Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Voita ja testaa Samsung Galaxy A50 Telia.jpg

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Arpaonni suosi jäseniä @Pmarjatta ja @NtiKJ, onneksi olkoon!

 

Uudistettu Samsung Galaxy A -sarja on pian täällä. Meillä on sinulle hienoja uutisia, lanseeraamme täällä Yhteisössä uuden A-sarjan koko kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa! Haluamme kuulla sinulta miltä uusi A-sarja sinusta vaikuttaa, joten laitamme pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin.

 

Ensimmäisenä puhelimena uudesta A-sarjasta saamme testiin Samsung Galaxy A50 -puhelimen:

 

Samsung Galaxy A50 - suuri näyttö, kompakti koko

 

Galaxy A50 erottuu edukseen tyylikkäällä muotoilullaan. Vaikka se on vain 7,7 mm paksuinen, siinä on tehokas akku ja se tuntuu uskomattoman hyvältä kädessä. SuperAMOLED-näyttö kattaa 91,6 % puhelimen etupuolen pinta-alasta, joten saat varmasti upean katselukokemuksen.

 

 • Suuri ja tarkka Infinity-U -näyttö kattaa 91,6% etupuolen pinta-alasta.

 • Ohut ja tyylikäs muotoilu, joka istuu mukavasti käteesi.

 • Kolmoiskamera 123 asteen ultralaajakulmalla ja zoomilla.

 • Sormenjälkitunnistin näytössä on helppo ja turvallinen tapa suojata tietosi.

 • Suuri, pikalatausta tukeva 4,000 mAh akku ja 128 Gt tallennustilaa.

Voita ja testaa Samsung Galaxy A50.jpgLue laitteesta lisää tämän jutun lopusta.

 

Etsimme testaajia, kilpailu käynnistyy nyt

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A50 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän blogin kommenteissa:

 

Kerro miksi sinä olisit hyvä laitetestaaja ja mitä sinä odotat uudistetulta A-sarjalta.

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa niin toimitamme sinulle testipuhelimen heti, kun saamme niitä varastoomme. Käytä ja testaa puhelinta ja kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:

 

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

Käytä puhelinta normaalisti, testaa sitä haluamallasi tavalla. Näin saat puhelimesta kokemuksia, joista kertoa muille. Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Ja niin edelleen.

 

Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua arvontaan 22.3 kello 12 asti
 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Toimitamme puhelimet heti, kun voittajat on tavoitettu ja olemme saaneet puhelimia varastoomme
 4. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 5. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä  kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 13 sekä varsinainen arvostelu viikolla 16
 6. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
 7. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin kevään aikana ja muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.

 

Onnea arvontaan ja mielenkiintoisia testiraportteja odotellen 😎

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A50


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 15.3. – 22.3.2019 kello 12.00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A50 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo vahvistuu, kun Galaxy A50 -puhelimen myynti alkaa.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 22.3. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy A50 -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli)

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 15.03.2019

Samsung Galaxy A50

 

A50 on ensimmäinen myyntiin tuleva uudistetun A-sarjan laite. Myynti alkaa lähiaikoina ja samalla varmistuu myös laitteen hinta. Edellinen A-sarja oli Samsungin keskihintaluokkaan istuva mallisarja, joka sisälsi edulliseen hintaan kuitenkin teknisesti päteviä puhelimia. Joten voitaneen olettaa, että uudistettu A-sarja ja myöskin ensimmäisenä myyntiin tuleva A50 istuu hyvin juuri tähän samaan sapluunaan. Mutta sen juuri haluamme kuulla tämän kilpailun myötä juuri sinulta, että millainen uusi A-sarja sekä A50 mielestäsi on.

 

Tekniset tiedot

 

Näyttö 6,4" Infity-U sAMOLED, FHD+
Prosessori Exynos 9610 Quad 2,3Ghz + Quad 1,7Ghz
Mitat 158,5mm x 74,7mm x 7,7mm
Takakamerat

Ultra wide 8MP FF, f2.2 123 astetta

Main 25MP AF, f1.7

Depth 5MP FF, f2.2

Etukamera 25MP FF, f2.0
Muisti

RAM 4GB

ROM 128GB

MicroSD tuki jopa 512GB asti

Akku 4000mAh, 15W pikalataus
Muuta

Sormenjälkilukija sijoitettu näyttöön

USB-C

 

Samsung Galaxy A50 Telia 1.jpgSamsung Galaxy A50 Telia 2.jpgSamsung Galaxy A50 Telia 4.jpgSamsung Galaxy A50 Telia 5.jpgSamsung Galaxy A50 Telia 3.jpg

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Voita-ja-testaa-uusi-Samsung-Galaxy-A50/ba-p/183934
Linkki kopioitu
64 kommenttia 👇
Vihuri
Kommentaattori

Morientes!

Olisin hyvä laitetestaaja mm. sen vuoksi, että tällä hetkellä minulla olisi aikaa perehtyä uuteen puhelinmalliin perusteellisesti, koska "ilman työrasitteita", toki koko ajan töitä hakien 🙂

 

Olen verbaalisesti lahjakas, välillä liiankin ja varmaankin "ollut edellisessä elämässäni äidinkielenopettaja", joten minulta ei kiroitusvihreitä hevin irtoa !

 

Samsungin Galaxyt ovat olleet työsuhdepuhelimina aikoinaan käytössä (S2 ja S4) joten olisipa mojovaa päästä testaamaan tämän päivän tekniikkaa, A-sarjalaisen muodossa...

BirGe
Rekisteröitynyt ☆

Olisin hyvä testaaja laitteelle, koska itse olen viimeisimmät vuodet ollut vankkumaton applen kannattaja. Yksikään samsung ei ole vielä minua vakuuttanut siitä, että olisi aika siirtyä takaisin android laitteeseen.

 

Olisi mielenkiintoista nähdä palaisinko takaisin samsungin maailmaan jos joutuisin kaksi viikkoa sellaista käyttämään. Kuka tietää.

 

Harrastan valokuvausta ja puhelimien kamerat ovat kiehtoneet minua aina. Kiinnostaisi päästä näkemään miten tuo uudenlainen kolmikamera systeemi käytännössä toimii.

Tomeks
Uusi jäsen

no, tekniikasta kiinnostuneena tämä olisi aivan minun juttuni, ja riitävää verbaalilahjakkuutta ja aikaa löytyy

 

olisi mukava verrata nykyistä s7 tähän uutuuteen, miten paljon entinen huippumalli on jäänyt jalkoihin

 

lisäksi voin kaksikielisenä myös kirjoittaa arvostelut molemmilla kotimaisilla, myös englanniksi jos on tarvetta

laurikilpela
Uusi jäsen

Hei.

 

Puhelimien vertailu ja niiden ominaisuuksien tutkiminen on ollut minulle aina mieluista puuhaa. Tämän takia olisin hyvä testaaja laitteelle. Olen odottanut kauan aikaa uusien Samsungin mallien julkaisua. Puhelin ja sen ominaisuudet kokisi helläkätisen mutta perusteellisen läpi tutkinnan. Tietenkin myös kirjoittaisin rehellisen hyvin puhelimesta kertovan arvostelun. Lisäksi nykyinen vanha puhelimeni kaipaisi päivitystä, joten olisi erittääin hienoa saada A-sarjalainen käsiin 🙂

Gaary
Rekisteröitynyt ☆

Hei 

 

Olisin hyvä laitetestaaja koska olen ammattikorkeakoulu opiskelija ja käyn töissä samalla. Puhelimen toimintojen pitää siis olla monipuoliset ja odotan että pystyn hoitamaan puhelimella lähes kaiken. 

 

Olen sanavalmis ja hyvin luova tekstin tuottamisessa. 

 

Odotukseni A-sarjalle on entistäkin parempi suorituskyky, parempi kuvan laatu sekä suuri muisti kapasiteetti.

ouman76
Uusi jäsen

Olen todella kiinnostunut testaamaan tätä uutuutta ja kertomaan testistä muille. Olen aina ollut mitään uusista tekniikan ihmeistä, erityisesti kännyköistä ja niiden ominaisuuksista käytännön elämässä  Testistä tulisi kattava  

ihmemiesvissy
Uusi keskustelija

Moro,

 

Hallitsen sujuvasti kaikki tekniset vempaimet ja huolellisesti tehtyyn, rehelliseen tuotearvosteluun voitte luottaa.  

Tuotan sujuvasti tekstiä ja testaan mielelläni puhelimen kaikki mahdolliset ominaisuudet.

 

Kokemus uudesta A-sarjasta minulle mielenkiintoisena ja motivoivana haasteena, joka otan erittäin

mielelläni vastaan. 

eppu61
Tutustumassa ☆
Hei Olisin hyvä laitetestaaja koska olen kotona kaiket päivät ja minulla ei ole ollut aikaisemmin Samsungin puhelinta joten olisin hyvin kiinnostunut testaamaan uutta A50- puhelinta. Toivon pystyväni hoitaa sillä kaikki asiani. Olen myöskin sanavalmis ja kova kirjoittelemaan.
Naksu910
Uusi jäsen

Olen todella kiinnostunut puhelimista(kin, muun tekniikan ohella), ja oma luuri vaihtuu ehkä turhankin usein LOL-hymiö Ainakin vertailupohjaa siis löytyisi! Tekstiä osaan myös tuottaa ehkä vähän liikaakin, tai näin olen kavereilta kuullut, Whatsapp yms. laulaa heillä jatkuvasti. Myös "asiallinen" teksti luonnistuu, ja osaan mielestäni nostaa esiin ne tärkeimmät pointit, varsinkin jos jotain pitää arvostella.

 

A-sarjaan en olekaan aiemmin tutustunut, muita Samsungeja olen kyllä omistanut. Mielenkiinnosta kokeilisin siis tätäkin sarjaa varsin mielelläni, varsinkin kun speksejä katsoo on kyseessä varsin mielenkiintoinen laite! Painoarvoa antaisin kuvausominaisuuksille, akulle sekä tietysti yleiselle käytön sujuvuudelle, ehkä  jopa harmittavan iso osa päivästä on sidottu tuohon puhelimen tuijotteluun...

(Tällä hetkellä menen lainapuhelimella vuodelta nakki, joten uusi laite olisi siksikin tervetullut Hymiö Silmänisku )

Makke09
Uusi jäsen

Paljon tulee käytettyä puhelinta opiskellessa tehtäviä/luentoja katsoessa tässä olisi hyvä akun suuri koko testata. Muutenkin tulee vapaa-ajalla käytettyä puhelinta esim urheilun katsomiseen. Puhelin pääsisi kovaa käyttöön.

Ja tarkoituksena ollut hankkia vanhan honor 8 puhelimen tilalle uusi puhelin. Joten olisin hyvä laitete testaaja.

Nikhert
Uusi jäsen

Vastaan työpaikkani facebook sivusta, tykkääjiä noin 7000. Tällähetkellä käytössä A5 2017, vertailu uuteen olisi mukavaa ja somen hoitaminen olisi varmasti entistä mieleisempää uudella luurilla.

jaypekka
Telia 5G lähettiläs 2021

Nyt on mielenkiintoista odotettavaa keväälle luvassa Samsungin A-sarjan merkeissä! ✆

📱 Miksi juuri minä olisin hyvä testaamaan kaikkien muiden hyvien hakijoiden joukosta?

Testilaitekokemusta löytyy 7 vuoden takaa kolmelta-neljältä eri valmistajalta, ja kaikki käyttöjärjestelmät ovat enemmän tai vähemmän tuttuja. Lupaan lisäksi myös tekstipäivitysten päälle visuaalisia pläjäyksiä uutuuslaitteesta!

 

📱 Mitäkö sitten odotan eniten uutukaiselta laitteelta?

Eniten odotan täysin uudistunutta käyttöliittymää One UI:ta. Haluan kokea suurella näytöllä, kuinka yhden käden käyttöä on helpotettu ja selvennetty. Lisäksi kiinnostaa Samsungin ennennäkemätön pisararatkaisu näytön loveen.

Vahvassa testikokeiluhalussa ovat myös kaikki kolme takakameraa, normaali, laajis ja zoomi, sillä viime ajat olen vaikeroinut juurikin sen kanssa, etten saa kamerapuhelinkuviini erityistä tuntumaan yhdellä linssillä kuvatessa, ja järjestelmäkameran mukaan ottaminen kolmen objektiivin kanssa ei aina vain ole yksinkertaisesti mahdollista. Joko ajat ovat näiltä osin muuttuneet, sen todellakin haluaisin kokea.

Elnino
Rekisteröitynyt

Olisin hyvä testaaja. Käytän puhelinta todella paljon sen lisäksi minulla on 2 teini poikaa jotka mielellään antaisi omat mielipiteensä puhelimesta. Tämän hetkinen puhelin on sen verran vanha että olisi aika vaihtaa uudempaan ja parempaan. Niin kyllä olisin sopiva testaaja. Kyllä kiitos 

framlink
Uusi keskustelija

Puhelin pääsisi testiin todenteolla niin liikunnassa mukana musasoottimena ja liikuntasovelluksia pyörittävän kuin myös työmatkoilla viihdelaitteena. Toki kamera tulisi testattua joka tilanteessa ja myös akunkesto tulisi testattua huolella. Iso näyttö tulisi iltasadun virkaa toimittavan netflixin kautta myös tarpeeseen 

Ismoman
Uusi keskustelija

No en mä tiiä millainen puhelin tuokin on mutta kai sitä voisi testata huvin vuoksi ollakko loistava puhelin kun uusia tulee jatkuvasti 🙂

oculardisc
Uusi jäsen

Olisin hyvä testaaja, sillä harrastan ohjelmointia eli tykkään tutkia älypuhelimia. Lisäksi arvioin laitteita neutraalisti.

Eniten odotan samsungin näytössä olevaa sormenjälkilukijaa ja sitä minkälainen laitteen yleinen rakenne on ja ennen kaikkea käytön sulavuus.

 

Juuhappi
Tutustumassa ☆

Hei. Olis mielenkiintoista päästä testaamaan miten luuri toimii ja kukkuu nykyne a8 ei ole minua oikeen vakuuttanut ehkä tämä nykynen maanantai malli ehkä uusi olis torsaina tehty ja toimis käytössäni paremmin

crabs
Uusi jäsen

eihän tää ole aiemminkaan onnistunut niin tuskinpa  nytkään

Japeaa
Vakiokalustoa

No ilman muuta arvontaan mukaan.

Laitetestaus voisi olla hauska kokemus, kun kuitenkin näitä kännyköitä on tullut jokunen käytettyä Nokia 1631:stä lähtien eli noin vuodesta 1998. Samalla tulisi tämä seniorinäkökulma eli vähän alle 60:sen näkökulma esiin.


A50:ssä mielenkiintoista kamera (harrastan valokuvausta järkkärillä), audiopuoli ja myös tämä uusi UI. Nykyinen känny on Honor 8, joten mielenkiintoista verrata Huawein EMUI:hin. Duunissa Samsung J5 käytössä, joten sen puoleen Samsung myös tuttu.

peekotu
Vakiokalustoa ☆

Yleinen kiinnostus teknisiin laitteisiin ja niistä oppiminen ja niiden eteenpäin vienti. Odotan hyvää näyttöä ja laadukasta kameraa. Kestävää laitetta tyylistä tinkimättä.

MattiViikate
Kommentaattori

Hei, olisin hyvä laitetestaaja koska minulla on vanhempi ja alemman hintaluokan Samsung päivittäisessä käytössä joten uutuudelle tulisi paljon aktiivista käyttöä jossa se pääsisi näyttämään kyntensä. Olen myös aina innokas testaamaan uusia laitteita ja pystyn arvioimaan niitä puolueettomasti ja rehellisesti.

 

Uudistetulta A-sarjalta odotan nopeasti latautuvia nettisivuja sekä hyvää näyttöä jolta on ilo katsella elokuvia ja sarjoja. Myös kamera kiinnostaa koska tykkään myös kuvata puhelimella.

Aether
Uusi keskustelija

Olisin hyvä laitetestaaja, koska olen jo useamman vuoden ajan seurannut tiiviisti uusimpia puhelimia niiden ilmestyessä, ja olen periaatteessa hyvin tietoinen niiden ominaisuuksista. Uskoisin pystyväni arvioimaan monipuolisesti ja käytännönläheisesti tämän puhelimen toimintaa tietopohjaani nojaten. Kuitenkin, kun näin opiskelijana en ole käytännössä tottunut mihinkään viimeisimpien lippulaivapuhelimien huippuominaisuuksiin jokapäiväisessä elämässäni, niin osaisin nähdä puhelimen objektiivisesti sellaisena kuin se on.

 

Odotan Samsungin uuden A-sarjan puhelimien, kuten tämän A50:n, olevan yksinkertaisesti hyviä puhelimia. Useat arvostelijat esimerkiksi youtubessa (mm MKBHD ja UnboxTherapy) ovat alkaneet sanoa viimeisen parin vuoden aikana, että halvemmatkin (alle 400e) puhelimet alkavat olla oikeasti hyviä. Odotan siis, että puhelimessa olisi fiksusti valittu skaala laadukkaita ja käyttäjien yleisesti puhelimeltaan toivomia ominaisuuksia. Kuvien perusteella A50 ainakin näyttää kapeilla näytön reunoillaan, ja pienellä yläreunapykälällään, äkkiseltään paljon kalliimmalta puhelimelta, kuin itse asiassa onkaan. Odotan innolla, josko pääsisin tutkimaan tätä puhelinta tarkemmin.

Mammatestaa
Uusi jäsen

Olisin loistava testaaja, kun puhelin on minulle sekä hupiväline että työväline kaikissa muodoissa. Olisikohan jo aika kokeilla Samsungia Applen sijaan? 

 

Etenkin kamera ja akun kesto sekä yleinen käytettävyys kiinnostaa.

wesamatti
Tutustumassa

Olisin kyllä hyvä testaja ja samalla miten kestää arki käytössä. Kuvaan paljoin . 

peltorane79
Uusi keskustelija

Hyvältä vaikuttava uutuus, paljon kokemuksia niin hyvistä kuin huonoistakin android puhelimista ja erittäin mielelläni jakaisin kokemuksia tästä mallista.

 

Ainakin aiemmat samsung puhelimet olleet ihan hyviä käyttää ja uskon että tämä on myös hyvä puhelin. 

 

Käytännössä toimivuus, lagaaminen, ohjelmien sujuva käyttö, kameran laatu, akun kesto ja yleinen laadukkuuden tuntu olisi kiva testata ja jakaa kokemuksia siitä.

 

jluuri
Kommentaattori

Moro,

Olisin hyvä testaaja kun tykkään muutenkin testailla uusia laitteita ja teen niistäkin videoita ennestään. Lisäksi pääasiassa kokemusta puhelinten lippulaivoista eli olisi mielenkiintoista testata edullisempaa puhelinta ja mitkä ovat erot esim s10+ puhelimeen.

Erkka1976
Uusi keskustelija

1. Testauksessani puhelin pääsisi melko kovaan verkon käyttöön elokuvien, musiikin ja pelien pohjalta. Lisäksi kuvaan melko paljon. Lisäksi tulisi testattua puhelin fyysistä kestävyyttä jonkin verran esim. miten se pärjää työskentelyssä lähellä avointa sähköä.

 

2. Lähinnä odotan puhelimelta nopeutta ja hyvää kameraa. Verkko toiminta täytyy olla hyvää.

 

VESKU11
Uusi keskustelija

Kiinnostaisi kyllä testata millainen härveli tuo olisi. Varsinkin työmaalla toimivuus ja käytännöllisyys olisi mielenkiintoista testata käytännössä, eikä vain arvailla ominaisuuksista toimisiko omassa käytössä.

Ilkka286
Kommentaattori

Olisin hyvä testaaja, koska etenkin mobiililaitteet kiinnostavat ja arvosteluiden kirjoittaminen on tuttua. Uudessa A-sarjassa kiinnostaa etenkin näyttöön upotettu sormenjälkilukija ja sen toimivuus sekä luonnollisesti kamera ja sen kyky pysyä myös vilkkaasti liikkuvien lasten perässä. Näin tämänhetkisen käyttöluurin akun hiipuessa A50:n 4000mAh akku pikalatauksella kuulostaa sekin houkuttelevalta. Taloudessa on myös parin vuoden takainen lippulaiva S8+, johon A50:n suorituskykyä ja kameraa olisi mielenkiintoista verrata.

 

Kun myös Galaxy Watch Active on ennakkotilauksessa, niin tuore Samsungin luuri sen kaveriksi toimisi paremmin kuin hyvin ja Apple Watch pääsee ainakin joksikin aikaa huilaamaan 🙂

 

A50:n ominaisuuksista sellainen huomio/kysymys vielä, että useammalla sivustolla on puhuttu kahdesta versiosta, 4GB+64GB ja 6GB+128GB. Onko toinen taulukon luvuista väärin vai onko myös 4GB+128GB-versio olemassa ja tulossa tänne myyntiin? Mieluisin skenaario toki olisi se, että keskusmuisti olisi raportoitu pari gigaa alakanttiin ja kyseessä olisi tämä 6GB+128GB-versio 🙂

Juliaroosa
Rekisteröitynyt ☆

Heippa!

 

Odotan uudelta puhelimelta erityisesti kameratoimintoja. Haluan nähdä, kuinka hyviä kuvia saa someen laitettua tällä puhelimella! Odotan myös parempaa akun kestoa, sillä kuvia sekä videoita lähetellessä akku kuluu entistä nopeammin...

 

Olisin hyvä laitetestaaja, koska sometan paljon! Ja pidän siitä. Pidän myös tuotteiden sekä erilaisten asioiden ja ominaisuuksien vertailemisista sekä arvioimisesta. Olen hyvä kirjoittamaan arvioita, sekä arvioimaan onko tämä puhelin nykypäivää vastaava! 🙂

Hannamarissa
Rekisteröitynyt

Otan päivittäin paljon kuvia ja odotan puhelimen kameralta hyvää laatua. 

henni88
Uusi keskustelija

Puhelin käytössä lähes aina ja tulisi kyllä testattua useampaa ominaisuutta ja uskoisin että saan vielä laajempaa näkemystä mukaan perheenjäsenten avustamana. Itselle tärkeimmät ominaisuudet on hyvä, selkeä näyttö, akun kesto, Bluetoothin luotettavuus, kameran helppokäyttöisyys  

tasapuu
Kommentaattori

Olen vannoutunut Huawei fani. Olisi mukava testata yltääkö Samsung samaan kuin Huawei. Aikoinaan aloitin Nokialaisilla ja viimeiseksi jäi silloin Nokia c7 jonka sain palkintona arvonnasta. Samsung oli kerran vahingossa mutta vaihtui hyvin äkkiä Huaweihin.

Mielenkiinnolla testaisin sitä jaa sen ominaisuuksia kuinka voi mukata oman näköisen puhelimen.

Mika992
Vakiokalustoa

Olisin hyvä testaaja, koska älypuhelin on minulla normaalistikin kovalla käytöllä, joten käyttökokemuksia kertyy siis helposti jos uusi Samsung tulee testattavaksi.

Napataara
Uusi jäsen

Meillä se tulisi todella kestotestiin. Pojat koittaisivat mielellään, lagiiko se peleissä, minulla on työn puolesta oltava wilmaa, helmeä, classroomia, kuvankäsittelyä, videoeditointia, vähän vaikka ohjelmointia.. ja kotihommiin useampi sähköposti, hobbydeedit, jopoxit, moodlet jne. Intohimoinen kuvaaja kaipaa todella kolmoiskameraa ja odotan kieli pitkällä kuvan laatua ja varsinkin manuaalisäätöjen ominaisuuksia. Jos akku kestää koko päivän, se on jo kova juttu, pikalataus kuulostaa taivaan lahjalta. 

 

Ehdottomasti testiin, olisipa arpaonni!

pieniihminen
Uusi jäsen
Väittäisin olevani hyvä testaaja, koska minulla on käyttökokemusta Samsungista, Applesta, Huaweista, Nokiasta ja Sonysta. Käytän kännykkää monipuolisesti niin työssä kuin vapaa-ajalla, joten käyttöni palvelisi useita tapoja hyödyntää kännykän ominaisuuksia. Ottaisin testihaasteen innolla ja suurrella mielenkiinnolla vastaan!
Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Hiio-hoi! 🏴☠️

 

Olisin täydellinen laitetestaaja tälle Samsungin A-sarjan puhelimen uutuudelle, koska harrastan puhelimella valokuvaamista jo useamman 

vuoden ajan. Esimerkiksi uusin Honor Play -puhelimeni toimii hyvin sopusoinnussa mobiilipelaamisen suhteen, jossa arvostan prosessorin suorityskykyä, muistin kokoa ja akunkestoa pelaamisen saralta. Kompastuskivi Honor-puhelimessani on yksi ja ainoa kaiutin, mutta äänentoiston siinä voi korvata esim. kuulokkeilla. Pidän ennen kaikkea tuotteiden sekä erilaisten asioiden ja ominaisuuksien vertailemisista sekä niiden arvioimisesta. Nykyajan puhelimet toimivat pitkälti tietokoneen korvikkeena, koska se kulkee kätevästi kaikkialle ja päivittäiset asioinnit hoituvat sutjakkaasti.

old_phone.jpg

 

Odotan uudelta puhelimelta erityisesti kameran toimintoja. Haluan nähdä kuinka ainutlaatuisia kuvia tällä Samsungin puhelimella voi saada. Arvosteluni tulee olemaan aitoa ja puhelin tulee olemaan monessa sopassa mukana.

LEIJONA11
Kommentaattori

Moro!On kännyn vaihto edessä ku Omas samsungis tilaa niin vähän ja akkukin kulunut..Telian viikko-tarjoukses oli Huawei alennuksessa ja Poweris sama laite viäl 50eeroa Halvempi..Ois täs 68v. jonkin verran aikaa Uutta mallia testailla,eli arvontaan mukaan;-))

aarteinen
Kommentaattori

Varmaan kiinnostaisi porukkaa kuulla vannoutuneen iPuhelimen käyttäjän kommentit ja kokemukset aSamsungista.

Matiasliimatain
Uusi keskustelija

Hei

 

Testaisin tuota puhelinta todella laaja-alaisesti, koska itsellä nykyinenkin puhelin joutuu tehojensa puolesta äärirajoille.

Itsellä on todella tarkat jutut mitä haluan puhelimelta. Niin olisi kiva nähdä mihin tälläinen samsungin puhelin pystyy kun yleensä samsungilta tulee ihan laadukkaitakin laitteita ja voin sanoa että olen omistanut todella monien puhelin valmistajien laitteita Esim Apple, nokia, sony, samsungin vanhempia malleja ja nykyinen puhelin OnePlus 5. Joten olisi kiva nähdä mitä tuo puhelin on verrattuna muihin puhelimiin joita olen omistanut vuosien varrella. Minulla on tärkeää se että puhelimen käyttöjärjestelmä on mahdollisimman yksinkertainen ja että ei ole täysin puhdas-android bugien takia ja myös puhelimen muotoilu on tärkeää ja myös miten sopii käteen.

 

Toivottavasti nähdään arvostelujen merkeissä!Hymiö Onnellinen Kiitos ja hyvää illanjatkoa

 

Edit ReOlivia: Korjattu allekirjoitus, jos haluat automaattisen allekirjoituksen voit asettaa sen profiilin asetuksista

kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

1. Olisin hyvä laitetestaaja, koska olen testaillut jo muutamia puhelimia noin 3 vuotta ja olen kiinnostunut puhelimien erilaisista ominaisuuksista. Samsungin puhelimia minulla ei ole ollut ennen testissä, tosin itselläni on Samsungin tabletti käytössä 4G ominaisuudella eli sitä voisi käyttää puhelimena (8,4") 😉

 

2. Puhelimen kameralta odotan hyviä ominaisuuksia mm. hämäräkuvaus ja videoiden vakaus sekä kuvien luonnollisuus. Mielenkiintoista olisi myös tietää miten hyvin sormenjälkilukija toimii kun se on upotettu näyttöön 🤔

Motiieeellie
Uusi jäsen

Olisin hyvä laitetestaaja, koska käytössäni ei ole ennen ollut näin uutta puhelinta, eikä Samsungin puhelinta ollenkaan. Olen myös nuori joka käyttää puhelinta joka päivä paljon, joten testaaminen olisi helppoa ja mieleistä. Käytän puhelinta sosiaalisen median lisäksi mm. valokuvaamiseen, ja koulussa akkua kuluu, joten myös suuri akku olisi tarpeen.

 

Puhelimelta odotan eniten juuri tuota suurta akkua. Odotan myös oikeasti hyviä kameroita, ja sormenjälkitunnistinta, jollaista minulla ei ole ennen ollut. 

mnmnmn
Uusi keskustelija

Hei! Täällä ilmoittautuu yksi innokas testaaja! Kokemusta eri puhelinmalleista löytyy, etenkin Samsungilta, josta on vuosien varrella tullut se lempimerkki. En pärjäisi ilman puhelinta hetkeäkään, sillä hoidan sillä kaikki asiat: yhteydenpidon, muistiinpanojen tekemisen, valokuvaukset, kalenterin käytön, pankkiasiat, videoiden katselut ja mitä ikinä voi keksiäkään. Olisin siis loistava testaaja, sillä puhelin pääsisi todellakin kovaan koetukseen kanssani ja siitä jos selviäisi niin varmasti sen voisi todeta olevan hyvä 🙂 Vaadin puhelimeltani paljon, sillä se todella on kovassa käytössä.

 

Uudistetulta A-sarjalta odotan parempaa kameraa ja suorituskykyä sekä tallennustilaa. Tärkeintä on, että puhelin olisi toimiva kokonaisuus. Näyttö kuulostaa hyvältä ja olisi hienoa päästä testaamaan puhelinta käytössä! 🙂

Screeni
Uusi jäsen

Mediatuottajana ja mobiilialaa tiiviisti seuraavana laittaisin vielä extrana tulille unboxaus-videon. Ammatin puolesta kokemusta löytyy kamerateknologioista, joten varmasti testin aikana paneuduttaisiin myös A50 -mallin kolmoiskameran laatuun ja kykyyn tuottaa kuvaa sekä videota. Unohtamatta tietenkään puhelimen tarjoamia muita ominaisuuksia.

 

Odotan uudistetulta A-sarjalta premium-luokan kokemusta vaikka kyseessä ei olekkaan Samsungin lippulaivamallisto. Lähes koko etupuolen peittävä Infinity-U -näyttö sekä takakannen näyttävä rakenne on varmasti omiaan luomaa laadukasta tuntumaa päivittäisessä käytössä. Kiinnostavaa on myös nähdä minkälaista käytettävyyttä One UI ja Android 9.0 Pie -versio tuo mukanaan. Kaiken kaikkiaan Samsung Galaxy A50 on yksi mielenkiintoisimmista hinta-laatusuhde puhelimista mitä alkuvuoden MWC-messuilla on julkistettu.

Jonpe
Uusi jäsen

Hei!

 

Olisin sopiva laitetestaajaksi, koska pystyisin aiempana Androidin käyttäjänä ja nykyisenä Apple-ihmisenä monipuolisesti erittelemään käyttökokemustani. Voin myös tuoda valtavirrasta poikkeavaa näkökulmaa testaamiseen, sillä olen melko passiivinen sosiaalisen median käyttäjä, mutta työni puolesta minulle on tärkeää, että eri laitteet ovat synkassa keskenään. Odotankin, että puhelin mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman työskentelyn kaikissa olosuhteissa.

 

Palataan asiaan!

 

 

Mikroautouuni
Kommentaattori

Olisin hyvä laitetestaaja, koska minulla on kokemusta sekä iOS, Android ja Windows Phone -laitteista. Kaikissa on ollut omat hyvät puolensa, enkä halua pitäytyä vain yhdessä käyttöjärjestelmässä tai puhelinmerkissä, koska niin jäisin monia kokemuksia köyhemmäksi. Käytän puhelimia aktiivisesti - uusi puhelin on aina niin innostava, että akkukesto on ensimmäisinä päivinä kovilla, kun laitetta ei malttaisi laskea käsistään. Kaikki valikot tutkitaan, ohjelmia kokeillaan ja asetukset on säädettävä kohdalleen.

 

Testaajana tarjoaisin sellaista näkökulmaa, mitä uuteen merkkiin vaihtamista harkitseva kenties ajattelee. Samsungin näkemys on Androidista on minulle uusi, vaikka Android sinänsä tuttu.

 

Samsungin uudelta A-sarjalta odotan erityisesti mukavia videonkatseluhetkiä. Super AMOLED -näyttö ja reilun kokoinen akku on siihen puuhaan kuin omiaan.

jussufi69
Seuraamassa menoa

Nyt on käytössä galaxy s9, ja on pirun hyvä puhelin. Mielelläni testaan uuttakin samsungia. Kiitos. 😅

archie2
Rekisteröitynyt ☆

Olen yli 60-vuotias, joka tässä joukossa lienee harvinaista. Työssäni olen käyttänyt matkapuhelimia yli 30 vuotta, aluksi tietysti gsm-puhelimia. Käyttöjärjestelmistä  Nokian alkuperäinen, windows ja android ovat puhelimissa tuttuja. Ns. kotipuhelimeen kaipaisin uusia ominaisuuksia. Ikä-, käyttökokemus ja  käyttötarkoitus lienevät parhaita valttejani haettaessa erilaisia testaajia.

eddiemcsalty
Tutustumassa

Olisin hyvä testaaja sill käytän puhelinta monipuolisesti kuvaamiseen, musiikin ja videoiden streamaamiseen, pelaamiseen sekätietysti soittamiseen ja viestittelyyn. Uudelta mallilta odotan hintaluokassaan selvää edistystä, muutamien hieman vaisujen uutuuksien jälkeen. 

tupuz
Kommentaattori

iPhone-käyttäjänä kiinnostaisi kokeilla mihin uusi android-puhelin pystyy ja miltä se käyttömukavuudeltaan ja ominaisuuksiltaan oikeasti tuntuu. Uskoisin etttä pystyisin tuomaan uutta näkökulmaa paitsi Apple-käyttäjänä niin myös seniorikäyttäjänä. Todella innolla lähtisin tähän mukaan.

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.