peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
54035 Jäsentä
154404 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Withings Steel HR - vähän erilainen aktiivisuusmittari

Kunniajäsen

Withings Steel HR - vähän erilainen aktiivisuusmittari

 

Nokian nykyään omistama Withings on juuri julkaissut uuden mielenkiintoisen aktiivisuusmittari / älykello -laitteen. Kyseessä on nimittäin vanhalla kunnon analogisella viisarikellolla varustettu ja älykello-ominaisuuksilla höystetty teräksinen aktiivisuusmittari!

 

STEEL_HR_APP-3.jpg

 

Kello on varustettu sisäisellä sykemittarilla ja kattavilla aktiivisuusmittausominaisuuksilla. Laite tunnistaa automaattisesti milloin käyttäjä esimerkiksi kävelee, juoksee, ui tai nukkuu. Aktiivisuusmittaus tarkkailee käyttäjän aktiivisuustasoja jatkuvasti ja lähettää tiedot älypuhelimessa toimivaan sovellukseen. Myös kellon pieneltä näytöltä voi tarkistaa syketietoja, askelmääriä, kuljettua matkaa sekä kalorinkulutusta.

 

Sykemittaus käynnistyy automaattisesti kun käyttäjä alkaa urheilla, tai sen voi käynnistää halutessa manuaalisesti. Kello myös tarkkailee sykkeitä muutoinkin päivän aikana, ja antaa tietoa sydämen toiminnasta ja aktiivisuustasoista.

 

STEEL_HR_KEY_VISUAL-3.jpg

 

Kellossa on myös keskeisimmät älypuhelinominaisuudet muistutuksien ja tapahtumien näyttämistä varten. Kellon pikkuruudulta näkee saapuvat puhelut ja viestit, sähköposti-ilmoitukset ja kalenterimuistutukset. Kellossa on myös värinähälytys, jonka avulla muistutukset ja ilmoitukset huomaa helposti, vaikka puhelin olisi äänettömällä.

 

 

Vähävirtaisen analogisen kellon ja pienen näytön yhdistelmän ansiosta Withings lupailee kellolle poikkeuksellisen pitkää - jopa 25 päivän - akkukestoa. Kello on myös vedenkestävä Water resistant 50 m -luokituksella, joka tarkoittaa käytännössä upotus- ja uintikestävyyttä, mutta sukeltamaan kellon kanssa ei voi mennä.

 

Kellosta on saatavilla myynnin alkaessa 1.10. kolme mallia, musta ja valkoinen 36 mm sekä musta 40 mm. Hihnan leveys on 36 mm malleissa 18 mm ja 40 mm mallissa 20 mm.

 

Suomen jälleenmyyntihinnasta ei vielä ole tietoa, mutta USA:n myyntihinnat tulevat ilmeisesti olemaan $179,95 ja $199,95 mallista riippuen. Myynti alkaa ensin 1.10. Withingsin verkkokaupassa ja alkaa laajenemaan muihin kanaviin lokakuun lopussa.

 

STEEL_HR_RANGE-3.jpg

Mallisto: Musta 36 mm - valkoinen 36 mm - musta 40 mm

 

Lisätietoja ja kuvia voi käydä katsomassa Withingsin kotisivulta.

1 Kommentti
Kunniajäsen

Withings Steel HR:n myynti alkoi myös Euroopan alueella vähän aikaa sitten.

Laitetta saa tilattua ainakin Withingsin omasta verkkokaupasta.

 

Hinnat ovat 36mm mallille 189,95€ ja 40 mm versiolle 199,95 €.

Kelloon saa samalla tilattua myös eri värisiä vaihtorannekkeita, silikoniset rannekkeet maksavat 30€ ja nahkaiset 80 €. Kellon mukana tuleva ranneke on silikoninen.

 

Withingsin verkkokauppaa toimittaa yli 115€ tilaukset ilman toimituskuluja.

 

 

Koska Sonera on myös Withingsin jälleenmyyjä, voisi tämänkin uutuuden olettaa tulevan jossain vaiheessa Sonerallekin tilattavaksi. Tähän voisivat moderaattorit kysellä vähän lisätietoja laitepuolelta.