peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Yhteisön Liiga-osio – löydä tietoa, kysy ja osallistu keskusteluun

Moderaattori
Moderaattori

Yhteisön Liiga-osio – löydä tietoa, kysy ja osallistu keskusteluun

Capture.PNG

 

Liiga näkyy ensi kaudesta lähtien yksinoikeudella Telia TV:n kautta. Pitkä kuuden vuoden sopimus antaa meille mahdollisuuden nostaa Liiga-tuote kokonaan uudelle tasolle, niin tekniikan kuin sisältöjenkin suhteen.

 

Liigan TV-tuotantoa on kehitetty ja kehitetään jatkossakin fanien toiveiden pohjalta. Perustimme tätä varten Yhteisöön oman Liiga-osion, josta Liigan ystävät löytävät tarvittavan tiedon helposti samasta paikasta ja voivat käydä keskustelua Liigaan ja Teliaan liittyen.

Osio rakentuu koko ajan matkan varrella ja lisäämme sinne uusia artikkeleita jo kesän mittaan hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Toivomme myös aktiivista keskustelua teiltä Yhteisön jäseniltä, joten anna palautetta ja osallistu keskusteluun. Kaikki Liigaan liittyvät viestit ja palautteet, niin positiiviset kuin negatiiviset, otetaan mielellään vastaan.

Ps. Muista myös Liigan uutiskirje, jonka kautta pääset vaikuttamaan tulevien Liiga-kausien TV-toteutukseen ja pysyt kärryillä muista Liigaan liittyvistä asioista.

SIIRRY LIIGA-OSIOON ->

1 Kommentti
Uusi jäsen

Moi, mihin aikaan ja miltä kanavalta löytyy "kootut teokset" liigakierroksesta ?