Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

**EDIT: Ilmoittautuminen kilpailuun päättyi viime yönä. Kävimme ilmoittautumiset läpi ja oli ilo huomata, että halukkaita testaajia löytyi jälleen paljon.

 

Olemme valinneet joukosta kaksi testaajaa ja he ovat @viserran sekä @KaulanenComedy, onneksi olkoon 🙂 Lähetämme heille uudet Xperia X Compact -puhelimet ja jäämme innolla odottamaan testiraportteja matkan varrelta 🙂

 

Kiitos paljon kaikille osallistuneille 🙂 **

 

 

Haluaisitko voittaa Sony Xperia X Compactin omaksesi? Olet innokas testaaja ja osaat kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai ehkä jopa arvosteluita videolle?

  

Kerro meille tämän blogin kommentteissa vähintään 30 sanan mittaisella tekstillä tai videolla miksi sinut pitäisi valita testaajaksi ja miksi juuri ko. laite kiinnostaa sinua. Vinkki: arvostamme ertyisesti videoita Hymiö Onnellinen

 

Etsimme kahta aktiivista ja monipuolista testaajaalle. Voittajana teet kuukauden mittaisen testijakson aikana kolme artikkelia tänne Klaaniin meidän kaikkien luettavaksi.

 

Haku alkaa nyt ja päättyy 5.10.2016 klo 23.59. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.

 

Onnea kisaan Hymiö Onnellinen

 

Ps. Haemme parhaillaan testaajia myös Sonyn uusille langattomille vastamelukuulokkeille 🙂

 

---

 

Lisätiedot Xperia X Compactista Soneran verkkokaupassa sekä Sonyn sivuilla

 

 

Lue lisää

Kilpailun säännöt:

 

Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän blogiin, vähintään 30 sanan mittaisen perustelun kirjoittaneiden tai videon julkaisseiden Sonera Klaanin jäsenten joukosta.

 

Jutut, jotka on julkaistu tässä kirjoituksessa 5.10.2016 klo 23.59 mennessä, huomioidaan kilpailussa. 

 

Valinta suoritetaan 6.10.2016 ja voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä sekä heidän nimimerkkinsä julkaistaan myös tässä blogissa. 
 

Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetussa ketjussa (Käyttökokemukset Sony Xperia X Compact). Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Soneralle ja Sonera Klaanin ylläpito siirtää materiaalin Soneran Youtube-kanavalle siten, että siinä tulee esille videon tehneen henkilön Sonera Klaanin nimimerkki sekä hänen Youtube-kanavansa nimi.

 

Laitetestaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:

 

  1. Ensikokemukset pian laitteen vastaanottamisen jälkeen, ja
  2. Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta, ja
  3. Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua laitteen vastaanottamisesta

 

Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Soneralle tai pitää laitteen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan. Palkintoon ei sisälly puhelinliittymää.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Soneralle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Soneralle oikeuden hyödyntää materiaalia Soneran markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Klaani-nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

  

Jos kilpailun voittajat eivät tee kolmea artikkelia Sonera Klaaniin kuukauden testijakson aikana, Sonera veloittaa voittajalta laitteen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Soneran henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.

 xperia x compact.jpg

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Voita-ja-testaa-Sony-Xperia-X-Compact/ba-p/133679
Linkki kopioitu
52 kommenttia 👇
Satanta
Tutustumassa

En keksi mitään muuta kuin sen, että olen turhamainen ja haluaisi hypistellä uutta puhelinta. 

olkitu
Kunniajäsen

Mitäs nyt keksisi syyksi 🙂 --- öööö... Sama kuin edellinen että aivan loistava jos pääsisi hypistelee puhelinta ja varsinkin Sonyn laitteeseen jossa suht pieni näyttö mutta suuri akku siihen nähden. Voisi sellainen 2 päivän akku eikä samanlainen kuin S6:ssani. Viimeksi kokeilin Sony Z5 Compactia mutta tässä olisi kiva nähdä mitä Sony on päässyt eteenpäin. Puhelimessa kiinnostaa tämä 23MP kamera joka voisi olla taas oikeasti hyvä 🙂

 

Speksien ja kuvien perusteella voisi sanoa "Pieni älypuhelin hyvällä kameralla ja akunkestolla"

 

 

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Ciao!

 

Rohkea rokan syö vai miten se sitten menikään Hymiö SilmäniskuSony Xperia Z5 Compact

 

 

Sen tiedän, että minulla on perinpohjaista kokemusta Sony-älypuhelimista, koska kädelläni lepää Sony Xperia Z5 Compact -puhelin. Itse ihastuin Sonyn puhelimien akun kestoon, prosessorin nopeuteen ja kameran tarkkuuteen. Odotan paljon Sonyn uutuuspuhelimelta, joten se tulee oikeasti kovaan käyttöön myös Playstation 4 -pelikonsolin kanssa! Hymiö Erittäin onnellinen

 

 

 

 

 

olliman1
Uusi keskustelija

Testaus aika sattuu hyvin sillä 1.10.2016 on "kauden" päätöskisa Vaarojen Maraton ja tämän jälkeen on aikaa mennä hetki rauhallisemmin. Suunnitelmissa vaellus hieman alkukantaisemmilla varusteilla omilla reiteillä. Ko reissusta tulee varmasti paljon kuvattavaa, jolloin Xperian kuvaus ominaisuudet pääsee näyttämään mihin niistä on oikeassa luonnossa ja erilaisissa valaistusololoissa. Samalla testaan myös kuinka voi esim. tehdä itärajan korpimaastoissa klaani päivityksiä Soneran verkkoa käyttäen.

 

20160905_195203.jpg

Yllä olevassa kuvassa näkyy karhu jonka kohtasin mtb-lenkillä. Lähimmillään metsän kuningas oli 18m päässä. Kohtaamisen jälkeen nalle paineli karkuun pellolle ja varmistin pikaisesti ettei sillä ole kaveria mukana, kaivoin puhelimen takataskusta ja odotin että kamera on valmis kuvaamaan ja tarkennuksen jälkeen otso olikin jo aika kaukana. Voisiko kenties Xperialla toimia tälläisten tilanteiden kohdalle sattuessa nopeammin?

 

Ominaisuus mille annan arvoa puhelinta valitessa kameran lisäksi on akun kesto, mikä näyttäisi tässä tapauksessa olevan riittävä. Saas nähdä montako kertaa tarvitsee matka-akkua käyttää pidemmillä reissuilla.

 

Toki puhelimessa on toimittava myös muidenkin ominaisuuksien kuin akun ja kameran. Omassa käytössäni on puhelin alkanut korvaamaan teitokonetta koko ajan enenemissä määrin laskut, sähköposti, kuvan ja videon käsittely, shoppailu, facebook, instagram, twitter, pelailu, uutiset yms. Blogaaminen ja pidempien sähköpostien kirjoittaminen tulee enää koneella tehtyä.

 

"Xperia-Compact on kuin luotu liikkuvaan elämäntapaan", tämä laite tulee ainakin liikkumaan monella eri tavalla, mikäli minut valitaan testaajaksi. Luvassa on myös ainutlaatuisia videoita puhelimen testauksesta.

 

naavaparta
Rekisteröitynyt

Olen aikuis opiskelia , käytän xperia 2 puhelinta muistiinpanojen kuvaamiseen ja lähetän ne sähköpostiini , josta voin tulostaa ne ulos , näin vähennän paljon käsin kirjoittamista .

Vapaa ajalla metsästän ja käytän hyvin paljon metsä karttoja , metsässä tulisi testattua kosteuden kestävyys ja akun kestoa perusteellisesti .

voin vertailla hyvin xperia 2 :sta xperia x compactiin ja päivittää kaikki havaitsemani parannukset myös korpiolosuhteissa niinkuin kameran käytettävyydessä opinnoissa.

IrakArias
Uusi jäsen

Soneran pisteessä käynyt "tuhannet" kerrat hypistelemässä ja ihastelemassa Sonyn Xperiaa, mutta en ole vielä rohjennut ostaa. Tutkaillut kameran ominaisuuksia, ja kaikkea mitä seniori käyttäjäkin tarvitsee vaikkei olekaan mikään "nippelimaanikko". Mutta tulee vielä päivä kun marssin lopullisesti myyntipisteeseen ja sanon vain lauseen: tahdon ostaa Sonyn Xperia luurin.

Taival
Tutustumassa ☆

Moi.Lähdin opiskelemaan vielä"vanhoilla päivillä media-alaa/valokuvausta,harrastan myös luonnossa liikkumista,kalastusta ja maastopyöräilyä.Travitsisin uutta kunnollista puhelinta,jossa on hyvä kamera reissuillani tiedonsiirtoon ja kuvadokumentointiin.

Pidän matkapäiväkirjaa kalastusreissuistani ja eritoten tätä varten tarvitsisin kunnon puhelimen hyvällä kameralla sekä video-ominaisuuksilla(minulla on vanha nokialainen joka ottaa erittäin suttuista kuvaa jos vertaa nykypäivän puhelimiin),järkkäriä on vaikeampi kuljetella vielä kaikkien kalastustavaroiden lisäksi joilla ja järvillä.Akun kesto on myös tärkeä ominaisuus korvessa ollessa,joten tämä puhelin tulisi tehokkaaseen käyttöön  🙂

SFP1977
Rekisteröitynyt ☆

Olisin erinomainen testaaja,sillä mediatekniikan opiskelijana omaan taidot ja välineet monipuoliseen ulosantiin eri formaateissa. Myöskin olen monipuolinen testaaja johtuen vaihtelevasta taustasta erilaisten laitteiden kanssa. Myöskin tuttavapiirini laitteet ovat vaihtelevia, joten vertailusta saisi erittäin monipuolisen.
Käyttökokemuksia voisi myöskin saada eri tyyppisiä samassa paketissa, sillä perhessä on itseni lisäksi avopuolisoni ja eri ikäisiä lapsia. Toisensuuntaisen vertailukohdan saisi isästäni, sekä muutamasta muusta teknisesti edistyneestä eläkeläisestä. Joten kaikki ikäryhmät tulisi katettua.

Siksi minut pitäisi valita.

henna666
Uusi jäsen

haluaisin tän itelle sillä oon todellakin aktiivine älyluurin käyttäjä,luuri on aina kädessä ja käytän useampia toimintoja paljon,kuten kuvaan runsaasti,videoita otan,pelailen some ym ym. tässä puhelimessa arvostaisin kameraa joka vaikuttaa aivan mahtavalta,koska kuvaan paljon!!erittäin innoissani siis testaisin tätä!!!

nieni
Tutustumassa ☆

Olen hemmetin epäilevä, mutta kehun, kritisoin sekä arvostelen aina totuudenmukaisesti. Näin ollen pidän itseäni parhaana mahdollisena arvostelija. Uskallan tarttua uuteen, tuntemattomaan hetkeen tai kokemukseen mukaan aina täysillä.

 

Miksi puhelin on itselleni niin tärkeä? Koska puhelin kulkee arjessa mukana. Vastailen sähköposteihin ja viesteihin, teen muistiinpanoja, otan valokuvia, katson videoita, kuuntelen musiikkia sekä hyödynnän sitä opiskelussa. Näin ollen tahdon, että puhelin on käytännöllinen arjessa.  Näin ollen mm. akun kesto on tärkeä puhelimessa. Onko sitä Sony:lla?

 

Itselläni ei ole kokemuksia Sonyn puhelimista. Näin omalta kannaltani katsoisin, että olisi mukava lukea myös sellaisen henkilön arvosteluja, joka on ennen käyttänyt aivan eri valmistajan merkkiä. Olisi helppo samaistua arvostelijan kokemuksiin. Oliko helppokäyttöinen vai ei? Jouduitko turvautumaan muiden henkilöiden apuun? Mitä parantaisit puhelimessa? Sopiva koko? 

 

Itse arvostelisin puhelinta monipuolisesti eri näkökulmista, tottakai omien kokemusten perusteella!

 

 

PS: Loppuun vielä kuva viime kesän kalastusretkeltä (kuva otettu puhelimella). 🙂IMG_0510.JPG

enoikeastitieda
Rekisteröitynyt

Puhelimet ovat pitkäaikanen intohimoni. Ensimmäisen älypuhelimeni hankin 8 vuotta sitten, ja siitä lähtien olen tiiviisti seurannut puhelinten kehitystä: miten puhelinten suoritusteho on kasvanut, miten verkot ja liitettävyys ovat kehittyneet, miksi puhelinten näytöt kasvavat ja mitä eri puolia asiassa on...

 

Ystäväni usein pyytävät minulta suosituksia, minkä puhelimen he ostaisivat - koska tiedän mitä he etsivät. 

Osaan arvioida puhelimen sopivuutta sen käyttäjän näkökulmasta: erilaiset ihmiset haluavat puhelimeltaan hieman erilaisia asioita. Joku saattaa tarvita suuren näytön, tehokkaan suorittimen ja paljon muistia, koska haluaa maksimaalisen hyödyn kapulastaan. Toinen taas arvostaa kestävyyttä ja pitkää akkukestoa, jolloin näyttö saisi olla hieman pienempi ja prosessori mieluummin 2-ytiminen paljon kuluttavan 4-ytimisen sijaan.

 

Tiedän, mitä insinöörit ovat ajatelleet puhelinta rakentaessaan. Tiedän mitä ohjelmistokehittäjät ovat ajatelleet käyttöliittymää muotoillessaan. Siksi osaan myös arvioida miten hyvin he ovat siinä onnistuneet.

 

Kuten sanoin, puhelimet ovat intohimoni. Siksi olisi kunnia päästä kokeilemaan X Compactia.

Juliabbb
Rekisteröitynyt

Haluaisin päästä testaamaan Sonyn puhelinta, koska iPhone, Samsung, Nokia ja Honor ovat niin nähtyjä. Haluaisin ottaa selvää onko Sonysta vertaa näille merkeille. Puhelimessani kiinnostaa erityisesti luvattu pitkäkestoinen akku, käytän paljon someja, kuten Whatsapp, snapchat ja instagram, jotka kuluttavat ihan kiitettävästi akkua. Lisäksi olen kiinnostunut ottamaan selvää Sonyn kamerasta, koska siinä on niin hulppeat megapikselit. Kaiken lisäksi puhelin on tyylikäs niin ottaisin vaikka samantein testiin. 😊

Lue lisää
 
Krycekki
Uusi jäsen

Vielä hetken pystyy ulkonakin liikkumaan ennenkuin tulee se valkoinen ajankohta vuodesta ja pitää käpertyä viltin alle sohvan nurkkaan pysyttelemään lämpimänä. Sitä odotellessa Sonyn Xperia X Compact vaikuttaa laitteelta, jolla pidemmälläkin reissulla ei tarvitse miettiä loppuuko akku vai ei ja joka menee kätevästi mukaan taskuun juoksulenkille SportsTrackeria pyörittämään. Vielä jos on mahdollisuus ottaa loistavia kuvia samaan syssyyn, niin mikäpä sen parempaa?

 

kuvaa.JPG

PenttiA1949
Kommentaattori

Vaimoni hankki ensimmäisen kännykän v. 1993, se oli sellainen halko, sillä voi soittaa ja ottaa vastaan puheluja.

Sen jälkeen hän ei ole nukkunut yhtään yötä, etteikö kännykkä olisi käden ulottuvilla. Päivät se kännykkä on sitten kädessä.

V. 2004 hän hankki ensimmäisen Sonyn, sillä on kuvattu tuo liitteenä oleva video. Se oli huippua silloin.

Sen jälkeen hänellä on ollut ainakin 2 kännykkää saman aikaisesti, ihan vaan mielenkiinnosta, vertaillut niiden ominaisuuksia. Viime vuodet ollut iPhonen paras malli ykköspuhelimena, mutta siinä sivussa on ollut Windows- ja Android puhelimia, välillä kolmekin yhtäaikaa. Niissä on testailtu träkkereitä, paikanninsovelluksia yms. välillä hermostumiseen (minun) saakka. Itse olen pitänyt Androidin huippumalleja vuoden vaihtovälillä, mutta jostain syystä Sony ei ole osunut kohdalle, niin kuin ei vaimollakaan sen 2004 olleen laitten jälkeen. (Taisi muuten tuo samainen videon tyttö saada sen toimintakelvottomaksi.)

Nyt tekisi kovasti mieli päästä kokeilemaan josko nyky Sonylla saisi hieman parempia videoita kuin tuo liitteenä oleva. Joten laittakaapa vaimolleni yksi Sony testattavaksi (ei sen puoleen, kyllä minullekin kelpaisi). Hän innolla tutkisi ja testaisi, enkä epäile, ettemmekö yhteistyönä saisi ihan kunnolliset arvostelut ja raportit aikaiseksi.

Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

@PenttiA1949 Tuo video ei näy, valittaa olevan yksityinen video. 😞

PenttiA1949
Kommentaattori

Hei,

Näkyisiköhän video nyt? Oli tosiaankin merkinnällä yksityinen, mutta nyt pitäisi olla julkinen.

kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

Kyllä nyt näkyy video 🙂

ZeTakes
Seuraamassa menoa

Sonyn Xperia X sarja oli yhtenä vaihtoehtona kun puhelinta lähdin miettimään, mutta pirulaiset odottivat liian kauan minun makuun näiden tuontia Suomeen ja julkaisua muutenkin. Tätä olisikin hauska päästä kokeilemaan ja miten tuo compact enää tänä päivänä riittäisikään itselle näytön puolesta sillä tottunut jo käyttämään >5" näyttöjä.

 

Viime aikoina onkin päässyt kivasti testailun makuun kun on saanut omaan blogiin kokeiluun niin valvontakameraa, Honor 8 puhelinta, Bosen kuulokkeita ja acerin läppäreitä. Kokeiluista olen aina kertonut omat rehelliset kokemukset ja mietteet laitteesta.

 

Koska noita laitteita tulee testattua niin onkin mietinnässä jonkinlaista "standardia" tai lähinnä yhtenäistä tapaa testata erilaisia laitteita.

Mika2804
Rekisteröitynyt ☆

minulla on jo ennesteen sony puhelin johon olen ollut erittäin tyytyväinen, nyt kumminkin puhelimeni rupeaa tulemaan siihen ikään että olisi aika ruveta katselaan uutta mallia, enkä haluaisi vaihtaa puhelimen merkkiä, antakaa minulle testaus mahdollisuus

nuuka
Uusi keskustelija

Haluaisin testata puhelinta, sillä olen kiinnostunut erilaisista mobiililaitteista, ja kokemusta löytyy monista Android-puhelimista. Testiartikkelien tuottaminen oikeakielisesti ei tuota tuskaa.

 

Tässä laitteessa erityisen kiinnostava on sen kamera. Harrastan valokuvausta, joten kameran ominaisuuksien ja kuvanlaadun arviointi ei tuota ongelmia. Lisäksi on kiintoisaa testata, miten Sonyn tuunaama Android poikkeaa puhtaammasta Androidista, johon olen tottunut. Näin maalaisena ja pitkien matkojen taivaltajana olisi mukava testata myös puhelimen kuuluvuutta sekä Sonyn virransäästöominaisuuksia.

Ghavraf
Rekisteröitynyt ☆

En oikeastaan usko, että tuosta puhelimesta on mihinkään. Sony menee kokoajan vain huonompaan suuntaan uusissa puhelinmalleissaan, lähdetty liikaa iPhonen matkintalinjalle. Puhelimen pienuus myös epäilyttää. Noh, olisi mukava tietää onko epäilykseni aiheellisia vai ei.

Satanta
Tutustumassa
Uudistan hakemukseni: olisin hyvä tämän tuotteen testaaja: matkapuhelimet ovat kiinnostaneet jo ajoista entisistä. Verrokkilaitteina toimisi nykyinen laitteeni Z3 comp ja edellinen Z5 comp, jonka jouduin luovuttamaan tyttärelleni. Hävisin huutoäänestyksen. Tämä on täytevirke.
mikke72
Tutustumassa

uutta puhelinta tekis mieli jossa akku kestää ja on muutenkin hyvät ominaisuudet ja tarpeeksi tallennustilaa

laharis123
Rekisteröitynyt

Yksinkertaisesti haluaisin päästä testaamaan puhelimen ominaisuuksia ja kuinka se sopii aktiiviselle puhelimen käyttäjälle joka harrastaa kuvausta, bloggaamista . Puhelimestä ei varmasti jäisi mikään testaamatta. Tämän hetkinen puhelimeni on iphone 4s joka on ollut suhteellisen hyvä mutta ei tarpeeksi hyvä nykyiseen menoon. Sony tulisi kovaan testaukseen esim kuvien ottamisen suhteen ja  somen käyttämisessä ,sovellusten käytössä ja monessa muussa .

PaperiPee
Rekisteröitynyt ☆
Puhelinta tulee käytettyä moniin eri tarkoituksiin, joten päästessäni. testaajaksi, osaisin varmasti kertoa laajalti mielipiteitä kyseisestä laitteesta. Kirjoittelu on muutenkin mukavaa, joten klaanilaiset saisivat monipuolisia arvioita/juttuja. Testaisin sitä myös avannossa.
Pasuli311
Tutustumassa

Toimin yrittäjänä ja korjaan kännyköitä ja se on myös itselle jokapäiväinen työväline. Odotan älylaitteen toimivan sulavasti ja jumittelematta. Kamera on myös tärkeä, koska kuvaan laitteita myyntiin ja blogiin. Kompakti koko on myös tärkeä, koska puhelin kulkee usein taskussa. Sormenjälkilukija on nykypäivänä ehdoton tietoturvan vuoksi. 

Näistä kaikista pystyisin antamaan tietoa toiminnasta käytön aikana.

samihyv
Uusi jäsen

Jou. Kyl lähden testaa ja hifistelee tällä uutuudella. Mielellään testaan käytännön asioita ja päivittäisten asioitten hoitamista miten onnistuu heikkonäköiseltä ja miten apuväline sovellukset rullaa laitteessa.

JuhiOS
Rekisteröitynyt
Mielelläni lähtisin kyllä kyseistä uutuutta testaamaan. En ole ennen sonyn puhelimia päässyt koittamaan. Muut lippulaivat on kyllä käyty läpi iphonesta oneplussaan. Olisi mielenkiitoista päästä testaamaan sonyn kamera ominaisuuksia, muut puhelimet vähän jättäneet kylmäksi sen suhteen. Tykkään tosiaan kierrellä erilaisilla festareilla ja klubi keikoilla ja olisi erittäin mukava päästä koittamaan sonya näissä olosuhteissa. Esim miten toimii mikrofoni kovassa metelissä.
MattiViikate
Kommentaattori

Eniten minua kiinnostaisi tämän puhelimen kanssa kuvien ottaminen, voisin julkaista niitä sivuillani netissä. Olisi myös kätevää testata erilaisten sovellusten toimintaa siinä. Ja kun puhelin on kerran kyseessä niin sillähän voi myös soittaa 🙂

 

Akun riittävyys on yksi asia joka minua myös kiinnostaa, uskoisin että se saattaisi riittää minulla pidempäänkin kuin monilla muilla. Tämä siksi että yleensä saan akut aina kestämään hyvinkin pitkään, siis suhteellisesti joihinkin muihin käyttäjiin verrattuna.

 

Olen aina innokas kokeilemaan kaikenlaista, myös tätä puhelinta voisin mieluusti testata.

Henkri
Rekisteröitynyt ☆
Ennenkuin siirryin älyttömyydestä puhelinten älyaikaan, paras puhelimeni on ollut Sony W890i. Jos ja kun ominaisuudet ovat Sonyllakin mennyt muutaman loikan eteenpäin, niin ehdottomasti haluaisin päästä testaamaan kehuttua kameraa ja pitkäkestoinen akkukaan ei varmasti ole pahasta. Niin ja itse puhelin houkuttaa kokonaisuudessaan kovasti.
Makezi89
Rekisteröitynyt
Olisin hyvä testaaja koska reissaan todella paljon niin ulkomailla ja suomen sisälläkin, tällä hetkellä käytössä huawei p7 josta olenkin kirjoittanut arvostelun ja testaillut sitä vaativissakin olosuhteissa lapissa,saksassa, kuin myös virossa!. Tykkään testailla paljon erilaisia ominaisuuksia ja kaivaa puhelimista hyviä ja huonoja puolia esille. Puhelimien tutkiminen ja niiden erilaisuuksien vertailu on osittainen harrastuskin jopa minulle :). Tämä huawein p7 jo tosin alkaa olemaan tiensä päässä vaikka uskollisesti on jaksanut toimia jo kolmatta vuotta kertaakaan temppuilematta!. Nyt haluaisi jo siirtyä uudempaan puhelimeen jota pääsisi testaamaan ja kirjoittamaan arvostelua sekä pitämään ihan blogia puhelinen päivittäisestä käyttämisestä ja miten se siitä suoriutuu erilaisissa tilanteissa, kuten ulkomailla. Olen todella ahkera kuvaamaan kännykällä. Kertonee jotain siitäkis se että nykyisen puhelimen muistista löytyy 24t itse otettua kuvaa 🙂
mikilii
Uusi jäsen
uutta laitetta voisin lähteä testaamaan koska tässä muutamaa vehjettä lähi aikoina testattuani olen aina joutunut palaamaan samaan laitteeseen, tärkeintä mielestäni on miltä laite tuntuu kädessä ja sitten tulee kamerat ym. käyttöjärjestelmän jutut.myös akun kesto ja puhelimen kestävyys on tärkeitä.
TSeMe
Rekisteröitynyt
Olen tietoliikenne insinööriopiskelija pääaineena matkapuhelinverkot .. .. ..
Kirjoittaminen, varsinkin teknisistä laitteista on minulle helppoa ja mielestäni kivaa.
Osaan arvioida ja katsoa asioita niin tekniikkaan perehtyneiden, kun myös ei niin perehtyneiden kannalta.
Puhelimen vaihto tulee minulle taas pian ajankohtaiseksi.
Tiikeri8008
Rekisteröitynyt ☆

Huomasin että haette testaajaa Sony-matkapuhelimella.  Voisin olla hyvä "testilaboratorio", kokemusta löytyy ennestään muutamasta onnettomasta tapauksesta.

Ensimmäisen kosketuksen Sonyn laatuun sain Z3 Compact puhelimesta, murheet alkoivat 7 päivän kuluttua laitteen käyttöönotosta. Laitteen suunnittelija oli nimittäin saanut jostain idean asentaa puhelimen takakanneksi ohuen lasin... No tämähän tietysti halkesi pienen pudotuksen jälkeen. Tämän jälkeen yritin tiedustella tuotetuen kautta lasin halkeamisen vaikutusta mainostettuun vedenpitävyyteen. No eihän siitäkään mitään tullut kun tuotetuki vastasi vain englanniksi tai ruotsiksi. Ajattelin että pitäkää tunkkinne ja teippasin itse pahimmat säröt.

 

Aikaa kului ja Z3 Compact jatkoi toimintaa normaalisti noin 5 kk. Sitten eräänä päivänä näyttö irtosi yläkulmasta kun katsoin puhelimesta päivän säätä. No vähän teippiä taas ja kohti uusia pettymyksiä.

 

Muutaman kuukauden jälkeen teipattu puhelin alkoi oireilemaan ja BT ei toiminut kuin hieromalla teipattua takakuorta. Hieronnan jälkeen se toimi taas joskus pidempään ja joskus taas ei.

 

Koska takuu meni varmaan umpeen jo ensimmäisen pudotuksen jälkeen niin päätin korjata viat itse. Tilasin laitteeseen liimasarjan näyttöön, uuden bt-antennin ja takakannen. Vaihdoin ne ja puhelin oli kuin uusi. Mutta vain hetken, pian näyttö irtosi uudelleen. Tätä ihmetellessä tein huomion että koko laitteen runko oli kiero ja sen takia näyttö irtosi. Tästäkään en lannistunut vaan liimasin näytön sikafleksillä uudelleen kiinni.

 

Sitten on aika huonoja kokemuksia myös M4 aqua-mallista jonka erehdyin ostamaan jossain vaiheessa varapuhelimeksi kun tarvitsin puhelimen jossa BT-toimi pidemmän mp-reissun ajan, mutta siitä tulisi niin pitkä kertomus että en jaksa siitä nyt kirjoittaa sen enempää.

 

Jos uskallatte vielä tämän kertomuksen jälkeen antaa puhelimen testikäyttöön niin otan sen kyllä varmasti mielelläni vastaan. Itse olen niin pettynyt Sonyn laatuun, että en varmasti koskaan tule ostamaan omalla kustannuksellani kyseisen merkin laitteita.

Lallero70
Uusi jäsen
Z2 vetelee viimeisiään joten olisi hyvä päivittää
DIABO
Rekisteröitynyt
Haluaisin palavasti palata takaisin sonyn puhelimien käyttäjäksi ja samlla auttaa parantamaan tuotteiden laatua. Ensimmäiset sonyn laitteet sain käyttööni jo -90 luvulla niiden ollessa ericssoneja. Tämän jälkeen ollut vain muutama eri merkkinen puhelin. Valitettavasti työnantajalla ei ollut mahdollisuutta saada sonyn puhelinta.
Way2Old
Rekisteröitynyt
Hephep, työskentelen teleasentajana länsirannikolla ja takuu varmasti tarjoan erilaisen testivideo mahdollisuuden. Käytän aina älylaitteitani äärimmilleen... arvostan hyviä kuvaus ominaisuuksia koska 20v.valokuvausta olen aktiivisesti harrastanut.
Jos ajatus puhelin arvosteluista kuvina ja videoina 60-90metrin korkeudesta kiinnostaa niin täällä ollaan.
Pistäkääpä pakettia tulemaan niin vien sen kohti ääretöntä ja sen yli... 😉
torsti78
Rekisteröitynyt
Tarttis uuden luurin vanhan, näyttö rikki ja tuli kuumaksi muuttuvan puhelimen tilalle. Opiskelen puusepäksi joten varaa ei oo ostaa ja kouluun tarttis jotta sais otettua kuvia töiden etenemisistä sekä koulussa että työmaalla. ☺👍
Miklex
Kommentaattori

Olen viimeksi käyttänyt Sonyn puhelinta joskus 2000 luvun alkupuolella. Uskoisin tuon uuden luurin olevan aika mainio peli. Haluaisin kokeilla kameraominaisuuksia ja erityisesti kiinnostaisi NFC ominaisuuden kokeilu, kun sitä ei nykyisessä puhelimessani ole.

mnmnmn
Uusi keskustelija

Nyt on kyseessä sellainen puhelin, että tämän testaajaksi haluan ehdottomasti ja olisin siihen juuri oikea valinta! Olen aikoinaan omistanut yhden Sonyn puhelimen ja voin sanoa, että se on ollut elämäni aikana ainoa puhelin, jonka kanssa ei koskaan ollut minkäänlaisia ongelmia. Tämä tosin oli ennen älypuhelin aikaa, joten tahtoisin mielenkiinnolla nyt testaamaan pääsisinkö sanomaan samaa tästä Sonyn Xperia X Compact -puhelimesta.

 

Eniten Xperia X Compactissa kiinnostaa huikea 23 megapikselin kamera ja kolminkertainen kuvantunnistustegnologia. Koska puhelin on nykyään aina mukana niin juurikin sillä niitä kuvia tulee otettua. Itselleni siis hyvät kameran ominaisuudet ovat hyvin tärkeät puhelinta valitessa, oikeastaan jopa se kaikkein tärkein seikka. Mieleeni on jäänyt jostain hyvin kommentti, että kun tarkentaa jotain kohdetta niin Sonyn kamera tarkentaa myös varsinaisen kohteen taustan, toisin kuin monissa muissa älypuhelinten kameroissa. Ainakin nykyisellä puhelimella kun tarkennan jonkin kohteen niin tausta jää usein epäselväksi. Innokkaana valokuvaajana tämä harmittaa. On hienoa, että tämä kamera myös tallentaa hyvin liikettä ja pääsisin testailemaan videoita, joihin olen viime aikoina alkanut perehtymään hieman enemmän. Infrapuna-anturin ansiosta X Compactilla pitäisi saada luonnolliset ja kirkkaat värit kuviin. Olisikin mukava ehtiä kuvaamaan vielä syksyn värejä tällä puhelimella. Kaiken kaikkiaan kamera kuulostaa siis kohtuuhintaiseen älypuhelimeen melkein liian hyvältä ollakseen totta!

 

Sonyn akunkeston pitäisi olla nykyajan älypuhelinten huippuluokkaa joten olisi kiinnostavaa nähdä kauanko tämä omassa menossa pysyisi mukana. Tällä hetkellä en pärjää vuorokautta ilman lisälatausta, mikä on suuri miinus puhelimelle. Olisi huikeaa jos puhelimen akku kestäisi jopa kaksi päivää, mutta en ihan heti usko vielä tuota. Älykäs lataus kyllä kuulostaa erittäin kiinnostavalta ja hyvältä, mutta onko se sitä käytönnössä, sen osaan kertoa teille vasta testijakson jälkeen 🙂

 

Kamera ja sen ominaisuudet, akun kesto ahkerassa käytössä, sekä puhelimen kokonaisvaltainen toimivuus olisivat ne pääpointit joihin keskittyisin testatessa. Joka päiväisessä käytössäni on paljon sovelluksia ja somea käytän kovasti. Vertailukohteena itsellä on Samsung, mutta veikkaan kuitenkin jo tässä vaiheessa, että Sony vie voiton. Yksi asia myös mikä tuli mieleen, niin pakkasten tullen on ainakin itsellä välillä ollut ongelmia älypuhelinten kanssa ulkona liikkuessa. Jos testausaikana ehtisi jo pakkaset tulla, niin olisi mielenkiintoista testata miten X Compact suoriutuisi.

 

Jään innolla odottamaan yhteydenottoanne ja testijaksoa jonka jälkeen saatte arvokasta palautetta! 🙂

Kristian1471
Rekisteröitynyt

Emäntä tarvitse uudenluurin kun nykyisestä loppu akku alle vuorokaudessa.

 

 

Tonza36
Rekisteröitynyt ☆
Olisin hyvä testaamaan puhelinta koska tarvitsen päivittäin työssäni hyvää luurin jossa on kaikki ominaisuudet kohdillaan. Käytän nettiä, sähköpostia,kameraa. Ja soittamiseen. Eli tulisi testattua kaikkia ominaisuuksia mitä puhelimessa on
masakasa
Rekisteröitynyt ☆

Vanha luuri hajos ja tarvus  uuden

auringonkukka74
Rekisteröitynyt

Olisi todella tarpeen.Vanha puhelin alkaa hajoamaan ja työttömänä ei oikein ole varaa tällä hetkellä sijoittaa uuteen.

annes821
Tutustumassa

Olen uusien laitteiden innokas testaaja ja sopivasti Sonyn z1Compactin akku hyytyi joten uusi puhelin kestävämmällä akulla on etsinnässä. Näppäimistö on hallussa eli raporttia pystyn kirjoittamaan. Olen innokas valokuvaaja ja arvostankin nykyään kännykässä laadukasta kameraa ettei tarvitse joka paikkaan kahta laitetta kantaa. Videoita otan myös jonkin verran, mutta muista. Itseäni en niin ole innokas kuvaamaan vaan ilmaisen itseäni mieluiten kirjoittamalla ja ottamalla kuvia mielenkiintoisista paikoista tai ihmisistä. Käytän puhelinta monipuolisesti läppärin tapaan ja sijasta. Kommunikoin muiden kanssa puhelimen avulla, kuuntelen musiikkia, tallennan muistoja kuvin ja tekstein, pelaan, suunnittelen elämää sekä shoppailen.

Sony Xperia X Compact vaikuttaa mielenkiintoiselta uutuudelta omiin tarpeisiini, erityisesti kiinnostaa puhelimen kamera sekä akunkesto omaan vaativaan käyttöön.

Jaylorama
Rekisteröitynyt

Olen IT-alan konsultti ja teen töitä uusimpien teknologioiden ja laitteiden kanssa. Mielelläni pääsisin kokeilemaan myös Sony Xpreria X Compacia, joka vaikuttaa varsin monipuoliselta laitteelta. Hienoja kuvauskohteita täältä Singaporesta löytyy valtavasti. Nopeasti tehty videonäyte löytyy tästä: 

 

https://www.youtube.com/watch?v=V0KFBZCUUEY 

Active2016
Uusi keskustelija

Hei!

 

 

Tässäpä perusteluita:

 

 

-Minulla on aktiivinen elämäntyyli ja paljon harrastuksia

-Kuuntelen puhelimella musiikkia ja otan kuvia

-Käytän monipuolisesti sovelluksia

-Käytän netin palveluita ja sosiaalista mediaa aktiivisesti

 

Alla video:

https://youtu.be/1cczowO9LbM

 

Kiitos!

 

 

 

 

viserran
Uusi jäsen

Moi!

 

Kolmekymppinen turkulaismies ilmoittautuu tehtävään (toivon, että turkulaisuuden tunnustaminen ei johda suoraan hylkäämiseen). Virallinen hakemus videomuodossa:

 

https://youtu.be/wg8ttOkpRuk

 

 

KaulanenComedy
Uusi jäsen
Heipä hei,

Kunnes kellon hajoaminen meidät erottaa olemme Applen kanssa naimisissa. Olen kuitenkin vain koomikko (nykyisinhän kuka tahansa on koomikko jos vain lisää sen nimensä eteen Facebookissa), ja minulla on tarpeeni. Tarvitsen terävää kuvaa.

Olen kuolannut Soneja Z3:sta lähtien ja myynytkin niitä lähipiirilleni — itse iPhonejen kanssa nukkuen. Päädyin edellisellä kerralla 6S:sään, vaikkakin ISO-arvot ja 20 megapikseliä kuiskivat unissanikin: "Osta minut..! Osta minut..!"

Tein kaksi kuukautta sitten jotakin odottamatonta. Tajusin, ettei minulla ollut enää kuin tekosyitä, joten päätin seurata lapsuuden unelmaani tulla viihdyttäjäksi. Päädyin irtisanoutumaan Ma-Pe 40h oravanpyörästä ja laittamaan kotini Lapin pääkaupungissa, Rovaniemellä vuokralle, jotta pystyin muuttamaan unelmani perässä etelään. Aina Helsinkiin asti.

Saavuin halvimmalla bussilla taskussani vain avaimenperä ja tilille oli tulossa vain lopputili. Olin työtön ja koditon.

Se on se ja sama missä asennossa hyppään ikkunasta — laskeudun aina jaloilleni. Katto ja palkkatyö on jo löytynyt, eikä kummankaan euromääräisyys ole suuri, vaan riittävä. Aikaa on jäänyt huumorille ja alkuvirittelyt alkavat olla takana, jotta saan tehokkaan julkaisutahdin käyntiin. Ihmiset tulevat nauramaan jutuilleni.

Tämä tuli tälle iltaa liian nopeasti erillistä videota ajatellen, mutta jotain muuta pientä olen ehtinyt kuvaamaan:

Sole poka niin justiinsa viikon uutiset: https://youtu.be/pHz32oeBOOM

Miksi olen sinkku: https://instagram.com/p/BKoT7adgSF7/

Vastaavaa aion tuottaa jatkossakin, ja Sony pääsee silloin todella oikeuksiinsa. Kahden kameran leikkaukset tuovat minulle lisää mahdollisuuksia ja laatuero on selkeä havaita katsojallekin. Muutoinkin tulen haastamaan nämä kaksi merkkiä, jotta jatkossa kaltaisteni on helpompi ymmärtää eroavaisuudet.

Arkeeni android tuo lisäväriä, mutta Sony on ainoa android jonka kanssa voisin lähteä kahdeksi viikoksi mettäpirthiin ilman ruumiita. On jo aikaki sisäistää se.

Tulen luomaan tyylikkäitä videoita Sonystä ja Sonyllä, joita voivat katsoa muutkin kuin insinöörit. Speksit voivat lukea ne jotka ymmärtävät niistä jotakin, viihtyä haluavat kaikki.


Kiitos,

Kaulanen Comedy
sevk_
Vakiokalustoa ☆☆

Sonyn mallit ovat tulleet tutuksi Acro S:stä lähtien, Z1, Z3 ja nyt Z5. Vertailupohjaa siis ainakin Sonyn malliston kohdalta löytyy. Kauaksi noilla on tultu Ericssonin ja SonyEricssonin malleista.

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.