Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Voita ja testaa Samsung Galaxy A50 Telia.jpg

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Arpaonni suosi jäseniä @Pmarjatta ja @NtiKJ, onneksi olkoon!

 

Uudistettu Samsung Galaxy A -sarja on pian täällä. Meillä on sinulle hienoja uutisia, lanseeraamme täällä Yhteisössä uuden A-sarjan koko kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa! Haluamme kuulla sinulta miltä uusi A-sarja sinusta vaikuttaa, joten laitamme pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin.

 

Ensimmäisenä puhelimena uudesta A-sarjasta saamme testiin Samsung Galaxy A50 -puhelimen:

 

Samsung Galaxy A50 - suuri näyttö, kompakti koko

 

Galaxy A50 erottuu edukseen tyylikkäällä muotoilullaan. Vaikka se on vain 7,7 mm paksuinen, siinä on tehokas akku ja se tuntuu uskomattoman hyvältä kädessä. SuperAMOLED-näyttö kattaa 91,6 % puhelimen etupuolen pinta-alasta, joten saat varmasti upean katselukokemuksen.

 

 • Suuri ja tarkka Infinity-U -näyttö kattaa 91,6% etupuolen pinta-alasta.

 • Ohut ja tyylikäs muotoilu, joka istuu mukavasti käteesi.

 • Kolmoiskamera 123 asteen ultralaajakulmalla ja zoomilla.

 • Sormenjälkitunnistin näytössä on helppo ja turvallinen tapa suojata tietosi.

 • Suuri, pikalatausta tukeva 4,000 mAh akku ja 128 Gt tallennustilaa.

Voita ja testaa Samsung Galaxy A50.jpgLue laitteesta lisää tämän jutun lopusta.

 

Etsimme testaajia, kilpailu käynnistyy nyt

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A50 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän blogin kommenteissa:

 

Kerro miksi sinä olisit hyvä laitetestaaja ja mitä sinä odotat uudistetulta A-sarjalta.

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa niin toimitamme sinulle testipuhelimen heti, kun saamme niitä varastoomme. Käytä ja testaa puhelinta ja kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön:

 

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

Käytä puhelinta normaalisti, testaa sitä haluamallasi tavalla. Näin saat puhelimesta kokemuksia, joista kertoa muille. Kirjoittamasi arvostelun näkökulmia voi olla esimerkiksi: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää ja soveltuiko se käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Ja niin edelleen.

 

Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua arvontaan 22.3 kello 12 asti
 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Toimitamme puhelimet heti, kun voittajat on tavoitettu ja olemme saaneet puhelimia varastoomme
 4. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 5. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä  kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 13 sekä varsinainen arvostelu viikolla 16
 6. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
 7. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin kevään aikana ja muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.

 

Onnea arvontaan ja mielenkiintoisia testiraportteja odotellen 😎

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A50


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 15.3. – 22.3.2019 kello 12.00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A50 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo vahvistuu, kun Galaxy A50 -puhelimen myynti alkaa.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 22.3. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy A50 -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli)

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 15.03.2019

Samsung Galaxy A50

 

A50 on ensimmäinen myyntiin tuleva uudistetun A-sarjan laite. Myynti alkaa lähiaikoina ja samalla varmistuu myös laitteen hinta. Edellinen A-sarja oli Samsungin keskihintaluokkaan istuva mallisarja, joka sisälsi edulliseen hintaan kuitenkin teknisesti päteviä puhelimia. Joten voitaneen olettaa, että uudistettu A-sarja ja myöskin ensimmäisenä myyntiin tuleva A50 istuu hyvin juuri tähän samaan sapluunaan. Mutta sen juuri haluamme kuulla tämän kilpailun myötä juuri sinulta, että millainen uusi A-sarja sekä A50 mielestäsi on.

 

Tekniset tiedot

 

Näyttö 6,4" Infity-U sAMOLED, FHD+
Prosessori Exynos 9610 Quad 2,3Ghz + Quad 1,7Ghz
Mitat 158,5mm x 74,7mm x 7,7mm
Takakamerat

Ultra wide 8MP FF, f2.2 123 astetta

Main 25MP AF, f1.7

Depth 5MP FF, f2.2

Etukamera 25MP FF, f2.0
Muisti

RAM 4GB

ROM 128GB

MicroSD tuki jopa 512GB asti

Akku 4000mAh, 15W pikalataus
Muuta

Sormenjälkilukija sijoitettu näyttöön

USB-C

 

Samsung Galaxy A50 Telia 1.jpgSamsung Galaxy A50 Telia 2.jpgSamsung Galaxy A50 Telia 4.jpgSamsung Galaxy A50 Telia 5.jpgSamsung Galaxy A50 Telia 3.jpg

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Voita-ja-testaa-uusi-Samsung-Galaxy-A50/ba-p/183934
Linkki kopioitu
64 kommenttia 👇
vruuu
Rekisteröitynyt ☆

Minusta tulisi hyvä laitetestaaja, koska haluaisin antaa Samsungille uuden mahdollisuuden pitkän vihanpidon jälkeen. Aikoinaan varhainen Galaxy-malli ja sen toimimattomuus aiheuttivat syvän inhon merkkiä kohtaan, mutta ehkä näin kymmenen vuoden jälkeen on aika jo hieman heltyä. Galaxy A50 -puhelin vaikuttaa kaikin puolin kiinnostavalta peliltä. Erityisesti odotan superlaajakulmakameran testaamista ja sitä, että akun loppumisesta ei tarvitsisi huolehtia.

Millaneni
Uusi keskustelija

Olisin hyvä testaaja, koska minulla on kokemusta eri puhelinmerkeistä eli vertailukohteita löytyy. Käytän puhelinta päivittäin paljon ja testaisin kyllä kaikki mahdolliset ominaisuudet. Odotan A-sarjalta hyvää kameraa ja laadukasta isoa näyttöä jolta sitten kelpaisi katsella videoitakin. 

long86
Tutustumassa

Olisin loistava testaaja, kun puhelin on minulle sekä hupiväline että työväline kaikissa muodoissa. Olisikohan jo aika kokeilla Samsungia Applen sijaan? 

 

Etenkin kamera ja akun kesto sekä yleinen käytettävyys kiinnostaa.

NtiKJ
Kommentaattori

Olisin ihan tavallinen testaaja. Puhelimia hankkiessani olen lukenut erilaisia käyttökokemuksia niistä. Ydinprosessorit ym. ei kiinnosta minua, vaan aito kokemus puhelimesta. Olenkin kokenut testitulosten lukemisen siksi hankalaksi, sillä tekniset sanastot ei kiinnosta. Kertoisin kokemuksia tavallisen kadun tallaajan näkökulmasta, aidoissa tilanteissa koetuista kokemuksista. Uskoisin, että minunlaisia on muitakin. 

Kokemukseni perustuisi arjen käyttöön, töissä, kotona ja harrastuksessani, jossa puhelimelta vaaditaan aika paljon ( ja puhelinta siihen tarvitsen). 

Uudelta A-sarjan puhelimelta odotan sujuvaa käyttöä, missä tahansa. Netin ja sovelluksen käytön täytyisi olla sujuvaa. Kameralta odotan tietenkin mahtavia kuvia vauhdikkaissa tilanteissa.

Jappari19
Tutustumassa

Olisin hyvä koekäyttäjä, koska käytän puhelinta todella monipuolisesti sosiaalisessa mediassa, musiikin kuunteluun, ohjelmien katseluun, geokätköilyyn, valokuvaukseen, navigointiin sekä netissä surffailuun. Aiemmin olin vannoutunut samsung fani ja hairahduin tässä välissä toiseen valmistajaan ja nyt kahden vieraan puhelimen jälkeen palaan mielelläni takaisin tuttuun ja turvalliseen. Olisi siistiä päästä koekäyttäjäksi 🙂 odotan uudelta puhelin sarjalta hyvää akunkestoa ja uusia hyödyllisiä ominaisuuksia 

Villiperuna
Rekisteröitynyt ☆

Olisin hyvä testaaja, koska olen miettinyt uuden puhelimen hankintaa ja vaihtoa Applesta Samsungiin jo kauan, mutta en ole löytänyt vielä tarpeeksi vakuuttavaa Samsungia. Olen kiinnostunut uusista puhelimista ja siitä mitä kaikkea niillä pystyy tekemään.

Uudelta A-sarjalta odotan hyvälaatuista kameraa ja hyvää kokonaislaatuista käyttökokemusta.

Herba72
Tutustumassa

Olisin hyvä laitetestaaja koska läträän puhelinta 24/7 ja käytössä ollut aina samsung

maketsuu
Uusi keskustelija

Olen aina kiinnostunut kokeilemaan uusia teknisiä laitteita, joten myös tähän testihommaan olisin juuri sopiva henkilö! Samsungeista on kokemusta ennenkin ja uusiin malleihin on aina mielenkiintoista tutustua. Toivon mukaan tässä uudessa sarjassa olisi parempi akun kesto ja suorituskyky ja ainakin näyttö vaikuttaa mainiolta. Hienoa olisi päästä testaamaan puhelimen ominaisuuksia ihan kunnolla käytössä!

Kepa19
Uusi keskustelija

Laitetestaajaksi voisin sopia, koska olen utelias tutustumaan uusiin laitteisiin. Olen aina kännykkää vaihtaessani ostanut eri merkkisen kännykän (Samsung, Sony, Huawei, Nokia) ja uusi kännykkä kiertää tullessaan koko perheen ihmeteltävänä, mahdollistaen tietenkin monenlaiset mielipiteet (muilla perheenjäsenillä käytössä Honor, Samsung sekä antiikkinen Nokia). Sen jälkeen alkaakin jännittävä vaihe: mitä kaikkea kivaa ja kummallista kännykästä paljastuukaan? Kaikki vaan asetuksista ja soittoäänistä alkaen läpi. Millaisia ohjelmia kännykän mukana tulee, miten toimivia menut ovat?

 

Tosin lienee pakko tunnustaa, että kamerahan se on kaikista kiinnostavin. Aikanaan aloitin filmikameralla kuvaamisen, siitä sitten järjestelmäkameraan ja nykyisellään jo hyvä kännykkäkin kelpaa kuvaukseen. Galaxy A50:n kamera kiinnostaakin erittäin kovasti, olisi mielenkiintoista nähdä mihin kaikkeen se pystyy. Kameran täytyy pysyä mukana menossa: sillä ikuistetaan niin maisemat kuin vauhdikkaat tapahtumakuvatkin, oli sitten yö tai päivä ja budjetissakin olisi hyvä puhelimen suhteen pysyä. Mahdollisuus olisi myös napsia muutama kuva arvosteluun.

 

Uudistettu A-sarja kuulostaa mielenkiintoiselta. Onnistuisikohan A50 saamaan minutkin katsomaan kännykän näytöltä ohjelmia? Olisiko kamera tarpeeksi hyvä, jotta järjestelmäkameran voisi oikeasti jättää nurkkaan? Kuinka muotoilu oikeasti toimii arkikäytössä? Hinnaltaan puhelin on ihan järkevän oloinen spekseihin nähden, vaan onko hinta oikeasti laatua vastaava. Saas nähdä 😉

Pmarjatta
Uusi keskustelija

Vielä ehti onneksi mukaan! Puhelin on kanssani tehokkaassa käytössä päivittäin, sillä käytän sitä videoiden katseluun, kuvaamiseen, muokkaamiseen, sähköposteihin jne. Mielelläni testaisin tätä uutta mallia ja kertoisin siitä muille! Odotan parempaa laatua entiseen sarjaan verrattuna ja kaiken kaikkiaan toimivuutta ja suorituskykyistä puhelinta.

Sfinkernautti
Uusi jäsen

Hyvä testaaja olisin ensinnäkin siksi, että käytän puhelinta paljon ja moneen eri tarkoitukseen. Kohtuullinen kamera on minulle tärkeä, koska kuvaan lähinnä puhelimella, joten kuvien pitää kelvata mm. someen. Opiskelen täysipäiväisesti, joten käytän paljon erilaisia arjessa tarvittavia sovelluksia: linja-autoyhtiöiden omat sovellukset, sähköposti, erilaiset tiedotukseen tai opiskeluun käytettävät sovellukset, selain, somesovellukset jne. Lisäksi tietysti odottaessani viihdytän itseäni puhelimella, käytän aika paljon Youtubea ja somea sekä kuuntelen musiikkia. Tästä voikin päätellä, että puhelimeni täytyy suoriutua ainakin kohtuullisesti kaikesta, mitä siltä keksin vaatia. Olen myös innokas kokeilemaan uusia sovelluksia, joiden arvelen helpottavan arkeani.

 

Toisekseen olen hyvä varbalisoimaan tarpeitani ja odotuksiani, joten artikkelien kirjoittaminenkaan ei tule olemaan ongelma. Tämän tulevan puhelimen uskoisin vastaavan aika hyvin tarpeitani olematta silti kovin hintava. Kokemukseni mukaan Samsungin puhelimet ovat yleensä olleet luotettavia ja pysyneet hyvin tarpeideni perässä, vaikka toki joskus on pitänyt keksiä luovia ratkaisuja hetkellisiin omalaatuisiin tarpeisiini. Vuosien varrella on tullut kokemusta eri merkkien puhelimista, joten pystyn myös vertailemaan puhelimia keskenään.

ReOlivia
Moderaattori
Moderaattori

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Ilmoitan voittajille tämän päivän aikana yksityisviestillä 🙂

ReOlivia
Moderaattori
Moderaattori

Voittajat ovat @Pmarjatta ja @NtiKJ! Onneksi olkoon ja kiitos kaikille osallistujille. Seuratkaa ketjua Käyttökokemukset Samsung Galaxy A50, johon voittajat käyvät kirjoittamassa arvostelunsa 🙂

 

 

SannaMKoo
Moderaattori
Moderaattori

Hoi! Nyt on uusi A-sarjalainen voitettavissa & testattavissa! Jos jäit vielä ilman puhelinta ja testaaminen kiinnostaa, niin täältä pääset osallistumaan Samsung Galaxy A70 -puhelimen arvontaanHymiö Onnellinen

 

Osallistumisaikaa on 15.5.2019 saakka! 

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.