Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

rawpixel-788595-unsplash.jpg

 

 

Tänä päivänä kännykkä kulkee mukanamme lähes paikasta paikkaan taskussa tai laukussa. Mitä kaikkea se sitten mahdollistaakaan yrittäjälle liiketoiminnan kannalta? Alle on koottu viisi tärkeää mobiiliapplikaatiota eli tuttavallisemmin appia yrittäjälle, joista saat tien varrella helpotusta jokapäiväisiin yritykseesi liittyviin toimintoihin.

 

Microsoft 365

 

Melkeinpä jokaisen yrittäjän tuntema palvelu Microsoft 365 on useimmalla meistä kovassa käytössä muun muassa sen sisältämien Office -ohjelmistojen vuoksi. Tiesitkö, että M365 pakettiin kuuluu myös Booking -sovellus, jonka kautta pystyt hoitamaan asiakkaidesi välisen ajanvarauksen näppärästi? Mikäli sinulta ei vielä löydy kyseistä palvelua, saat tilattua sen täältä. Palvelu on maksullinen.

 

eTasku

 

Nykypäivänä kirjanpito on tehty helpoksi muun muassa eTasku -palvelulla, sillä voit skannata esimerkiksi kuittisi kirjanpitoon suoraan puhelimellasi. Tämän jälkeen paperiset versiot voi heittää suoraan roskiin, sillä palvelu säilyttää dokumentteja kirjanpitolain määrittämän ajan tiedoissasi. Kuittien lisäksi toimitat matkalaskut ja muut dokumentit näppärästi kirjanpitäjällesi muutaman napin painalluksella.

 

eTasku tarjoaa uusilla yrityksille maksuttoman 30 päivän testijakson, jonka jälkeen palvelu on maksullinen.

 

eTasku.jpg

 

Trello

 

Oli kyse sitten mistä tahansa projektista tai suunnittelusta johon kaipaat välinettä organisointiin, on Trello näppärä työkalu sinulle. Trello on Kanban -tyyppinen ilmainen projektinhallinnan työkalu, joka sisältää erinäisiä taulukoita, luetteloita ja kortteja. Se toimii selaimen välityksellä tai veloituksetta ladattavalla mobiiliapplikaatiolla. Palvelu on ilmainen, mutta siitä on myös mahdollista ottaa maksullinen Gold -palvelu käyttöön.

 

Google Analytics

 

Sanotaan, että yritystä ei ole olemassa mikäli sitä ei löydy Googlesta. Verkkosivujen olemassaolon lisäksi on tärkeää myös seurata, mistä liikenne tulee ja kuinka paljon sitä on. Tähän oikea työkalu on ilmainen Google Analytics. Kun olet linkittänyt verkkosivustosi ja Google Analyticsin yhteen, pääset seuraamaan useita eri raportteja sivustosi kävijöistä, sekä siitä kuinka kävijät ovat löytäneet sivuillesi. Voit käyttää Google Analyticsiä joko mobiiliapplikaatiolla tai selaimella.

 

Google Analytics.jpg

 

Mailchimp

 

Kun yrityksesi toimintaan kuuluu markkinointi- tai uutiskirjeiden lähetys asiakkaille, siihen kannattaa käyttää erillistä palvelua kuten Mailchimp. Pienyrittäjille suunnattu englanninkielinen sovellus valittiin Newsweekin 2019 kuudenneksi parhaimmaksi yritystyökaluksi. Maksullisesta Mailchampista on saatavilla myös demo-versio 30 päiväksi, jolla voit lähettää markkinointi- tai uutiskirjeitäsi jopa 500 vastaanottajalle. Palvelu mahdollistaa myös kyselyiden lähettämisen sähköpostitse potentiaalisille asiakkaillesi.

 

Tuleeko sinulla mieleen jokin applikaatio, mikä puuttuu listasta? Kerro siitä ihmeessä lisää, miksi juuri kyseinen appi on sinun yritystoimintasi kannalta tärkeä!

 

Lue myös:

TiiaHy
Moderaattori
Moderaattori