Yhdessä - Pride 2019



 


Telia, DNA ja Elisa ovat tänä vuonna ylpeästi mukana Helsinki Priden virallisina kumppaneina yhteisenä rintamana. Helsinki Pride on yksi Suomen suurimpia kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtumia ja yksi vuoden suurimmista yleisötapahtumista, jonka historia ulottuu vuoteen 1975 saakka. Pride-viikkoa juhlitaan  24.6.–30.6.2019, ja sen järjestää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyvinvointia ja oikeuksia edistävä järjestö HeSeta ry sekä laaja joukko vapaaehtoisia.


 


Miten Telia liittyy Prideen? Uskomme, että jokaisella ihmisellä on oikeus olla vapaasti oma itsensä – myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvilla ihmisillä. Haluamme, että jokainen suomalainen voi tuntea itsensä arvostetuksi ja olla vapaasti oma itsensä sukupuolesta, iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, etnisestä taustasta tai muusta jokaisen ihmisen ainutlaatuiseksi tekevästä asiasta riippumatta. Meille on erityisen tärkeää edistää työntekijöidemme hyvinvointia ja yhteenkuuluvuutta.


 


Vaikka moni asia on Suomessa hyvin, todelliseen yhdenvertaisuuteen on vielä matkaa. Siksi me pidämme keskustelua yhdenmukaisuudesta tärkänä ja haluamme puhua jatkossa muustakin kuin omista liittymistämme ja niiden hinnoista. Meidän mielestämme kaikilla pitäisi olla samat oikeudet ja sen takia haluammekin olla yhdessä edistämässä sen tapahtumista. 


 


Miten Telia edistää tasa-arvoa? Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin, jotka edistävät sukupuolten tasa-arvoa ja eriarvoisuuden vähentämistä. Haluamme olla monimuotoinen ja osallistava työpaikka, missä jokainen työntekijä voi olla oma itsensä ja missä jokaisella on yhdenvertaiset mahdollisuudet.


 


Meidän mielestä rakkaus kuuluu kaikille. 


 


Lue myös nämä



 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa