Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Kevään ja kesän koittaessa monissa lapsiperheissä edessä ovat jännittävät ajat. Erityisen kutkuttavat sellaiset noin 50 000 kotitaloudessa, jossa perheen pienimäinen lähtee elokuussa ensimmäistä kertaa koulutielle. Missionamme on rakentaa jatkossa entistä enemmän erilaisia konseptiratkaisuja arjen haasteiden ympärille. Näiden tarpeiden tunnistaminen ja uuden palvelun konseptoiminen onnistuu tietenkin parhaiten hyppäämällä hetkeksi kohderyhmän saappaisiin. Näin rakentui myös Yhteys Lapselle -konsepti. Palvelua rakennettiin haastattelemalla lapsiperheitä ja selvittämällä mitä kaikkia tarpeita lapsen ensiliittymän ja luurin ympärille rakentuu. Ja paljon erilaisia toiveita pienten ihmisten vanhemmilla riittää!

 

- Onko reppu mukana ja siellä jumppavaatteet?

- Onko lapsi tullut jo koulusta kotiin ja missä hän milloinkin viipottaa?

- Miten voin varmistua, että lapsi ei eksy netissä sopimattomille sivuille?

- Puhelin on taas äänettömällä ja se on repussa tai katosi pihaleikeissä!

- Nenä on kiinni puhelimessa, vaikka pitäisi olla jo menossa!

 

Muun muassa näihin nostoihin vastaamalla konseptoimme lapsille oman kokonaisuuden, joka pitää sisällään kaiken sen, mitä lapsi tarvitsee. Isoimman kannatuksen sai selkeä kuukausittainen pakettihinta, joka pitää sisällään kaiken tarvittavan. Lisäksi rajattoman netin suosio myös lapsen ensiliittymään on kasvussa. Netinkäytön pitää kuitenkin olla turvallista ja sitä täytyy tarvittaessa voida rajoittaa vanhempien toimesta. Vuosien saatossa on tapahtunut siis kova muutos, koska aikaisemmin suosittiin paljon käytön mukaan veloitettavia liittymiä ja nykyistä isompi osa vanhemmista eivät halunneet nettiä ensiluuriin laisinkaan.

 

Yleisestä Yhteys puhelimeen -liittymävalikoimastamme ei suoraan löytynyt täydellisesti sopivaa liittymää lapselle, joten päätimme rakentaa tätä käyttöä varten kokonaan uuden paketin. Yhteys lapselle sisältää 250 minuuttia puhetta ja 250 kpl tekstareita, Netti toimii 4G-verkossa kotimaassa rajattomasti 2 Mbit/s nopeudella. Emme halunneet tinkiä tässäkään tuotteessa Eurooppa-eduistamme. Puhelut ja viestit EU/ETA-alueella hinnoitellaan kuin kotimaassa ja lisäksi liittymässä on 7 Gt tiedonsiirtoa/kk käytettäväksi kotiverkon ulkopuolelle.

 

Yhteys lapselle -kokonaisuuden yhteydessä tarjoamme myös 12kk ajaksi saldosopimuksen veloituksetta, jolla voidaan varmistua, että laskuyllätyksiä ei synny (palvelun normaali kuukausihinta 3 €/kk). Samaan yhteyteen on paketoitu myös Turvapaketti, jolla aikuinen voi huokaista monta kertaa helpotuksesta. Puhelimen saa etänä äänelliseksi, paikannuspalvelulla voi seurata lapsen kulkua, vahvasti suojatulla yhteydellä ei eksy sopimattomille sivuille ja ruutuajan sääntelyllä aikaa käytetään yhdessäoloon ja muuhunkin leikkimiseen. Palvelukokonaisuuden etuhinta ensimmäisen 12kk ajan on ainoastaan 14,90 €/kk (Normaalisti Yhteys lapselle 19,90 €/kk, Saldosopimus 3 €/kk ja Turvapaketti 3 laitteelle 6,90 €/kk).

 

Lapsen kasvaessa käyttö muuttuu ja tarpeet kasvavat, ihan niin kuin kengätkin. Yhteys Lapselle -palvelukonaisuus on tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille. Palvelua kehitetään jatkossakin ja se tapahtuu juuri lasten ehdoilla.

 

Millaiset ominaisuudet auttaisivat sinua lapsiperheen arjessa? Mitkä ominaisuudet ovat ehdottomia lasten liittymässä? Millainen puhelin on järkevin ensimmäiseksi luuriksi? Kuulisimme mielellämme Yhteisön näkemystä aiheesta.

 

Voit tutustua palvelukokonaisuuteen tarkemmin sivuillamme telia.fi/lapselle

 

Ollaan yhteydessä,

 

Pete ja Satu Telialta.

 

Yhteyslapselle.jpg

PeteLi
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Yhteys-lapselle-on-taalla/ba-p/147780
Linkki kopioitu
4 kommenttia 👇
Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

Hienoa!

 

Samassa hengenvedossa kannattaa luoda Yhteys Seniorille / Ikääntyneelle -liittymä. Puhetta voisi olla enemmän, tekstareita ei ehkä noin montaa ja 2Mbps netin läpi menee jo Skypen videopuhelu sangen tyydyttävästi.

olkitu
Kunniajäsen
Jaahas, eipä tätä löydy muualta kuin täältä tai Googlesta... Eipä löydy kaikista naveista.
Supoman
Tutustumassa

 

Miksi tätä liittymää ei löydy /tarjota telian sovelluksessa.  Pojan liittymä vaihdettiin toiselle operaattorille koska sovelluksen kautta ei tarjottu missään vaiheessa, eikä vieläkään näy, "liittymä lapselle" liittymää. Olivain todella kalliita liittymiä (21e tai enemmän)  kun halusi perusliittymästä rajattoman dataan.Citymarketin mainoksesta huomasin tästä liittymästä mainoksen. 

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

@Supoman tervetuloa Yhteisöön! Liittymä lapselle -paketti on tällä hetkelle vain uusmyynnissä. Koska sovelluksen kautta ei myydä uusia liittymiä vaan päivitetään nykyisiä, ei sitä sen vuoksi ollut valikomassa. Jos vaihdat pojan liittymän takaisin meille, on tuo paketti mahdollista saada!