Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Kevään ja kesän koittaessa monissa lapsiperheissä edessä ovat jännittävät ajat. Erityisen kutkuttavat sellaiset noin 50 000 kotitaloudessa, jossa perheen pienimäinen lähtee elokuussa ensimmäistä kertaa koulutielle. Missionamme on rakentaa jatkossa entistä enemmän erilaisia konseptiratkaisuja arjen haasteiden ympärille. Näiden tarpeiden tunnistaminen ja uuden palvelun konseptoiminen onnistuu tietenkin parhaiten hyppäämällä hetkeksi kohderyhmän saappaisiin. Näin rakentui myös Yhteys Lapselle -konsepti. Palvelua rakennettiin haastattelemalla lapsiperheitä ja selvittämällä mitä kaikkia tarpeita lapsen ensiliittymän ja luurin ympärille rakentuu. Ja paljon erilaisia toiveita pienten ihmisten vanhemmilla riittää!

 

- Onko reppu mukana ja siellä jumppavaatteet?

- Onko lapsi tullut jo koulusta kotiin ja missä hän milloinkin viipottaa?

- Miten voin varmistua, että lapsi ei eksy netissä sopimattomille sivuille?

- Puhelin on taas äänettömällä ja se on repussa tai katosi pihaleikeissä!

- Nenä on kiinni puhelimessa, vaikka pitäisi olla jo menossa!

 

Muun muassa näihin nostoihin vastaamalla konseptoimme lapsille oman kokonaisuuden, joka pitää sisällään kaiken sen, mitä lapsi tarvitsee. Isoimman kannatuksen sai selkeä kuukausittainen pakettihinta, joka pitää sisällään kaiken tarvittavan. Lisäksi rajattoman netin suosio myös lapsen ensiliittymään on kasvussa. Netinkäytön pitää kuitenkin olla turvallista ja sitä täytyy tarvittaessa voida rajoittaa vanhempien toimesta. Vuosien saatossa on tapahtunut siis kova muutos, koska aikaisemmin suosittiin paljon käytön mukaan veloitettavia liittymiä ja nykyistä isompi osa vanhemmista eivät halunneet nettiä ensiluuriin laisinkaan.

 

Yleisestä Yhteys puhelimeen -liittymävalikoimastamme ei suoraan löytynyt täydellisesti sopivaa liittymää lapselle, joten päätimme rakentaa tätä käyttöä varten kokonaan uuden paketin. Yhteys lapselle sisältää 250 minuuttia puhetta ja 250 kpl tekstareita, Netti toimii 4G-verkossa kotimaassa rajattomasti 2 Mbit/s nopeudella. Emme halunneet tinkiä tässäkään tuotteessa Eurooppa-eduistamme. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella hinnoitellaan kuin kotimaassa ja lisäksi liittymässä on 7 Gt tiedonsiirtoa/kk käytettäväksi kotiverkon ulkopuolelle.

 

Yhteys lapselle -kokonaisuuden yhteydessä tarjoamme myös 12kk ajaksi saldosopimuksen veloituksetta, jolla voidaan varmistua, että laskuyllätyksiä ei synny (palvelun normaali kuukausihinta 3 €/kk). Samaan yhteyteen on paketoitu myös Turvapaketti, jolla aikuinen voi huokaista monta kertaa helpotuksesta. Puhelimen saa etänä äänelliseksi, paikannuspalvelulla voi seurata lapsen kulkua, vahvasti suojatulla yhteydellä ei eksy sopimattomille sivuille ja ruutuajan sääntelyllä aikaa käytetään yhdessäoloon ja muuhunkin leikkimiseen. Palvelukokonaisuuden etuhinta ensimmäisen 12kk ajan on ainoastaan 14,90 €/kk (Normaalisti Yhteys lapselle 19,90 €/kk, Saldosopimus 3 €/kk ja Turvapaketti 3 laitteelle 6,90 €/kk).

 

Lapsen kasvaessa käyttö muuttuu ja tarpeet kasvavat, ihan niin kuin kengätkin. Yhteys Lapselle -palvelukonaisuus on tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille. Palvelua kehitetään jatkossakin ja se tapahtuu juuri lasten ehdoilla.

 

Millaiset ominaisuudet auttaisivat sinua lapsiperheen arjessa? Mitkä ominaisuudet ovat ehdottomia lasten liittymässä? Millainen puhelin on järkevin ensimmäiseksi luuriksi? Kuulisimme mielellämme Yhteisön näkemystä aiheesta.

 

Voit tutustua palvelukokonaisuuteen tarkemmin sivuillamme telia.fi/lapselle

 

Ollaan yhteydessä,

 

Pete ja Satu Telialta.

 

Yhteyslapselle.jpg

PeteLi
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Yhteys-lapselle-on-taalla/ba-p/147780
Linkki kopioitu
4 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Toimin meidän kuluttajaliiketoiminnan On The Go-tiimin vetäjänä. Vastuullamme on mobiilituotteiden kaupalliset toimenpiteet.