Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Sony kuulokkeet testiin Telialta.jpg 

 

 

***

 

Edit 29.11.2017

 

Voittajat ja kuulokkeet on arvottu ja voittajat on nyt myös kaikki tavoitettu. Arpaonni suosi seuraavasti:

 

@Miveyn --> Sony WH-1000XM2

@BillBurner --> Sony WF-1000X

@karbi --> Sony WI-1000X

 

Onnea voittajille ja hyviä hetkiä testien ja kuulokkeiden parissa. Jäädään mielenkiinnolla odottamaan mitä tuleman pitää 🙂

 

***

 

Sonylta on tullut myyntiin kolme uutta mielenkiintoista langatonta vastamelukuuloketta:

 

Sony WH-1000XM2Sony WH-1000XM2Sony WI-1000XSony WI-1000XSony WF-1000XSony WF-1000X

Sain jokaista kuuloketta yhden kappaleen kutakin jotka laitetaan nyt arvontaan! Jos arpaonni suosii sinua niin käytä kuulokkeita hetki ja kirjoita niistä sitten kokemuksia tänne Yhteisöön.

 

Lisätietoja kuulokkeista verkkokaupastamme:

 

Sony WH-1000XM2, arvo 369eur

Sony WI-1000X, arvo 299eur

Sony WF-1000X, arvo 249eur

  

Toimi siis näin:

 

 • Lue ensin arvonnan säännöt tuosta alta, klikkaamalla PALJASTUS-SANAA
 • Osallistu arvontaan kirjoittamalla tämän blogin kommentteihin vaikka "Mukana" ja mitä mallia näistä haluaisit testata. Jos mallilla ei ole sinulle väliä niin mainitse myös se.
 • Jos voitat arvonnassa niin käytä kuulokkeita muutama päivä ja kirjoita niistä lyhyt esittely sekä kokemuksia tänne Yhteisöön.
 • Koska tämä on arvonta, voit pitää kuulokkeet itselläsi testien jälkeen, ilmaiseksi. Me maksamme arpajaisverot.

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan nyt tämän linkin kautta.

 

Osallistuminen alkaa nyt ja päättyy 26.11.2017. Tämän jälkeen arvomme voittajat ja pyrimme toimittamaan voittajille juuri ne kuulokkeet, joita he toivoivat. Jos käy niin, että osa tai kaikki toivovat samoja kuulokkeita palkinnoksi, arvomme kuulokkeet voittajien kesken.

 

Onnea arvontaan 😎

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Sony langaton vastamelukuuloke -arvonta


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.11. – 26.11.2017. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale kutakin kuulokemallia, 1/voittaja:

Sony WH-1000XM2, arvo 369eur

Sony WI1000X, arvo 299eur

Sony WF-1000X, arvo 249eur


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua osoitteessa https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Voita-ja-testaa-uudet-Sonyn-vastamelukuulokkeet/ba-p/159151 kommentoimalla Yhteisön blogiin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan ja voitosta ilmoitetaan 27.11.2017. Voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan kuulokkeista tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetuissa ketjuissa:

Sony WH-1000XM2
Sony WI-1000X
Sony WF-1000X

Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja haluaa.

 

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat yhden (1) viikon testijakson aikana vähintään kaksi juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:

1) Ensikokemukset pian kuulokkeiden vastaanottamisen jälkeen
2) Loppuraportti" noin viikon kuluttua kuulokkeiden vastaanottamisesta

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee kahta artikkelia Telia Yhteisöön viikon mittaisen testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kuulokkeiden hinnan joka määräytyy kuulokkeiden myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.11.2017

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Voita-ja-testaa-uudet-Sonyn-vastamelukuulokkeet/ba-p/159151
Linkki kopioitu
128 kommenttia 👇
kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

Voisin olla mukana Sony WH -1000XM2 vastamelukuulokkeiden arvonnassa, minulla ei ole aiempaa kokemusta vastamelukuulokkeista. Nappikuulokkeista minulla on tahtonut tulla korvat kipeiksi, joten siksi haluan osallistua vain sankakuulokkeiden arvontaan.

 

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Kuulolla ollaan! Osallistun siis arvontaan. Jos onnetar suosii, niin haluaisin testata mallin mahdollisesti seuraavassa järjestyksessä jos vaikkapa ensimmäinen ei nappaa:

 

 1. Sony WH-1000XM2
 2. Sony WI-1000X
 3. Sony WF-1000X

 

Tästä tulee huikea arvonta, eikö vain? Hymiö Onnellinen

 

Japeaa
Vakiokalustoa
Mukana wf-1000x:n arvonnassa. Noita sangallisia WI-luureja testasin kaupassa ja melun torjunta tuntui pelaavan hyvin.
pimu67
Rekisteröitynyt ☆

Olisipa hienoa saada tuollaiset kuulokkeet. En ole keksinyt vielä mitään muuta kun korvat tinnittävät, laittaa kuulokkeet päähän ja musiikkia. 

Vastamelukuulokkeet voisivat kenties ehkäpä toimia vielä paremmin?! Sitähän ei tiedä kuin kokeilemalla. 

Kaikki versiot varmasti ajavat asian, mutta ehkäpä järjestys olisi paras näin:

 

Sony WH-1000XM2
Sony WI-1000X
Sony WF-1000X

Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

Vastamelukuulokkeista on minulle jäänyt sellainen mielikuva, että ne vain työntävät korviin "vastamelua" ja käyttökokemus on kaikin puolin ahdistava. Olisiko sitten näissä Sonyn kuulokkeissa tuo tehty niin, että ahdistava tunne jää taka-alalle. Toki noitahan voi käyttää myös ilman vastamelutoiminnetta. Kuulokkeiden käyttö on minulla monipuolista. Siihen sisältyy niin kiipparilla soittelu, musiikin kuuntelu, puheluiden puhuminen ja melkein kaikki muu mahdollinen. Hymiö Onnellinen

olkitu
Kunniajäsen

Kelpaisihan paremmat vastamelukuulokkeet nykyisten Sony MDR-XZ770OBN tilalle... Näissä on aika vaimeat verrattuna vähän parempiin kuulokkeisiin tämä vastamelu ominaisuus. Ja kyllä nyt kunnolliset kuulokkeet pitää olla Sony WH-1000XM2, jolla koko työpäivän musiikkua kuuntelee 🙂

mnmnmn
Uusi keskustelija

Mukana ollaan! Mielelläni testaisin mitä vain noista kuulokkeista 🙂

Danda
Rekisteröitynyt ☆

Moro,

 

Mukana ollaan. 

 

Bosen vastamelukuulokkeet kaipaavat kilpailevan mallin rinnalle ja täyden tyrmäyksen! Testaisin siis mielelläni Sony WH-1000XM2 kuulokkeita.

 

Aktiivisessa urheilussa kaipaisin mukana kulkevia kuulokkeita ja musiikkia, joten siinä kokeilussa Sony WF-1000X toimisi hyvin. Hikeä ja nopeita tilanteita löytyy, joten pysyykö Sony WF-1000X mukana?

 

Kiitos.

Tuuliainen
Rekisteröitynyt ☆

Nämä olisivat todella tarpeen työpaikallani, jossa pidetään jatkuvasti skypekokouksia, eikä vetäytymistiloja tai muita hiljaisia tiloja ole.

tilasto
Kunniajäsen

Erityisesti kiinnostaisi testata noita wh-1000XM2 kuulokkeita, Steelseries Siberia 840 pelilkuulokkeet löytyy tällä hetkellä. Eli mukana ollaan!

arapahoe
Vakiokalustoa ☆☆

mukana.Kaikkien mallien kokeilu kiinostaisi koska ovat bt kuulokkeita eli testaus olisi ainakin tv/puhelin.Mielenkiinnolla kokeilisin myös että miten hyvin toi vastamelu toimii eli kannattaako tollaisista maksaa noita hintoja.Täällä päin räjäytetellään,porataan ja siirretään kalliota ja rakennellaan teitä/taloja eli tiet on täynnä erillaisia työkoneita tällä hetkellä joten pystyisin testamaan kuinka hyvin noi oikein toimii.

peekotu
Vakiokalustoa ☆

Mukana ollaan arvonnassa. Ei ole väliä mitkä kuulokkeet tulisi kokeiluun, kaikille löytyy kyllä käyttöä.

Rooperintanen
Uusi jäsen

Mukana!

Mieluisimmat olisi WF-1000X  sillä tuli tossa päivitettyä puhelin sellaiseen, jossai ei ole kuulokeliitäntää niin bt-kuulokkeille olisi kysyntää ja varsinkin kyseiselle mallille, joka olisi urheiluun aivan optimaalinen!

Juhpe
Tutustumassa

Mukana! Erityisesti kiinnostaa Sony-WH-1000XM2.

AsiakasY
Vakiokalustoa ☆☆

Mukana. Kiinnostaisi nuo WI-1000X

MarkkuPt75
Uusi keskustelija

Mukana , Sony WH -1000XM2 kuulokkeet

Fiksua
Rekisteröitynyt

Mukana! Ensisijaisesti WH-1000XM2 kiinnostaisi, kun nappimalliset ei meinaa omiin korviin sopia. Toisaalta juuri siksi olisi oiva tilaisuus testata näitä Sonyn nappimallisia uutuuksiakin, kun ei tarvitse omaa rahaa laittaa kiinni Hymiö Erittäin onnellinen

tasapuu
Kommentaattori

Mukana mielelläni testaisin Sony WF-1000X. Näyttäisivät oleva mukavan näköiset kuulokkeet.

MrAlexandra
Uusi keskustelija

Mukana ollaan! Mikä vaan noista kuulokkeista kelpaa mulle testattavaksi 😉

JarkkoEekki
Tutustumassa ☆

 Sony WH-1000XM2 kiinnostaa kokeilla. Miten korvat suhtautuvat kuulokkeisiin monen tunnin nettipalaverin tuloksena. Miten vaimentavat melua avokonttorimaisessa tilassa olevassa äänimaailmassa. 

jessenic
Kunniajäsen

Mukana ollaan! Vastamelukuulokkeista ei ole kokemusta, mutta sellaiset kyllä haluaisin kokea. Jos sattuu arpaonni suosimaan, niin ottaisin mieluiten jommat kummat noista nappikuulokeversioista. Täysin langattomat varmaan kulkisi helpommin mukana, mutta kuinka kauan säilyy tallessa Hymiö Kieli

AinoAmanda22
Tutustumassa ☆

mukana, Sony WF-1000X kiinostaisi kovasti!

Mika992
Vakiokalustoa

Mukana, WH-1000XM2 kiinnostaisi eniten

Linna89
Uusi keskustelija

Mukana!

 

Sony WH-1000XM2 olisi mukava testailla, muutkin myös kelpaavat jos arpaonni suosii. 🙂

Saru16
Uusi jäsen

Olisin kiinnostunut testaamaan Sony WH-1000XM2 kuulokkeita, jos arpaonni suosii. Nappikuulokkeet ja on-ear kuulokkeet aiheuttavat itsellä kipua, joten around-ear kuulokkeet voisivat olla ratkaisu ongelmaani.

jaypekka
Telia 5G lähettiläs 2021

Moro!

Tämmöisiä vastamelukuulokkeita ei vielä olekaan! Tekniikka senkun kehittyy ja muuttuu aina vain langattomammaksi. Käsittämätöntä, miten nykyään saa jo vastamelukuulokkeita langattomina kuluttajahintoihin.

 

Laitteella ei siis olisi väliä, sillä joka mallille olisi tarvetta ja käyttöä niin urheillessa langattomana nappikuulokkeena, tai kymmeniä tuhansia kilometrejä vuodessa lentävällä myös järeämpikin malli, jolla saisi parannettua matkustuskokemusta. Lisäksi auton ratissa tulee monesti vastailtua puhelimeen ja hoideltua työasioita, niin tämäkin hands-free-ratkaisu olisi toivottu lisä.

 

Joko lenkkipolulle, reissuihin matkalle tai auton rattin, kaikki käy!

 

Testailuissa olisi luvassa kunnon audiovisuaalista pläjäystä hauskojen kirjoitusten lisäksi.

 

T:J-P

LHe4121
Seuraamassa menoa

Mukana. Testiin voisin ottaa Sony WF-1000X

 

rockenroller
Rekisteröitynyt ☆

Kiinnostusta kokeilla Sony WH-1000XM2 ja mukana arvonnassa.

Saimo1979
Uusi keskustelija

Sony WH-1000XM2

Näitä ois kiva päästä kokeilemaan. Olen kova musiikin kuuntelia.

Haddock07
Rekisteröitynyt ☆

Kiinnostaa kokeilla vastamelukuulokkeita erityisesti opiskeluympäristössä, minua kun klassisen musiikin kuuntelu helpottaa keskittymistä. Erityisesti nuota kuppikuulokkeita toivoisin testaukseen sen takia, että olen huomannut nappikuulokkeiden yleensä käyvän epämukavaksi korvakäytävääni pitkällä rupeamalla.

 

Tässä olisi siis mieluisuusjärjestys, jossa kiinnostaisi päästä kokeilemaan.

 

 1. Sony WH-1000XM2
 2. Sony WI-1000X
 3. Sony WF-1000X
MJanakkala
Rekisteröitynyt ☆

Jees voisin testailla Sony WH-1000XM2 mallia.

 

Muussa tapauksessa järjestyksessä:

 

 1. Sony WH-1000XM2
 2. Sony WI-1000X
 3. Sony WF-1000X
Aaroniero
Uusi jäsen

 "Vaikka" mukana. Sony WF-1000X kuulostaa mielenkiintoiselta vaihtoehdolta. Sangallisia kuulokkeita käyttänyt iät ja ajat niiden mukavuuden takia ja sellaiset löytyykin jo hyvänä. Jos arpaonni siis suosii pääsee testaamaan mihin suuntaan nappikuulokkeet ovat kehittyneet.

Mebasara
Tutustumassa

Hei!

 

Tuttavani ovat lobanneet minulle vastamelukuulokkeita jo pidemmän aikaa, mutta olen itse ollut hieman skeptinen niiden järkevyyden suhteen. Nyt kuitenkin olen uusien kuulokkeiden tarpeessa ja on ollut pakko tutustua myös vastamelukuulokkeisiin, koska ne ilmeisesti ovat auttamatta nykyaikaisin tapa äänen kuunteluun liikkeessä. 

 

Siispä virallinen testijakso toimisi loistavasti tällaiselle skeptikolle. Eniten malleista kiinnostaa WI-1000X, mutta toki myös muut.

Tiitufrida
Rekisteröitynyt ☆

WI 1000X ois kiva testata 😉just mun lenkki menoon sopivat.

mika187
Seuraamassa menoa

Mukana! Erityisesti noista kiinnostaa Sony-WH-1000XM2....

DuskLord
Rekisteröitynyt ☆

Mukana.

 

Sony WH-1000XM2 kiinnostaa eniten.

Opaa2
Tutustumassa
Kihuttu
Tutustumassa

Mukana testaukseen ja testattavaksi haluaisin Sony WH-1000XM2 kuulokkeet.Niitä vertaillut jo erinäisiä kertoja muihin samankaltaisiin, mutta päässä ne eivät ole vielä käyneet.Tämä sopis kuin nenä päähän nyt.

nnakke
Rekisteröitynyt ☆

Mukana! Sony WH-1000XM2 kiinnostaa näistä kuulokkeista eniten!

Pexi85
Uusi jäsen
Mukana ollaan! Eniten noista olisi käyttöä Sony WH-1000XM2 mallille, toki myös muita olisi mukava testata 🙂
jesse56
Vakiokalustoa

Mukana Sony WF-1000X arvonnassa.

Benedictus
Uusi keskustelija

Mukana. Nuo sangalliset Sony WH 1000 XM2 kiinnostavat eniten. 

Katyxa88
Rekisteröitynyt ☆

MUKANA!! Olin juuri ostamassa Sony WI1000X kuulokkeita, mutta olivat loppu... Nyt oiva tilaisuus samalla testata niitä.. 🙂

Kiitos etukäteen jo, jos voitan ja Onnea muille, jos en voita!! 😄

Liikenteenlaski
Uusi keskustelija

Mukana, mallilla ei väliä.

miettmi
Uusi keskustelija
SteamHammer
Tutustumassa ☆

mukana

Matiasliimatain
Uusi keskustelija

Haluaisin tietää että minkälaisen kuuntelukokemuksen tarjoaa nämä sonyn vastamelu kuulokkeet. Itselläni on suht kalliit akg laadukkaat monitori kuulokeet. Mutta tarvitsisin urheiluun nuo Sonyn WI-1000X koska en omista langattomia kuulokkeita ja kun on johdoton helpottaisi minun elämää urheilussa.

JuhaPN
Vakiokalustoa

Mukana!

 

Testaisin mielelläni jotain noista. Järjestys mieluisimmasta alkaen:

Sony WF-1000X

Sony WH-1000XM2
Sony WI-1000X

 

Voisin vertailla myös Bosen malliin QC35.

Nofkoff
Uusi keskustelija

I'm in. 

 

Sony WH-1000XM2 kokeillaan noita.

karvasika
Tutustumassa

Me too.

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.