Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65963
Kirjoituksia 178599

Samsung Galaxy A40 edestaŐą.jpg

 

 

ARVONTA ON P√Ą√ĄTTYNYT! 

Arpaonni suosi j√§seni√§mme @sannaz ja @Pupusiili, onneksi olkoon! Hymi√∂ Onnellinen

 

Uudistettu Samsung Galaxy A -sarja on t√§√§ll√§. Meill√§ on sinulle hienoja uutisia, lanseeraamme t√§√§ll√§ Yhteis√∂ss√§ uuden A-sarjan kev√§√§n kest√§v√§n skaban muodossa yhteisty√∂ss√§ Samsungin kanssa! Haluamme kuulla milt√§ uusi A-sarja sinusta vaikuttaa, joten laitamme pitkin kev√§tt√§ uusia A-sarjalaisia arvontaan sek√§ testiin. Galaxy A50-skaba p√§√§ttyi hiljattain ja sen testit ovat k√§ynniss√§ parhaillaan.

Nyt starttaamme seuraavaan skaban, josta voit voittaa Samsung Galaxy A40 -puhelimen (arvo 249‚ā¨)! Lue tarkemmat ohjeet alta ja tsekkaa my√∂s Galaxy A40 -laite-esittely Yhteis√∂n blogista.

 

Samsung Galaxy A40 - kompakti ja näyttävä

 

Galaxy A40 on erinomainen valinta kompaktia puhelinta etsiville. Näytön koosta ja laadusta ei ole tingitty ja uskomattoman tarkasta superAMOLED-näytöstä näet kaiken tarvittavan. Kaksoiskamera laajakulmalla ikuistaa hetket kuten ne itse näet. Galaxy A40 tarjoaa vastinetta rahoillesi.

 

 • Kompakti Galaxy A40 on k√§teesi sopiva ohuen muotoilunsa ansiosta
 • 5.9" superAMOLED-n√§ytt√∂ k√§ytt√§√§ puhelimen koon hyv√§kseen reunoja my√∂ten
 • 25 megapikselin selfie-kamera syvyystehosteella ja 16 megapikselin kaksoiskamera laajakulmalla ja syvyystehosteella

Samsung Galaxy A40 edestaŐą ja takaa.jpgSamsung Galaxy A40 pohja.jpgSamsung Galaxy A40 takaa ja sivulta.jpg

 

Lue laitteesta lisää tämän jutun lopusta.

Etsimme testaajia, kilpailu käynnistyy nyt

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A40 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän blogin kommenteissa:

 

Kerro miksi sinä olisit hyvä laitetestaaja ja mitä sinä odotat uudistetulta A-sarjalta.

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa puhelinta normaalisti, aivan kuten käyttäisit sitä normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi joita jaat sitten muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:

 

 • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen j√§lkeen (v√§hint√§√§n 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon k√§ytt√§misen j√§lkeen (v√§hint√§√§n 300 sanan mittainen juttu)

Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Ja niin edelleen.

 

Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua arvontaan 24.4. kello 23:59 asti
 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 4. Huomioithan, ett√§ osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, ett√§ pystyt testaamaan puhelinta sek√§ kirjoittamaan siit√§  kaksi juttua t√§nne Yhteis√∂√∂n: Ensikokemukset viikolla 18 sek√§ varsinainen arvostelu viikolla 20
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Arvonta on vain Yhteis√∂n j√§senille. Jos et ole viel√§ j√§sen niin liity mukaan ja voit osallistua t√§h√§n sek√§ my√∂s muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin kev√§√§n aikana ja muihin skaboihin my√∂s tulevaisuudessa.

 

Onnea arvontaan ja mielenkiintoisia testiraportteja odotellen ūüėé

 

Lue lisää

Arvonnan s√§√§nn√∂t ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A40


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 11.4. ‚Äď 24.4.2019 kello 23:59 v√§lisen√§ aikana. Telia ei vastaa teknisist√§ syist√§ perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteens√§ kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A40 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 249‚ā¨/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hy√∂dykkeeksi. Palkinto on henkil√∂kohtainen eik√§ sit√§ voi myyd√§ tai siirt√§√§ eteenp√§in. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 25.4. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, ett√§ he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteis√∂st√§ l√∂ytyv√§√§n K√§ytt√∂kokemukset Samsung Galaxy A40 -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (v√§hint√§√§n 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 18
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon k√§ytt√§misen j√§lkeen (v√§hint√§√§n 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 20

 

Testaajat voivat halutessaan tehd√§ juttuja my√∂s enemm√§n. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyv√§n tavan mukaisia eiv√§tk√§ ne saa sis√§lt√§√§ asiatonta sis√§lt√∂√§.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 11.04.2019

Samsung Galaxy A40

Tekniset tiedot

 

Näyttö 5.9" 2220 x 1080 (FHD+)
Prosessori Lassen O+ (Octa Core 1.8 GHz)
Mitat 144.4 x 69.2 x 7.9 mm
Takakamerat

16MP (f1.7)

5MP ultra wide 123¬į (f2.2)

Etukamera 25MP (f2.0)
Keskusmuisti

4GB

Akku 3100mAh
Muuta

- MicroSD tuki jopa 512GB asti

- USB-C

- Hinta 249‚ā¨

 

Voita ja testaa Samsung Galaxy A40 Telia.jpg

131 kommenttia ūüĎá
Vakiokalustoa
Viestejä 112 kpl

Mielenkiintoista olisi päästä testaamaan, että millainen vaikutus tällaisella kaksoiskameralla on kuviin, kun tähän mennessä kaikissä puhelimissani on ollut vain 'yksöiskamera'

Lady
Lady
Viestejä 3 474 kpl

Olisi mukava päästä testaamaan Samsungin puhelinta, kun ei ole tullut vielä tutuksi Samsungin puhelimet minulle. Tabletti on ollut jonkun vuoden käytössä, jota pystyy myös käyttämään puhelimena.

Tässä uudessa puhelimessa minua kiinnostaa etenkin kamera tai kamerat, miten valovoimaisia kuvia sillä saa aikaan ja yleensä kuinka jouhevasti puhelin toimii kaikkinensa.

Uusi keskustelija
Viestejä 39 kpl

Hei, olisin hyvä laitetestaaja koska minulla on vanhempi ja alemman hintaluokan Samsung päivittäisessä käytössä joten uutuudelle tulisi paljon aktiivista käyttöä jossa se pääsisi näyttämään kyntensä. Olen myös aina innokas testaamaan uusia laitteita ja pystyn arvioimaan niitä puolueettomasti ja rehellisesti.

 

Uudistetulta A-sarjalta odotan nopeasti latautuvia nettisivuja sekä hyvää näyttöä jolta on ilo katsella elokuvia ja sarjoja. Myös kamera kiinnostaa koska tykkään myös kuvata puhelimella.

 

Kirjoitan myös paljon muutenkin joten se sujuu kyllä minulta.

Vakiokalustoa
Viestejä 92 kpl

No ilman muuta arvontaan mukaan.

A40:ssä mielenkiintoista kamera, audiopuoli ja myös tämä uusi UI. Nykyinen känny on Honor 8, joten mielenkiintoista verrata Huawein EMUI:hin. Duunissa Samsung J5 käytössä, joten sen puoleen Samsung myös tuttu.

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 1 kpl

Siks, koska iPhone. Ja siks, koska i tuotteet ūüĎćūüí™

Tutustumassa ‚ėÜ
Viestejä 3 kpl

Olisin mielestäni hyvä laitetestaaja koska käytän puhelinta paljon työtehtävissä ja koulutehtävissä. Pääsisi näkemään puhelimen suorituskyvyn kovassa käytössä.

Puhelimen virtaviivainen muotoilu kiehtoo kans kuinka hyvin kyseinen luuri istuu käsiin.

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 079 kpl

Vautsi vau! T√§t√§ puhelinta olisi upeaa p√§√§st√§ testaamaan, koska olen aina innoissani kaikenlaisista h√§rp√§kkeist√§ harrastuksen ja ammattini saralta. Puhelin p√§√§sisi piinapenkille. Kiinnostaa n√§hd√§ kuinka paljon Samsungin puhelin tulee eroamaan etenkin Nokian, Oneplussan ja Huawein puhelimista. Odotan etenkin vastustamatonta suorituskyky√§, kest√§√§ akkua ja hienostunutta kuvausta. Oijoi, malttaisin tuskin odottaa! ūüėćūüĎĆ‚ėÄÔłŹūüď≤ 

 

 

Keväisin terveisin,

vip.jpgSekunti

 

Tutustumassa
Viestejä 2 kpl

Ois kiva testata miten korujen kuvaus ja blogin teko onnistuu puhelimella. Opiskelen jalometalli artesaaniksi ja blogin teko ja erilaiset some kanavat kuuluvat opiskeluun

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

Olisi kerrankin mukavaa päästä testaamaan uutuuspuhelin kaikkine ominaisuuksineen etukannesta takakanteen. Aktiivisena valokuvaajana tuo kaksoiskamera saa erityishuomioni.

Uusi jäsen
Viestejä 9 kpl

Mielenkiintoinen uutuus.
Olisi mukava päästä testaamaan ja vaikkapa vertailemaan nykyiseen Huawei Nova 3 puhelimeen.
Nykyäänhän varsinkin kameralta odottaa paljon näissä uutuuskännyköissä, sekä sitä että puhelut toimivat virheettömästi ja pätkimättä ja samoin netti.

Tutustumassa
Viestejä 1 kpl

Toki haluaisin kokeilla uutuutta. K√§yt√§n todella paljon puhelinta sek√§ vapaalla, ett√§ ty√∂ss√§ni ja useat eri toiminnot on arkea helpottavia. 

Kameralta odotan todella paljon, koska en ole viel√§ hyv√§√§n t√∂rm√§nnyt. 

Uusia ominaisuuksia ja raikasta ulkonäköä.

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 2 kpl

käytän puhelinta päivän aikana niin paljon että tulisi hyvin testiin.pääsis vertailemaan samsung s9+ vastaan tuota halvempaa ja uudempaa mallia.näyttö ja akku todella tärkeitä puhelimessa

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Minulla on Iphone ja Huawei, oisko aika kokeilla Samsungia?

Uusi keskustelija
Viestejä 13 kpl

Kokisin olevani hyv√§ laitetestaaja, koska k√§yt√§n puhelinta hyvin erilaisissa tilanteissa ja k√§yt√§n puhelimen kaikkia ominaisuuksia. Odotan samsungilta hyv√§√§ etukameraa ja kiinnostavaa on, miten tuo lassen-prosessori toimii, josta ei ole kokemusta. Olisipa kivaa p√§√§st√§ testailemaan, milt√§ Samsung tuntuu usean vuoden j√§lkeen! 

Uusi jäsen
Viestejä 5 kpl

Waude mahtavaa..mulla on ollut aina Samsungin luurit käytössä, tämän hetkinen on Samsung S8, joka reilu vuoden käytössä, tosin joka kulmasta näyttö hajonnut accidentin takia..

Olen kova matkustelemaan ja eritoten valokuvaaminen elävästä elämästä ympärilläni on vaakanaisen intohimo.

Joten Samsungin uusi tulokas A 40 toisi kaksoiskamerallaan taatusti uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia tallentaa planeettamme maan ūüĆŹ edesottamuksia my√∂s muiden n√§ht√§ville, niin FB, instatilini ja t√§m√§n yhteis√∂n kautta.

 

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

Olisin hyvä laitetestaaja, koska olen jo useampia vuosia seurannut uusimpia matkapuhelimia aika tarkasti. Olen opiskelija, joten käytännön kokemusta uusista puhelimista minulla ei juurikaan ole. Tämä yhdistelmä tietoa puhelimista, sekä aitoa optimistista ensivaikutelmaa ovat vahvuuteni testaajana.

Useat ammattimaiset tuotetestaajat ovat jo pari vuotta toitottaneet, että juuri tämän hintaluokan puhelimet, kuin mitä Galaxy A-sarja on, alkavat olla jo tosi hyviä. Odotan A40:n olevan siis laadukas puhelin, jossa on fiksusti valikoitu kokoelma erinomaisesti toimivia perusominaisuuksia. Toisin sanottuna odotan A40:n olevan hyvä puhelin.

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Ehdottomasti haluaisin testaajaksi. Nykyisin Samsung Galaxy s8 plus ja edellinen s6 plus, enk√§ vaihda merkki√§, mutta kamera kiinnostaa √§lytt√∂m√§sti koska harrastan kuvaamista. ūüėć

Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

Testaisin toimisiko hyvin työkäytössä. Odotukset olisivat ainakin hyvä kuuluvuus ja akun kesto.

Uusi jäsen
Viestejä 6 kpl

Olisi kyllä kiinnostava päästä testaamaan kaksoiskameraa, koska kokemusta on vain normaaleista kännykkäkameroista. Hyvä testaaja olisin, koska kuvaan kännykällä kuvia eri tarkoituksiin melkeinpä päivittäin. Takana on jonkin verran kokemusta Samsungista, joten odotan tältäkin hyvää toimivuutta ja käytön mutkattomuutta sekä tietysti ihan kohtalaista kuvaamiskokemusta.

Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

Olisin kiinnostunut testaamaan Samsung A40 puhelinta mihin se pystyy? sopiiko päivittäiseen käyttöön? Kamera minkä laatuinen? Akun kesto ja laatu? nimittäin nykyisessä puhelimessa huomattavasti heikentynyt. Työkäyttö: suoriutuuko työjutuista?

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 2 kpl

Olisin hyvä testaaja, koska käytän puhelinta päivittäin paljon ja käytän sitä monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin. Tutkin ja kokeilen mielelläni puhelimen sisäiset sovellukset sekä olen kiinnostunut laitteen käytöstä. Odotan uudistetulta A-sarjalta omaan käyttööni sopivia palveluita ja hyötyjä, haluan tutustua uutuuksiin sekä olla teknologian edellä kävijä! Tämä uusi A-sarja tuo uusia mahdollisuuksia käyttää puhelinta hyödyksi työssä, opiskelussa sekä vapaa-ajan käytössä.

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Moi. Testaaminen kiinnostaa.Käytän puhelinta töissä ja harrastuksissa. Puhelimista on aikaisempaa kokemusta monipuolisesti.

Arvostan puhelimessa hyvää kameraa ja käyttövarmuutta+ hyvää akkua.

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan puhelinta harrastuskäytössä (metsästys) ja vähintäänkin haastavissa työolosuhteissa.

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Itsellä on kohta 4 vuotta vanha samsung. Olisi mielenkiintoista päästä katsomaan minkälaisen harppauksen tekniikka onkaan taas tässä ajassa tehnyt. 17-vuotias poika varmasti opastaisi tätä fossiilimammaa taas kaikkiin puhelimen saloihin..

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 2 kpl

Jos on somemuija niin tarvis hyvän ja laadukkaan puhelimen. Kamera hyvä kamera ois ihana. Testaisin

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 1 kpl

Kuulin eilen, ett√§ Samsung olisi uutuudellaan koukuttanut vannoutuneen Apple-k√§ytt√§j√§n. Tietysti tahdon kokeilla uutuutta. Puhelimessa mulle on t√§rkeint√§ vakaa toiminta, hyv√§ kamera ja se, ett√§ luuri pysyy mukana menossa. Kirjoitan mielell√§ni kokemukseni uutukaisesta, olenhan verbaalisesti ladattu muija, kuten mieheni minua s√∂pistelee. 

Uusi keskustelija
Viestejä 16 kpl

Terve! 

 

Minusta tulis hyvä laitetestooja teillen, olenhan miä sentää näetä android ja ios laitteita käyttänyt aivan tuhottoman paljon. Olen myös suvun oma moottorturpa ja moppiililaitepuolen guru.

 

Uuvelta A-sarjalta odotan paljon ja huomaan my√∂s kuinka nykyinen kilpailutilanne vaikuttaa huimasti A-sarjan huimaan ominaisuuskehityksiin. Ensimm√§isen√§ oma kiinnostus A-sarjalaisia kohtaan her√§√§ laitteiden huimasta hinta/ominaisuussuhteesta, sek√§ ulkomuodosta joka hivelee silmi√§ kuin vasta valmistunut rolls royce (hyundain hinnalla) Lis√§ksi Monioptiikkainen kamera kiinnostaa, kuvaan kuitenkin puhelimellani p√§ivitt√§in. 

 

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 1 kpl

Olisi mukavaa päästä testaamaan Samsung puhelinta. Aikaisemmin ollut käytössä Nokialaisia, LG tä ja Huaweita. Käytän puhelinta kuvaamiseen puheluihin musiikin kuunteluun ja leffojen sekä sarjojen katseluun

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Minulla on tosi pitk√§√§n ollut Nokialaisten j√§lkeen k√§yt√∂ss√§ ainoastaan Applen puhelimia, ja olisi virkist√§v√§√§ testata muun valmistajan puhelinta. Huono akun kesto on asia joka aina √§rsytt√§√§, ja siihen toivoisin uudelta testipuhelimelta apuja. 

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 2 kpl

Olisi mukava testata uutta "sarjaa"  Ulkon√§√∂llisesti hieno. Eik√§ specsitk√§√§n pahat oo

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Olisin hyvä testaaja, sillä vertailuksi käyttökokemusta löytyy kolmesta muusta samsungista, ja odotan mielenkiinnolla uuden A40-mallin ominaisuuksia erityisesti kameran osalta.

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 1 kpl

Olisin kyll√§ hyv√§ testaaja. Minulla on ollut Samsung matkapuhelin siit√§ saakka kun ne tuli markkinoille.  Nytkin viime vuoden malli A8. Uusi Samsung on kuin minulle tehty, ja syntt√§ritkin olivat juuri 5 pv√§. Toivottavasti onni suosisi t√§ll√§ kertaa. 

Tutustumassa
Viestejä 1 kpl

Käyttökokemusta on ko. wahemmista malleista, mutta 72 vuotiaan on pysyttävä ajassa mukana joten, ei muuta kuin uutta testaamaan.

 

W 72

Kommentaattori
Viestejä 37 kpl

Testaaja - kokemusta ohjelmistojen testaamisesta (ja tekemistä) jo 80-luvulta. Ed. elämässä oli viimeinen työpuhelin Sampan A5, jonka jälkeen iPuhelimia. Olisi kiinnostavaa testata uusi Samppa. Käytössä tukiasemana, WApp/Face/..., Gmail, Outlook, Excel, selain ja HCR2. Tuleepahan testattua yhteydet Dubaista, Norjasta ja Kuusamosta.

 

Mitenk√§ t√§st√§ saa tuon t√§p√§n pois, ett√§ (muka) haluaisi s√§hk√∂postia, jos joku vastaa. Kissa sen siihen laittoi ūüėČ

 

 

Kommentaattori
Viestejä 47 kpl

Oikeastaan n√§in el√§kkeell√§ p√§√§see paremminkin testaamaan laitteita, menossa Razer Phone 2 ja Asus Zenfone 256/8. Ensinmainitusta l√§mpenee k√§ytt√§j√§, viime mainitusta laite. Samsungista on varsinkin tablettina kokemusta. 

Uusi keskustelija
Viestejä 10 kpl

Olisin hyvä testaaja, koska en ole aikaisemmin käyttänyt Samsung merkkiä.

Uusi keskustelija
Viestejä 14 kpl
Mielenkiinnolla osallistuisin testaajaksi. Kännykkä minulla ollut jo NMT-ajoista alkaen, monenlaisia vempaimia on käsissäni ollut. Uskoisin pystyväni myös kertomaan uutuustuotteesta jotain, jotka jo hieman iäkkäämmälle henkilölle ovat tärkeitä. Samsung miniulla on tälläkin hetkellä, ainakin siihen pystyisin hyvin tätä vertaamaan.
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Nykyinen A3 puhelin alkaa olla vaihtoa vaille valmis. Kiva olis samassa merkissä pysyä ja verrata uuden suorituskykyä.

A3 käyttömuisti liian pieni kun on tehokäytössä vaikka lisämuistikortti käytössä. Sille ei voi kuin rajallisesti ohjelmia siirtää.

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 1 kpl

Paljon tulee puhelinta käytettyä, monipuolista testausta luvassa. Odotan hyvää suorituskykyä laitteelta.

Kommentaattori
Viestejä 48 kpl

Hei Tero!!Kun ei edellisessä arvonnassa onnistun,ni kokeillaan tässäkin;-))Mukava ois Uutta mallia testailla,kamera puhelut ja Kaikki:-))

Tutustumassa ‚ėÜ
Viestejä 1 kpl

Minä olen iPhonen käyttäjä ja olisi todella mielenkiintoista kokeilla Samsungia. Minulla ei ole ikinä ollut ko.merkkiä ja näin ollen voisin keksiä plussia ja miinuksia puolueettomasti.

Kommentaattori
Viestejä 26 kpl

Puhelimissa arvostan eniten hinta-laatusuhdetta ja suorituskykyä, enkä esim omenan logoa kannessa.

A-sarjalta odotan juurikin näitä ominaisuuksia.

Uusi jäsen
Viestejä 5 kpl

Uuden testaaminen kiinnostaa aina, ja k√§nnykokemusta l√∂ytyy pitk√§lt√§ juoksulta - aina "kannettavista" analogisista l√§htien ūüôā

 Akku saisi kest√§√§ piiiiitk√§√§n, takeltelematon toiminta, ja k√§dess√§pysyv√§ muotoilu/pintamatsku... olisko A-sarjassa n√§it√§ ominaisuuksia?!?

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Uuden puhelimen osto on edessä vaikka yli 3 vuotta vanha Galaxy S5 Neo toimiikin moitteetta. Päivityksiä ei liene enää tulossa, joten eteen päin pitäisi päästä.

 

Ahkerana kuvaajana arvostan hyvää näyttöä ja valovoimaista kameraa ja totta kai sulavaa käyttöliittymää. Omien kuva- ja videokoosteiden teko on minulle luontevaa eikä tällaisen laitteen esittely olisi muuta kuin hauskaa.

 

Samsungiin luotan joka tapauksessa jatkossakin, joten taidanpa t√§st√§ menn√§ jo postilaatikolle odottelemaanūüėČ

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 1 kpl

Olisin hyvä testaaja, koska minulla on ollut samsung s2-s8 välistä jokainen puhelin käytössä.

T√§m√§n lis√§ksi useita muita merkkej√§ ja malleja, vain koska tykk√§√§n kokeilla erilaisia puhelimia ja k√§ytt√∂j√§rjestelmi√§.. ūüôā

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 1 kpl

Oisin hyvä testaamaan koska monta eri puhelinta on ollu ja aina oon palannu takaisin samsungiin. Puhelimelta odotan hyvää näyttöä,hyvää kameraa sekä akunkestoa.

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

iPhone. On ollut aina minulle se puhelin. Yhden Samsungin olen aiemmin omistanut. Nyt tuli hyv√§ referenssi miten Android ja Samsung on kehittynyt kuudessa vuodessa 

Kommentaattori
Viestejä 24 kpl

Olisin hyv√§ laite testaaja t√§lle puhelimelle koska olen ty√∂t√∂n t√§ll√§ hetkell√§ joten ei ole muuta kuin aikaa ūüôā sek√§ ett√§ omistan Samsungin S9+ puhelimen joten voisin vertailla niit√§ kesken√§√§n juuri kameroiden, ominaisuuksien ja k√§ytett√§vyyden suhteen. Odotan uudelta A-sarjalta suurta harppausta edellisist√§ malleista ja miten hyvin se p√§rj√§√§ Samsungin S9+ kalliimmalle malille.

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 1 kpl

Olisin sopiva laitetestaaja koska asun Lapissa ja liikun paljon koillislapin kairoissa ja vesillä joilla kuuluvuus on joskus heikko. Uutta kameraa olisi myös mielenkiintoista testata eräkuvilla.

Tutustumassa
Viestejä 1 kpl

Olisin sopiva testaaja kun liikun paljon, kuvaan paljon ja tuntuu ett√§ k√§nnykk√§ kasvaa k√§dess√§ni ūüėĄ