Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Samsung Galaxy A40 edestä.jpg

 

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! 

Arpaonni suosi jäseniämme @sannaz ja @Pupusiili, onneksi olkoon! Hymiö Onnellinen

 

Uudistettu Samsung Galaxy A -sarja on täällä. Meillä on sinulle hienoja uutisia, lanseeraamme täällä Yhteisössä uuden A-sarjan kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa! Haluamme kuulla miltä uusi A-sarja sinusta vaikuttaa, joten laitamme pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin. Galaxy A50-skaba päättyi hiljattain ja sen testit ovat käynnissä parhaillaan.

Nyt starttaamme seuraavaan skaban, josta voit voittaa Samsung Galaxy A40 -puhelimen (arvo 249€)! Lue tarkemmat ohjeet alta ja tsekkaa myös Galaxy A40 -laite-esittely Yhteisön blogista.

 

Samsung Galaxy A40 - kompakti ja näyttävä

 

Galaxy A40 on erinomainen valinta kompaktia puhelinta etsiville. Näytön koosta ja laadusta ei ole tingitty ja uskomattoman tarkasta superAMOLED-näytöstä näet kaiken tarvittavan. Kaksoiskamera laajakulmalla ikuistaa hetket kuten ne itse näet. Galaxy A40 tarjoaa vastinetta rahoillesi.

 

 • Kompakti Galaxy A40 on käteesi sopiva ohuen muotoilunsa ansiosta
 • 5.9" superAMOLED-näyttö käyttää puhelimen koon hyväkseen reunoja myöten
 • 25 megapikselin selfie-kamera syvyystehosteella ja 16 megapikselin kaksoiskamera laajakulmalla ja syvyystehosteella

Samsung Galaxy A40 edestä ja takaa.jpgSamsung Galaxy A40 pohja.jpgSamsung Galaxy A40 takaa ja sivulta.jpg

 

Lue laitteesta lisää tämän jutun lopusta.

Etsimme testaajia, kilpailu käynnistyy nyt

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A40 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän blogin kommenteissa:

 

Kerro miksi sinä olisit hyvä laitetestaaja ja mitä sinä odotat uudistetulta A-sarjalta.

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa puhelinta normaalisti, aivan kuten käyttäisit sitä normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi joita jaat sitten muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:

 

 • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Ja niin edelleen.

 

Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua arvontaan 24.4. kello 23:59 asti
 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä  kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 18 sekä varsinainen arvostelu viikolla 20
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin kevään aikana ja muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.

 

Onnea arvontaan ja mielenkiintoisia testiraportteja odotellen 😎

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A40


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 11.4. – 24.4.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A40 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 249€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 25.4. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy A40 -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 18
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 20

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 11.04.2019

Samsung Galaxy A40

Tekniset tiedot

 

Näyttö 5.9" 2220 x 1080 (FHD+)
Prosessori Lassen O+ (Octa Core 1.8 GHz)
Mitat 144.4 x 69.2 x 7.9 mm
Takakamerat

16MP (f1.7)

5MP ultra wide 123° (f2.2)

Etukamera 25MP (f2.0)
Keskusmuisti

4GB

Akku 3100mAh
Muuta

- MicroSD tuki jopa 512GB asti

- USB-C

- Hinta 249€

 

Voita ja testaa Samsung Galaxy A40 Telia.jpg

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
131 kommenttia 👇
pahomaa
Uusi jäsen

Halpa, hyvä hinta laatusuhde.Sydän

Paivi12345
Rekisteröitynyt ☆

Olisi tosi mukava päästä testaamaan uutuutta. Kuinka toimii mummon käsittelyssä. Puhelimelta odotan hyvälaatuista kameraa ja pitkää akun kestoa. Tietysti tilaa pitää olla, koska kuvista en halua puhelimesta luopua. Moottoripyörämatkoilla apuväline navigointiin, kuvaamiseen ja yhteyden pitämiseen Suomeen.

Timto
Tutustumassa

Olen sote-alalla kenttätöissä ja vapaa-ajalla innokas matkustaja. Joten puhelin saisi kyllä todella mielenkiintoista käyttötestausta taakseen. 

Joneski2019
Rekisteröitynyt ☆

Aikaisempaa kokemusta Samsung puhelimista ei ole joten olisi mielenkiintoista tutustua tuotteeseen koska harkitsen puhelimen vaihtoa, paljon kuvaan eli kamerakin tulisi testattua, käytän instagramia, twitteriä, fasebookkia. Duunisähköpostia luen puhelimella kuin myös henkilökohtaista, puhelin tulisi kovaan käyttöön.

avk49
Uusi jäsen

A40 vaikuttaa kiehtovalta uutuudelta ja kokeilemisen arvoiselta vastukselta tarpeisiini. Olisin oivallinen testaaja sikäli, että arvostan sitä, että puhelimen monipuolinen käyttökokemus olisi myös yksinkertaisen helppo ja ennen muuta tasalaatuinen. Ei yllätyksiä sovellusten toimintavarmuudessa. Haluan kokeilla rajoja.  Työporukan ryhmäviestitys on tärkeä ja eri työtarjoukset tahdon heti havaita viesteissä ynnä sähköposteissa, jottei mene sivu suun. Kätevät muistutukset ja luonnikas äänellinen muistiinpaneminen on tarpeen myös, kiitos. 

EemeliRahikaine
Rekisteröitynyt

Totta ihmeessä lähtisin testaamaan! Haluaisin testata A40 suorituskykyä perus sometteluun ja koulutehtäviin. Hauskaa olisi myös verrata kameraa tämän hetkiseen huawein vanhaan romuun ja kuinka hyvin tämä laajakuvalinssi toimii. Ja olisi myös ihan siistiä että ei tarvisi ladata puhelinta 3-4 kertaa päivässä. Kaiken lisäksi yksi hintaluokkansa hienoimmista ulkonäöltään🙂

Nanna12
Rekisteröitynyt ☆

Heips. Olen innokas testaaja ja kyllä kamera ominaisuus on se ykkös asia koska kuvat luo muistoja voi jakaa ilahduttaa .... Mutta tietty toimiva puhelunkin ois joo o

mnmnmn
Uusi keskustelija

Olisin hyvä testaaja koska kokemusta eri puhelinmalleista löytyy, etenkin Samsungilta, josta onkin vuosien varrella tullut se puhelinlempimerkki. En pärjäisi ilman puhelinta hetkeäkään, sillä hoidan sillä kaikki asiat: yhteydenpidon, muistiinpanojen tekemisen, valokuvaukset, kalenterin käytön, pankkiasiat, videoiden katselut ja mitä ikinä voi keksiäkään. Olisin siis loistava testaaja, sillä puhelin pääsisi todellakin kovaan koetukseen kanssani ja siitä jos selviäisi niin varmasti sen voisi todeta olevan hyvä. Uudistetulta A-sarjalta odotan parempaa kameraa ja suorituskykyä. Pikaisen tutustumisen perusteella tämä uusi malli vaikuttaa oikein näppärältä kaverilta ja olisi mukava päästä tekemään lähempää tuttavuutta 🙂

Azakielsup
Rekisteröitynyt ☆

Olis kyllä hyvä testata tämmöstäki ku on nyt ollu kaikenmoisia merkkejä ja malleja käytössä

Jonpe
Rekisteröitynyt ☆

Olisin hyvä Samsungin puhelimen testaajaksi, koska viimeisten vuosien aikana en ole antanut mahdollisuutta muille kuin Applen laitteille. Nyt olisi mielenkiintoista nähdä, kuinka kova hinta-laatusuhde tässä suhteellisen edullisessa, mutta hyvät speksit omaavassa puhelimessa on.

KaarloT
Rekisteröitynyt

Kiinnostaisi testata tuollainen tämän päivän järkihintainen puhelin. Ensimmäinen autopuhelin käytössä jo 1984. Sitten kymmeniä kännyköitä. Kirjoittamisen ammattilainen jo 45 vuoden ajan.

yusa1
Rekisteröitynyt ☆

Olen odottanut näin kauan kohtuuhintaista laadukasta mahdollista ensimmäistä ålypuhelinta.

MySharona
Uusi jäsen

Olisi kiva päästä testaamaan puhelinta, sillä vaikken mikään tekniikan ihmelapsi olekaan, niin kaiken "tarpeellisen" kyllä puhelimesta löydän ja kirjoittaminen luonnistuu minulta hyvin. Oma puhelimeni (Sony Xperia Z2) on 3,5v vanha ja vetelee ihan viimeisiään, toistaiseksi vielä kituuttelen tällä, mutta toivottavasti arpaonni osuu kohdalleni niin ei enää tarvitse. Puhelimessa tärkein ominaisuus minulle on kamera, nykyiselläkin luurilla olen useamman ulkomaanmatkan kuvannut. Tässä Samsungin puhelimessa on varmasti parempi kamera mitä Sonyssani, eikä käyttökään varmasti olisi täysin vierasta, sillä ennen nykyistä puhelintani minulla oli Samsung Galaxy S2+

Mikroautouuni
Kommentaattori

Uskon olevani hyvä testaaja, koska puhelin on mukana kaikessa mitä teen. Olipa kyseessä isovanhemmille soittaminen, pikaviestittely kavereiden kanssa tai elokuvien katselu. Puhelin näkisi monipuolista käyttöä ja olen innokas tutustumaan uusiin puhelinmalleihin. Olisi kiinnostavaa vertailla Samsungin käyttöliittymää perus-Androidiin.

 

Uudelta A-sarjalta odotan sulavaa käyttökokemusta ja laatuvaikutelmaa, jollaista on tähän asti totuttu näkemään vain kalliimman hintaluokan puhelimissa.

jameswilliam
Rekisteröitynyt ☆

Käytössäni on ollut Samsung Galaxy S-mallistoa ja tällä hetkellä OnePlus joten vertailupohjaa löytyy kuten myös kokemusta tekniikasta kirjoittamisesta. A40 vaikuttaa myös kiinnostavalta mallilta, joten myös mielenkiintoa sen ominaisuuksiin tutustumiseen on.

kainyy
Tutustumassa

Uusi puhelin hakusessa, mikä korvaisi eräreissuilla kameran ja jonka avulla pysyisi kartalla. Metsään ei myöskään viitsi tonnin kapulaa raahata, joten tuota voisi testailla.

uppoan
Rekisteröitynyt

Olisin mielestäni hyvä laite testaaja koska arvostelen usein ostamiani tavaroita, ja huomaan helposti jos tarvitsen jotain lisättävää puhelimeen, minulla on ns. "tiukat kriteerit" puhelimen suhteen eikä uusi puhelinkaan pahitteeksi olisi, tykkään myös kirjoittaa joten siitä se ei myöskään voisi olla kiinni. Olisi ilo ja kunnia kokeilla uutta puhelintanne ja muuten, onnea kaikille kisaan!SydänHymiö Erittäin onnellinen

Gabor
Rekisteröitynyt ☆

Koska en usko että mitään muuta olisi lähes yhtä hyvää kuin kalliimmat parhaat puhelimet. Katsotaan jos tämä yllättää minua.

Piijuli
Uusi jäsen

Olisin hyvä testaaja, koska käytän todella paljon puhelinta päivän mittaan. Kameran ominaisuudet kiinnostaa todella paljon, koska tykkään kuvailla kulkiessani. Harvoin kamera matkassa, joten kännykällä tulee napsittua kuvia sieltä täältä. 

A-sarja kuulostaa sopivalta omaan käyttööni sen ominaisuuksien takia. Akun kesto kiinnostaa, koska se on liikkuvan työn takia ehdottoman tärkeää. Laadukas näyttö, tallennustila ja mukava koko tuo käyttömukavuutta. 

Innolla jään odottamaan 🙂 samsung s8 3.3.2019 419.jpg

Ratcheted
Tutustumassa

Moikka

Akun kesto olisi mukava testata geokätköilyn yhteydessä ja muutenkin sen toimintaa maastossa !

Atina2
Tutustumassa

Samsung tuttu jo pitemmältä ajalta. Mielenkiintoista nähdä mitä uutta ja parannettua tässä mallissa olisi.  Otan paljon valokuvia ja käytän puhelinta lähes kaikkeen mahdolliseen sekä se on aina mukana ja tarpeellinen. 

Kille73
Tutustumassa

Puhelinmallit ovat vaihtuneet tiheään malliin, Samsung on, heti ensimmäisten mallien tultua markkinoille, otettu omaksi ja luotetuksi. Väliin ovat mahtuneet kokeilussa niin Iphonet kuin kiinaihmeet. Nyt on menossa Huawein p20 ja täytyy sanoa ettei ole Samsungin voittanutta ja lähtisinkin enemmän kuin mielelläni kokeilemaan tätä A-sarjaa, tulevaisuudessa, siirryn innokkaana puhelimen vaihtajana uusiin Samsung malleihin, sillä työ vaatii toimivuutta joka tilanteessa.

Markku82
Uusi jäsen

Kyllä  mukana. Tulis tarpeeseen. Sormet ja varpaat pystyssä. Hyvää pääsiäistä. Kamera olis huippu tässä varmasti. Nykyinen on surkea. 

ViliHopea
Rekisteröitynyt ☆

Olen villi ja vapaa. Soitto-ominaisuus olisi mahtava ylläri.

Tomitkay
Rekisteröitynyt

Näin aikuisopiskelijana olisi siistiä olla mukana, joku luotettava, sopivan kokoinen, hyvännäköinen sekä oivaltava vierellä kulkija. Hänen kanssaan kuvaisimme kokemuksiamme, näkemyksiämme, josta voisimme yhdessä jakaa jalostettua tietoutta muillekin saman ajatuksen hapuileville oman elämän taltijoijille. 

TUUDILUU
Rekisteröitynyt

Testaajaksi ilomieöin!

Puhelin pääsee näyttämään valovoimaisuutensa muistikapasiteetin ja valokuvauksen muodossa. Myös kokeiluun kuinka helppoa elämä hyvän puhelimen kanssa tulee olemaan. 

Haluan myös kokeilla kuinka se taipuu erilaisiin peleihin grafiikan toiston myötä. 

 

peekotu
Vakiokalustoa ☆

Kyllä testailu kiinnostaa aina, hyvän tuntuinen puhelin ja mielenkiintoisia ominaisuuksia itselleni ja varmaan muille.

Michel81
Uusi jäsen

Minä voin testaa kokko europassa, olen merimies

Alluht02
Tutustumassa

olisin hyvä testaaja koska olen kiinostunut ja hyvin perillä elektroniikasta. vertauskuvana olisi hyvin nykyinen A8 2018 johon olen tyytyväinen. puhelimelta odotan kohtuullista akkukestoa, erittäin hyvää ja laadukasta näyttöä niinkuin samsungin tapana on ja loistavaa kameraa

Ottqk3
Rekisteröitynyt

Olisin hyvä testaaja, koska minua kiinostaa puhelimet ja niiden ominaisuudet. Puhelin tulisin joka päiväiseen käyttöön. Olen hyvin kiinostunut Samsung A- sarjan laajiksista., niitä olisi mielenkiintoista päästä testaamaan. Minulla on tällä hetkellä Vanha Samsung tuo a40 vaikuttaa Freesiltä, kompaktilta ja näyttävältä. Desing on kohdillaan. Minua kiinostaa puhelimen näyttö paljon, kun puhutaan tuosta halvasta hintaluokasta kovinmonessa puhelimessa ei valitettavasti ole laajista eikä Amoled-näyttöä. Olisi mielen kiintoista nähdä omin silmin onko näytöstä mihinkään.  

 

Leppajossu
Uusi jäsen

Olisi mukava päästä testaamaan tätä Samsungin uutuutta. Innokkaana valokuvaajana varsinkin kameran ominaisuudet kiinnostavat. Puhelin on myös aktiivisessa nettikäytössä ja toki myös perinteisenä yhteydenpitovälineenä.

k4rm4doll
Rekisteröitynyt ☆

Kuvailen ja äänitän ja pelailen pelejä ja kaikkea sitä mitä muutkin tekevät. Tämä olisi ensimmäinen testini ja tekisin sen huolella. Itselläni puhelimena on huawei p8 lite. Odotan tältä  samsungilta suorituskykyä peleissä ja kuvaamisessa, myöskin tuntuma kädessä pitäisi olla miellyttävä, ja tietysti oleellinen akunkesto kauanko akku kestää. 😄

Vipunen79
Tutustumassa

Hei,

 

Olisin hyvä laitetestaaja koska käytän puhelintani päivittäin erittäin monipuolisesti tiedostojen jakamiseen sovellusten kautta, sometteluun, päivittäisen sähköpostiliikenteen hoitamiseen suhteellisen suurten puheluminuuttien lisäksi. Paitsi että käytän puhelintani työasioissa ja yhdistysasioiden hoitamiseen, puhelimeni on aktiivisesti käytössä myös suoratoistopalvelujen lähteenä silloin kun aikaa elokuville ja dokumenteille liikenee. Viikottain kannan tämänhetkistäkin laitettani myös luonnossa, joka on jo nk. vanha "ikirauta" Galaxy S5, joka minulla on ollut jo vuosikausia, mutta rokkaa edelleen. Nykyisessä puhelimessani on tiettyjä ominaisuuksia ja laatukriteereitä joista en olisi valmis tinkimään uutta hankkiessani. Toistaiseksi vanhan "sampan" korvaava ehdokas on ollut hukassa, ja suurin syy tuohon on se, että en ole kokenut että saisin rahoilleni vaatimaani vastinetta laitetta päivitettäessä.

 

Mitä sitten odottaisin A-sarjalaiselta, mikäli se minulle testiin päätyisi? Hyvää ja kulutusta kestävää designiä, jouhevuutta ja bugittomuutta päivittäisissä toimissa, hyvää näyttöä sekä akun kestoa. Oletusarvoni on, että kyseisessä käkkyrässä hinta ja laatu kohtaavat. Mielenkiintoista olisi päästä myös vertaamaan suuremman näytön mukanaan tuomia etuja vs. haittoja nykyiseen, varsin kompaktin kokoiseen S5:seen verrattuna. Hankala todellakin sanoa ennakkoon odotuksistani, koska A sarja ei itselleni ole tähän asti ollut vaihtoehto, vaan olen tunnollisesti kuolannut aina uusia S sarjan Samsungeja, ja vähällä olin jo S9:n laittaa tilaukseen. Itselleni 800-900 euroa puhelimesta ei ole millään muotoa perusteltavissa, siksi siis vähän vanhempikin rauta on vaihtoehto, mutta S5 on osoittanut että Samsungin premium malleissa laatu on aikalailla kohdallaan.

 

 

feher
Uusi keskustelija

Olisi ainakin objektiivinen käyttökokemus kun en ole koskaan omistanut Samsungia, ei olisi ennakko-odotuksia tai tottumusta. Olen kyllä aina ajatellut että Samsung voisi olla lempipuhelinmerkkini. Käytän paljon appeja ja tietysti kuvausta, ja kaikkea mahdollista. 

Sen lisäksi että saisi huippuluurin testiin ja käyttöön, on kiva kirjoitella tuote-arvosteluja, ja vielä oikein pitkän kaavan mukaan, huippu juttu 🙂 

Zibbura
Rekisteröitynyt ☆

Ei ole muutamaan vuoteen ollut enää samsungia niin olisi mukava päästä näkemään ja testaamaan kuinka on samsung kehittynyt viime käytöstä. 😊

Käytän puhelinta paljon päivittäin arjessa, valokuvaus on mielipuuhaa komeissa maisemissa. 😚

Naksu910
Uusi jäsen
Eri puhelimia on tullut tässä vuosien saatossa käytettyä valehtelematta kymmeniä, joten uskon omaavani aika hyvän pohjan mihin peilata tätä uutukaista. Uusi teknologia kiinnostaa aina. Lisäksi ostin tässä hiljattain saman hintaluokan puhelimen, joten vertailu siihen voisi olla mielenkiintoista! Tekstin tuottaminen ei tuota vaikeuksia, pikemminkin höpötän välillä liikaa 🙂 A-sarja vaikuttaa kiinnostavalta koska se osuu tähän "budjetti-luurien" luokkaan, olisi hauska testata miten hyvin ominaisuudet ja hinta ovat balanssissa.
kota11
Rekisteröitynyt

Mielenkiinnolla testaisin uutta, koska haluan pysyä ajan tasalla näin vanhanakin. Kuvaan paljon luontoa ja tämähän olisi oiva peli siihen. 

Talvet asustan ulkomailla ja käytän puhelinta mm pankkiasiointiin!

maketsuu
Uusi jäsen

Olisin hyvä testaaja, koska uudet laitteet kiinnostavat aina ja Samsung on tuttu merkki ennestäänkin. Toivottavasti tässä sarjassa olisi parempi akun kesto ja suorituskyky. Mielelläni testaisin!

 

Amatoori
Vakiokalustoa

Mukana. Itselläni on ollut pelkästään Galaxy-sarjan puhelimia niin mielelläni kokeilisin mihin nämä muut pystyvät.

Blankko
Rekisteröitynyt ☆

Hetkeen ei ole Samsungin puhelinta ollut käytössä niin mielellään kyllä testaisi millanen on nykyään merkki. Kameralla iso osuus puhelinta valittaessa kun melkeen päivittäin tulee räpsittyä kuvia 

Scaramouse
Tutustumassa

Kamera vaikuttaa erittäin hyvältä ja kiinnostaa eniten. Toki myös suorituskyky ja käyttö alhaiseen hintaan nähden. Ottaisin mielelläni puhelimen testiin, koska itsellä ei ole tällä hetkellä mitään huippupuhelinta. Testaisin puhelinta monin eri tavoin, perehtysin siihen ja kirjoittaisin kunnolliset, rehelliset arviot.

JekkuliES
Tutustumassa

Moi!

Odotuksia minulla ei ole muuta kuin, että hankkimani tuote/laite vastaa sitä kuvausta, mitä ostohetkellä tuotteesta tai laitteesta annetaan, se on tärkeä juttu. Jos se vastaa kuvausta, silloin hinta-laatusuhde on hyvä. Kuvauksen ja suositusten perusteellahan sitä nykyään uudet hankinnat tehdään, ainakin meillä.

Olen hyvä testaaja, koska minulla on aikaa ja kiinnostusta lähteä mukaan ja mielelläni jaan omat mielipiteeni muille. Liikun paljon eri sääolosuhteista, eri vuorokauden aikaan ja tuun testaamaan kameran ominaisuudet,kauan olen kaivannutkin hyvät selfiet ja tämä Samsung sitä myös lupaa, testaan myös näytön mukavuuden ja yleensäkin laitteen suorituksen. Olen siirtymässä IPhonesta Androidiin ja tämä olisi hyvä alku sille, tässä tapauksessa en siis ota riskejä kun saan laitteen testaukseen! Muuten kiikarissa on Huawei P30 Pro tai tuleva OnePlus 7... Samsung olisi hyvä alku! 
Kasperkkik
Rekisteröitynyt ☆

A40 vaikuttaa kiehtovalta uutuudelta ja kokeilemisen arvoiselta vastukselta tarpeisiini. Olisin mielestäni hyvä laitetestaaja koska käytän puhelinta paljon koulutehtävissä ja vapaa-ajalla. Pääsisi näkemään puhelimen suorituskyvyn kovassa käytössä.

Puhelimen virtaviivainen muotoilu kiehtoo kans kuinka hyvin kyseinen luuri istuu käsiin.

arapahoe
Vakiokalustoa ☆☆

Sopisi itselle hyvin kun vanhassa on ruudussa sininen viiva ja pari naarmua.Samoin android versio on Marshmallow eikä uutta ole tulossa,samalla voisi verrata samsungin softia vanhan kännykän softiin sekä sekä testata kumman yhteydet toimii paremmin sisätiloissa ja tietenkin akun kestävyyttä.

tasapuu
Kommentaattori

Tuntuu olevn mielenkiintoinen tuttavuus. Ominaisuuksiltaan tuohon hintaan. Kohtuullisen näppärän kokoinen kamerat vaikuttivat tehokkailta. Mietin kyllä että ottaisinko osaa mutta tässä sitä taas kirjoitan. 

Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

Uudet laitteet kiinnostavat aina, joten olisi mahtavaa päästä testaamaan laitetta. Testejä tulisi tehtyä ainakin niin kameran kuin puhelimen yleisen käytettävyyden osalta.

tilasto
Kunniajäsen

Uudet laitteet, myös edulliset mallit kiinnostaa aina. Kuvia tulee otettua luurilla sekä nettiä käytettyä enimmäkseen Spotifyn kuuntelun lisäksi joten testaaminen painottuisia varmasti näihin osa-alueisiin.

Elzppari
Rekisteröitynyt ☆

Kiva olisi päästä testaamaan tätä, olis mulle eka Samsungin luuri! Hyvä kamera on ehdottomasti tärkein kriteeri 🙂

Lemonzz
Uusi jäsen

Uusi puhelin tulisi tarpeeseen, vanha Samsung alkaa olla jo hieman kulahtanut. Odotan tältä A-sarjalta hyvää laatua ja käytettävyyttä. Olisin hyvä testaaja, koska olen hyvä kirjoittaja ja osaan huomioida erilaisten käyttäjien tarpeet omieni lisäksi.

MaanMatonen
Uusi keskustelija

Olen ammatiltani testausinsinööri ja olen testannut nimenomaan matkapuhelimia työkseni. Odotan uudistetulta A-sarjalta hyvää käyttäjäkokemusta.