko kunnon win-win-win-win-win-suhde aikaan!
siis kombo; Makwan-Huawei-Sonera-testaajat-potentiaalisetasiakkaat

 

iwiKIMi.com

Karppi85
Uusi keskustelija

Honor 8 soveltuisi testattavaksi oikein hyvin, koska tällä hetkellä käytössäni on Nexus 6p, sama valmistaja, mutta varmasti aivan eri käyttökokemus. Olen myös erittäin kiinnostunut dual-sim mahdollisuudesta, taskuissa kulkee koko ajan mukana oma- ja työpuhelin, Honor 8:n avulla saisi molemmat näppärästi yhdistettyä yhteen, toivottavasti saumattomasti toimivaan kokonaisuuteen.

Alexiv
Rekisteröitynyt ☆

Voisin hyvinkin olla etsimänne testaaja, sillä väitän tietäväni puhelimista aika paljon. Seuraan aktiivisesti alalla tapahtuvia julkistuksia, keskustelen niistä sekä netissä että kavereiden kanssa. Puhelinta tulee vaihdettua aika usein, keskimäärin vuoden aikana puhelin vaihtuu 10-12 kertaa riippuen vähän mielenkiintoisten mallien ilmestymisestä, joten käytännön tasollakin kokemusta löytyy eri malleista.

Hoidan puhelimella lähes kaiken someilun, olen aktiivinen Facebookissa, Instassa sekä Snapchatissa. Whatsapp ja Telegram ovat myös tuttuja, ja näitä käytän jokapäiväisessa viestinnässä. Sähköpostit hoidan myös pääasiassa puhelimella, varsinkin älykellon kanssa paritettuna on sähköpostin seuraaminen helppoa ja tehokasta. Pelailuun kuluu myös aikaa ihan  kohtuullisesti, tosin tällä hetkellä ikivanha luurini rajoittaa tätä puolta.

Honor 8 on todella kiinnostava keskihintaluokan laite, hyvät speksit kohtuulliseen hintaan.

Olen aktiivinen Matkapuhelinfoorumin jäsen, ja voisin tuntojani tästä laitteesta sinnekin kirjoitella. Minulla on myös blogi, eikä videon kuvaamisessakaan olisi ongelmaa, olisi varmasti hauskaa tehdä arvosteluja ja käyttökokemuksia myös videomuodossa.

Toivon että valitsette minut, uskon että minulla olisi annettavaa arvostelujen osalta, ja täytyy myöntää, että juuri tämä kyseinen malli on todella kiinnosta teknisten ominaisuuksiensa puolesta.

Olen aktiivinen Matkapuhelinfoorumin jäsen, ja voisin tuntojani tästä laitteesta sinnekin kirjoitella. Minulla on myös blogi, eikä videon kuvaamisessakaan olisi ongelmaa, olisi varmasti hauskaa tehdä arvosteluja ja käyttökokemuksia myös videomuodossa. Olen katsellut Youtubesta varmaan kymmeniä arvosteluja eri laitteista, joten tietopohjaa arvostelujen perusteista löytyy!

Toivon että valitsette minut, uskon että minulla olisi annettavaa arvostelujen osalta 🙂

tilasto
Kunniajäsen

Puhelimella tulee kuvattua suhteellisen paljon, ja olenkin ollut tyytyväinen nykyisen Lumiani kameraan vaikka se edustaakin jo vanhempaa tekniikka. Myöskään antipatioita Honorin käyttistä kohtaan ei ole, joten siitäkin syystä mahdollinen testaus olisi neutraali.

samihyv
Uusi jäsen

En ole insinööri enkä suunnittelija. Mut olin sentäs kehittämässä ensinmäistä koiratutkaa nokialle vuonna 2003. Joko ehkä jo tähänpäivää mennessä jo kehittynyt mukavasti. Mielellään otan luurin haltuun ja rupeen testaa mihin tästä on.

Napsuliini
Uusi keskustelija
Olen iPhonen vannoutunut käyttäjä. Harkitsen kuitenkin siirtymistä androidiin kunhan löytyy tarpeeksi vakaa ja hyvä puhelin. Kuvaan paljon, sometan ja voin jopa pelata että nähdään mihin puhelin pystyy. Otan myös videoita.
ouman76
Uusi jäsen

Olen suuresti kiinnostunut tästä mahdollisuudesta päästä tutustumaan uuteen Honor 8, josta olen paljon kuullut sekä hyvää että, huonoa, joten toivottavasti suotte minulle tämän mahdollisuuden päästä testaamaan tätä uutuutta, ja itse toteamaan ja kertomaa toisellekin siitä. Aikaisemmat ja nykyinenkin puhelin on olleet Samsung Galaxy- malleja, joten olisi ilo ja kunnia saada käsiin toisen valmistajan anroid-puhelin. 

Bhavasagara
Tutustumassa ☆

Syyt miksi tahdon testata Huawei Honor 8 puhelinta:

 

- Olen ollut töissä puhelinmyymälässä ja tiedän puhelimista.

- Olen toimittaja, joten minulla on sana hallussa.

- Olen vaihtamassa puhelinta, ja harkitsen tätä kyseistä luuria.

- Innostuin erityisen paljon kun näin tämän skaban.

- Minulla on kokemusta monenlaisista puhelimista. Android ja iOS ovat tuttuja käyttiksiä. Tällä hetkellä käytössäni on iPhone ja houkuttaisi testata jotain uutta.

pasander87
Tutustumassa

Itselläni on ollut aina Nokian/Microsoftin luuri hyvän kameran takia. Sittenpä päätin vaihtaa Honoriin ja Honor 7 oli valintani, olin erittäin erittäin iloinen lopulta vaihtoon. Huomasin että kyllähän ne osaa tehdä muutkin hyviä kameroita puhelimiinsa.

 

Nyt tarviis kyllä päivittää puhelinta uuteen, asioinkin soneran liikkeessä edellisenä iltana kun honor 8 julkaistiin. Kielipitkällä kuuntelin myyjän puhetta honor 8 luurista, en edes tiennyt että sellainen on tulossa.

 

Heti nettiin ja luuriin perehtymään. Nyt se on tässä viikon päivät pyörinyt mielessä joka päivä. Luuri täytyisi ehdottomasti saada.

 

Pistetään se koetukselle, raudan, 3D sormenjälki lukien (vieläkö pystyy Honor7 huippu nopeaa ja tarkkaa parantamaan) ja tietty tuo tupla kamera! Kamera se itselleen tärkein on!

 

Ja kyllähän tuolla kävisi yhden Makun UFC matsin kuvaamassa, kunhan saadaan mies taas kehiin! teen teille arvostelut sekä videona, että tekstillä. Tottakai uudella luurilla syntyy sitten video arvostelut. Ei muuta ku kohti uusia seikkailuja! Kiitos.

suvveli
Tutustumassa
Ostin kesällä Soneralta honor 7 liten, joka ei huolloissa käynneistä huolimatta toiminut. Haluaisin kokeilla olisiko tämä honor 8 toimiva puhelin. Lisäksi olisin kiinnostunut kaksoiskamerasta ja sen toiminnasta, sillä olen aktiivinen ja kiinnostunut kuvaaja 🙂 käytän myös puhelinta aktiivisesti.
Elzanttu
Rekisteröitynyt ☆
Moi. Olisin halukas kokeilemaan Honor 8 puhelinta. Käytän puhelinta päivittäin moneen tarkoitukseen. Mielelläni jakaisin kokemukseni muille myös. Tykkään myös kuvailla puhelimella. Jos minut valitaan niin myös tytär ilahtuu koska saa minun entisen puhelimen ja pääsee pelaamaan pokemonia. 🙂
Talippo
Rekisteröitynyt

Olen 50-vuotias nainen. Olen ollut Soneran asiakas vuodesta 1995. Minut kannattaisi valita koetestaajaksi siksi, että en ymmärrä tätä älypuhelinvillitystä. Puhelimella soitetaan ystäville, hoidetaan asioita, mihin siinä tarvitaan älypuhelinta? Tytär sanoi, että Honor on hyvä puhelin. Ja tietenkin jos Honorissa on Pokemon go, se olisi kiva.

Nykyiseen puhelimeen ei sitä saa:(      

Odotan yhteydenottoa.

AxelF
Rekisteröitynyt
Aikanaan olin 5 vuotta puhelunyhtiöllä töissä (2004-09)joista suurimman osan puhelinmyyjänä. Tutuksi tuli mm. tabletit ja N800. Nykyään useamman vuoden ollut Samsung käytössä.

Huaweissa eniten kiinnostaa dual-sim mahdollisuus, töiden takia on soitonsiirto jatkuvasti toisesta numerosta päällä. Akkukesto, saumaton some-toimivuus, sähköpostin synkkaus ja kameran laatu tulevat seuraavina tärkeinä ominaisuuksina.

Olen tällä hetkellä mukana firman kautta mukana myös some-kokeilussa, josta keräämme kokemuksia isolle porukalle.

Tästä tietämättömänä laitoin myös tarjouspyyntöä tänään päivällä Soneralle 14 liittymästä 😉

Liskäsi nykyinen luuri on ehtoopuolella, mielelläni jaan käyttökokemuksia minulle uuden valmistajan puhelimesta, niin muiden kuin oman mielenkiinnon osalta.
baldie
Uusi jäsen
Sattupa sopivasti tämä tarjous eteen. Pitkään miettinyt, että miksi maksaa, jos voi saada halvemmalla. Olen aika peruskäyttäjä, somea, räpsin mielelläni kuvia paikassa kuin paikassa(visuaalista silmää löytyy.) lenkkeilen trackeriä käyttäen puhelin mukanani, käytän navigaattorina(suuntavaistoa ei ole ole pätkääkään, kysykää vaikka vaimoltani) jne. Kielellistä lahjaa onneksi on suotu jonkin verran, joten enköhän saa tuotettua raporttia kokemuksistani(puhelimen kanssa) kaikkien iloksi.
LHe4121
Seuraamassa menoa

Tämähän on mielenkiintoinen mahdollisuus astua aadroid maailmaan. Olen tällä hetkellä kuuden luurin perheestämme viimeinen windows-mohikaani joten adnroid käyttiksen mahdollisuudet ovat tulleet houkuttelevan tutuksi. Samalla olisi mukava testata oman puhelimen suojausta sormenjälkitunnistuksella koska nuo meidän pikkuapinat ovet aivan käsittämättömiä mestareita vakoilemaan pin-koodin jonka lopputuloksena löytäää oman puhelimensa akku kuiviin pelattuna. Tämän lisäksi olisi todella mielenkiintoista testailla puhelimen dual-sim ominaisuutta sillä nykyisessä työpaikassani ei normaali liittymäni kuulu ollenkaan joten olen työpäivät aina enemmän tai vähemmän  offline. Vaimoni alku keväällä ostama honor7 sai mielenkiintoni honor sarjaan herämään ja olisi todella mielenkiintoista verrata myös näitä malleja keskenään. Joten kaikenkaikkiaan tässä olisi mielenkiitoinen ja mielekän rupeama tarjolla.

masakasa
Rekisteröitynyt ☆
Mulla tosi vanha huono lumia ja olen sairaslomalla eli ei ole varaa ostaa uutta puhelinta mutta ennemmin honorin otan kuon jonku iphonen ja kun koska mä voin
Asmola85
Rekisteröitynyt ☆

Minulla on runsaasti kokemusta ja näkemystä erilaisten laitteiden testaamisesta ja niihin liittyvien artikkeleiden kirjoittamisesta, joten osaisin varmasti kaivaa puhelimesta pienimmätkin yksityiskohdat esille ja tuoda lukijalle selvän mielikuvan millaisesta laitteesta on kyse.

Valokuvien ja videoleikkeiden ottaminen, sekä internetin, somen ja sähköpostin käyttö on minulle pääasiallinen syy, miksi älypuhelin on minulle välttämätön, ja valmistajat pyrkivät parantamaan uusia laitteita suunnitellessa erityisesti juuri mainittuja ominaisuuksia mm. parantamalla laitteen prosessori- sekä näytönohjainsuorituskykyä, joten olisin varmasti lähes malliesimerkki käyttäjästä, joille tällainen huippuluuri on suunniteltu.

Mika2804
Rekisteröitynyt ☆
Minulla on kokemusta useiden eri valmistajien puhelin malleista. Olen harkinnut tuon honorin hankkimista ja näin ollen sopisi todella hyvin puhelimen testaajaksi. Testasin sitä erittäin mielelläni
Sandkae
Uusi jäsen

Kokemusta löytyy useista eri puhelimien malleista, mutta tämä Honor on ihan uusi tuttavuus.

Puhelin tärkeä osa työtäni, sekä tietysti vapaa-aikaa. Käyttöä on paljon ja nykyinen luuri on leipomassa kiinni - akku vetelee viimeisiään ja uuden puhelimen hankinta on edessä. Onkohan Honorista vastusta nykyiselle Sonylle?

 

Kameran koen tärkeäksi ominaisuudeksi puhelimessa (etenkin tuo kaksoiskamera houkuttaa!). Sähköposti ja sosiaalinen media/internet on tosiaan siis tärkeä osa minun arkipäivääni. Toivotaan, että tässä olisi puhelin vaatimuksiini, sillä Honorista on varmasti hyötyä - myös lääkiksen pääsykokeeseen lukemisessa. Siinä on urakkaa, joka päivä! Puhelin, jossa on asennetta Kissa, hämillään

ntixyz15
Rekisteröitynyt ☆
Jesh! Nyt olisi kerrankin jotain, mitä haluaisin tosissani testata! Olisin varmasti testaamisen suhteen aivan ylivertainen koekani, sillä minulla on ensimmäinen känny (Nokia 1611 aurinkokennolla) ollut jo silloin kun suurin osa muista testaajakandidaateista ei ollut vielä muuta kuin pilke isipapan silmäkulmassa. Kännykokemusta on siis yli 20 vuotta. Olen lähes jatkuvasti liikekannalla työni takia, sekä kotimaassa että ulkomailla. Puhelin on siis todellisessa testissä tunneittain. Käytän nimittäin paljon sähköposteja, nettiä, somea (lähinnä face ja insta) ja eri äppejä mm. lähtöselvityksiin, hotellien ja raflojen etsimiseen yms. Puhelimella otan myös julmetusti kuvia. Tällä hetkellä kädessä olevassa luurissa on n. 3500 kuvaa.
Puhelin kulkee myös harrasteissa tiiviisti mukana 🙂
Jos siis haluatte todellisen extremetestaajan niin parempaa ette löydä!
McFox
Tutustumassa
Ottaisin mieluusti kyseisen puhelimen, koska oma Lumia 1520 (joka toimii lähinnä kamerana) vetää viimeisiään. Olen kesän aikana räpsinyt 2000-3000 kuvaa eikä kiinnostaisi yhtään vaihtaa huonompaan kameraan. Kehitän myös Android-sovelluksia, joten kunnollinen testilaite olisi paikoillaan. Olen hyvin kiinnostunut kaikesta uudesta tekniikasta, ja käsissäni tuo Honor tulisi testattua perinpohjaisesti.
samisalami
Uusi jäsen
Testaajaksi ilman muuta.
Miksi?
Itselläni on ollut jos jonkinmoista puhelinta, vertailupohjaa löytyy paljon. Verrokkeja esim dualsim puolelta Honor7 premium, Oneplus2..

Missä testaisin, miten? Itselläni kulkee mukana koko ajan kaksi liittymää, oma ja työ. Välillä on kaksi puhelinta, välillä yksi jos dualsim ominaisuus. Työni ja elämäni on kohtuu aktiivista. Työpäivät sisältää useita puheluita, kasapäin sähköpostia, tiedon etsintää, erilaisien asioiden kuvaaminen kuuluu myös useimmiten päiviin. Vapaalla sitten nettisurffailu, pelailu, puhelut ja viesti kuuluu toki käyttötarpeisiini. Mutta usein myös kuvaaminen astuu tässäkin kuvaan, milloin perheen jäsenet, milloin jokin komea maisema, auringonlasku tms liikkuessani luonnossa/vesillä.

Testaus tulisi siis sisältämään todella aktiivisen elämän tarpeet ja todella aktiivisen älypuhelimen käytön ja hyödyntämisen. Kaikki laitteet eivät kykene täyttämään valitettavasti tarpeita tässä kohden.
Nicomod79
Rekisteröitynyt
Olen pt ammatiltani. Liikuttua tulee paljon. Puhelimen videotoimintojen käyttö harj. Tilanteessa. Kaikki ohjelmien kirjotukset hoituis varmaan helpost ja Muu kirjallinen dokumentointi. Musiikin käyttäminen ohjaustilanteessa.Ratsastusharrastus myös antaa astetta kovemmat vaatimukset puhelimelle.
Juza76
Rekisteröitynyt ☆
Olen ollut iPhonen käyttäjä jo yli kolme vuotta. Olisi kiva kokeilla muuta puhelinta.
kipa89
Rekisteröitynyt
Minulla on ollut pitkään ihan perus samsung galaxy trend käytössä. Testaaminen kiinnostaa,koska erityisesti tykkään ottaa valokuvia instagramiin sisustuksesta ja muistakin aiheista. Kunnon kameralle olisi käyttöä.
Ponteva1
Rekisteröitynyt ☆
Honor 7 käytössä vuoden verran. Olen tuotetestausta teheny jo riistakameroista. Youtubesta mun nimellä löytyy näitä videoita. Teen mielelläni honor 8ki. Tuolta löytyy matskua.
http://tuomas-koskiniemi.webnode.fi/riistakamera-testi-2016/
Millepe
Rekisteröitynyt
Honor-testaajan homma sopii nykyiseen elämäntilanteeseen kuin nappi silmään; juuri startanneet digitaalisen liiketoiminnan ja -markkinoinnin opinnot, vuoden ikäinen vauhdikas poika jne suorastaan vaativat toimivia video- ja multimediaominaisuuksia konpaktissa paketissa..
16 vuoden kiinteä suhde Nokiaan/Lumiaan päättyi pari kuukautta sitten ja nykyisen Samsungin ansiosta suorastaan janoaa vertailukohtaa käyttökokemuksiin ja ominaisuuksiin..
TuuniNuuni
Tutustumassa

Honor on täysin uusi tuttavuus "Näkemiin" puhelimiin -tottuneelle.  Ilman muuta käytetyimpiä sovelluksia ovat olleet mm. kuvat ja videot. Nyt hyppäisin mielläni mukaan uuteen HH8-maailmaan täältä pohjoisesta ja kun kerran ruskakin alkaa 15.9. klo 13.00. uskonpa että maisematkin olisivat niin testaajalla kuin testattavalla kodillaan ja yleensä toimiiko vaikkapa ulkosalla. Tottahan toki vaivaa täytyy nähdä, en mie ennen ole laitteita  aivan harkiten testaamassa. Ilomielin mukana, jos teille suinkin passaa.  

Vilina2000
Rekisteröitynyt ☆
Oisin kiinnostunut testaamaan uutta kännykkää. Honor merkistä ei kokemusta ennen. Tunnollisesti testaisin&kirjoittaisin kokemuksia sekä 3poikaani avustaisia minua mielellään.
Miklex
Kommentaattori

Honor 8 puhelinta olisi mukava päästä testaamaan. Aikaisempaa kokemusta on Honor 4X mallista, mutta tämä uusi malli on ominaisuuksiltaan ihan eri luokkaa. Erityistä mielenkiintoa olisi päästä testaamaan NFC:n toimivuutta esimerkiksi kaupan etukortin ja maksuominaisuuden suhteen. Ja tottakai myös kuvausominaisuuksista olisi mukava kirjoitella käyttökokemuksia.

idavee
Rekisteröitynyt
Minulla on tällä hetkellä käytössä Huawei, mutta näyttö meni keväällä rikki, joten uusi täytyisi joka tapauksessa ostaa. Olen jo ajatellut honor8 ja kävin liikkeessäkin sitä katsomassa, mutta oli tilapäisesti loppu. Olen kuullut puhelimessa olevan erityisen hyvä kamera ja tämä on ehdoton kriteeri hullulle ruokakuvaajafriikille! Ps. Olen opiskelija ja Suomen valtiolta ei jäätävästi pennejä heru, joten tarpeeseen tulisi!
Miqeli
Tutustumassa
Puhelinliittymäni kokee itsestäni riippumattoman muutoksen, jossa datapaketti tulee pakolliseksi lisäpalveluksi puheluiden ja viestien rinnalle.
Lähes pakonsanelemana operaattorit siis ajavat minut hankkimaan uuden puhelimen. 
Mikä vika luottopeli Nokia E71:ssä on? Aivan, perusluurina luotettava ja uskollinen, mutta "datauspuhelimena"... ehkä nyt olisi hieman parannettavaa.
 
Olisiko Honor 8 uusi, uskollinen sotaratsu tuleville vuosille ja seikkailuille?
Sitä ei voi tietenkään tietää ennen testiajoa, mutta tekniset tiedot kyllä puhuvat puolestaan!
 
Sinällään iOS tai Android eivät ole ihan vieraita asioita, on niiden kanssa tullut leikittyä tablettien sekä
työpuhelimena toimivan Samsung A5:n muodossa. 
Honor 8 sisältämät kaksi sim-korttipaikkaa hoitaisi kaksi "ongelmaa" yhdellä luurilla ja ennen kaikkea ei tarvitsisi kuljettaa kahta puhelinta matkassa joka paikkaan.
 
Kuvia tulee räpsittyä suhteellisen tiiviiseen tahtiin sisällä ja ulkona, valoisassa ja toisinaan hämärissäkin olosuhteissa.
Musiikkiharrasteet tuovat lisätwistiä touhuun, kun pitäisi olla sanelukonekin matkassa, jotta saa millä hetkellä tahansa ideat talteen.
Ja tietysti Pokemon Go... kuinka uusiin ulottuvuuksiin sillä pääsisikään, voi vain kuvitella.
Minheik
Rekisteröitynyt
Minua kiinnostaisi ruveta testaajaksi. Hoidan puhelimella soittamisen ja tekstailun lisäksi sähköpostin, laskujen maksamisen, valokuvaaminen, digilehtien lukemisen, leffojen katselun ja kaikenlaisen muun internetin käytön.

Erilaisia sovelluksia siis käytetään kuten arkiset Facebook, posti, Netflix, Spotify, iltasanomat jne.

Käyttäjänä toimii siis tällä hetkellä Kotiäiti jolla on 3 lasta joista kaksi on koulumaailmassa. Arkea vauvan lisäksi koululaisten harrastuksissa kuljettamista joten puhelin pitää meidät ajantasalla monessa menossa.

Äitinä koen että minun täytyy olla tavoitettavissa niin sähköisesti kuin puhelimitse.

mnmnmn
Uusi keskustelija

Nyt kyllä kiinnostaisi tämä testausmahdollisuus ja paljon! Viime talvena kun vaihdoin puhelimen niin pähkäilin pitkään Samsung Galaxy S6:n j Honorin välillä. Honor kiinnosti todella kovasti, sillä olin ahminut siitä paljon tietoa ja melko paljon hyvää sellaista. En kuitenkaan silloin uskaltanut vaihtaa pois tutusta ja turvallisesta (mutta ei aina niin toimivasta) Samsungista, mutta nyt olisin erittäin innokkas testaamaan oikeasti käytössä uutta Honor 8:a!

 

Itsestäni sen verran että olen kolmikymppinen nainen, kirjoitan ja valokuvaan harrastusmielessä todella paljon ja olen aktiivinen somen (mm. FB, Instagram, WhatsApp) käyttäjä. Hoidan puhelimella oikeastaan kaiken nettiostoksista pankkipalveluihin. Honor vaikuttaa kuvauksensa perusteella houkuttelevan toimivalta ja tehokkaalta. Olisi mielenkiintoista kokeilla kuinka se minun matkassani pärjää. Sovellusten toimivuus on tärkeää ja Honorin kuvauksen mukaan niiden kanssa ei ainakaan pitäisi tulla ongelmia. Ehkä omalta kannaltani kaikkein kiinnostavin ominaisuus on kaksoiskamera, sillä valokuvausta rakastavana olisin tietenkin heti ensimmäisenä testaamassa kameraa. Olisi todella mielenkiintoista nähdä miten hyviä kuvia tällä kameralla saisi otettua ja toki niitä teidän kanssa testiraporteissa sitten jakaisin. Voin rehellisesti sanoa, että kuukauden aikana ehdin napsia yleensä noin 1000 kuvaa, joten oikeasti puhelimen kameralta myös vaadin laatua.

 

Samsungin kanssa itsellä on koko ajan ongelmia akun keston kanssa, joten kiinnostaisi kyllä miten paljon paremmaksi Honor 8 laittaa. 8-ydinprosessori kuulostaa hyvältä ja muistia on kiitettävästi. Luulisi näin innokkaimmankin kuvaajan otokset muistiin mahtuvan. Mahdollisuus käyttää puhelimessa myös muistikorttia on iso plussa! Kaiken kaikkiaan Honor 8 vaikuttaisi aika unelmapuhelimelta ominaisuuksineen tällaiselle innokkaalle kuvaajalle/somettajalle. Testipuuhiin olisi mukava päästä ja tänne raportteja kirjoittelemaan. Toivottavasti soisitte minulle tämän mahdollisuuden.

Pinja89
Rekisteröitynyt ☆
Nyt olisi hyvä mahdollisuus saada käännettyä ikuisen iphone käyttäjän pää Honor 8 suuntaan! Se kynnys vaihtaa merkkiä on suuri, mutta Honor 8 puhelin kiinnostaisi sen hinta-laatu suhteen takia. Puhelin on aivan täydellinen ja kamera kuin unelma. Puhelinta ja sosiaalista mediaa melkein koko ajan käyttäen, olisin hyvä testaaja. Olen myös hyvä kirjoittamaan tekstejä ja raportoimaan käyttökokemuksia. Videoitakin teen mielelläni noin hyvällä laadulla. Päihittääkö Honor 8 puhelin iphone 6plussan, sen näkee vain testaamalla ja olen valmis siihen! 😉
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.