Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

 

**Osallistuminen on päättynyt. Kiitos kaikille Hymiö Onnellinen Seuraavaksi valitsemme voittajat ja ilmoitamme heille yksityisviestillä. Seurailehan inboxiasi Hymiö Onnellinen **

 

***Kisaan osallistui paljon hyviä hakijoita ja mukana oli paljon hyviä perusteluita. Voittajat on nyt valittu ja myös tavoitettu ja he ovat @Klaanigirl sekä @kjns, onneksi olkoon 🙂 Jäämme odottamaan suurella mielenkiinnolla testiraportteja 🙂 ***

 

Haluaisitko voittaa Huawei Honor 8:n omaksesi? Olet innokas testaaja ja osaat kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai ehkä jopa arvosteluita videolle?

 

 

Kerro meille tämän blogin kommentteissa vähintään 30 sanalla miksi sinut pitäisi valita testaajaksi ja miksi juuri ko. laite kiinnostaa sinua. Vinkki: arvostamme ertyisesti videoita Hymiö Onnellinen

 

Etsimme kahta aktiivista ja monipuolista testaajaalle. Voittajana teet kuukauden mittaisen testijakson aikana kolme artikkelia tänne Klaaniin meidän kaikkien luettavaksi.

 

Haku alkaa nyt ja päättyy 8.9.2016. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.

 

Onnea kisaan Hymiö Onnellinen

 

Ps. Haemme parhaillaan testaajia myös Samsung Galaxy Note 7:lle 🙂

 

Lue lisää

Kilpailun säännöt:

 

Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän blogiin, vähintään 30 sanan mittaisen perustelun kirjoittaneiden tai videon julkaisseiden Sonera Klaanin jäsenten joukosta.

 

Jutut, jotka on julkaistu tässä kirjoituksessa 8.9.2016 klo 12:00 mennessä, huomioidaan kilpailussa. 

 

Valinta suoritetaan 8.9.2016 ja voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä. Voittajien nimimerkit julkaistaan myös tässä blogissa sen jälkeen kun voittajat on tavoitettu. Jos voittajaa tai voittajia ei tavoiteta 12.9.2015 klo 12:00 mennessä, valitsemme uuden voittajan tai voittajat.
 

Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetussa ketjussa (Huawei Honor 8 käyttökokemukset). Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän lataa sen ensin omalle Youtube-kanavalleen, josta Sonera Klaanin ylläpito siirtää materiaalin Soneran Youtube-kanavalle siten, että siinä tulee esille videon tehneen henkilön Sonera Klaanin nimimerkki sekä hänen Youtube-kanavansa nimi.

 

Laitetestaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:

 

  1. Ensikokemukset pian laitteen vastaanottamisen jälkeen, ja
  2. Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta, ja
  3. Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua laitteen vastaanottamisesta

 

Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Soneralle tai pitää laitteen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan. Palkintoon ei sisälly puhelinliittymää.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Soneralle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Soneralle oikeuden hyödyntää materiaalia Soneran markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Klaani-nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

  

Jos kilpailun voittajat eivät tee kolmea artikkelia Sonera Klaaniin kuukauden testijakson aikana, Sonera veloittaa voittajalta laitteen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Soneran henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.

 

Kilpailu Honor 8.jpg

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Voita-Huawei-Honor-8-omaksesi/ba-p/131952
Linkki kopioitu
81 kommenttia 👇
Kallisa76
Rekisteröitynyt ☆
Nyt olis oiva tilaisuus, tarttua toimeen kun pitäisi tehdä koulun puitteissa videoita ja muokata niitä sekä kuvia ottaa. Olen kuullut että tämä honor 8 olisi todella hyvä siihen kun miettinyt puhelimen vaihtoa mutta en tiedä kannattaako. Tällä olisi nyt hyvä tilaisuus se kokeille 👍
ViliHopea
Uusi jäsen

Tahtoisin saada tuollaisen uudehkon puhelimeni käsiini nähdäkseni mikä niissä niin kovin kiehtoo. Vaan kaikkein noitten muiden toimittelijoiden ja teknistaitoisten osaaminen, into ja tuuri lienevät vailla vertaansa. Yksisarvista saaliiksi en kai saa milloinkaan.

Kristalliorava
Rekisteröitynyt ☆

Minä, joka aina olen oman köyhyyden takia joutunut ostamaan sen halvimman älypuhelimen. Niin itselle kuin lapsille. Näin aikuisenakin siitä saa kuulla että miksei ole Iphone 6 tai  muuta uusimpaa merkkiä. Samoin lapset saavat joka viikko kuulla miten Wanhat ja Huonot puhelimet heillä on.

 

Onko ne kalliimmat sitte niin huippuja että niihin oikeasti kannattaisi paalata rahaa satku tolkulla? Onko oikeesti se puhelimen kamera tälle himokuvaajalle oikeasti niin paljon laadukkaampi että saisi ne Intstagramin "pakolliset" sisustus ja ulko kuvat terävämmäksi. Eikö muka 4 vuotta vanhan halppis HTC:n kameran taso riitä vaikka siinä ei ole edes salamaa?

Onko tosiaan niin että halpa puhelin ei riitä nykyajan sovellusten, kameran laadun ja käyttömukavuuden rajoille?  Siksipä nyt kirjoitan. Haluaisin oikeasti testaamaan miten monet varakkaammat kaverit suu vaahdossa selittää miten viimevuoden malli täytyy taas vaihtaa tämän vuoden malliin... Onko se oikeasti niin että kun kerran omistaa kalliimman ja paremman(ihan minkä vaan) jää siihen niin koukkuun että on oikeasti pakko hankkiä aina se uusin malli?

Tiedän että Instakuvani on 5megabikselin kameralla melkoista mössöä. Rakastan valokuvausta, selaan facea ja instaa ja tekstailen hirmusesti.


Poika pelailee paljon pelejä puhelimellani joten jo siksi se on hidas kuin etana!

Olen valmis soitellen sotaan! Testaamaan Honor 8 vs. HooTeeCee desire!

Benedictus
Uusi keskustelija
Olen 54-vuotias mobiilinörtti. Lisäksi niin kirjallinen kuin suullinen ulosantini on loistava. Eli lyhyestä virsi kaunis.
turuntarzan
Uusi jäsen

Olen aktiivinen somettaja 24/7 ja uskollinen Apple-käyttäjä.

Yhä useampi kaltaiseni on kuitenkin vaihtanut omppuluurin joko Samsungiin tai juurikin Huaweihin. Ja käyttäjät ovat olleet ilmeisen tyytyväisiä, kamera kuulemma huippuluokkaa. Se on minulle erityisen tärkeää, koska kuvaan paljon.

 

Lisäksi olen hyvä kirjoittamaan, joten sitoutuminen muutaman artikkelin kirjoittamisesta tänne Klaaniin ei ole juttu eikä mikään Hymiö Onnellinen

 

Olen paljasjalkainen turkulainen, jolla on hymy herkässä. Ikä on vain numero - tärkeintä on, mitä näkyy peilissä Hymiö Erittäin onnellinen

Iff119
Rekisteröitynyt ☆
Mulla on honor 7 mikä on tosi hyvä ja olen tyytyväinen,mutta haluaisin kuitenki kokela honor 8 että mitä parempa siinä on !
tiinis86
Rekisteröitynyt ☆
Olen pitkään harkinnut vaihtavani Samsungista Honoriin, koska Samsung ei mielestäni enää ole niin kestävä laadultaan mitä se ennen oli. Siksi kiinnostais se Honor 🙂
masakasa
Rekisteröitynyt ☆
Tj koska mä voin juu mulla jo niin vanha ja halpa luuri ettei sairaseläkeläisellä oo varaa ostaa uutta luuria ja kuulemma honor on tosi hyvä ja helppokäyttönen
TheNobody
Rekisteröitynyt ☆
Olen käyttänyt android-laitteita zte bladen ilmestymisestä lähtien eli kokemusta on android 2.1 versiosta lähtien. Olen myös peruskäyttäjää kokeneempi esim. Senkin osalta että olen asentanut melkein jokaiseen puhelimeeni Custom käyttöjärjestelmän eli romin ja olen perillä miten käyttöjärjestelmä toimii. Olen yrittänyt pitää itseni myös ajantasalla hardwarepuolen osalta. Kokemusta löytyy mm. Samsung, htc, zte, lg, huawei ja alcatel laitteista. Osaan siis verrata puhelinta kilpailijoiden tuotteisiin. Myös erot huawei honor 7 kanssa onnistuu kertoa kun edellinen puhelimeni oli kyseinen malli. Osaan kirjoittaa rehellisesti ja sujuvasti. Toivottavasti valinta osuu minuun.
henna666
Rekisteröitynyt ☆

Haluaisin ERITTÄIN MIELUUSTI kokeilla tätä,koska kaverit jolla tämä puhelin on,ovat ylistäneet maasta taivaisiin tämän puhelimen,ja samoin olen kuullut  huawei puhelimista pelkkää hyvää,joten onhan minun itsekkin päästävä kokemaan tämä MAHTAVUUS!!

Innokkaana kuvaajana ja videon ottajana tämä kamera ja video kiehtoo kovasti kokeilemaan.

muistiakin olisi sopivasti ja hinta laatusuhde vaikuttaa hyvälle.JOS VALITSETTE MINUT TOIVON MUKAAN ,LUPAAN AIKA AJOIN ANTAA ARVIOITA PUHELIMESTA,JA LÄHETTÄÄ TEILLE VAIKKAPA KUVIA JA VIDEOITA.

ps,mulla 11.9 synttärit(oikeasti siis en huijaa)joten olisi ERITTÄIN MIELUINEN YLLÄRILAHJA<3

 

henna666
Rekisteröitynyt ☆

ukon puolesta vielä vastaan,hänellä on oma luuri rikki,joten uusi pitäs saada ja honor kuulema houkuttelisi. mieheni varmasti arvostaa puhelimen eri toimintoja ja innokkaana kokeilisi

jortziki
Tutustumassa
Puhelin tuo nykyajan tärkein esine. Ei voi mennä ulos, ei voi mennä vessaan, ei voi mitään tehdä ilman että älykaveri on kädessä. Tällä hetkellä puhelimena iPhone, sitä ennen kokeiltu lg, Nokia, samsung, htc ja mikään ei tunnu ja ole hyvä käytössä. Olisiko se honor just mun käyttöön sovelias? Sitähän ei tiedä ennenkuin kokeilee. 🙂
olliman1
Uusi keskustelija
Huawei on minulle vielä tuntemattommus. Mieluusti ottaisin puhelimen testattavaksi, lupaan että Honor 8 pääsee monipuoliseen vaativaan käyttöön ja videoita on varmasti luvassa moneen makuun. Erityisesti kiinnostaa puhelimen nopeakäyttöisyys, liikun, nään ja koen paljon mahtavia hetkiä mitkä on nopeasti ohi ja tilanteet jää elämään vain muistikuvina mieleeni. Nopea käyttöinen Honor voisi auttaa myös tallentaamaan hetket. Toinen tarpeellinen ominaisuus on akunkesto. Pitkissä yli vuorokauden kestävissä seikkailukilpailuissa on pakollisena varusteena puhelin ja se on monelle puhelimelle liikaa vaikka pitäisi vain virtoja päällä. Tykkäisin myös hieman kuvailla kisojen aikana, mutta jälleen kerran hidas luuri nopeat tilanteet ja akun kesto on ongelma. Tosin näissä tilanteissa Huawei, kuten myös vdenkestävät puhelimet on suojattava kastumiselta. Olisiko huaweista kartankorvaajaa maastopyörä lenkeille ohjaustankoon, kompassihan siitä ainakin löytyy ja kuinka nopeasti Soneran nettiyhteys lataa karttoja itä-rajalla, pysyykö vauhdissa mukana? Kahden SIM-kortin käyttömahdollisuus keventäisi taskusta työpuhelimen pois, vai keventäisikö? Meneekö siviilipuhelut ja työsasiat sekaisin? Onnistuuko vapaalla olo, kuinka vaivatonta on kytkeä toinen kortti pois käytöstä? Minulla on kolme tytärtä ja heillekkin pitäisi puhelimia päivittää, jostain syystä päähänpinttymänä on Applle ja tässäpä tulisi myös testattua onnistuuko tuntemattomampi Huawei päihittämään nuorison palvoman trendibrändin. Kirjoittelen myös blogia ja teen videoita youtubeen, näitä olen tehnyt tietokoneella ja olisi mielenkiintoista kokeilla onnistuisiko näiden päivittäminen Honor 8lla. No joo tunnustan että sometan myös fbssä, instagramissa ja twitterissä ja pelaan myös Angrybirds friendsiä puhelimella kaipa nämäkin hoituu Huaweilla siinä missä Samsunggillakin. P.s. Mukaan olisin laittanut kuvan maanantain saunalenkiltä karhusta. Llähimmillään olin n. 18m päässä ja kun olin varmistunut että kaveri oli yksin liikkeellä otin siitä kuvan, mutta kiitos hitaan puhelimen kerkesi karhu melko kauas ennen kuin olin kerinnyt tarkentaa ja napata photon.
JuuJal
Tutustumassa
Hei. Omistan honor 7 tällä hetkellä ja olisi mielenkiintoista päästä testailemaan honor 8:a kotimaassa että Norjassa. Puhelin tulisi olemaan paljon käytössä. Eri sovellukset, käytettävyys ja toiminnot tulisi todellakin testattua. Norjassa ollessa ja muutenkin puhelin on käytössä runsaasti kaikki uutiset ja verkko-ostokset tulee tehtyä puhelimella. SoMeakin käytän paljon. Olen aikasemmin käyttänyt Nokian ja samsungin puhelimia ja tuntuu että seuraava puhelin taas kallistuisi sinne suuntaan. Mielihän saattaa muuttua jos honorin käyttö mukavuus olisi muuttunut. Innolla ja jännityksellä jään odottamaan tuloksia, että miten käy.
Majuhu
Tutustumassa ☆
Mahdollisuus saada uusi kännykkä? Totta ihmeessä on pakko koettaa. On tämä vanha jo iällä...
Kokemusta tosin testaus puolella on lähinnä autoista mutta hyvän vastaanoton ovat jutut saaneet.
Tekniikka on kiinnostanut pienestä asti ja toistaiseksi ei ole sormi jäänyt suuhun minkään vekottimen kanssa. Pahimmissa tapauksissa turvaudutaan ohjekirjan apuun.
Haaveena olisi tässä joskus vielä saada elanto esim. blogin kirjoittamisesta. Laitetesti olisi hyvä harjoitus sen suhteen.
Omnipod
Rekisteröitynyt ☆

Kyllä sen suomalainen pitää olla! Vai kuuluuko? Nokia upposi kuin saapas järveen, mistä korvaaja? Samsungia olen viime vuosina lähennellyt, eikä se ole pahakseen pistänyt. Mutta olenko valmis sitoutumaan, vai kehtaanko myöntää, että tämä liitto saattaisi päätyä pettämiseen?

 

Huawei ei tyytynyt vain iskemään silmää ensitapaamisella, vaan juoksi luokse, muikkasi suukon suoraan huulille ja huuteli mennessään, että soitellaan. Jäin hämmentyneenä tuijottelemaan perään. Mistä tuo tuli? Samsung sentään vilkutteli ensin vuosia aidan takaa, kunnes uskaltautui juttusille huomatessaan, että Nokia ei jaksanut enää panostaa suhteeseemme.

 

On taas tullut vuosikatsastuksen aika. Kyllä, minulla on käytössä katsastus, joka tulisi tehdä joka seurustelu-, avio- ja ystävyyssuhteelle. Ensin listataan toimivat osat, sitten parannusta ja korjausta - ehkä ilmastointiteippiä - vaativat puolet. Lopuksi on ikävähennys tai -lisäys. Se vähennetäänkö pisteitä vai lisätään niitä yhteisen menneisyyden mitalla, riippuu katsastettavan asian luonteesta. Puhelimelle kertyneet syntymäpäivät eivät ole positiivinen asia. Aviomiehelleni olen kuitenkin luvannut, että meidän suhteemme saa vain lisäpisteitä kaikista yhteisistä vuosistamme. Sitä ilmastointiteippiäkään ei usein tarvita muuhun kuin sulkemaan tuon puolison suu.

 

En ole vielä kertonut Samsungilleni, että en rakasta Häntä enää. Tiedättehän, joskus jotkin ominaisuudet voivat vaikuttaa aluksi suloisilta tai vähäpätöisiltä, mutta ajan kuluessa ne alkavat ärsyttää ja herättää joskus jopa vihaa. Luulen, etten ole ainoa, jonka tunteet ovat muuttuneet. Joskus puhelimeni ottaa minusta kamalia kuvia - ihan tahallaan. On hetkiä, kun Hän ei suostu yhteistyöhön. Työpäivän jälkeen olen väsynyt, enkä kaipaa jatkuvaa piipitystä siitä, että Hänkin on väsynyt.

 

Olen etsimässä uutta suhdetta. Olen avoin, vapaa ja pidän pitkistä kävelyistä rannalla. Haen mukavaa seuraa elämääni, ei väliä oletko tumma vai vaalea. Olethan pitkäakkuinen.

KorpiKlaani
Uusi jäsen
Tässä olisi ratkaisu elämäni helpottamiseksi. Tällä hetkellä elän kahden älypuhelimen (työ- ja henkilökohtainen puhelin) loukussa johon Honor 8 olisi täydellinen ratkaisu. Testailisinkin paljon dual-sim ominaisuutta ja antaisin sen toiminnata oman rehellisen palautteeni. Pystynkö erottelemaan esim. aikatauluja puhelimeen tekemällä työn ja vapaa-ajan toisistaan niinkuin olen sen tähän asti pystynyt tekemään jättämällä työpuhelimen kotiin kun en ole halunnut vastaanottaa työpuheluita. Toinen mitä tulisin testaamaan paljon on kamera. Syksy on tuloillaan ja liikun paljon luonnossa ja napsin kuvia kulkiessani. Pystyisikö Honor 8 vangitsemaan syksyisen väriskaalan sisäänsä kuvien muodossa olisi mielenkiintoista nähdä.

Käytän muutenkin monipuolisesti älypuhelimen ominaisuuksia ja olenkin jättänyt tietokoneen käytön melko vähälle koska nykyään tulee hoidettua lähes kaikki puhelimella.
Lofferi
Rekisteröitynyt
Mukana ollaan, vai ollaanko?! 😉 Uuden puhelimen testaus kiinnostaa kovin ja palautettakin varmasti tulee, ehkä liikaakin. Olen kiinnostunut uusista puhelinmalleista ja seuraan uutuuksia niiden saapuessa. Malli vaihtuu vähintään kerran vuodessa ja uudempi on aina oltava entistä parempi ja hienompi. Tottakai! Tämänhetkinen Sony Xperia X on ollut jo tovin käytössä, voisin sitä kehua maasta taivaisiin mutta tässä haettiin testaajaa uuteen eri malliin joten olisi mielenkiintoista päästä se testaamaan ja antamaan oma mielipide ja vertailla uutuuksia keskenään. Puhelin on kovassa käytössä itselläni joten sen käyttökuormitus tulee olemaan melko suuri ja heikommat eivät ole edes käyttöäni kestäneet vaan "kaatuilivat" tuon tuostaan. Saas nähdä päästäänkö hypistelemään uutta Honor 8:a.
villiintiaani1
Rekisteröitynyt ☆
Tällä uutuudella saamme parhaan kuvan tämänpäivän älyluurista.-Yhteydet pelaavat,laatukuvaaminen onnistuu.
Hebbe
Rekisteröitynyt

Jos minut valitaan testaajaksi niin annan varmasti puolueettoman, kattavan ja erittäin mielenkiintoisen arvostelun. Olen 2 vuotta käyttänyt Applea ja nyt olisi aika kokeilla jo jotain muuta. Olen erittäin aktiivinen puhelimen käyttäjä ja olen ottanut kaikki sosiaalisen median muodot käyttööni 🙂 sana on hallussa ja juttu lentää!

Mintzu
Rekisteröitynyt ☆

Kyllä kiitos!

Testaan!

Olen ollut vannoutunut Nokian/nyt valitettavasti Microsoftin käyttäjä 25 vuotta; olen aina ollut sitä mieltä että en koskaan vaihda mihinkään muuhun merkkiin.

Nyt on kuitenkin niin että että ensimmäiset n.20 vuotta menivät hyvin ja viimeiset viisi vuotta ovat olleet yhtä tuskaa jonka aikana olen ostanut 3 puhelinta. Hermot menivät lopullisesti nyt viimeisten päivitysten myötä kun puhelimesta poistui FM-radio,navigaattorista ääniopastus ja Messenger ei toimi. Mitä ihmettä teen puhelimella johon ei myöskään saa kaikkia kivoja sovelluksia ladattua, niinkuin kavereilla? Varsinkin se prisma sovellus joka muuttaa valokuvat taiteeksii kiinnostaa kovasti paljon kuvia ottavaa ja niitä jakavaa.

Android käyttöjärjestelmä on minulle siis vielä täysin vieras mutta enpä jää itkemään Windowsin perään; huonoa ei viitsi surra.

Testaisin Honorin mielelläni; tyttärelle ostin juuri 18-vee  lahjaksi 7:n mutta oman uuden ostoon ei ole nyt varaa ja tarvitsen ehkä vielä hiukan varmistusta vaihtoon; kaiken kaikkiaan suuri osa elämästäni on kulunut Nokiaa näpytellessä, se on ollut aina ja joka paikassa mukana, tyyliin sopivissa kuorissa, täytettynä minun tarpeisiini sopivilla tiedoilla ja sovelluksilla.

Puhelimistani olen aina pitänyt hyvää huolta, yksikään ei ole rikkoutunut minun toimestani, uskokaa siis huoleti Honor testattavakseni;

I'm Your (Wo)Man!

 

Exhoitsu76
Rekisteröitynyt ☆

Minusta tulisi hyvä honor 8 tuote testaaja, sillä minulla ei ole muuta kuin aikaa...olen ollut jo 2 vuotta sairaslomalla ja ainakin vuoden joudun vielä olla eli aika meinaa tulla todella pitkäksi kun ei ole tekemistä...joten minulla olisi motivaatioa kohillaan ja aikaa enemmän ku tarpeeksi. ja kaiken lisäksi olisin uuden puhelimen tarpeessa, mutta eipä sellaista näillä sairaspäivärahoilla osteta.

Sumoilija
Rekisteröitynyt
Enteeks paljon siks minä olen paras testaaja, koska en ole syntynyt 'tekniikan älylusikka' suussa. Puhumattakaan että olen täystuho. Saati että töissä puhelimia saattanee eksyä betonimyllystä maalipyttyyn. Tahi muutoin imuroida itseensä kaikenmoista pölyä, tahi tunarin emäntänsä.. Testaajana siis mitä parhin. Puhelin tosin ei välttämättä minusta niin pidä. Toivotaan pitkää ikää niin puhelimen käyttöominaisuuksille/aparaatille kuin mahdolliselle testinukelle lehmän hermoja ja maalaisjärkeä. Noin.
mikke72
Tutustumassa

olis kiva tutustua uuteen laitteeseen itellä on samsung s6 mutta huono puoli siinä on että akku ei juurikaan tule kestämään jospas uudessa puhelimessa honor 8 tulis akku kestämään että ei tarttis joka päivä 2 kertaan ladata akkua

Clida
Tutustumassa
Honor 8 testaajaksi,no tietysti! miksi?Itse puhelin kuulostaa niin houkuttelevalta ja toinen,olisi kiva kirjoittaa itse arvostelu mistä voisi oikeasti joku hyötyä kun suunnittelee uuden Honor 8 ostoa.Ei mitään hepreaa puoli sivua ja lopuksi vertaus edelliseen malliin josta sulla ei ole hajuakaan. Vaan just niistä asioista mitkä on oikeasti meille normaali käyttäjille tärkeää, kuten akun kesto,millaisia sovelluksia ja kuinka ne palvelee mua,puhelimen muisti,kamera varmaan monelle todella tärkeä, mulle ainakin, toinen tärkeä asia mulle on musiikki, kuinka kiva on kuunnella spotifyta siinä luurissa.Tälläisiä asioita haluisin tuoda Honorissa esiin.Ei mitään joutavaa tekstii,vaa sen takia että susta on kiva kirjoitella.
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Osallistuminen on päättynyt. Kiitos kaikille Hymiö Onnellinen

 

Seuraavaksi valitsemme voittajat ja ilmoitamme heille yksityisviestillä. Seurailehan inboxiasi Hymiö Onnellinen 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Kisaan osallistui paljon hyviä hakijoita ja mukana oli paljon hyviä perusteluita. Voittajat on nyt valittu ja myös tavoitettu ja he ovat @Klaanigirl sekä @kjns, onneksi olkoon 🙂

 

Jäämme odottamaan suurella mielenkiinnolla testiraportteja 🙂

 

Seuraavaa testilaiteskabaa odotellessa 🙂

kjns
Kunniajäsen

Kiitokset luottamuksesta 🙂

 

Kovasti jo odottelen, että saan uutuuden käsiini!

KosovonMamma81
Kommentaattori

En ole kyseistä merkkiä käyttänyt lainkaan,nytpä olisi tilaisuus,kirjoitan blogia,ja täytyy myöntää eivät ne kirjoitustaidotkaan aivan huonoja ole,jos vaan sattuu olemaan mielenkiintoinen aihe ja tarpeeksi aikaa ideoida hyvä ja asiallinen teksti,(tietysti unohtamatta huumori pläjäyksiä) jotta saa lukijan pysymään loppuun asti mukana. Ja ehkä hyvällä mielikuvituksella nähdä asiat kuin minä olen ne kirjoittanut,ja kyllä olen todellakin somettaja isolla ÄSSÄLLÄ 
varmaan itkisin tuntitolkulla jos puhelin menisi rikki tai netti menisi poikki muutamaksi päiväksi..yhyyy mä en kestä 

haluan nähdä uusimmat jutu heti,enkä viikon päästä

kjns
Kunniajäsen

Terve @KosovonMamma81, et tainnut huomata, että tämä kisa on julkaistu yli vuosi sitten ja hakuaika päättynyt 8.9.2016.

 

Kannattaa kuitenkin pitää silmät auki uusien testiskabojen varalta, niitä aina välillä tänne Yhteisöön ilmestyy 🙂

KosovonMamma81
Kommentaattori

*Reps* no en   silimät on niin ristissä jottei huamaa kahtoa koska on kirjotettu ..LOL-hymiö no tulipa pitkä pätkä runoiltua,noin niiku vaan ajan kuluksi 

ja ny o aiva pöljä oloki 

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.