Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Samsung Galaxy A40 edestä.jpg

 

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! 

Arpaonni suosi jäseniämme @sannaz ja @Pupusiili, onneksi olkoon! Hymiö Onnellinen

 

Uudistettu Samsung Galaxy A -sarja on täällä. Meillä on sinulle hienoja uutisia, lanseeraamme täällä Yhteisössä uuden A-sarjan kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa! Haluamme kuulla miltä uusi A-sarja sinusta vaikuttaa, joten laitamme pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin. Galaxy A50-skaba päättyi hiljattain ja sen testit ovat käynnissä parhaillaan.

Nyt starttaamme seuraavaan skaban, josta voit voittaa Samsung Galaxy A40 -puhelimen (arvo 249€)! Lue tarkemmat ohjeet alta ja tsekkaa myös Galaxy A40 -laite-esittely Yhteisön blogista.

 

Samsung Galaxy A40 - kompakti ja näyttävä

 

Galaxy A40 on erinomainen valinta kompaktia puhelinta etsiville. Näytön koosta ja laadusta ei ole tingitty ja uskomattoman tarkasta superAMOLED-näytöstä näet kaiken tarvittavan. Kaksoiskamera laajakulmalla ikuistaa hetket kuten ne itse näet. Galaxy A40 tarjoaa vastinetta rahoillesi.

 

 • Kompakti Galaxy A40 on käteesi sopiva ohuen muotoilunsa ansiosta
 • 5.9" superAMOLED-näyttö käyttää puhelimen koon hyväkseen reunoja myöten
 • 25 megapikselin selfie-kamera syvyystehosteella ja 16 megapikselin kaksoiskamera laajakulmalla ja syvyystehosteella

Samsung Galaxy A40 edestä ja takaa.jpgSamsung Galaxy A40 pohja.jpgSamsung Galaxy A40 takaa ja sivulta.jpg

 

Lue laitteesta lisää tämän jutun lopusta.

Etsimme testaajia, kilpailu käynnistyy nyt

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A40 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän blogin kommenteissa:

 

Kerro miksi sinä olisit hyvä laitetestaaja ja mitä sinä odotat uudistetulta A-sarjalta.

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa puhelinta normaalisti, aivan kuten käyttäisit sitä normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi joita jaat sitten muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:

 

 • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Ja niin edelleen.

 

Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua arvontaan 24.4. kello 23:59 asti
 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä  kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 18 sekä varsinainen arvostelu viikolla 20
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin kevään aikana ja muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.

 

Onnea arvontaan ja mielenkiintoisia testiraportteja odotellen 😎

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A40


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 11.4. – 24.4.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A40 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 249€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 25.4. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy A40 -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 18
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 20

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 11.04.2019

Samsung Galaxy A40

Tekniset tiedot

 

Näyttö 5.9" 2220 x 1080 (FHD+)
Prosessori Lassen O+ (Octa Core 1.8 GHz)
Mitat 144.4 x 69.2 x 7.9 mm
Takakamerat

16MP (f1.7)

5MP ultra wide 123° (f2.2)

Etukamera 25MP (f2.0)
Keskusmuisti

4GB

Akku 3100mAh
Muuta

- MicroSD tuki jopa 512GB asti

- USB-C

- Hinta 249€

 

Voita ja testaa Samsung Galaxy A40 Telia.jpg

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
131 kommenttia 👇
Mika992
Vakiokalustoa

Mielenkiintoista olisi päästä testaamaan, että millainen vaikutus tällaisella kaksoiskameralla on kuviin, kun tähän mennessä kaikissä puhelimissani on ollut vain 'yksöiskamera'

kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

Olisi mukava päästä testaamaan Samsungin puhelinta, kun ei ole tullut vielä tutuksi Samsungin puhelimet minulle. Tabletti on ollut jonkun vuoden käytössä, jota pystyy myös käyttämään puhelimena.

Tässä uudessa puhelimessa minua kiinnostaa etenkin kamera tai kamerat, miten valovoimaisia kuvia sillä saa aikaan ja yleensä kuinka jouhevasti puhelin toimii kaikkinensa.

MattiViikate
Uusi keskustelija

Hei, olisin hyvä laitetestaaja koska minulla on vanhempi ja alemman hintaluokan Samsung päivittäisessä käytössä joten uutuudelle tulisi paljon aktiivista käyttöä jossa se pääsisi näyttämään kyntensä. Olen myös aina innokas testaamaan uusia laitteita ja pystyn arvioimaan niitä puolueettomasti ja rehellisesti.

 

Uudistetulta A-sarjalta odotan nopeasti latautuvia nettisivuja sekä hyvää näyttöä jolta on ilo katsella elokuvia ja sarjoja. Myös kamera kiinnostaa koska tykkään myös kuvata puhelimella.

 

Kirjoitan myös paljon muutenkin joten se sujuu kyllä minulta.

Japeaa
Vakiokalustoa

No ilman muuta arvontaan mukaan.

A40:ssä mielenkiintoista kamera, audiopuoli ja myös tämä uusi UI. Nykyinen känny on Honor 8, joten mielenkiintoista verrata Huawein EMUI:hin. Duunissa Samsung J5 käytössä, joten sen puoleen Samsung myös tuttu.

Pikkey
Rekisteröitynyt ☆

Siks, koska iPhone. Ja siks, koska i tuotteet 👍💪

Makke09
Tutustumassa ☆

Olisin mielestäni hyvä laitetestaaja koska käytän puhelinta paljon työtehtävissä ja koulutehtävissä. Pääsisi näkemään puhelimen suorituskyvyn kovassa käytössä.

Puhelimen virtaviivainen muotoilu kiehtoo kans kuinka hyvin kyseinen luuri istuu käsiin.

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Vautsi vau! Tätä puhelinta olisi upeaa päästä testaamaan, koska olen aina innoissani kaikenlaisista härpäkkeistä harrastuksen ja ammattini saralta. Puhelin pääsisi piinapenkille. Kiinnostaa nähdä kuinka paljon Samsungin puhelin tulee eroamaan etenkin Nokian, Oneplussan ja Huawein puhelimista. Odotan etenkin vastustamatonta suorituskykyä, kestää akkua ja hienostunutta kuvausta. Oijoi, malttaisin tuskin odottaa! 😍👌☀️📲 

 

 

Keväisin terveisin,

vip.jpgSekunti

 

Kisu86
Tutustumassa

Ois kiva testata miten korujen kuvaus ja blogin teko onnistuu puhelimella. Opiskelen jalometalli artesaaniksi ja blogin teko ja erilaiset some kanavat kuuluvat opiskeluun

ihmemiesvissy
Uusi keskustelija

Olisi kerrankin mukavaa päästä testaamaan uutuuspuhelin kaikkine ominaisuuksineen etukannesta takakanteen. Aktiivisena valokuvaajana tuo kaksoiskamera saa erityishuomioni.

gozamite
Uusi jäsen

Mielenkiintoinen uutuus.
Olisi mukava päästä testaamaan ja vaikkapa vertailemaan nykyiseen Huawei Nova 3 puhelimeen.
Nykyäänhän varsinkin kameralta odottaa paljon näissä uutuuskännyköissä, sekä sitä että puhelut toimivat virheettömästi ja pätkimättä ja samoin netti.

Silverlily
Tutustumassa

Toki haluaisin kokeilla uutuutta. Käytän todella paljon puhelinta sekä vapaalla, että työssäni ja useat eri toiminnot on arkea helpottavia. 

Kameralta odotan todella paljon, koska en ole vielä hyvään törmännyt. 

Uusia ominaisuuksia ja raikasta ulkonäköä.

partikkeli
Rekisteröitynyt ☆

käytän puhelinta päivän aikana niin paljon että tulisi hyvin testiin.pääsis vertailemaan samsung s9+ vastaan tuota halvempaa ja uudempaa mallia.näyttö ja akku todella tärkeitä puhelimessa

illupaha
Rekisteröitynyt

Minulla on Iphone ja Huawei, oisko aika kokeilla Samsungia?

kvkauppinen
Uusi keskustelija

Kokisin olevani hyvä laitetestaaja, koska käytän puhelinta hyvin erilaisissa tilanteissa ja käytän puhelimen kaikkia ominaisuuksia. Odotan samsungilta hyvää etukameraa ja kiinnostavaa on, miten tuo lassen-prosessori toimii, josta ei ole kokemusta. Olisipa kivaa päästä testailemaan, miltä Samsung tuntuu usean vuoden jälkeen! 

Lyckandin
Uusi jäsen

Waude mahtavaa..mulla on ollut aina Samsungin luurit käytössä, tämän hetkinen on Samsung S8, joka reilu vuoden käytössä, tosin joka kulmasta näyttö hajonnut accidentin takia..

Olen kova matkustelemaan ja eritoten valokuvaaminen elävästä elämästä ympärilläni on vaakanaisen intohimo.

Joten Samsungin uusi tulokas A 40 toisi kaksoiskamerallaan taatusti uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia tallentaa planeettamme maan 🌏 edesottamuksia myös muiden nähtäville, niin FB, instatilini ja tämän yhteisön kautta.

 

Aether
Uusi keskustelija

Olisin hyvä laitetestaaja, koska olen jo useampia vuosia seurannut uusimpia matkapuhelimia aika tarkasti. Olen opiskelija, joten käytännön kokemusta uusista puhelimista minulla ei juurikaan ole. Tämä yhdistelmä tietoa puhelimista, sekä aitoa optimistista ensivaikutelmaa ovat vahvuuteni testaajana.

Useat ammattimaiset tuotetestaajat ovat jo pari vuotta toitottaneet, että juuri tämän hintaluokan puhelimet, kuin mitä Galaxy A-sarja on, alkavat olla jo tosi hyviä. Odotan A40:n olevan siis laadukas puhelin, jossa on fiksusti valikoitu kokoelma erinomaisesti toimivia perusominaisuuksia. Toisin sanottuna odotan A40:n olevan hyvä puhelin.

sihel
Uusi jäsen

Ehdottomasti haluaisin testaajaksi. Nykyisin Samsung Galaxy s8 plus ja edellinen s6 plus, enkä vaihda merkkiä, mutta kamera kiinnostaa älyttömästi koska harrastan kuvaamista. 😍

VESKU11
Uusi keskustelija

Testaisin toimisiko hyvin työkäytössä. Odotukset olisivat ainakin hyvä kuuluvuus ja akun kesto.

Sfinkernautti
Uusi jäsen

Olisi kyllä kiinnostava päästä testaamaan kaksoiskameraa, koska kokemusta on vain normaaleista kännykkäkameroista. Hyvä testaaja olisin, koska kuvaan kännykällä kuvia eri tarkoituksiin melkeinpä päivittäin. Takana on jonkin verran kokemusta Samsungista, joten odotan tältäkin hyvää toimivuutta ja käytön mutkattomuutta sekä tietysti ihan kohtalaista kuvaamiskokemusta.

Matiasliimatain
Uusi keskustelija

Olisin kiinnostunut testaamaan Samsung A40 puhelinta mihin se pystyy? sopiiko päivittäiseen käyttöön? Kamera minkä laatuinen? Akun kesto ja laatu? nimittäin nykyisessä puhelimessa huomattavasti heikentynyt. Työkäyttö: suoriutuuko työjutuista?

lllauraas
Rekisteröitynyt ☆

Olisin hyvä testaaja, koska käytän puhelinta päivittäin paljon ja käytän sitä monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin. Tutkin ja kokeilen mielelläni puhelimen sisäiset sovellukset sekä olen kiinnostunut laitteen käytöstä. Odotan uudistetulta A-sarjalta omaan käyttööni sopivia palveluita ja hyötyjä, haluan tutustua uutuuksiin sekä olla teknologian edellä kävijä! Tämä uusi A-sarja tuo uusia mahdollisuuksia käyttää puhelinta hyödyksi työssä, opiskelussa sekä vapaa-ajan käytössä.

KimmoMe
Uusi jäsen

Moi. Testaaminen kiinnostaa.Käytän puhelinta töissä ja harrastuksissa. Puhelimista on aikaisempaa kokemusta monipuolisesti.

Arvostan puhelimessa hyvää kameraa ja käyttövarmuutta+ hyvää akkua.

battis1
Rekisteröitynyt

Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan puhelinta harrastuskäytössä (metsästys) ja vähintäänkin haastavissa työolosuhteissa.

Potoska
Rekisteröitynyt

Itsellä on kohta 4 vuotta vanha samsung. Olisi mielenkiintoista päästä katsomaan minkälaisen harppauksen tekniikka onkaan taas tässä ajassa tehnyt. 17-vuotias poika varmasti opastaisi tätä fossiilimammaa taas kaikkiin puhelimen saloihin..

Nanna12
Rekisteröitynyt ☆

Jos on somemuija niin tarvis hyvän ja laadukkaan puhelimen. Kamera hyvä kamera ois ihana. Testaisin

Saga1972
Rekisteröitynyt ☆

Kuulin eilen, että Samsung olisi uutuudellaan koukuttanut vannoutuneen Apple-käyttäjän. Tietysti tahdon kokeilla uutuutta. Puhelimessa mulle on tärkeintä vakaa toiminta, hyvä kamera ja se, että luuri pysyy mukana menossa. Kirjoitan mielelläni kokemukseni uutukaisesta, olenhan verbaalisesti ladattu muija, kuten mieheni minua söpistelee. 

FoolScrewdriver
Uusi keskustelija

Terve! 

 

Minusta tulis hyvä laitetestooja teillen, olenhan miä sentää näetä android ja ios laitteita käyttänyt aivan tuhottoman paljon. Olen myös suvun oma moottorturpa ja moppiililaitepuolen guru.

 

Uuvelta A-sarjalta odotan paljon ja huomaan myös kuinka nykyinen kilpailutilanne vaikuttaa huimasti A-sarjan huimaan ominaisuuskehityksiin. Ensimmäisenä oma kiinnostus A-sarjalaisia kohtaan herää laitteiden huimasta hinta/ominaisuussuhteesta, sekä ulkomuodosta joka hivelee silmiä kuin vasta valmistunut rolls royce (hyundain hinnalla) Lisäksi Monioptiikkainen kamera kiinnostaa, kuvaan kuitenkin puhelimellani päivittäin. 

 

Largo
Rekisteröitynyt ☆

Olisi mukavaa päästä testaamaan Samsung puhelinta. Aikaisemmin ollut käytössä Nokialaisia, LG tä ja Huaweita. Käytän puhelinta kuvaamiseen puheluihin musiikin kuunteluun ja leffojen sekä sarjojen katseluun

SSally
Uusi jäsen

Minulla on tosi pitkään ollut Nokialaisten jälkeen käytössä ainoastaan Applen puhelimia, ja olisi virkistävää testata muun valmistajan puhelinta. Huono akun kesto on asia joka aina ärsyttää, ja siihen toivoisin uudelta testipuhelimelta apuja. 

Gronforsr
Rekisteröitynyt ☆

Olisi mukava testata uutta "sarjaa"  Ulkonäöllisesti hieno. Eikä specsitkään pahat oo

Pupusiili
Uusi jäsen

Olisin hyvä testaaja, sillä vertailuksi käyttökokemusta löytyy kolmesta muusta samsungista, ja odotan mielenkiinnolla uuden A40-mallin ominaisuuksia erityisesti kameran osalta.

Potipoti67
Rekisteröitynyt ☆

Olisin kyllä hyvä testaaja. Minulla on ollut Samsung matkapuhelin siitä saakka kun ne tuli markkinoille.  Nytkin viime vuoden malli A8. Uusi Samsung on kuin minulle tehty, ja synttäritkin olivat juuri 5 pvä. Toivottavasti onni suosisi tällä kertaa. 

tiurajorma
Tutustumassa ☆

Käyttökokemusta on ko. wahemmista malleista, mutta 72 vuotiaan on pysyttävä ajassa mukana joten, ei muuta kuin uutta testaamaan.

 

W 72

aarteinen
Kommentaattori

Testaaja - kokemusta ohjelmistojen testaamisesta (ja tekemistä) jo 80-luvulta. Ed. elämässä oli viimeinen työpuhelin Sampan A5, jonka jälkeen iPuhelimia. Olisi kiinnostavaa testata uusi Samppa. Käytössä tukiasemana, WApp/Face/..., Gmail, Outlook, Excel, selain ja HCR2. Tuleepahan testattua yhteydet Dubaista, Norjasta ja Kuusamosta.

 

Mitenkä tästä saa tuon täpän pois, että (muka) haluaisi sähköpostia, jos joku vastaa. Kissa sen siihen laittoi 😉

 

 

marsu53
Kommentaattori

Oikeastaan näin eläkkeellä pääsee paremminkin testaamaan laitteita, menossa Razer Phone 2 ja Asus Zenfone 256/8. Ensinmainitusta lämpenee käyttäjä, viime mainitusta laite. Samsungista on varsinkin tablettina kokemusta. 

ANMAKE
Uusi keskustelija

Olisin hyvä testaaja, koska en ole aikaisemmin käyttänyt Samsung merkkiä.

jarmovirtanen
Uusi keskustelija
Mielenkiinnolla osallistuisin testaajaksi. Kännykkä minulla ollut jo NMT-ajoista alkaen, monenlaisia vempaimia on käsissäni ollut. Uskoisin pystyväni myös kertomaan uutuustuotteesta jotain, jotka jo hieman iäkkäämmälle henkilölle ovat tärkeitä. Samsung miniulla on tälläkin hetkellä, ainakin siihen pystyisin hyvin tätä vertaamaan.
lamies
Uusi jäsen

Nykyinen A3 puhelin alkaa olla vaihtoa vaille valmis. Kiva olis samassa merkissä pysyä ja verrata uuden suorituskykyä.

A3 käyttömuisti liian pieni kun on tehokäytössä vaikka lisämuistikortti käytössä. Sille ei voi kuin rajallisesti ohjelmia siirtää.

tuojaa
Rekisteröitynyt ☆

Paljon tulee puhelinta käytettyä, monipuolista testausta luvassa. Odotan hyvää suorituskykyä laitteelta.

LEIJONA11
Kommentaattori

Hei Tero!!Kun ei edellisessä arvonnassa onnistun,ni kokeillaan tässäkin;-))Mukava ois Uutta mallia testailla,kamera puhelut ja Kaikki:-))

Rampe52
Tutustumassa ☆

Minä olen iPhonen käyttäjä ja olisi todella mielenkiintoista kokeilla Samsungia. Minulla ei ole ikinä ollut ko.merkkiä ja näin ollen voisin keksiä plussia ja miinuksia puolueettomasti.

amggotleir
Kommentaattori

Puhelimissa arvostan eniten hinta-laatusuhdetta ja suorituskykyä, enkä esim omenan logoa kannessa.

A-sarjalta odotan juurikin näitä ominaisuuksia.

huippu
Uusi jäsen

Uuden testaaminen kiinnostaa aina, ja kännykokemusta löytyy pitkältä juoksulta - aina "kannettavista" analogisista lähtien 🙂

 Akku saisi kestää piiiiitkään, takeltelematon toiminta, ja kädessäpysyvä muotoilu/pintamatsku... olisko A-sarjassa näitä ominaisuuksia?!?

Agfamatic100
Rekisteröitynyt

Uuden puhelimen osto on edessä vaikka yli 3 vuotta vanha Galaxy S5 Neo toimiikin moitteetta. Päivityksiä ei liene enää tulossa, joten eteen päin pitäisi päästä.

 

Ahkerana kuvaajana arvostan hyvää näyttöä ja valovoimaista kameraa ja totta kai sulavaa käyttöliittymää. Omien kuva- ja videokoosteiden teko on minulle luontevaa eikä tällaisen laitteen esittely olisi muuta kuin hauskaa.

 

Samsungiin luotan joka tapauksessa jatkossakin, joten taidanpa tästä mennä jo postilaatikolle odottelemaan😉

Tonteli
Rekisteröitynyt ☆

Olisin hyvä testaaja, koska minulla on ollut samsung s2-s8 välistä jokainen puhelin käytössä.

Tämän lisäksi useita muita merkkejä ja malleja, vain koska tykkään kokeilla erilaisia puhelimia ja käyttöjärjestelmiä.. 🙂

Tanjuska11
Rekisteröitynyt ☆

Oisin hyvä testaamaan koska monta eri puhelinta on ollu ja aina oon palannu takaisin samsungiin. Puhelimelta odotan hyvää näyttöä,hyvää kameraa sekä akunkestoa.

Alexrank64
Uusi jäsen

iPhone. On ollut aina minulle se puhelin. Yhden Samsungin olen aiemmin omistanut. Nyt tuli hyvä referenssi miten Android ja Samsung on kehittynyt kuudessa vuodessa 

Mikko87fin
Kommentaattori

Olisin hyvä laite testaaja tälle puhelimelle koska olen työtön tällä hetkellä joten ei ole muuta kuin aikaa 🙂 sekä että omistan Samsungin S9+ puhelimen joten voisin vertailla niitä keskenään juuri kameroiden, ominaisuuksien ja käytettävyyden suhteen. Odotan uudelta A-sarjalta suurta harppausta edellisistä malleista ja miten hyvin se pärjää Samsungin S9+ kalliimmalle malille.

Tuure123
Rekisteröitynyt ☆

Olisin sopiva laitetestaaja koska asun Lapissa ja liikun paljon koillislapin kairoissa ja vesillä joilla kuuluvuus on joskus heikko. Uutta kameraa olisi myös mielenkiintoista testata eräkuvilla.

Oikku38
Tutustumassa

Olisin sopiva testaaja kun liikun paljon, kuvaan paljon ja tuntuu että kännykkä kasvaa kädessäni 😄