Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

SamsungGalaxy A70.png

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! 

Arpaonni suosi tällä kertaa @Aether ja @Kurkelo_1234, paljon onnea voittajille! Hymiö Onnellinen

 

Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa pysyä kuulolla! Seuraavan A-sarjalaisen kilpailu käynnistyy taas piakkoin!

 

Nyt on aika laittaa käyntiin uusi Samsung Galaxy A-sarjan skaba, josta voit voittaa itsellesi juuri julkaistun Samsung Galaxy A70 -puhelimen (arvo 429 €)!

 

Samsung Galaxy A70 

 

Galaxy A70 osuu hinnaltaan keskihintaisten älypuhelinten yläpäähän ja tämä näkyy myös puhelimen ominaisuuksissa. Suuri akku, huikeat kameraominaisuudet ja tehokas suorituskyky tekevät A70:stä houkuttelevan vaihtoehdon omassa hintaluokassaan.

 

A70:n ulkoasu huokuu laatua, mutta ei tarjoa mainittavia yllätyksiä. Pehmeät pyöristetyt kulmat, lähes koko etualan täyttävä Infinity U -näyttö, raikas värimaailma ja laadukkaat materiaalit jatkavat samaa tuttua linjaa muiden A-sarjalaisten kanssa. Samsung on selkeästi löytänyt oman tyylinsä, eikä hyväksi havaittua reseptiä ole tarve muuttaa.

 

Etsimme testaajia, kilpailu käynnistyy nyt

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A70 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän blogin kommenteissa:

 

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A70 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. Onko se esimerkiksi puhelimen tyylikäs ulkonäkö, kestävä akku, vai hyvät kameraominaisuudet?

 

Samsung Galaxy A70 -puhelimen ominaisuuksiin voit tutustua lisää Yhteisön blogista.

 

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön Käyttökokemukset Samsung Galaxy A70 -keskusteluketjuun:

 

 • Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

 

Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Tyyli on vapaa!

 

Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua arvontaan 15.5. kello 23:59 asti
 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kolmen viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä  kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 21 sekä varsinainen arvostelu viikolla 24
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin kevään aikana ja muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A70


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.5.-15.5.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A70 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 429€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 16.5. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy A70 -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 21
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 24

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 02.05.2019

 

 

Samsung Galaxy A70

Tekniset tiedot

 • Näyttö: 6,7" 2400 x 1080 (FHD+)
 • Etukamera: 32MP (F2.0 FF)
 • Takakamera: 32MP (F1.7 AF) + 8MP ultra-wide (F2.2 AF, 123°) + 5MP depth (F2.2 FF)
 • Tallennustila: 128 Gt
 • Suoritin: SM6150, Dual 2.0 GHz + Hexa 1.7 GHz
 • Mitat: 164.3 x 76.7 x 7.9 mm
 • Paino: 183 g
 • Käyttöjärjestelmä: Android Pie 9.0
 • Keskusmuisti: 6 Gt
 • Muistikorttipaikka: microSD, jopa 512 Gt
 • Videokuvaus: UHD 4K (3840 x 2160)@30fps
 • Liittimet: USB-C, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä
 • Sormenjälkitunnistin
 • Kasvojen tunnistin
 • Akku: 4500 mAh

Samsung Galaxy A-sarjan arvonta

 

Lanseeraamme täällä Yhteisössä uudistetun A-sarjan koko kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa. Haluamme kuulla sinulta miltä uusi A-sarja vaikuttaa, joten laitamme pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin.

 

A-sarjan arvonnat starttasimme Samsung Galaxy A50 -puhelimella, josta saimmekin jo hienot  testiraportit puhelimen voittaneilta. Samsung Galaxy A40 -arvonta päättyi hiljattain, ja sen testit ovat parhaillaan vielä käynnissä.

 

Lue lisää:

Galaxy A70.JPG

SannaMKoo
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Voita-ja-testaa-Samsung-Galaxy-A70/ba-p/185921
Linkki kopioitu
153 kommenttia 👇
Frida1907
Rekisteröitynyt

Galaxy A70 puhelimen minulle tärkeät ominaisuudet:  Puhelimessa on monia hyviä ominaisuuksia (kamera, askelmittari, navigointi ym.), joten tärkeää on, että ne ovat helposti käytettäviä, selkeästi löydettävissä puhelimesta ja käynnistyvät nopeasti. Tärkeää on myös akun pitkä kesto ja hyvät turvaominaisuudet.

kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

Kiinnostaisi kovasti päästä testaamaan Samsungin puhelinta ekaa kertaa. 

Eritoten kameralta odotan loistavia kuvia, hyviä kuvia hämärässäkin otettuna sekä akkukestoa kuinka pitkään riittää puhelimessa virtaa 😎

Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

No jopas on kamera laitteessa! Tuota olisi mielenkiintoista testata, miten vertautuisi megapikselimäärä muihin puhelimiin ja esimerkiksi Nokia 808 tai Lumia 1020, 950 -puhelimiin, joissa niissäkin useamman megapikselin kenno.

mir012
Rekisteröitynyt ☆

A70 vaikuttaa spekseiltään erittäinkin kilpailukykyiseltä uutuudelta, jonka testin kannalta mielenkiintoisimmat ominaisuudet ovat suuri 6,7'' näyttö, akunkesto sekä kameraominaisuudet.

LiloEemeli
Tutustumassa

Olis kiva verrata iphone/ Samsungin eroa varsinkin kameraa ja muitakin toimintoja. Ulkonäkö on hieno varsinkin kun on iso näyttö. Akun kesto kiinnostaa onko parempi kuin Iphonessa.

Pyrkkaaja
Uusi keskustelija

Haluaisin tuon puhelimen testiin koska olen verbalisesti lahjakas ja osan arvostella tuotteita hyvin. Arvostelisin tuotetta tavallisen ihmisen näkökulmasta ja mitkä sen edut on arjessa. Puhelimessa minulle on tärkeitä asioita kamera, näyttö ja suorituskyky. Laittaisin puhelimen testiin benchmark testeillä ja muilla sellaisilla.

kainyy
Uusi jäsen

Puhelinta testaisin eräretkillä. Odotan, että sillä voi dokumentoida retken käänteet video- ja kuvamuodossa sekä postailla someen kaikenlaista retkien aikana. Tämä kaikki pitäisi onnistua, ilman jatkuvaa latausmahdollisuutta.

Makke09
Uusi jäsen

Olisi kyllä hienoa päästä kokeilemaan kyseistä laitetta ensimmäisten joukossa. Puhelimen kamera ja iso akku kiinnostaa todella.

Villiperuna
Rekisteröitynyt ☆

Odotan hyviä kuvauskokemuksia, koska kamera ja iso akku kiinnostelee todella!

marsu53
Kommentaattori

Mielenkiintoinen uutuus tuo A70 on. Akku isohko ja kameran valovoiman pitäisi riittää. Näyttö riittää koon puolesta jo kirjoille ja lehdille jopa. Nykyinen puhelimeni painaa 220g, joten ihanan kevytkin siis kokoisekseen.

 

Gifu10
Uusi jäsen

Akun kesto ja kameran ominaisuudet olisi kiva testata.

MattiViikate
Kommentaattori

Moi. Odotan uudelta Samsung Galaxy A70 -puhelimelta: Miltä tuntuu isompi näyttö omassa käytössä (Nykyinen on 5,2"). Eli onko suurempi puhelin yhtä kätevä ja tuntuuko se hyvin omaan käteen sopivalta. Hyvä näyttö on tärkeä koska katson paljon elokuvia ja sarjoja puhelimella. Kamera kiinnostaa myös koska tykkään kuvata myös kuuta ja tähtiä perus nettikirppari ilmoituskuvien lisäksi. Riittoisa akku olisi kiva koska nykyisessä se riittää maksimissaan yhden aktiivisesti käytetyn päivän.

 

Minulla tuo Samsung olisi päivittäisessä käytössä joten uutuudelle tulisi paljon aktiivista käyttöä jossa se pääsisi näyttämään kyntensä. Olen myös aina innokas testaamaan uusia laitteita ja pystyn arvioimaan niitä puolueettomasti ja rehellisesti kuitenkaan omia henkilökohtaisia näkemyksiäni unohtamatta.

 

Kirjoitan myös paljon muutenkin joten se arvioiden kirjoittaminen ajallaan sujuu kyllä minulta.

Japeaa
Vakiokalustoa

Tämä on mielenkiintoinen puhelin.
Hyvä kamera, pitkä akunkesto, pikalataus ja hyvä näyttö.

Mukaan arvontaan ilman muuta.

Ainoa mikä tulee mieleen mitä tästä puuttuu ja jota tarvitsen on infrapuna.

Bald67
Tutustumassa ☆

Olisi ensimmäinen Samsungin 

puhelin ja kuuden iphone- vuoden jälkeen android-puhelin.

 

Olisi mielenkiintoista nähdä miten muut kuin Apple ovat puhelinta kehittäneet. 

 

Applen kehitys tuntuu loppuneen ja nyt keskitytään rahastamaan palveluilla. Android-maailmassa tuntuu syntyvän vielä uutta.

 

Oma puhelimen käyttöni on pääasiassa netti, valokuvaaminen, musiikin kuuntelu ja netflix, joten hyvää akunkestoa arvostaisin suuresti.

 

tilasto
Kunniajäsen

Pari Samsungia ollut aiemmin niin kiinnostaisi testata tätäkin uutuutta varsinkin kameran osalta. 🙂

Aether
Uusi keskustelija

Olisin hyvä laitetestaaja, koska olen jo useampia vuosia seurannut uusimpia matkapuhelimia aika tarkasti. Olen opiskelija, joten käytännön kokemusta uusista puhelimista minulla ei juurikaan ole. Tämä yhdistelmä tietoa puhelimista, sekä aitoa optimistista ensivaikutelmaa ovat vahvuuteni testaajana.

Galaxy A70 vaikuttaa erinomaiselta puhelimelta kun sen tietoja vertaa hintaluokan muihin puhelimiin. Akku on hurjan kokoinen, kamera ajantasainen, samsungin puhelimien näytöt on aina hyviä ja puhelin näyttää hyvältä. En voi odottaa A70:ltä muuta kuin erinomaisuutta puhelimen peruskäytössä, eli sometuksessa, netin selaamisessa ja eri sovellusten välillä sompaamisessa. Jos sivuutetaan vaikutelma yleisestä erinomaisuudesta, omaan silmääni kiinnostavin juttu puhelimessa on sen laajakulmakamera, jolla kiinnostaisi päästä kikkailemaan.

VESKU11
Uusi keskustelija

Odotan hyvää akunkestoa ja muutenkin omiin tarpeisiini sopivia ominaisuuksia. Tosielämän testiin joutuisi kyllä tämä vehje.

Kisu86
Uusi jäsen

Pitkä akun kesto ja kuvien laatu ovat tärkeitä ominaisuuksia minulle, kameran sijainti on parempi A70 mallissa kuin nykyisessä puhelimessani. Käytän puhelinta jokapäivä työskennellessäni korujen ja blogin parissa,myös erinäiset somekanavat vaativat aikaani päivittäin. Myös henkilökohtaiset asiani hoidan pääsääntöisesti puhelimella.

JuliusIII
Uusi jäsen

Odotan Samsung A70:ltä sujuvaa käyttökokemusta, noilla spekseillä luurin pitäisi toimia lennokkaasti.
Pienempien puhelimen ystävänä kiinnostaa myös, miten isokokoisempi laite toimii päivittäisessä käytössä, tarvitseeko ommella suuremmat taskut vai hankkia vyölaukku puhelimelle?
Suuri näyttö on kiinnostava, kuten myös kolmoiskamera, lisäisivätkö ne videoiden katselua ja valokuvien ottamista. Lisäksi tuon kokoisella akulla varustettu puhelin kiinnostaa, sillä vähemmän latauksia lisää varmasti käyttömukavuutta.

NonnaMarikki
Uusi jäsen

Puhelin on varustustasoltaan erinomainen,akun kesto hyvä,ei tarvitse koko ajan olla lataamassa. Ennenkin ollut Samsung ja tykkäsin kyllä käyttää

 Muisti on iso ja parempi että tukee niin iso kokoista muistikorttia.

Ulkonäkö tyylikäs

Mielelläni kokeilisin puhelinta ja toki kertoisin minkälainen on käyttää

 

pätevän oloinen puhelin hyvällä/hyvillä kameroilla ja tallentustilaa riittää enemmän kuin tarpeeksi

Sormenjälki tunnistin on myös mahtava

 

Edit SannaMKoo: Kaksi viestiä yhdistetty samaksi

Miklu00
Rekisteröitynyt ☆

 Hyvä akku Hieno ulkonäkö hyvä kamera ja oon kauheeee!!! Samsung fani,sit oon tosi kova telia faniiiii sit siinä on hyvän kokoinen näyttö ja tykään a,sarjasta eniten  niin siks tahtoisin tän a70 

 

Paras puhelin for ever

peekotu
Vakiokalustoa ☆

Kovat odotukset ovat kameralle,vaikuttaa hyvältä. Muutkin ominaisuudet ovat kovat,kasvojentunnistus olisi kiva lisä. Olisi ensimmäinen kalliimman luokan puhelin itselläni, joten olisi kiva nähdä tuoko iso hinta paljonkin eroa normaali käyttäjälle.

LooLer
Uusi jäsen

Odotan eniten a70:sta akun kestoa, joka näyttää olevan testauksien perusteella tuon hintaluokan puhelimeksi erinomainen. Itselleni akunkesto ja sen nopea latautuminen on todella tärkeää, jos on menossa jossakin.

Azakielsup
Uusi jäsen

Minulle tärkeintä puhelimessa on kuvien laatu ja akunkesto myös käytettävyys ja käteen sopivuus jos a70 on sitä niin olisi se hyvä testata ja todeta onko se sellainen puhelin mitä voisin käyttää pidemmänkin aikaa

koomies
Uusi jäsen
puhelimen ulkonäkö ei ole tärkeitä vaan kestävä akku ja hyvät kameraominaisuudet. Ja tietysti se että puhelin kestää käytössä useammankin vuoden.
SuviVah
Tutustumassa

Odotan pitkää akunkestoa: olen väsynyt jatkumaan puhelimen lataamiseen ja johtojen mukana kuljettamiseen.

Odotan myös kestävyyttä ja menossa mukana pysymistä, kotiluurille ei tarvetta 🙂

 

Kiinnostaa kameraominaisuus! Haluan jakaa elämän iloja läheisilleni ja kunnon kameralla tämä onnistuu parhaiten.

tasapuu
Kommentaattori

Olisihan tuo mielenkiintoinen puhelin kameroiden ja akunkannalta testattavaksi. Kuinka lähellä sillä pääsee Huawei puhelimia. 

Alluht02
Uusi jäsen

Odotan puhelimelta eniten mahtavaa kameraa ja näyttöä niinkuin samsungilta voi olettaakkin, kiinostavin ominaisuus on uudistunut muotoilu 

Zippelus
Uusi jäsen
Samsungia olisi mukava tunnustella ja hypistellä; millaisia rakenneratkaisuja on Galaxy A70:ssä. Ja sitten se sisältö sekä toimivuus! Akku on ihan se eka juttu, miten se kestää käytössäni. Metsäolosuhteissa akun kestävyyden lisäksi koetuksille joutuu sään armoillakin oleva Samugga. Erilaisissa olosuhteissa kameran ominaisuudet selviäisivät - mm. juhlatilaisuuksissa, vetten äärellä, sateessa, Jazzeilla, paahteessa (toivottavasti) ja ikäväkseni myös pölyisissä olosuhteissa. Käyttis Pie 9,0 kiinnostaa, mitä siitä saa irti. Paljon, paljon kaikkea kiinnostavaa olen lukenut Samsung Pie 9,0:n pitävän sisällään. Seuraan mielenkiinnolla.
Krisse1962
Tutustumassa

Puhelimella olisi kiva napsia kuvia lapsenlapsesta, lemmikeistä ja luonnosta. Hyvä akunkestävyys ja iso näyttö kiinnostaa. Uusin käyttöjärjestelmä ja hyvä selattavuus plussaa.

Mantsi
Uusi jäsen

Speksien perusteella A70 vaikuttaisi olevan suorituskykyinen puhelin. Käytän puhelinta paljon, mutta en juurikaan soittamiseen. Odotan että puhelimella pystyy kuuntelemaan musiikkia, podcasteja, katsomaan ohjelmia mm. netflixistä, selaamaan nettiä jne. ilman suurempia tökkimisiä. 

 

Olisi mielenkiintoista nähdä miten akku riittää kovalla käytöllä. Nyt latailen puhelinta pari kertaa päivässä, jotta akku ei lopu yllättäen. Puhelin kulkee oikeastaan aina mukana ja hyvät kameraominaisuudet ovatkin erittäin tärkeät. Monesti tulee räpsittyä kuvia erilaisissa tilanteissa, joissa kamera ei muuten ole mukana.

 

Puhelimen suuri koko hieman mietityttää. Miten sopii käteen ja pitääkö aina kantaa laukkua mukana? Olisi mielenkiintoista testailla puhelinta.

 

 

jkaut1204
Uusi jäsen

Odotan kaikkein eniten näyttöä ja sen hurjaa tarkkuutta, mutta myös kameraa jonka speksit ovat vähintäänkin vaikuttavat!

silentfart
Tutustumassa

Odotan Samsungilta prosessoritehoja, jotta uusimmat sovellukset toimisivat moitteettomasti. Myös kameralta odotan paljon ja tulisin testaamaan kameraa aikalailla haasteisissa oloissa. Akun kannalta testiä tulee melkolailla, kun otan nuo sovellukset käyttöön sähköttömässä metsäkämpässä, jonne matkaan jossain vaiheessa kesää. Muotoilua tulen varmaankin tutkailemaan isolla kädellä. 

framlink
Uusi keskustelija

Kamera etenkin vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta ja sitä olisi kiva päästä testaamaan

Kokkkat1
Rekisteröitynyt

Eniten odotan akunkestoa, sillä se on nykyisessä puhelimessa huono. Toinen tärkeä asia on hyvä kamera, myös tyylikäs ulkonäkö plussaa tässä puhelimessa. 

jannejii
Uusi keskustelija

Viimeiset 10 vuotta olen käyttänyt pelkästään Applen puhelimia. Olisi mielenkiintoista kokeilla missä androidit menevät nykyään.

 

Ominaisuuksista/muotoilusta mielenkiintoisimmat asiat ovat kamera ja etenkin koko puhelimen etuosan kokoinen uusi näyttö!

Teemu9595
Uusi jäsen

Mielenkiintoa löytyisi yllin kyllin päästä testaamaan ja omistamaan kyseisen puhelimen. Testi olisi varmasti monipuolinen sillä puhelimella olisi todella aktiivista käyttöä monipuolisesti päivästä toiseen. Odotan kyseiseltä puhelimelta pitkää ja tehokasta akunkestoa sekä vahvan tasaista suorituskykyä.

Wesa86
Uusi jäsen

Odotan A-sarjan Samsungilta erityisesti laadukkaan oloisten kameraominaosuuksien testaamista käytännössä. Lisäksi olen kiinnostunut Android Pie 9.0 -käyttöjärjestelmän toimivuudesta. 

NtiKJ
Kommentaattori

Puhelin on päivittäin ahkerassa käytössä, joten lupaus akun kestosta kuullostaa lupaavalle. 

 

Kamera on toinen asia, mikä tässä puhelimessa kiinnostaa. Tietenkin tarkat, laadukkaat kuvat haastavissa tilanteissa tulisi testattavaksi ensimmäisenä. 

crabs
Uusi jäsen

töist sain just "uuden" samsungin ja se ei täysin synkannut tabletin kanssa joten siihen olis toiveita uudenpien mallien kanssa. ja tämän sivun ei tarttis kesken kirjoituksen heitellä mitään popup kyselyita jotka tuhoaa tämän varsinaisen asian. prkl.

lllauraas
Uusi jäsen

Käytän päivittäin puhelinta paljon eri käyttö tarkoituksiin, joten efityisesti akun osalta odotan paljon positiivisia käyttökokemuksia. Odotan erityisesti kameran käyttöä myös sillä valokuvaaminen harrastuksena on tärkeä. Myös puhelimen suurikokoinen näyttö on yksi asia mikä tässä mallissa on odotettava asia. 

Kurkelo_1234
Uusi keskustelija
Ilmoittaudutaan mukaan... Nyt jo vähän akun puolesta väsähtävän omenan käyttäjänä kiinnostaisi päästä "stressitestaamaan" mainostettua akun kestoa kun kulkee paikannus aktiivisena. Nyt tarvitsisi pari lisäakustoa mukaan jos mielii olla koko päivän liikkeellä. Toisena on mahdollinen kameran testaus mukana kulkevana satunnaisten kuvien tallentajana. Jos jaksaisi, voisi katsoa miten kuvanlaatu poikkeaa n. kymmenen vuotta vanhasta kamerasta, joka oli aikanaan parasta alle pro-hinnoittelun luokassa.
gozamite
Uusi jäsen

Uudet Samsungit ovat ottaneet huimia harppauksia eteenpäin kameratekniikassa. Galaxy A70 voisi mainiosti kilapilla parhaimpien kamerakännyköiden sarjassa Huawein ja Honorin kanssa. Mielenkiinnolla ainakin tutustuisin tähän oivaan laitteeseen jossa ominaisuuksia näyttää riittävän.

jarnomikko
Uusi keskustelija

Puhelin on laadukkaan ja kivan näköinen, mutta todennäköisesti verhoaisin sen suojakuoreen, niin ulkonäkö ei näyttele suurta roolia puhelinta valitessa. Käytettävyyden kannalta odottaisin kasvojentunnistuksen toimivuutta, sellaista kun en ole koskaan päässyt vielä testaamaan. Puhelimen ominaisuuksita arvostan erityisesti hyvää kameraa ja sitä testaisin mielelläni eri olosuhteissa.

Erkka1976
Uusi keskustelija

Samsungin laatuun aina luottaneena tämä puhelin vaikuttaa melko mukavalta.

Puhelimen koko vaikuttaa juuri sopivalta esim mökillä streamien katseluun ja akkukin on riittävä.

Nyt kun festarikausi on alkamassa niin, tuo takakamera on vallan mainio keikkakuvaukseen.

Pientä roiskesuojausta olisin toivonut, niin olisi kalakameraksikin sopinut paremmin, nyt täytyy suojata manuaalisesti.

locksmith
Tutustumassa

Pari vanhempaa Samsungia on ollut käytössä ja haluaisin kovasti tätä testata. Speksien mukaan olisi oiva peli juuri minulle. Arvostan hyvää akun kestoa, sekä kunnon kameraa. Puhelin tosin joutuisi erittäin kovaan testiin...

VirpiMes
Uusi jäsen

Samsung A70 kiinnostaa erityisesti kamera ja sen linssit 🤩. Haluaisin testata kameraa potrettikuvissa, joissa henkilö on tarkkana ja taustan saisi mukavasti epätarkaksi. Myös maisemakuvaukseen soveltuvat polttovälit tulisivat testaukseen. Tämän puhelimen pitäisi olla ihan huippua näin pienellä koolla tapahtuvaan maisemakuvaukseen, tarkkuus ja värit eivät ilmeisesti poikkea paljoa järkkärin ominaisuuksista. 

 

Design kiinnostaa myös, puhelimen reunat ovat todella kauniit. Suuri näyttö on ehdottoman hyvä tekstin lukemisen, kirjoittamisen ja kuvien käsittelyyn. Mutta miltä puhelin tuntuu käytännössä, miten tehot riittävät kuvien käsittelyyn ja siirtoon? 😏 Siitä olisi mukava saada kunnon tuntuma. Onko liian suuri ja vaikesti käsiteltävä vai onko helppokäyttöinen ja miellyttävä? Tästä ei välttämättä liikkeessä saa täyttä tuntumaa vaan vasta sitten, kun oikeasti kuvaa ja julkaisee kuvia.

Pera60
Rekisteröitynyt ☆

Akun kesto ja kameran ominaisuudet paljon kuvaavana on minulle tärkeät ominaisuudet.

laurikilpela
Uusi jäsen

Odotan A70 puhelimelta laadukkaita kameraominaisuuksia sekä akkua, joka kestäisi koko päivän 🙂 Odotan eniten puhelimen kolmoiskameraa ja haluaisin sitä päästä kokeilemaan

mnmnmn
Uusi keskustelija

Odotan uudelta A70-puhelimelta koko hintansa arvosta laatua ja toimivuutta ja ennen kaikkea hyvää kameraa, jolla saisi otettua laadukkaita kuvia. Myös akun kesto kiinnostaa, sillä hyvä sellainen on aina iso plussa älypuhelimissa.

 

Hyvät kameraominaisuudet kiinnostavat itseäni tässä kaikkein eniten. Olisi mahtavaa saada tämä testattavaksi mukaan kesän menoihin 🙂