Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

 

 

**Osallistuminen on päättynyt. Kiitos kaikille 🙂 Seuraavaksi valitsemme voittajat ja ilmoitamme heille yksityisviestillä. Seurailehan inboxiasi 🙂 **

 

***Voittajat on nyt tavoitettu ja he ovat Ilkka286 sekä jaypekka. Onneksi olkoon 🙂

Kiitos vielä kerran kaikille osallistumisesta tähän todella kovatasoiseen skabaan, jäämme kieli pitkällä odottamaan testiraportteja Note 7:sta. Myynnin aloitus vähän nyt siirtyi ja laitteet lähtevät testaajille kunhan niitä saadaan varastoon :)***

 

Haluaisitko voittaa Samsung Galaxy Note 7:n omaksesi? Olet innokas testaaja ja osaat kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai ehkä jopa arvosteluita videolle?

 

 

Kerro meille tämän blogin kommentteissa vähintään 30 sanalla miksi sinut pitäisi valita testaajaksi ja miksi juuri ko. laite kiinnostaa sinua. Vinkki: arvostamme ertyisesti videoita 🙂

 

Etsimme kahta aktiivista ja monipuolista testaajaalle. Voittajana teet kuukauden mittaisen testijakson aikana kolme artikkelia tänne Klaaniin meidän kaikkien luettavaksi. Haluaisimme löytää myös testaajia jotka voisivat mahdollisesti testailla tätä kynällä varustettua puhelinta myös työkäytössä.

 

Haku alkaa nyt ja päättyy 2.9.2016. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.

 

Onnea kisaan 🙂

 

Ps. Meillä on käynnissä parhaillaan myös toinen testilaitekilpailu, Huawei Honor 8 🙂

 

EDIT: lisätty sääntöihin linkit laitteen käyttökokemusketjuun

EDIT: lisätty linkki toiseen tällä hetkellä käynnissä olevaan testilaiteskabaan, Huawei Honor 8 🙂

EDIT: tarkennuksena että haemme kaikenlaisia testaajia, emme pelkästään sellaisia jotka voivat testailla puhelinta työkäytössä. Ihan kaikki näkemykset ja arviot ovat tervetulleita 🙂

EDIT: Osallistuminen on päättynyt. Kiitos kaikille 🙂

 

Lue lisää

Kilpailun säännöt:

 

Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän blogiin, vähintään 30 sanan mittaisen perustelun kirjoittaneiden tai videon julkaisseiden Sonera Klaanin jäsenten joukosta.

 

Jutut, jotka on julkaistu tässä kirjoituksessa 2.9.2016 klo 12:00 mennessä, huomioidaan kilpailussa. 

 

Valinta suoritetaan 2.9.2016 ja voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä. Voittajien nimimerkit julkaistaan myös tässä blogissa sen jälkeen kun voittajat on tavoitettu. Jos voittajaa tai voittajia ei tavoiteta 5.9.2015 klo 12:00 mennessä, valitsemme uuden voittajan tai voittajat.

Palkinnot postitetaan voittajille arviolta viikon 38 aikana.
  

Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetussa ketjussa (Samsung Galaxy Note 7 käyttökokemukset). Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän lataa sen ensin omalle Youtube-kanavalleen, josta Sonera Klaanin ylläpito siirtää materiaalin Soneran Youtube-kanavalle siten, että siinä tulee esille videon tehneen henkilön Sonera Klaanin nimimerkki sekä hänen Youtube-kanavansa nimi.

 

Laitetestaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:

 

 1. Ensikokemukset pian laitteen vastaanottamisen jälkeen, ja
 2. Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta, ja
 3. Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua laitteen vastaanottamisesta

 

Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Soneralle tai pitää laitteen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan. Palkintoon ei sisälly puhelinliittymää.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Soneralle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Soneralle oikeuden hyödyntää materiaalia Soneran markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Klaani-nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

  

Jos kilpailun voittajat eivät tee kolmea artikkelia Sonera Klaaniin kuukauden testijakson aikana, Sonera veloittaa voittajalta laitteen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Soneran henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.

 

Kilpailu Note 7.jpg

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Voita-Samsung-Galaxy-Note-7-omaksesi/ba-p/131744
Linkki kopioitu
59 kommenttia 👇
ZeTakes
Seuraamassa menoa

Moro! Ensinnäkin mieluinen olisi Note7 sillä se soveltuisi itselleni näistä paremmin. Olenkin törmännyt tilanteisiin missä olisi näppärämpi ottaa jotain ylös merkkaamalla se kynällä ylös (esim piirtää kuvaan huomioita). 

 

Note7 pääsisi testiin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Työkseni puuhastelen verkkosovellusten parissa ja muutenkin IT-hommien parissa yrittäjänä. Olen blogannut omassa blogissani niin tietokoneista, kuin omista puhelimista joten oman mielipiteen kirjoittaminen on tuttua.

 

Harmillisesti Note7 ei kerkeä mukaan Kreikan matkalle, joten siellä ei tätä päästäisi testaamaan 😕

Jarppaboi
Uusi jäsen
Terve! Note 7 sekä työ- että vapaa-ajankäyttöön kiinnostaisi kovasti. Töissä singahtelen palavereista toiseen sekä auttelen 50 henkeä monenmoisissa IT-ongelmissa ja nopeille muistiinpanoille on usein tarvetta. Tähän varmaan olisi omiaan Noten kynällä pikaiset ranskalaiset viivat, joita käytävän päästä päähän kulkiessa pahempina päivinä ilmaantuu varmaan puolen tusinaa. Joudun myös pyörittelemään useampaa pilvipalvelua koneilla päivän mittaan ja olisi hieno kokeilla selvityisikö niistä pelkällä phabletilla läppärin sijaan. Puheluitakin saa jatkuvasti hoidella ja Noten akkukesto varmaan auttaisi tuossa. Soneran VIP-puhelinvaihdekin todennäköisesti taipuisi käyttöön bluetooth-luurien kera paremmin kuin nykyisellä kapulalla. Kotona kiireisenä pitää juuri koulun aloittanut tyttölapsi ja linssin edestä vauhdilla karkaava parivuotias poika. Ehkä tällä kameralla saisi kuvattavatkin pysymään kuvissa. Pakolliset ruskakuvat Turun Ruissalossa ehtisi juuri testijaksoon mukaan, jos syyskuusta on kyse. Erinäköisiä laitteita ja luureja tässä työssä saa hypistellä paljonkin, joten vertailujen tekeminen uusiin on aina mukavaa. Tuskin Note jalkoihin jää millään osa-alueella. Onnetarta odottaen 🙂
olliman1
Uusi keskustelija
Moi Mieluusti testaisin laitetta ja juuri noihin videoihin voisin testijakson aikana panostaa, olen myös reilun vuoden ajan kirjoitellut blogia joten tekstin tuottaminenkaan ei ole ongelmallista. Muistiinpanojen teko kynällä kuulostaisi juuri siltä ominaisuudelta mitä olen puhelimeen toivonut, olen hidas naputtelemaan tekstiä puhelimen näytölle ja siksi mukanani kulkee kauppalappuja yms. muinaisjäänteitä. Työn alla on tehdä lähiaikoina multisport video ja siihen saisi helpostikkin muodostettua tarinan puhelimen käyttöön liittyen. Alla olevasta linkistä löytyy viimeisin videoni minkä tein ystäväni kanssa viikonloppuna. https://www.youtube.com/watch?v=ALsxrZjtTFA
jaypekka
Telia 5G lähettiläs 2021

No nyt sattui oikea kilpailu kohdalle!

Olen kuluneen kesän tapellut erilaisten puhelinongelmien kanssa, joihin toivon pikaista loppumista. Pitkän linjan Lumia-miehenä olo alkaa vaikuttaa tulleensa päätökseen viimeisen takuuepisodin myötä, jossa kolmisen vuotta vanhan, yhden viimeisimmän nokialaisen vaihtuminen uuteen ja itseään uudelleenkäynnistelevään Microsoftin Lumia 950:een oli täys fiasko kaikilta osa-alueilta ja oma usko Windows-ympäristöön alkoi horjua. Vaihtoehtoja ja eri käyttöjärjestelmiä olen pohtinut aina siitä lähtien, päivin öin, eikä oikein sopivaa ole tuntunut löytyvän, sillä Windows on jo menneen talven lumia, iPhone ei muuten vaan kiinnosta ja jäljelle oikeastaan näyttää jäävän mikäs muukaan kuin Android. Käytännössä olen käyttänyt kaikkia kolmea käyttöjärjestelmää - iOS:a tabletin muodossa, halpaa ja vanhaa kiinalaista Androidia sekä Lumia-sarjaa kolmen puhelimen verran. Samsungista minulla ei olekaan kokemusta, eikä eritoten phabletista.

 

Haluaisin nähdä, kuinka puhelin muuntautuu tarvittaessa myös tabletiksi, mikä saattaisi vähentää iPad minin käytön määrää. Olen itse tällä hetkellä työharjoittelussa mainostuotantoyhtiössä, joten älypuhelin kulkee aina kuvauksissa ja toimistolla matkassa ja sähköposteihin on vastattava on-the-go. Suuri puhelimen näyttö varustettuna kynällä auttaisi nopeasti muistiinpanojen kirjoittamisessa, jotka saattavat tulla hyvinkin hektisesti ja nopeasti. Helsingin kaikki kadutkaan eivät myös ole tuttuja, joten navigointiin olen panostanut ja puhelin on monesti auttanut reittien valitsemisessa sekä lähipaikkojen haussa. Työympäristönä työpaikalla käytetään Googlen palveluja, ja kaikki tiedostot jaetaan ja tallennetaan Drive-pilvipalveluun, jonka on myös kuljettava mukana mobiilisti.

 

Olen itse taustaltani viittä vaille valmistuva medianomi, joka on itseoppinut valo- ja videokuvaamisen salat. Olen aikoinani ollut myös Lumia-testaajana, jossa vastaavanlaisesti kirjoitin sovellusarvosteluja sekä kuvasin videota että kuvia. Viime aikoina olen erikoistunut motion time-lapse -tekniikkaan, ja omina projekteinani tuottamani videot ovatkin keränneet kymmeniätuhansia katsojakertoja ja satoja jakoja somessa asiakastöinä.

 

Testaajapesti kiinnostaisi erityisesti vaativana kuluttajana ja käyttäjänä, mutta myös valmiina kokeilemaan jotain aivan uutta. Kokemukseni puolesta minulla on hyviä vertailupohjia sekä teknillinen valveutuminen on pitänyt minut ajan tasalla kehityksestä. Mainostausta myös antaa minulle esteettisyyttä lähestyä asioita myös hieman eri kulmista, hienovaraista taiteellisuutta unohtamatta.

Motion time-lapse -tekniikalla toteutettu kaupunkikierros Helsingistä 2015

 

Ystävällisin alkusyksyn terveisin,

J-P

olkitu
Kunniajäsen
Eiköhän Notesta kelpaisi jatkoa S6:lle. Ainakin akku suurempi ja paremmaksi mennään. Huawein ystävä en oikein ole ollut koskaan varsinkaan Android puolella. En oo vaan tykännyt sen ulkoasusta. Notesta saisi ainakin näppärän välineen muistinpanojen käyttöön sen kynän takia työssä. Työssä kun joutuu liikkumaan ja kirjoittamaan muistinpanojakin välillä niin paperi on näppärä mutta IT alalla siitä pitäisi luopua. Videoita en paljon tee mutta kirjoittelen aika paljon.
Poistettu käyttäjä
 

Liian iso taskuun ja liian pieni viedon katseluun. 

 

Just tilasin tähän tablettiin (Note 10.1) uuden akun ja ihan itse asennan sen paikalleen. Aiemmin asensin tablettiin uuden  mini - usb portin. 

 

Olisit mieluummin tarjonnut uutta tablettia.

Jusbali
Uusi keskustelija

Vapaa-ajalla ei ole varmaan montaa hetkeä milloin puhelin ei olisi kädessä. Videoiden katselu, some, podcastien ja musiikin kuuntelu ja vedenpitävästä puhelimesta olisi myös hyötyä juoksulenkeillä, kun ei tarvitsisi miettiä etukäteen, että sataako vai ei. Eikä tarvitsi huolehtia akusta kun pikalatauksella saa virtaa nopeasti.
Myös iirisskanneria olisi hieno päässä kokeilemaan, kun kelit kylmenee ja hanskat on pakko laittaa, niin sormenjäljestä ei ole paljon hyötyä.

Työkäytössä ehtisin puhelinta käyttää noin kuukauden ja sen jälkeen se toimisi apunani uuden työn etsinnässä.

Nykyisessä työssäni joudun ottamaan paljon kuvia ja videoita someen ja myös Snapchat on paljolti käytössä. Varsinkin Snäpin puolelle kynä toisi paljon uusia mahdollisuuksia, kun aikaisemmin on piirtäminen pitänyt tehdä sormella. Joudun myös tekemään tilauksia (Excel- ja PDF-tiedostoja) ja yleensä hoidan ne puhelimella missä suuri näyttö ja kynä olisivat suuri apu.

Kuvien ja videoiden tuottaminen on tuttua oman blogin kautta ja myös Youtubeen teen aika ajoin videoita.

Blogi: https://aukkokatseessa.wordpress.com/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCuNkeR7VTjD5viEGLZky81Q

eht2632
Telialainen
Telialainen

Hei,

 

harrastan Mönkijöillä suunnistamista maastossa ja hakusessa on ollut jo pidempään kokonaisuus jolla voisi korvata Garmin-ajoneuvokäyttöön tarkoitetut GPS-laitteet.

 

Käyttötarkoitus on ulkoilmassa, hanskat kädessä toimimista ja haastavassa maastossa suunnistamista. Laitteeseen siis ladataan TopoGPS Finland ohjelmisto, jossa kartta-aineisto päivittyy verkon kautta. Näin sen käyttö kiinteisiin GPS:iin verrattuna olisi joustavampaa.

 

Lisäksi tilanteissa olisi hyvä pysyä kommunikaation ääressä ja jopa verkon salliessa Streamata hyvälaatuista videokuvaa Youtube:n omalle kanavalle. Luonnollisesti oman ja duuniasiat tulisi olla saatavilla samaan aikaan ja samassa laitteessa. Ryhmäviestinnässä Whatsapp taustalla.

 

Tuossa mallikappaleena etutarakalla Ipad, mutta on turkanen sellainen laitteena, että ei kestä yhtään kylmää...

 

Nyt olisi oiva hetki saada käyttökokemusta ihan oikessa ympäristössä, eikä missään taskunpohjalla

 

T, Heikki Hautala

 

www.pariuraa.fi/wordpress

 

20160609_075201400_iOS.jpg

Timppuli
Kommentaattori
No nyt pääsis Note kunnon testiin! Olen siis maanviljelijä joten työympäristö on todella monipuolinen. Vesi/pölytiivis puhelin on oikeastaan pakollinen näissä hommissa kun navetassa läträtään vedellä paljon ja ulkona kun töitä monesti tehdään eikä ilmoihin voi vaikuttaa. Myös esim. peltokirjanpitoa olisi helppo pitää ajan tasalla juuri tuolla S-pen kynällä! Tässä olisi tosi testi tuolle laitteelle! 🙂
PappaX
Rekisteröitynyt ☆

Tuolle voisi olla monenmoista testimahollisuutta. Blogien päivittelyissä ym ym arjen sometuksessa ja muissa normijutuissani, kuten äänikeikalla kauko-ohjaimena mikserille. Videossa ja Youtubekanavalla lisää näytettä

Ilkka286
Kommentaattori

No nyt ei ainakaan testimahdollisuudelta houkuttelevuutta puutu! Tällä hetkellä käytän sekä iPhonea (6s 16GB) työn puolesta että omaa Androidia (Nexus 5X 32GB), ja siinä missä olen pitkään karsastanut Samsungin laitteita hitaiden ohjelmistopäivitysten ja epämiellyttävien kustomointien osalta, niin Note 7 on osoittautunut yllättävän houkuttelevaksi Samsungin karsittua kustomointejaan säädyllisemmiksi samalla kun ovat skarpanneet myös päivitysosastolla. Tähän kun lisätään varsin houkutteleva rauta, niin pakettihan on enemmän kuin mielenkiintoinen ja olisi mukava nähdä miten hyvin Samsung onnistuu haastamaan vanhat ennakkoluulot.

 

Omalta osaltani yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on hyvä ja nopea kamera, sillä 4-vuotiaan virtapakkauksen ja kohta vuoden täyttävän vähintäänkin yhtä energisen pikkusiskon isänä kuvaustilanteet tulevat ja menevät nopeasti ja etenkin Nexus 5X ei meinaa pysyä menossa mukana. Firman tarjoama iPhone on taas nykystandardeilla naurettavalla 16 gigan tallennustilalla varustettu, joten kovin ihmeellistä sillä ei kuvata ainakaan videomuodossa, kun tilaa on parhaimmillaankin alle giga vapaana. Note 7:n kehuttu kamera sekä 64 gigatavun tallennustila microSD-laajennusmahdollisuudella korjaavat nämä ongelmat ainakin paperilla varsin hyvin, joten olisi mukavaa päästä toteamaan tilanne käytännössä ilman vaimon hoitovapaan myötä normaalia rajoitetumpaan budjettiin tulevaa huomattavaa lovea. Note 7:n eduksi pitää laskea myös vedenpitävyys, joka on siinä määrin tärkeä ominaisuus itselleni, että olen kotelon kaikista ongelmista huolimatta varustanut iPhoneni Lifeproofin vedenpitävällä kotelolla. Olisi huomattava parannus, jos puhelin itsessään kestäisi vettä ja koteloa tarvitsisi enää kolhuilta suojaamiseen, jolloin käyttöskenaariot geokätköilystä Pokemon-jahtiin ja kalastusreissuihin hoituisivat huomattavasti mukavammin ja huolettomammin.

 

Note 7:n tarjoama S Pen on myös kiinnostava ominaisuus, sillä paremmin piirtämään opettelevana ja myös työn puolesta käytettävyyssuunnitelua tekevänä S Penin tarjoamiin mahdollisuuksiin tutustuminen kaikessa rauhassa olisi varsin antoisaa ja raportoimisen arvoista. Myös normaalimman IT-työläisen työkäytön testaaminen onnistuu ja sen sujuvuudesta kirjottaminen tulee tehtyä joka tapauksessa, joten mikseipä sitä tekisi myös hiotumman raportin muodossa.

 

Käytännössä Note 7:ssa on ainakin paperilla dual-SIMiä lukuunottamatta kaikki se, mitä puhelimelta kaipaisin ja koska puhelin on etenkin lapsiperheen vapaa-aikana monenlaisissa olosuhteissa eniten käytetty tietokone (monesti ei ole vaan aikaa tai mahdollisuutta mennä istumaan pöytäkoneen tai läppärin ääreen, vaan homma on saatava hoitumaan sillä paikalla ja hetkellä mikä liikenee), niin olisin erittäin kiinnostunut selvittämään miten Note 7 vastaa haasteeseen. Nykyiset laitteeni asettavat ikäviä rajoitteita joko tallennustilan, suorituskyvyn tai vedenpitävyyden osalta, ja Note 7:lla on potentiaalia ratkaista kaikki nämä yhdellä laitteella.

 

Olisin kiitollinen testimahdollisuudesta ja näin nykyisin silmälaseja käyttävänä olisi myös mielenkiintoista nähdä, että miten iirisskanneri selviää etenkin kaksien eri lasien välillä vaihtelusta.

 

gozamite
Uusi jäsen
Istun autossa työkseni. Toki välillä tulee myös ajettua mutta useimmiten taksinkuljettaja työ on odottelua.
Olen pitkään pohdiskellut keikkojen merkkaamista sähköiseen kalenteriin ja tuon kynän kanssa se voisi olla kätevää.
Tauoilla tulee selailtua nettiä, instagramia, youtubea ja monia muita sisältöjä ahkerasti. Siihenkin tuo Galaxy note 7 kelpaisi mainiosti.
Vapaa-aikana kirjoittelen mp-aiheista blogia ja sillä on n. 4-800 viikottaista lukijaa.
www.gozamite.com
maakoj
Uusi jäsen
Käytän note puhelinta vakituiseen kynä on paras keksintö tässä puhelimessa se on paljon tarkempi kun sormi
Rantajellona
Uusi jäsen

Minulla on järjestyksessään toinen Lumia työpuhelimena, ja seuraava tulee olemaan joku muu. Samsungia olen katsellut sillä silmällä. Puhelin on minulla kovassa käytössä sekä työssä (sähköposti, dokumenttien lukemista ja muokkaamista, valokuvaamista yms.) että vapaa-ajalla (valokuvaaminen,  tytön kanssa videoimista, Facebook,  pelit yms.). Erityisesti vapaa-ajan käyttöön Lumia ei ole paras mahdollinen, mutta ei se työkäytössäkään ole kovin hyvä.

 

Matkustan työssäni jonkin verran, ja erityisesti lentokoneessa pieni, käyttökelpoinen mobiililaite olisi tarpeen. Läppäri on liian iso, joten isonäyttöinen puhelin sopisi työskentelyyn paremmin. Erillistä tablettia en halua kuljettaa mukana pakollisten puhelimen ja läppärin lisäksi.

 

Raporttien kirjaaminen sujuu minulta mainiosti. Olen pitänyt blogia mm. uudesta lämmityskattilasta ja talon rakentamisesta. Tyttö seuraa isänsä jalanjälkiä, eli hän youtubettaa innokkaasti. Videoita teemme silloin tällöin yhdessä.

 

 

Kosdao
Rekisteröitynyt
Kiitos paljon mahdollisuudesta arvioida laitettanne. Olen todella kiinnostunut tästä laitteesta, koska sen muotoilu on upea ja trendikäs, erityisesti laitteen reunat. Se on myös vedenkestävä. Lisäksi tykkään kynästä, koska minä usein teen muistiinpanoja kännykällä, kun olen kurssilla tai luen ebookeja. Jos voitan tämän puhelimen, aion ottaa paljon kuvia jaettavaksi sosiaaliseen mediaan ja aion kertoa että otin kuvat sillä puhelimella.
Thrashold
Uusi jäsen

Moi,

olisin sopiva testikäyttäjä siksi, että olen melko uusi älypuhelimen käyttäjä - ostin ensimmäisen älypuhelimeni vain vuosi sitten, enkä ole koskaan päässyt kokeilemaan niin sanottua oikeaa ja hyvää puhelinta.

Kiinnostus Samsung Galaxy Note7:n toimintoja kohtaan on suuri. Edukseni laskettakoon myös se, että asun maaseudulla, joten tällaisen luurin sovittaminen muun kuin kaupunkilaisen käyttöön olisi enemmän kuin paikallaan; kuinka puhelin todella toimii haastavissa olosuhteissa ja suurten asutuskeskusten ulkopuolella.

ssssofia
Rekisteröitynyt
Hei!
Entisenä Note omistajana osaan sanoa muutaman sanan. Käytössäni on ollut yli 2 vuotta Note 2, sitä ennen 1. Kertaakaan Note ei ole jättänyt minua yksin! Kaikessa mukana oleva puhelin on tärkeä osa arkea. Niin valokuvatessa, blogia kirjoittaessani, netissä ollessa, sekä kaikkien sovelluksien käytössä.

Ominaisuuksien puolesta Note kehittyy huimasti sekä puheet ystävien suusta ei ole vain "minun puhelimeni" on paras puheita! Kuvatessani puhelimella kamera tarjoaa hyvää kuvalaatua, tarkkuutta sekä iloa.
Käyttäessäni puhelinta myös kirjoittaen paljon tekstejä, toivon puhelimelta helppoa kirjoittamista. Note on tarjonnut minulle myös suuren näyttönsä vuoksi hyviä elokuvien ja sarjojen katseluhetkiä, erinomaista äänentoistoa ja helppokäyttöisyyttä.
Päivitykset ovat olleet tarpeellisia, joissa kuunneltu usein asiakasta.

Kyllästyessäni noten ulkoasuun, on kuorien vaihto ollut nopeaa, taustakuvien vaihto antanut vaihtoehtoja myös paljon! Puhelimen kesto on ollut ÄÄRIMMÄISEN uskollista, sillä puhelin on uinut mm. Vessanpöntössä 4 kertaa, pudonnut useasti. Puhelin on edelleen kuin tuliterä, eikä mitään osia ole tullut vaihdettua.
Onnea vain ilmassa? Puhelimen lataus on ollut nopeaa, akku kestää KOKO päivän, vaikka on työssä mukana ympäri päivän.

Miksi valita siis minut? Äärimmäisen lojaali ystävyys puhelimeen kertoo monta asiaa minusta. Pidän huolta, kommunikoin ja tuotan sisältöä ja kuvia paljon. Odotan puhelimelta vähintään yhtä paljon kuin vanhaltani, haluan myös sen tarjoavan hyvät sovellus mahdollisuudet.
Tulevana muotoilijana osaan arvostaa myös ulkonäköä, muotoilua sekä kehittynyttä teknologiaa.
Tulevissa projekteissa tarvitsen ylimääräistä kättä, ajattelevaa ystävää, talletustilaa ja ennen kaikkea mukana menossa pysyvää puhelinta joka on osa arkeani. S pen joka taiteilee käteni avulla mitä upeimpia keksintöjä.

Otatteko haasteen vastaan? Lähetättekö te matkaan minulle mahdollisuuden, saaden takaisin runsaan määrän uusia Note 7 omistajia, rehellisen ja avartavan näkökulman puhelimen ja ihmisen ystävyydestä.

-Sofia
Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Heippa!

 

Terveiset täältä Kainuun perukoilta ja kiitos tästä mahdollisuudesta arvioida Samsungin uutuuspuhelin, joten...

 

Haluaisitko voittaa Samsung Galaxy Note 7:n omaksesi?

Tartun haasteeseen, joten vastaukseni on ehdottomasti kyllä!

 

Olet innokas testaaja?

Nyt ja aina!

 

Mielelläni tykkään perehtyä uusiin laitteisiin ja ohjelmistoihin. Kun olen kokeillut laajasti erilaisia laitteita ja käyttöliittymiä, niin on hyvin pohjaa vertailla ja arvioida uusia laitteita.

 

Osaat kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai ehkä jopa arvosteluita videolle?

Kyllä, kokemusta on sekä kynäilystä että videoiden teosta. Kurkatkaa vaikka Klaanin-kirjoituksiani.

 

Miksi valita minut?

Olen aktiivinen uuden teknologian hyödyntäjä ja testilaite tulee kovaan käyttöön Hymiö Silmänisku

SFP1977
Rekisteröitynyt ☆

Heissan.

Olen 38 vuotias perheellinen insinööriopiskelija, alana mediatekniikka. Joten teknologia ei ole tuntematon käsite minulle ja videoiden tekokin onnistuu helposti 😄

Perheessä on lapsia ikä haarukassa 4-19 vuotta (ja lisää tulossa) ja kun päälle lätkäsee minut itseni, sekä puolison.. ja vielä sukua ja tuttuja. Alkaa olemaan testiin käyttöpohjaa ja etenkin vertailupohjaa.

Olen sanavalmis, käsistäni kätevä ja teknologiasta kiinnostunut. Osaan selittää asiat ymmärrettävästi vaikka kyse olisikin hiukan teknisemmästä aiheesta. Osaan olla avoin, mutta myös kriittinen.

Kokemusta laitteista löytyy useimmilta mobiili valmistajilta sekä käyttöjärjestelmistä.

Jotta jotain pientä osviittaa luovasta hulluudesta tulisi näkyviin, niin tässäpä linkki minun YouTube kanvaan, sekä joihinkin Facebook kuviin 😉
https://www.youtube.com/channel/UC4YhUlLEMVktvlWiPa71-jw  (valitettavasti ei aivan kauhean paljoa ole avointa materiaalia)
https://www.facebook.com/ojennus/media_set?set=a.10151729350233279.1073741827.632373278&type=3  (Minä ja veljeni Assemblyillä 2013)
https://www.facebook.com/ojennus/media_set?set=a.10152561570433279.1073741833.632373278&type=3  (Minä ja muita Assemblyillä 2014)Uskallan luvata että mikäli minut valitaan, niin ette tule pettymään.

SFP aka Jani

pitopeli
Vakiokalustoa ☆

No en ehkä ole insinööri tai nörtti, mutta puhelimet on minulle tosi kova juttu. Kaikki heh melkein kaikki huippu luurit tulee testattua ja viimeksi tuli Huawei P9 plus ja nyt kiinnostaisi tosiaan toi Note ja sen kynä. Paljoahan tuo ei S7 Edgeen eroa ja niinhän ne sanoo et luuri on S7 edge kynällä 🙂 Jos onni suo niin testataan tämäkin, jatketaan kallista harrastusta, ostoon tämä mene muutenkin.

Wartoosny
Uusi jäsen
Olen ollut Samsung note fani jo ensimmäisestä asti ja olen kehitystä tarkkaillut tarkkaan. Olin äärettömän pettynyt kun Note 5 ei rantautunut Suomeen. Olin silloin vaihtamassa uuteen luuriin ja jouduin tyytymään S6 Edge + puhelimeen, jäin kaipaamaan s-penin tuomia ominaisuuksia. Olisin äärettömän kiinnostunut testaamaan kaikki Samsung Galaxy note 7 tuomat ominaisuudet ja niistä varmasti kerron hyvin yksityiskohtaisesti kaikille. Minulle ei enään käy pienet puhelimet vaan koko näytöllä täytyy olla vähintään 5,7 😉 Puhelimesta voisi tehdä jopa video arvostelun 🙂 Uusi päivitetty Gear vr olisi myös hienoa testata ja kuinka note 7 sillä toimii 🙂 Oli upeaa nähdä S7 uudistukset ja vielä parempi että Note 7 otti Nämä ominaisuudet ja vihdoinkin toi lähes täydellisen Note puhelimen, mutta ensin pitäisi päästä käyttämään laitetta jotta voin varmistaa väittämän 🙂
alluxi24
Seuraamassa menoa
Hei! Samsung on puhelimena tuttu, erityisesti noten s-pen ominaisuudet kiinnostaisivat koska niitä ei nykyisessä puhelimessani ole. Käytän aktiivisesti erilaisia some palveluita, kuten instagram, snapchat yms. Lisäksi voisin testata puhelinta koulukäytössä. Eri valmistajien puhelimet ja käyttöjärjestelmät ovat tuttuja, ja vertailu niihin käy helposti. Tällä hetkellä käytössä S6 Edge. Selkeän arvioinnin /artikkelin tekokin onnistuu 🙂
Sonkalainen
Uusi jäsen

Minun mukanani puhelin pääsisi todella koetukselle moneen paikkan kylmästä kuumaan työni merkeissä ja vapaa-ajalla lasteni kanssa.

Minulla on aina puhelin mukana oli tilanne mikä hyvänsä ja käytän myös säälimättä, puhelimia on ollut laidasta laitaan soneran asiakkaana jo vuodesta 1995. On koettu nokian 101 ja 3310:stä nyt tämänhetkiseen iphone 6s+ joka on oman mittapuun mukaan erittäin vaikea yhdenkään puhelimen voittaa tällä hetkellä.

Puhelimeltani vaadin täydellistä toimivuutta ja suurta näyttöä vapaa-aikaan. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on ehdottomasti kamera ja noten tekee mielenkiintoiseksi kynä.

dazzleglow
Rekisteröitynyt ☆

Mieluusti testailisin Notea puhelimen muodossa. Muutaman vuoden on ollut käytössä Note tabletti ja siinä ainakin kynällä saa paljon aikaan. 10.1 tuumaa on kuitenkin aika paljon mukana kannettavaksi, joten tabletti ei pysy aina mukana.

Testiin puhelin pääsisi niin töissä, opiskeluissa kuin vapaa-ajalla. Töissä ja opiskellessa olisi näppärää tehdä muistiinpanoja suoraan puhelimeen ja jos ne siitä vielä saisi pilveen niin aijai, olisipa kätevää.

Vapaa-ajalla puhelimella voisi kuvata valokuvia ja videoita, olisi siitä kynästä varmaan hupia niiden editoimisessakin?

 

Olen innokas testaamaan uutta teknologiaa ja varsinkin IoT kiinnostaa. Olisi mukava testailla miten Note taipuu toimimaan jo olemassa olevien romppeideni kanssa, löytyisikö niistä uusia puolia?

mnmnmn
Uusi keskustelija

Hei!

Olisi upeaa päästä tutustumaan ja raportoimaan Samsung Galaxy Note 7:sta ensimmäisten joukossa! Testaajaksi ilmoittautuu kolmikymppinen nainen, joka on hyvinkin perillä puhelimista ja teknologiasta, vaikka nämä ehkä enemmän miesten jutuiksi mielletäänkin 😉 Olen vannoutunut Samsungin käyttäjä, tällä hetkellä itselläni on S6. Puhelin on mukanani 24/7 ja hoidan sillä oikeastaan kaikki mahdolliset asiat. Kirjoitan paljon sähköposteja, valokuvaan, luen lehdet, surffailen netissä, hoidan pankkiasiat ja katson videoita ja lähetyksiä. Niin ja soitankin tietenkin, puhelimen perusominaisuus, joka nykyään jopa meinaa unohtua mainita, kun niin paljon muitakin juttuja 🙂

 

Testaisin puhelinta omassa arjessani ja sivubisneksissä. Tarvitsen paljon muistia ja kirjoitan puhelimella paljon, joten arvostaisin kynää todella kovasti, sillä se varmasti helpottaisi ja nopeuttaisi hommaa. Noten koko vaikuttaa todella hyvältä, sillä monipuolinen puhelin ei todellakaan saa olla liian pieni kooltaan, sillä sehän vaan hankaloittaisi toimintoja. Puhelin on sama kuin muistikirja itselläni mukana ja sinne laitan ylös kaiken mahdollisen aina. Myös mahdollisuus piirtää kynän kanssa houkuttaa kovasti, sillä yleensä olen luonnokset joutunut aina tekemään lehtiöihin ja ne ovat sitten aina kateissa.

 

Koska puhelimet ovat nykyään todella henkilökohtaisia ja itselläkin siellä on oikeastaan koko elämä, niin uuden Noten silmäntunnistus vaikuttaa erittäin kiinnostavalta ja turvalliselta ominaisuudella. Siihen haluaisin ehdottomasti tutustua heti lisää, että toimiiko se todella moitteetta. Arvostaisin itse todella paljon tätä ominaisuutta, sillä henkilökohtaiset tiedot, jutut ja kuvat todellakin haluan pitää henkilökohtaisina. Turvallisuus alkaa olemaan melko tärkeä seikka nykyään näissä laitteissa.

 

Harrastan itse valokuvien ottamista paljon ja useimmiten kuvaan puhelimella, koska se on aina mukana ja ainakin S6:n kameraan olen ollut aivan tyytyväinen. Mielenkiinnolla tutustuisin Noten kameraan ja vertailisin sitä. Kuvaan enimmäkseen luontoa, ihmisiä ja eläimiä ja toki silloin tällöin nappaan selfienkin. Notessa näkyy olevan muistia enemmän kuin tarpeeksi mihin olisin todella tyytyväinen, sillä olen onnistunut saamaan nykyisen 32 Gt:n muistin aivan täyteen. Tuntuu mahdottomalta, mutta on täysin totta. RAM-muistia näkyy myös olevan kiitettävästi, joten nämä ominaisuudet olisivat kyllä itselleni suuri plussa.

 

Akun kestävyydestä tulisitte myös saamaan palautetta, sillä kuten ehkä jo selväksi on tullut, Note olisi minulla ahkerassa käytössä. Sen verran vielä, että olen ahkera Facebookin sekä Instagrammin käyttäjä eli kuvia tosiaankin tulee otettua ja jaettua somessa. Kunnon testiraportit myös tulisitte saamaan ja ehkä joutuisitte lyhentämään niitä, sillä tekstiä täältä todellakin tulee. Niin ja olen muuten koulutukseltani insinööri, vaikka en ihan juuri tämän puolen 🙂 Innolla odottelen päätöstänne testaajista ja toivon kovasti olevani mukana!

ezmai
Rekisteröitynyt

Moi,

 

Tämän laitteen kokeileminen olisi mahtavaa ja olen tähän kunnioitettavaan tehtävään myös oikea henkilö. 

 

Tarvitsen älypuhelinta kaikkialla ja kaikkeen. Vapaa-ajalla lenkillä laskemassa kaloreita, autossa navigoimaan, kotona pelaamiseen... Työssä selaan puhelimella tiketöintijärjestelmästä akuutit tehtävät lennossa ja otan tarvittaessa etäyhteydet omalle työkoneelle. Kameran pitää toimia varmasti ja nopeasti että kentältä raportointi on sujuvaa. Tarkka kynä avustaa etäyhteyden käytössä mahdollistaen osumisen pieniin kuvakkeisiin vaivatta. Erilaiset lisälaitteet handsfree, näppäimistö ja OBD skanneri ovat minulla päivittäisessä käytössä. 

 

Olen myös speksifriikki, minulla on välttämätöntä että puhelin edustaa aina uusinta uutta ja minulle on välttämätöntä tutkia jokainen ominaisuus, nippeli ja nappeli. Etsin jatkuvasti uusia sovelluksia ja tapoja helpottaa arkea ja töytä. En ole edes varma nopeuttaako tämä toimintaani.. en edes välitä sillä mobiiliteknologian "räplääminen" on mukava harrastus ja elämäntapa. 

digipojat
Tutustumassa

Olen visuaalisen alan ammattilainen (valokuvaus / graafinen suunnittelu / videoeditointi)

joka seuraa päivittäin uusinta teknologiaa

ja kykenee tekemään visuaalisesti hyvälaatuiset video- ja kirjoitetut arvostelut.

Tässä kolme aihetta videoihin/artikkeleihin mitkä näkisin tekeväni:

 

Mikä tekee Samsung Galaxy note7:stä erilaisen verrattuna toisiin puhelimiin?

 • vesitiiveys
 • langaton lataus (verrattuna esim. iphoneihin)
 • micro sd korttipaikka ( verrattuna iphoneen)
 • iiris skanneri
 • multitasking
 • s-kynä
 • virransäästöominaisuudet mm. mustavalkoinen käyttöliittymä tai resoluution tiputus
 • kameran laatu ja manuaaliset ominaisuudet
 • teemakauppa ja puhelimen kustomointi
 • HDR näyttö
 • reunanäytön ominaisuudet ja ohjelmat
 • Gear VR virtuaalitodellisuuslasit

 

Samsung Galaxy Note 7 - KORVAAKO SE TIETOKONEEN?

 • TEHOKÄYTTÖä läppärin korvikkeena
 • TOIMISTO-OHJELMAT (MS OFFICE OHJELMAT ja yhditäminen televisioon jne s-pen:in käyttö sopimusten allekkirjoittamiseen)
 • TIETOTURVA: iiris skanneri jolla salata työdokumentit ja korvata salasanat
 • VIDEOn kuvaus&editointi note7 puhelimella
 • MULTITASKING note 7:llä 
 • YRITYSPORTAALIN KÄYTTÖ

 

Liitteenä valokuva jonka olen ottanut Samsung Galaxy S6 Edge plussalla20160823_203924-01.jpg

tarubirgitt
Uusi jäsen

Hellurei!

 

Halukkaaksi testaajaksi ilmoittautuu 4-kymppinen uuden elämän aloittanut nainen. Ei ehkä tulisi ensimmäisenä mieleen valita juuri tämän ikäistä ja vielä naista, mutta yllätys onkin suuri. Olen ollut siitä lähtien, kun ensimmäisen kännykän sain, erittäin kiinnostunut puhelimista ja teknologiasta. Olen omien laskujeni mukaan omistanut 59 erilaista laitetta niin edullisesta, kuin kalliimmastakin päästä. Tämä olisi siis vallan mainio laite ottamaan upean sijanumeron 60! Merkkiuskolliseksi en ole ryhtynyt, vaan olen avoimin mielin kokeillut kaikenmerkkisiä sekä erilaisilla käyttiksillä toimivia laitteita.

 

Note tulisi aktiiviseen testiin nopeutensa sekä useiden ohjelmien yhtäaikaisen käytön hallinan suhteen, sillä olen omien töideni lisäksi aloittanut ylemmän ammattikorkeakoulun opinnot. Siinä, jos jossain laitteen monipuoliset ominaisuudet kynän kera pääsisivät tulikokeeseen. Uskoisin ja toivoisin, että luennoille ei tarvitsisi enää raahata kannettavaa tai tablettia, vaan yhdellä laitteella hoituisi koko homma!

 

Harrastuksiini kuuluu aktiivisen liikunnan lisäksi valokuvaaminen, sosiaalisen median eri kanavat sekä katselen myös sarjoja sekä leffoja netistä. Veden kestävyys on yksi minulle tärkeä ominaisuus, jostä on lenkkipolkujen varrella varmasti hyötyä. Todella hyvällä kameralla voisi nappailla siinä samalla liikkuessa hyviä kuvia ja videoita, kelissä kuin kelissä. Sosiaalisen median puolella kuulun moneen erilaiseen yhteisöön ja olen aktiivinen jäsen teknologiaan liittyvillä foorumeilla. Mielestäni on tärkeää kertoa laitteesta enemmänkin arkisemmalla tavalla, jotta käyttökokemukset avautuvat mahdollisimman monelle ja auttaa tekemään päätöksiä laitteiden hankinnassa. Noten näyttö on omaa luokkaansa ja sillä varmasti saa uudenlaisen kokemuksen leffoista VR lasien kanssa.

 

Nykyisin puhelimet sisältävät suuren osan jokaisen henkilökohtaisesta elämästä. Siksi pidän tärkeänä Notessa olevaa silmäskanneria, jolla turvallisuus nousee mielestäni korkeammalle tasolle, kuin sormenjälkitunnistuksella. Tämä olisi mielenkiintoista päästä testaamaan ns. livenä, toimiiko sulavasti ja moitteetta? Muutenkin olen pitänyt aikaisemmin omistamiani Samsungeja varsin kehittyneenä turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

 

Pähkinänkuoressa tehokkaimpaan testiin minun kanssani pääsisi puhelimen nopeus sekä sulava useiden ohjelmien yhtäaikainen käyttö (moniajo), kynän toimivuus sekä opiskelua hyödyntävät ominaisuudet, kamera, veden/kosteudenkestävyys, näyttö ja silmäskanneri. Odotan siis mielenkiinnolla päätöstänne testaajista ja toivon olevani yksi heistä! 🙂

 

Liitteenä kuva, joka napattu Honor 7 laitteella.

IMG_1994 (2).JPG

 

ViliHopea
Uusi jäsen

Voittomahdollisuudessa kiehtoo päästää oma muutaman kerran päivässä itsekseen käynnistyvä Note 2 eläkkeelle.

 

Testaajana saisin uuden Samsung-laitteen näppeihini. Omin rahoin tätä tilannetta tuskin enää tulee, Samsungin päivityspolitiikka ja asiakkaan arvostaminen vie euroni luultavasti omenafirmaan.

 

Suurimpana vastuksena valinnan osumiseen kohdallani lienee se, etten koskaan voita mitään. Siispä voin hakea takkini.

JJKallu
Rekisteröitynyt

Käytän puhelinta työssäni kuvatessani savustaessani BBQ-lihaherkkuja. Kuvat kuvataan lähes poikkeuksetta nykyisellä Lumia 950XL puhelimella, eikä kuvanlaadussa ole moitittavaa.

Lumiat olleet käytössä jo alusta saakka, mutta nyt on tullut aika vaihtaa. Syy tähän on siinä ettei Lumia sarja enää jatku, eikä puhelinta mielestäni enää päivitetä riittävästi.

 

Kaksi vaihtoehtoa mielessä ja omenan lisäksi on tullut Samsungia pyöriteltyä käsissä monesti.

 

No mitäpä sitä enempää jaarittelemaan, tässä linkit Instagramiin ja Facebookkiin, toivottavasti arpa osuu 🙂

[video]
 

Juhiz0
Uusi keskustelija
Olen värkännyt elektroniikkaa koko pienen ikäni ja puhelimia minulla on ollut Nokian ensimmäisistä GSM:istä QTekin ensimmäisten Windows puhelimien kautti S7edgeen ja paljon siltä väliltä. Valokuvaus on lähellä sydäntä ja näyttötekniikat ovat tuttuja. Samoiten Androidin sielunelämä on pintaa syvemmältä tuttua kuten mobiiliprosessorien tekniikka. Voisin antaa syvääluotaavan revikan tuotteesta ja jos käsiin tulisi pikkuvikainen malli lisäksi, myös teardown videon/artikkelin.
jormaliisa
Uusi jäsen

 

 

 

 

 

 

 

 

Moi haette testaajia tässä olisi yksi ehdokas testaajaksi. Notea tulisin käyttämään niin arjessa kuin harrastuksenkin parissa. Aijempaa kokemusta notesta minulta löytyy niin note 2 kuin note 4 osalta. Pidin todella tuosta nelosesta, mutta joku halusi sitä vielä enemmän ja anasti sen tuossa keväällä. Vidoita käytän junioreiden lentopallon valmennuksessa pelaajien kehittämiseksi. Kyllä uusi Note tulisi tarpeeseen, siksi paljon joudun puhelinta käyttämään videoiden ja analyysien tekoon.

arimak1000
Tutustumassa

Moi

Harhauduin Iphone 6 plus käyttäjäksi, kun kuvittelin, että pystyn paremmin hoitamaan kersojen jalispelien editoinnin ja jakamisen suoraan turnauksista. Ei onnistunut, sillä ios ei ymmärrä Panasonicin videoformaattia. Ajatuksena on siis palaaminen takaisin Android käyttäjäksi. 

Olisi kiinnostavaa, testata millaista jälkeä Note 7 saisi turnauspäivän aikana tehtyä. Samoin joukkueen nettisivujen päivitys voisi hoitua kentältä. Pelit kuvatataan videokameralla, mutta muuta turnaushässäkkää voisi kuvata puhelimella ja editoinnin hoitaa suoraan puhelimessa ja samantien jakaa tuotos joukkueen sivuille ja nettiin.

samihyv
Uusi jäsen

Terve. Heikko näköisenä haluasin päästä testaa miten tämä eroaa normaalista puhelimesta. Miten kosketus näyttö toimii kynän kans. Samalla pääsen testaa erilaisia apuvälineitä, mitä kosketus näyttö ja kynä tuovat tullessa. Muuten kyl kosketusnäyttö tuttu. Sillä alusta asti ollu käytössä. 

Teknisti
Tutustumassa ☆

Hei klaanilaiset!

 

Klaanin ylläpito kuulemma pitää videoista, joten tässä evästeenä video ennen kirjallista osuutta.

 

Olen erittäin aktiivinen älypuhelimen käyttäjä ja hoidan lähes kaikki asiani käyttämällä älypuhelintani. Käytän mobiilipankkisovellusta laskujen maksamiseen, mobiilimaksamista (pivo) kaupassa, sähköpostit, työvuorokalenterin seurannan, pelaamiseen, multimedian käyttöön kuten Netflix, HBOnordic, Viaplay sekä tietenkin Youtube. Kotona kyseiset sovellukset hoidetaan Chromecastin kautta televisioon. Olen myös Google play musicin tilaaja, joten musiikin kuuntelukin hoituu joko kuulokkeilla tai bluetooth kaiuttimella. En omista erillistä kameraa vaan olen jo vuosia valinnut puhelimeni sitä tarkoitusta silmällä pitäen. Joskus käytän laitetta jopa puhelun soittamiseen LOL-hymiö

 

Olen erittäin kiinnostunut kaikista älypuhelin uutuuksista ja uusista teknisistä ratkaisuista, vaikka en olisi kyseisiä laitteita itse hankkimassa. Seuraan aktiivisesti youtubekanavia, kuten Marques Brownlee, JerryRigEverything ja Erica Griffin, koska koen kyseisen lähestymistavan laitteisiin kiinnostavana.

 

Pitkään on ollut mielessä myös omien arvostelujen ja testivideoiden tehtailu, joten tässäpä onkin mahtava tilaisuus motivoitua tekemään ensimmäisen laitteen arvostelu, sekä testi "sponsorin" avustuksella.

 

Erityisesti itseäni kiinnostaa valmistajien lippulaivamallit, kuten kyseinen Note 7. Olisi mahtava päästä testaamaan laitetta, joka on varustettu iiris-skannerilla! S-pen kynän käytön sujuvuus kiinnostaa myös, koska käytän mobiiililaitteellani Google sheets-sovellusta. Pidän aikaisemmin omistamaani Note 2 tähän asti parhaana omistamanani laitteena, joten odotukset ovat kovat!

 

Keskittyisin ensimmäisellä videollani 

-Mitä tulee mukana paketissa

-Laitteen ominaisuuksien esittely

-Käyttöönotto google-tilille sekä samsung-tilille

-Iiris-skannerin käyttöönotto

-Ensivaikutelma

 

Toisella videolla keskitytään enemmän kahden viikon jakson jälkeen laitteen käyttökokemuksiin

-Kameran laatu hämärässä sekä valoisassa ympäristössä

-Akun kesto multimedia käytössä (netflix, hbonordic sekä viaplay) sekä pelatessa

-Signaalin laatu kaupungissa sekä katvealueilla verrattuna nykyiseen laitteeseeni

-Vastaako S-pen odotuksia? Nopeuttaako tai helpottaako sen käyttö arkiaskareita tai google sheets käyttöä

-Onko laite kestänyt normaalista käytöstä aiheutuvan kulumisen

-Iiris-skannerin sekä sormen jälkilukijan tarkkuus sekä nopeus

-Yleisvaikutelma. Vastaako laite odotuksiani?

 

Viimeisessä osassa käydään läpi

-Kokemukset testijakson aikana

-Mahdolliset ongelmat

-Onko laite muuttanut normaaleja käyttötapojani

-Uskaltaako laitetta suositella?

 

Tervesin, Teknisti

Hauberih
Rekisteröitynyt
Seuraan puhelimia vapaa-ajalla. Tutkin speksejä, katson arvosteluvideoita ja olen kiinnostunut siitä miten maailma makaa puhelinten maailmassa. Nyt on mielenkiintoinen aika, kun niin sanotut halvemmat puhelinvalmistajat ovat saapuneet markkinoille jäädäkseen ottaen väistämättä osansa premium-puhelinten siivusta. Samsung galaxy note 7 on mielestäni paras puhelin, jonka markkinoilta voi hankkia. Infrapunakameralla toimiva iiristunnistus on osoittautunut toimivaksi ja jo useamman tylsän vuoden jälkeen puhelimeen on tullut jotain täysin uutta. Vedenpitävyys ja uusittu note kynä kiehtovat ja testasin mielelläni puhelimesta kaiken mahdollisen.

Otan itse kuvia ja videoita päivittäin kännykkäkameralla. Minulla ei käytännössä ole muita kameroita, sillä puhelimeni kamera täyttää yllättävän hyvin kaikki tarpeeni. Harrastan sellaisia harrastuksia että puhelimen vedenpitävyys on enemmän pakollinen kuin tarpeellinen.
Erakk01
Rekisteröitynyt ☆
Moro! Täällä 27-vuotias nykysellään Note 4:n omistaja, aiemmin Note 2:sta pitkään käyttänyt, kaikensorttisesta viihde-elektroniikasta ja niillä näpertelystä kiinnostunut. Älypuhelinten kanssa kikkaillut jo vuodesta 2008. Mielelläni ottaisin tuoreimman vedoksen Note-mallistosta testiin ja tutkiskeluun onko Samsung saanut uusia mullistavia ideoita vai jääkö uudistukset kosmeettisiksi. Note-malliston löydettyäni ei ole tarvinnut liiemmin muualle katsoa jos haluaa monipuolisimmat ominaisuudet älypuhelimeltaan.
JonneJohannes96
Seuraamassa menoa

Olen 20 vuotias yliopisto-opiskelija. Ei ole hetkeäkään, kun minulla ei olisi puhelin kädessä. Teen kaiken puhelimella laskuista someen. Olen varsinkin instagrammin, snapchatin ja whatsappin teho käyttäjä. Instagrammin ja snapchatin käyttäjänä arvostan hyvää kameraa, joka puhelimesta löytyy. Ilman erilaisia somekanavia en kestäisi edes puolta päivää. Youtuben käyttöön note 7 näytön koko olisi aivan ihanteellinen.

 

Yliopisto-opinnoissa nopeat muistiinpanot ovat täysin välttämättömät, joten s-pen olisi kovassa käytössä. Office-paketinkin käyttö isommalla näytöllä on aivan varmasti paljon nautinnollisempaa, kuin pienellä. Notella tehtävien ja esseiden viimeiset silaukset onnistuisivat kätevästi tien päällä ison näytön ansiosta. Kaikista eniten tarvitsen koulun puolesta wordia ja exceliä.

 

Vapaa-ajalla tutkin innoissani älypuhelimia ja niiden vertailuja keskenään. Laiteartikkeleita on tullut siis luettua runsaasti ja sellaisten tekeminen onnistuu myös itseltäni. Itselläni on kokemusta sekä androidista, että iphonesta. Samsungin laitteista olen aina jotenkin tykännyt eniten.

 

Artikkeleissa tulisi ilmi juurikin se mikä nuorille on yksi tärkeimmistä puolista kännykän valinnassa, eli eri somekanavien käytön helppous ja mukavuus laitteella. Pelien virheetön suoriutuminen täytyy myöskin olla priimaa. Varsinkin yliopisto-opintojen kannalta testiin tulee muistiinpanojen tekeminen ja erilaisten toimistosovellusten käyttö.

Ardekingi
Rekisteröitynyt
Toistaiseksi kokemusta useista android puhelimista. Nykyään teen puhelimella kaiken. Pankkiasioinnit, sähköpostit, verkossa asioinnit sekä videoiden katseleminen yms. Ikinä ei ole vielä ollut notea tai muuta vastaavaa suuremman näytön android puhelinta. Ajoittain tulee tunne, että olisi hyvä jos olisi isompi näyttö jolloin kirjoittaminen ja asioiden hoitaminen kuten pankki asioinnit olisivat helpompia. Osaan hyvin arvioida puhelimen ominaisuuksia ja sitä mikä puhelimessa on hyvää taikka mitä kaipaisi kokemusta kuitenkin melkein joka merkin puhelimista. Käytän muutenkin puhelinta lähestulkoon suurimman osan päivästä.
BirIka
Rekisteröitynyt
Ehdottomasti haluan testata uuden noten. Minulla on kohta 4 vuotta ollut note3 ja sillä on hoitunut ihan kaikki, asiat hyödystä huviin. Ostin välillä jo toisen puhelimen mutta palasin takaisin tuttuun noteen. Tietokonetta tai tablettia en ole juurikaan tarvinnut mutta uusi puhelin on pian ajankohtainen hankinta joka tapauksessa. Ja on melko todennäköistä että notessa pysytään.
Pirtzukka
Rekisteröitynyt
Tosiaankin näyttäisin fiksulta käyttäessäni tätä puhelinta. Kuulun siihen ikäpolveen, missä teini-ikäiset tyttäret opastavat omg- niin noloja äitejään ja pyytävät pitämään kännykän piilossa julkisilla paikoilla. Mutta kuulun myös ikäpolveen, missä kuvailemme paljon ja teemme videoita päiväkirjan tapaan.

Meidät nelikymppiset ruuhkavuosia viettävät perheenäidit unohdetaan helposti, kun kyseessä on uuden puhelimen hankinta, ja kaipaamme rehellistä, käyttäjäpohjaan perustuvaa suositusta sekä opastusta. Lisäksi olemme ne, jotka tutustuvat käyttöoppaisiin ensin ja se jälkeen aletaan käyttämään laitetta monipuolisesti.
tittaa88
Rekisteröitynyt ☆
Ehdottomasti kiinnostaisi testata. Tykkään ottaa ja muokkailla kuvia, ja uskoisin että uusi note olisi siihen varmasti loistava 🙂 lisäksi kirjoittelen paljon ja katson ohjelmia puhelimella. Olen aloittamassa bloggaamista, tai ainakin testaan sitä, joten uskoisin noten olevan loistava puhelin myös siihen, koska harvoin pystyn tietokoneella olemaan, koska liikumme paljon ympäri Suomea, varsinkin kesäisin, miehen harrastuksen takia. Olen aina himoinnut note malleja, mutta en vielä ole malttanut ostaa.
Klaanigirl
Uusi jäsen

 

 

Hei,

 

Samsung Galxy Note on tehokas puhelin, joka tulisi itselläni monipuoliseen käyttöön. Haluaisin kokea kaikki puhelimen tarjoamat mahdollisuudet ja selvittää sen todellisen luonteen!

 

Miksi minä siis olen paras valinta testihenkilöksi? Olen aina tarkka puhelimen ostamisessa siitä, että puhelin vastaa kokonaisuudessaan sitä, mitä tarvitsen. Olen todella kiinnostunut myös siitä, minkälaisia puhelimia on tällä hetkellä tarjolla. Jokapäiväisessä käytössä puhelin näyttää todellisen luonteensa. Selviää muunmuassa se kuinka hyödyllinen tuo kynä ja erikoisemmat valokuvaustoiminnot todella ovat normaalissa käytössä.

 

Olen testaillut ja käynyt tarkasti läpi tällä hetkellä markkinoilla olevia puhelimia, joten minulla on objektiivinen ja laaja näkemys puhelimen arvosteluun. Olen myös kiinnostunut testaamaan puhelimia puhtaasta mielenkiinnosta. Käytössäni on ollut lähikuukausina niin Samsungin TouchWiz, Huawein EMUI kuin IOS 9.3 ja Windows 10, joten vertailupintaa käyttötuntumastakin löytyy. Opintojeni (oikeustiede) ja persoonani puolesta olen sanavalmis sekä esiintymiskykyinen myös kameran edessä. Tällä hetkellä minulla on myös hyvin aikaa ja kiinnostusta syvällisen arvostelun tekemiseen sekä todellinen tarve uudelle puhelimelle. Vanha puhelimeni vetelee aivan viimeisiään, jonka vuoksi uuden puhelimen löytäminen on ollut listallani ykkösenä koko kesän ajan. 

 

Valitkaa siis minut. Ette tule pettymään. Kiitos!

 

jaaniroininen
Tutustumassa

Sopisi testiin minulle. Olen pienyrittäjä ja hoidan somen, nettisivut ja raportit viranomaisille tällä hetkellä iPhone 5S:llä, joka tuntuu jo melko hitaalta. Tämän lisäksi minulla on kaksi lasta, jotka molemmat tykkäävät piirtää vanhalla Note II:llä, mutta kyseinen laite ei tue LTE-yhteyttä ja on muutenkin jo melko hidas. En ole aiemmin tehnyt puhelimista arvosteluja, mutta monesta muusta asiasta kyllä. Puhelimista kokemusta löytyy... Kaapissa lojuu Nokian 1611:stä lähtien s40, s60, Lumiaa, Androidia, iPhonea ja kaikkea muuta mahdollista näiden väliltä.

Tiltu36
Rekisteröitynyt
Olisin hyvä testaaja 4 lapsen kiireisenä äitinä koska arki on hektistä ja teenkin kännykällä kaikki hommat uutisten lukemisesta nettipankin käyttöön. Välillä pitää tehdä asioita liikkeessä ollessa ja tabletti on siihen liian iso ja normikännykät liin pieniä. Olen joskus omistanut note 2 ja olisipa mahtavaa päästä testaamaan kuinka se on kehittynyt. Se oli todella mainio paketti kokonaisuutena arvioiden juuri peruskäyttöä ja sitten taas vaativampaa käyttöä ajatellen. Siitä sitten esim omilla asioilla ollessa voi laittaa lapsille reilummasta näytöstä netflixillä vaikkapa leffaa pyörimään niin näkyykin jotain eikä tartte tabletille varata laukkua mukaan 🙂 pystyn antamaan arvion ihan peruskäyttäjän näkökulmasta mutta myös vaativammastakin käytöstä ihan jatkuvassa käytössä.
iwiKIMi
Rekisteröitynyt ☆

2003 minulla oli unelmatyö mielessä;
- että voisin tehdä ihan missä päin maailmaa työtä - etätyötä. Siihen aikaan se oli vieras käsite ja pohdin tovin mitä se käytännössä tarkoittaa. Työkaluksi valitsin läppärin ja internetyhteydellä sain työt lopulta tehtyä oikein mallikkaasti. Olin ensimmäisten joukossa jolla oli IP-puhelin ja kun asiakkaat Suomessa soitti 09-numeroon en vastannutkaan Helsingissä vaan jossain päin maailmaa WiFi yhteyden kautta kommunikaattorilla.

 

Tänä päivänä ohjelmistot ja projektihallintaa ovat jo ihan eri luokkaa ja digitalisointi on kovassa huudossa niin politiikassa, että ruohonjuuritasolla yritysten ja ihmisten arjessa. Olin yksi ensimmäisiä joka digitalisoi KOKONAAN osakeyhtiön taloushallintaa mukaan lukien kirjanpito ja veroilmoitukset. Yhteistyössä mukana pankki ja saatiin lukuoikeudet tilille. Tämä oli erittäin vapauttavaa ja hurja säästö ajallisesti ja rahallisesti.

 

Digimaailmassa on tarjolla niin paljon mahdollisuuksia ja kompastuskiviä. Mutta tärkeintä on konkreettinen ajatus siitä, että mitä käytännössä voi tai tarvii digitalisoida.

 

Nykyään työllistän yhä useampi etätyöntekoon ja jopa suosittelen että ryhtyy nettiyrittäjäksi;
"online entrepreneur"

Olen käyttänyt NOKIA kommunikaattoreiden (ensin e90 ja sitten e7) jälkeen Samsung S mallistoa ihan S2esta lähtien ja täbi on Samsung note 10.1 ja tykkään kovasti kynästä. Note7 on joka tapauksessa ostolistalla ja meinaan tehdä siitä mobiilitoimostoani. Toimiva laite on miltei elinehto ammatissani ja edellämainitut laitteet ovat toimineet minulla aivan loistavasti. Minulla mennyt tämä Samsung lojaalisuus niin pitkälle, että FULL HD 3D TV, videokamera jne ovat kaikki samaa merkkiä.

 

" online entrepreneur "
Narri8
Rekisteröitynyt ☆
Moro.
Mä niin tarvisin tuon Note 7 reissuun rapakon taakse. Nimittäin oon lähdös viikoksi Torontoon kattoon jääkiekon Worldcupia. Sieltä vois konetta ehtoosin testata.
iGabriel
Rekisteröitynyt ☆
Siirryin iPhone 5 jälkeen note sarjaan ja ollut nyt 3vuotta noten käyttäjä, ja noten jälkeen ipadit jäi käytöstä ja konettakin tarvitsen harvemmin, tämä nykyinen note 4 on vanha ja nyt meni näyttökin rikki että myös tarvitsen kyseistä laitetta!
Kun kyse on puelimista olen liiankin nörtti, note on huippu ja en pärjää ilman stylusta, kaikesta eniten minua kiiinnostaa se sanakirja air commandissa, vaikkasiinä on kaikkea gif juttuja ja muuta, mutta sanakirjaa tarvitsen liiankin usein kun pitää mennä englannin, suomen, venäjän ja persian välillä kääntämään ihan koko ajan, ja en tarvii kokonaisia lauseita kun just sanoja että oppii paremmin, mutta nyt ois aikaa kokeilla myös oculusta ja VR laitetta vihdoin. Niitä en päässyt kokeilemaan ja jotenkin nyt olisi sellainen kutinaa että ne on hiottu siihen kuntoon että ne voisi olla oikeasti jopa hyvä ja käyttökelvollinen, myös täällä suomessa tuo iris scanner tulisi hyvin toimeen se on sellainen ominaisuus josta olen oikeastaan innoissa, ei tarvii talvi kylmässä enään ottaa hanskat pois kädestä! Kameraa pitää testata, pimeä kuvaa on kehuttu sikana mutta silti en usko että voisin olla tyytyväinen mihinkään kamerakännykän kuvaan.. jos on hyvä valoitus kaikki kännykät ottaa hyviä kuvia..
iGabriel
Rekisteröitynyt ☆
Siirryin iPhone 5 jälkeen note sarjaan ja ollut nyt 3vuotta noten käyttäjä, ja noten jälkeen ipadit jäi käytöstä ja konettakin tarvitsen harvemmin, tämä nykyinen note 4 on vanha ja nyt meni näyttökin rikki että myös tarvitsen kyseistä laitetta!
Kun kyse on puelimista olen liiankin nörtti, note on huippu ja en pärjää ilman stylusta, kaikesta eniten minua kiiinnostaa se sanakirja air commandissa, vaikkasiinä on kaikkea gif juttuja ja muuta, mutta sanakirjaa tarvitsen liiankin usein kun pitää mennä englannin, suomen, venäjän ja persian välillä kääntämään ihan koko ajan, ja en tarvii kokonaisia lauseita kun just sanoja että oppii paremmin, mutta nyt ois aikaa kokeilla myös oculusta ja VR laitetta vihdoin. Niitä en päässyt kokeilemaan ja jotenkin nyt olisi sellainen kutinaa että ne on hiottu siihen kuntoon että ne voisi olla oikeasti jopa hyvä ja käyttökelvollinen, myös täällä suomessa tuo iris scanner tulisi hyvin toimeen se on sellainen ominaisuus josta olen oikeastaan innoissa, ei tarvii talvi kylmässä enään ottaa hanskat pois kädestä! Kameraa pitää testata, pimeä kuvaa on kehuttu sikana mutta silti en usko että voisin olla tyytyväinen mihinkään kamerakännykän kuvaan.. jos on hyvä valoitus kaikki kännykät ottaa hyviä kuvia..
Siis oon myös miettinyt omaa youtube kanava liittyen gadgetseihin erityisesti älypuhelimet, vaikka ostin kunnon kameran makro linssin ja tripodin niin jotenkin asia on jäänyt, ennen tätä kilpailuakin oon miettinyt hankkia kyseistä puhelinta ja aloittaa vihdoin sen vlogin nyt olisi hyvä motivaattori jos voitan tämän 😉
Alexiv
Rekisteröitynyt ☆

Voisin hyvinkin olla etsimänne testaaja, sillä väitän tietäväni puhelimista aika paljon. Seuraan aktiivisesti alalla tapahtuvia julkistuksia, keskustelen niistä sekä netissä että kavereiden kanssa. Puhelinta tulee vaihdettua aika usein, keskimäärin vuoden aikana puhelin vaihtuu 10-12 kertaa riippuen vähän mielenkiintoisten mallien ilmestymisestä, joten käytännön tasollakin kokemusta löytyy eri malleista.

Hoidan puhelimella lähes kaiken someilun, olen aktiivinen Facebookissa, Instassa sekä Snapchatissa. Whatsapp ja Telegram ovat myös tuttuja, ja näitä käytän jokapäiväisessa viestinnässä. Sähköpostit hoidan myös pääasiassa puhelimella, varsinkin älykellon kanssa paritettuna on sähköpostin seuraaminen helppoa ja tehokasta. Pelailuun kuluu myös aikaa ihan  kohtuullisesti, tosin tällä hetkellä ikivanha luurini rajoittaa tätä puolta.

Kameralla on suuri merkitys itselle, koska ”oikeaa kameraa” en ole omistanut moneen, moneen vuoteen. Note 7:n kameraa on kehuttu lukemissani arvosteluissa, ja olisi kiva sitä itsekin kokeilla.

Olen aktiivinen Matkapuhelinfoorumin jäsen, ja voisin tuntojani tästä laitteesta sinnekin kirjoitella. Minulla on myös blogi, eikä videon kuvaamisessakaan olisi ongelmaa, olisi varmasti hauskaa tehdä arvosteluja ja käyttökokemuksia myös videomuodossa.

Toivon että valitsette minut, uskon että minulla olisi annettavaa arvostelujen osalta, ja täytyy myöntää, että juuri tämä kyseinen malli on todella kiinnosta teknisten ominaisuuksiensa puolesta.

Olen aktiivinen Matkapuhelinfoorumin jäsen, ja voisin tuntojani tästä laitteesta sinnekin kirjoitella. Minulla on myös blogi, eikä videon kuvaamisessakaan olisi ongelmaa, olisi varmasti hauskaa tehdä arvosteluja ja käyttökokemuksia myös videomuodossa.

Toivon että valitsette minut, uskon että minulla olisi annettavaa arvostelujen osalta, ja täytyy myöntää, että juuri tämä kyseinen malli on todella kiinnosta teknisten ominaisuuksiensa puolesta.

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.