Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

tapaaminen_asiakkaan_tiloissa.jpg

 

Yrittäjä, kaipaisitko joskus asiantuntijaa avuksesi miettimään miten liiketoimintasi voisi kasvaa ja vahvistua?

 

Tuntuuko sinusta haastavalta miettiä minkälaisista tieto- ja viestintäteknologian ratkaisuista, eli ICT-palveluista, yrityksesi eniten hyötyisi? Haluaisitko räätälöidyn tarjouksen uusista työvälineistä tai henkilöstöeduista? Tai vaikkapa nopeasti laajentuvan yrityksesi kokonaisvaltaisesta ICT-infrasta?

 

Et ole yksin. Moni yrittäjä kaipaa henkilökohtaista asiantuntijaa ja yritysmyyjää, jonka kanssa voisi istahtaa rauhassa hetkeksi alas pohtimaan näitä asioita.

 

Toive on kuultu – olemme vahvasti läsnä paikallisesti


Kuulimme kasvavan pienten- ja keskisuurten yritysten joukosta toiveen mahdollisuudesta henkilökohtaiseen palveluun.

 

Nyt ovat asiantuntijamme ympäri Suomen - Rovaniemeltä pääkaupunkiseudulle ja Joensuusta Raisioon - paikan päällä ihan sinua varten. Voit varata tapaamisen kasvotusten tai jos haluat, olemme tukenasi myös puhelimitse tai sähköpostitse.  

 

Tietyissä Telia Kaupoissa yrityspistemyyjä on paikan päällä tavattavissa ja hänelle voit varata ajan ajanvarauskalenterista. Aluemyyjiemme kanssa voit sopia tapaamisesta yrityksesi tiloihin tai hoitaa asiat puhelimitse tai sähköpostin välityksellä – mikä sinulle parhaiten sopii.

 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Löydät kaikkien yritysmyyjiemme yhteystiedot ja sijainnit nettisivuiltamme.

Telian Yritysmyyjä on paikallisesti vahvasti läsnä .JPG

 

”Haluaisin kannustaa yrittäjiä rohkeasti miettimään, miten he voivat kehittää omaa toimintaansa nykyteknologian avulla ja tulen mielelläni paikan päälle sparraamaan ja auttamaan! ”


Keväällä 2018 Lahdessa yritysasiakkaiden apuna toimi Anssi. Hänellä on alalta kokemusta 13 vuoden ajalta ja vahva osaaminen erityisesti B2B myynnin parissa, joten hän todella tuntee ja tunnistaa pk-yritysten tarpeet, kuten kollegansakin.

 

Kaikki saman katon alta

 

Anssin missio on löytää ratkaisu yritysten ongelmiin ja auttaa yrittäjiä ratkaisemaan liiketoiminnallisia kipupisteitä, joista suurta osaa näyttelee yrityksen tavoitettavuus ja löydettävyys, sekä yhteydenpitoon liittyvät haasteet.

 

Ratkaisun löytäminen näihin haasteisiin auttaa yrittäjää saamaan liiketoiminnasta kannattavampaa ja vapauttaa aikaa yrityksen kehittämiseen ja pyörittämiseen. Kumppaninasi me voimme tarjota oman osaamisemme avuksesi.

 

” Tämän päivän hektisessä ICT -maailmassa uusia palveluita tulee joka kulman takaa ja minä toimin asiakkailleni suunnannäyttäjänä & kumppanina miettien uusia tapoja parantaa heidän liiketoimintaansa ja arjen sujuvuutta.”

 

Yritysmyyjiemme puoleen voit kääntyä aina, jos tarvitset apua mihin tahansa yrityksesi ICT-ratkaisun pohtimiseen, olipa kyse sitten matkapuhelinliittymien, laitteiden, liikkuvan netin tai suurempienkin verkottamisratkaisujen tarpeesta. He auttavat mielellään kokonaisvaltaisessa kartoittamisessa, jotta sinä ja yrityksesi saatte palveluistamme parhaan hyödyn.

Telian Yritysmyyjä Lahdessa .JPG

 

Voit varata yritysmyyjille ajan suoraan ajanvarauskalenterista, aikoja löytyy yleensä jo lähipäiville.

 

Jos taas kaipaat apua esimerkiksi laskutusasioissa, voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen. Tiesithän, että yritysportaalin kautta voit jättää meille palvelupyyntöjä 24/7?  

 

Jos kaipaat päivitystä yksittäiseen laitteeseen, niin verkkokaupastamme voit tsekata myös parhaimmat tarjouksemme.

 

Ja vielä: haluatko pysytellä aallon harjalla? Olemme koonneet paljon mielenkiintoista sisältöä, ilmaisia webinaareja ja ajankohtaisia innostavia artikkeleita One Hubiin.

 

Ollaanhan yhteyksissä!

 

Edit:  päivitetty tietoja ajan tasalle 03.07.2020.

TuizeKoo
Moderaattori
Moderaattori